Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet a telefont (1487 db)

Hogy lehet a telefonomon lévő Skypon webkamerán keresztül beszélgetni?

Telenor One touch-om (android 2.2) van. Letöltöttem a Skyp-ot, de nem tudok webkamerán keresztül beszélgetni. Lehet hogy olyat töltötetem le ahol nem is lehet. Sehol sem találok olyat hogy videóhívás. Lehet hogy nem is lehet ilyet? Akkor mire jó a front kamera?

Legjobb válasz: Ritka az a telefon amin lehet webcamozni... Most nem tudom, hogy a te telefonodon lehet-e vagy nem...

Ritka az a telefon amin lehet webcamozni... Most nem tudom, hogy a te telefonodon lehet-e vagy nem...
A kérdező hozzászólása: akkor mire jó az elõlapi kamera? miért rakták bele a telefonba?
Hat avval konnyebben tudsz magadnak fenykepeket csinalni ;) De hidd el, hogy jot tolthttel le, csak szimplan nem lehet a telodrol...
Mi (az Alcatel One Touch Magyarország facebookos rajongói) abban reménykedtünk hogy ezt majd a 2.3 megoldja , de nem :'(

Hogy lehet egy Nokia Lumia 520 telefonon levõ névjegyeket a SIM kártyára másolni? Sehol nem találom, csak azt, hogy lehet a telefonra másolni.

Legjobb válasz: belépsz az outlook.com oldalra a Microsoft azonosítóddal (MSA/LiveID, ott a személyek (vagy Kapcsolatok) oldalra mész, és a Kezelés menüpontban exportálhatod a kontaktokat egy csv file-ba, amit aztán már talán egy másik telefonnal importálhatsz. :) De a sim kártyára azt hiszem, nem lehet másolni WP8-cal.

belépsz az outlook.com oldalra a Microsoft azonosítóddal (MSA/LiveID, ott a személyek (vagy Kapcsolatok) oldalra mész, és a Kezelés menüpontban exportálhatod a kontaktokat egy csv file-ba, amit aztán már talán egy másik telefonnal importálhatsz. :) De a sim kártyára azt hiszem, nem lehet másolni WP8-cal.
A SIM-re mentés már "nem divat", felhõbe mentve biztonságosabb, jobb, és minden platform számára egyszerûbb.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindkettõtöknek!
Tehát a telefonodba beírt telefonszámokkal nem rendelkezhetsz szabadon, csak egy Microsoft regisztráción keresztül. Nem felhasználóbarát, túlbonyolított. De nyilván csak így férnek hozzá az adataidhoz.
# 4, ez hülyeség, abba az e-mail fiókba mented, amelyikbe akarod, legyen az Google, Apple vagy MS fiók. És mibõl gondolod, hogy ha telefonon/SIM kártyán van tárolva, nem férnek hozzá? :) ... ha ennyire paranoiás vagy, kezeltesd magad.
Van megoldás, én is sokat szenvedtem vele. van egy alkalmazása a nokiának, adatátvitel a neve. ezzel készíthetsz mentést a teljes névjegyzékrõl sd-re és betölthetsz meglévõ mentést sd-rõl. vcf formátumban. ha beléptél az alkalmazásba, akkor ...-ra nyomva elõhívható ez a funkció.
Ha nem lehetne Sim-re menteni a névjegyeket akkor nem lenne bene olyan funkció hogy importálás sim-kártyáról. valahogyan bisztos ellehet menteni sim-re csak ezt az infot nem teszik közzé ezzen és ehez hasonló oldalakon, mert nem akkarják hogy mások is megtudják a trükköt.


BlueSoil probléma. Hogyan lehet a telefonomat felinstalálni rá vagy mit hogy tudjak képeket meg ilyeneket feltenni a telefonomra a gépről? Nekem ez nagyon nem megy.

A program már meg van és egy telefon rajta is van csak az nem m?ködik. Azt a telefont nem mi tettük fel rá és na

Legjobb válasz: Fura, hogy a rettenetes Ubuntun alaptelepítésen mûködik a rendszer Bluetooth kezelõje, és boldogult eddig még minden telefonnal és dugóval, amivel etettük. Talán Windowsban is elég a rendszerbe integrált? (Nem tudom, csak gondolom...)

Fura, hogy a rettenetes Ubuntun alaptelepítésen mûködik a rendszer Bluetooth kezelõje, és boldogult eddig még minden telefonnal és dugóval, amivel etettük. Talán Windowsban is elég a rendszerbe integrált? (Nem tudom, csak gondolom...)
Simán mûködött nekem is a rendszeré XP-n. Nem használtam a BlueSoilt.

Hogyan lehet a telefonomra (Galaxy Ace 3 LTE) USB-s eszközöket csatlakoztatni? Pl. Egér, kontroller stb.

Van egy átalakítóm (ConCore tab ONE-hoz kaptam régen), de azokat az eszközöket, amiket az elõbb írt tablet felismert, a telefonom nem is reagál rá. Mi lehet a gond? A Samsung kivette a drivereket? (Pedig Note II-t láttam egeret kezelni.) Nem Samsung az átalakító?

Hogyan lehet a telefonra feltelepíteni a win Phone 8.1-et? Honnan kell letölteni?

Legjobb válasz: Sehogy ha nem windowsos,ha meg az akkor frissíti magát ha lehet.

Sehogy ha nem windowsos, ha meg az akkor frissíti magát ha lehet.
Így: [link]

Hogy lehet a telefonon kitorolni amit megjegyzett dolgokat?

szokott olyat kihozni,hogy lehet torolni ilyen oldalak nevet es akkor eltunik onnan ahova be irom a keresojebe. hogy tudnam ezt megnyitni hogy ne a telefon hozza elo? (Samsung Galaxy Mini,gondoltam leirom:DD)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!