Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet a szárnyashangyákat (2 db)

Mivel lehet hatásosan védekezni lakásban a szárnyashangyák ellen? A bio-Kill, Vape hangyacsapda, Kemotox nem használnak, illetve csak annyiban, hogy a felszínre jövőket elpusztítják.

Legjobb válasz: Sütõport kell rájuk szórni, meg köréjük. Beviszik a hangyabolyba és pár nap alatt el fognak tünni, mert elpusztulnak.

Sütõport kell rájuk szórni, meg köréjük. Beviszik a hangyabolyba és pár nap alatt el fognak tünni, mert elpusztulnak.
a protect b rovarirtó nekünk nagyon bejött - az a típusa, amelyikkel befújod a sarkokat, parkettát és max. 2 hónapig, ha felmosol a következõ felmosásig minden odalépõ hangyát megöl. nekünk hangyaboj volt a lakásban, és ez volt az egyetlen, ami kiirtotta.

Hogy lehet kiirtani a szárnyashangyákat?

Legjobb válasz: Feltételezem, hogy nem csak úgy beröpködnek, hanem tudod is, hogy honnan jönnek (általában falból szoktak). Pár tipp: 1. bemégy a boltba, és keresel valami irtószert ellenük 2. bemégy a boltba, és veszel sütõport, és beszórod vele az odujukat 3. ha kávézol, akkor a zaccot megtartod, ha nem, akkor elkéred a szomszédtól, és beszórod vele az odujukat 4. rendszeresen agyonvágod az épp szembejövõ példányokat 5. átkot szórsz rájuk vlaami hozzáértõ személy segítségével 6. ecetes vízzel fölmosod az odujuk környékét

Feltételezem, hogy nem csak úgy beröpködnek, hanem tudod is, hogy honnan jönnek (általában falból szoktak). Pár tipp: 1. bemégy a boltba, és keresel valami irtószert ellenük 2. bemégy a boltba, és veszel sütõport, és beszórod vele az odujukat 3. ha kávézol, akkor a zaccot megtartod, ha nem, akkor elkéred a szomszédtól, és beszórod vele az odujukat 4. rendszeresen agyonvágod az épp szembejövõ példányokat 5. átkot szórsz rájuk vlaami hozzáértõ személy segítségével 6. ecetes vízzel fölmosod az odujuk környékét
Én az átokban is tudok segíteni!!! Na jó, csak vicceltem.
A kérdező hozzászólása: HÚ köszi! A rovarirtó azért nem jó, mert csak azokat öli meg, amik kinn vannak. Sütõport kipróbálom meg lehet az ecetet is:) :) :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!