Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet a napi (3111 db)

Hogyan lehet a napot így lefényképezni?

Kezdõ fotósként teszem fel nektek ezt a kérdést. Egy Fujifilm Finepix HS10-es fényképezõgép tulajdonosa vagyok.

Legjobb válasz: "Mert én próbáltam,naplemente és automatikus üzemmódban" Vagyis felhasználói probléma. Valamelyik manuális módban próbálgass lépésenként, vagy legalább használj negatív korrekciót.

"Mert én próbáltam, naplemente és automatikus üzemmódban" Vagyis felhasználói probléma. Valamelyik manuális módban próbálgass lépésenként, vagy legalább használj negatív korrekciót.

Lehet attól magasabb hőm, hogy tegnap a napon főttem egész nap+leégtem?

Sejtem, hogy butaságot kérdezek, de légyszi válaszoljatok, hogy szerintetek lehetséges-e.

Legjobb válasz: Te rendesen megfõtté a napon még ma is hatással van rád :) Amúgy nem. Lehet úgy látszik vagy most tûnt fel neked:D De egyébként ez nem lehet:D

Te rendesen megfõtté a napon még ma is hatással van rád :) Amúgy nem. Lehet úgy látszik vagy most tûnt fel neked:D De egyébként ez nem lehet:D
A kérdező hozzászólása: Oké, köszi. :) Csak még ma is kint voltunk (kajak-kenu VB:) és komolyan úgy érzem, hogy szabályszerûen "tüzelek". A hõm felugrott ma reggel, de közben meg 1 hete pecsételõ vérzésem van. Ha korábban pecsételtem a ciklus közepe táján, utána soha nem volt ovum. De akkor úgy tûnik, hogy most mégis. :)
A napszúrás egyik tünete a láz! Ha nem is kaptál napszúrást, simán lehet, h attól magasabb a hõd!

Hogy lehet a legegyszerűbben kómába esni? 4-5 napra.

Legjobb válasz: Kómába esni nem lehet csak úgy, az egy igen komoly egészségügyi probléma. Ez kb olyan, mintha néhány napra rákos vagy Aids-es akarnál lenni. (Azt meg végképp nem értem, hogy mire lenne jó...)

de nyilván csak azért esett kómába, mert olyan kedve volt és nagyon akarta, nemde? -.-"
Kómába esni nem lehet csak úgy, az egy igen komoly egészségügyi probléma. Ez kb olyan, mintha néhány napra rákos vagy Aids-es akarnál lenni. (Azt meg végképp nem értem, hogy mire lenne jó...)
Ha pl. elesett és bevetre a fejét, akkor elöfordulhat, hogy nem csak agyrázkódása lesz, hanem kómába is esik, ez tarthat pár óráig, pár napig, esetleg évekig - ezt elöre nem lehet tudni, hogy meddig tart, és akarattal nem lehet elöidézni.
Ugorj ki a kocsim elé. Úgy áthajtok rajtad mint a szar.
A kérdező hozzászólása: 14.53-as, te talpig úriember vagy!! (de azon felül szánalmas bunkó)
Mire jó az neked?
A kérdező hozzászólása: Pedig én hallottam olyat, hogy valaki pár napig kómába esett.
A kérdező hozzászólása: Miért is?
BOLOND VAGY?!!!!
Most komolyan kérdezõ, ennek mi értelme van? Meg mégis hogy gondolod? Olyan nincs, hogy vki csak szeretne pár napra kómába esni... Biztos vannak olyan szerek, amik kómát okoznak, de azért ez nem olyan, hogy majd te eldöntöd mikor akarsz felébredni. Vagy úgy maradsz pár napig, vagy lehet, hogy évekig. Arról nem is beszélve, hogy maradandó agykárosodásod is lehet. Miért akarsz kómába esni?

Hogyan lehet a koleszterin két nap alatt lecsökkenteni?

Megyék orvosira, hogyan tudnám nagyon gyorsan keverni?

Legjobb válasz: Sehogy. Ezt elsõsorban diétával lehet kezelni, ami nem egy-két nap.

Sehogy. Ezt elsõsorban diétával lehet kezelni, ami nem egy-két nap.

Lehet egy nap tricepszet és bicepszet is edzeni? És hogyan lehet a mellizmot edzeni a legjobban úgy hogy nincs kondigépem, fekvőtámaszon kívül?

Legjobb válasz: Lehet egy napon. Egykezes súlyzókkal is meg tudod dolgozni,ha van egy stabil fekvõalkalmatosság. Fekvõtámasz nagyon kevés sajnos. Súlyzó kell.

Lehet egy napon. Egykezes súlyzókkal is meg tudod dolgozni, ha van egy stabil fekvõalkalmatosság. Fekvõtámasz nagyon kevés sajnos. Súlyzó kell.
Jó még a tolódzkodás is, de az kezdõként nem biztos hogy megy. itt nézz körül http://body.builder.hu/edzesek_csoport.htm4?id=8
Szûk fogású húzódzkodás is hatásos mellre. Amikor úgy fogod a rudat hogy nem a rúd felé nézel, hanem arra nézel amerre a rúd megy.

Teherbe lehet esni a nem termékeny napokban is? Mijen nagy a valoszinusege hogy ezekben a napokban is teherbe lehet esni?

Legjobb válasz: Nincs a ciklusnak olyan napja amikor biztosan 0 % a teherbe esés valószínûsége. A termékeny napok kivételével a valószínûség tényleg lényegesen kisebb. De bármilyen kicsi is ez a valószínûség, ha nem akarsz gyereket neked akkor is 100 % lesz. A naptár módszer mint védekezés csak akkor elképzelhetõ ha: 1. stabil, megbízható ciklusaid vannak 2. Ismered a tested jelzéseit, pontosan tudod mik a "veszélyes" napok jelei 3. Olyan élet helyzet amibe belefér egy baba, ha valami hiba csúszik a számításba.

Nincs a ciklusnak olyan napja amikor biztosan 0 % a teherbe esés valószínûsége. A termékeny napok kivételével a valószínûség tényleg lényegesen kisebb. De bármilyen kicsi is ez a valószínûség, ha nem akarsz gyereket neked akkor is 100 % lesz. A naptár módszer mint védekezés csak akkor elképzelhetõ ha: 1. stabil, megbízható ciklusaid vannak 2. Ismered a tested jelzéseit, pontosan tudod mik a "veszélyes" napok jelei 3. Olyan élet helyzet amibe belefér egy baba, ha valami hiba csúszik a számításba.
Itt van 1 táblázat: http://szexologia.blog.hu/2007/09/03/pearl_index_fogamzasgat.. De szerintem használjatok valami spermaölõt ezekre a napokra középidõben meg legyen gumi. Ez így sztem biztonságos.
több ismerõsöm is így született. szerintem inkább védekezz.

Hogy lehet a puha fürdős könyveket nap mint nap kiszárítani?

Engem nagyon zavar, hogy nem száradnak meg rendesen, mert nem lehet ?ket úgy lerakni, felakasztani, kiteríteni, akármi, hogy minden lapja közt kiszáradjon, és másnap, mikor megyünk fürdeni, vizes és olyan síkos (gondolom a szappanmaradékok miatt, vagy talán óriási bacitenyészetek?), és valahogy azt érzem, hogy egyáltalán nem higénikus, hogy valami folyton nedvességben tocsog. Másoknál hogy van ez?

Legjobb válasz: én minden fürdés után szárazra töröltem, másképp nekem is vizes maradt

én minden fürdés után szárazra töröltem, másképp nekem is vizes maradt
A kérdező hozzászólása: Nem tudom ez miért nem jutott eszembe :) Köszi

Hogy lehet a gyumolcs es viz napot kibirni?

Legjobb válasz: Akaraterõvel :) Amúgy nem nehéz, 1-1 napot simán kibir az ember!

Akaraterõvel :) Amúgy nem nehéz, 1-1 napot simán kibir az ember!
Én pl banánnal és rengeteg ásványvizzel birtam ki de nem vészes csak mindig igyál jo sokat az eltelit
A banán az egyetlen gyümi, amit nem ajánlanak fogyókúrázóknak (sajnos, pedig nekem is a kedvencem). Ki lehet bírni. Éhen halni biztos nem fogsz, és a CÉL lebegjen a szemed elõtt :) !
Szintén tartottam tole, aztán mégis sikerult. Igen, akaraterovel. A végeredményre kell gondolni. Azt mondom magamnak, ezt most ki kell bírni, és kész. Elég nagy választék van gyumolcsbol, lehet variálni, a víznapon pedig, ha iszol rendesen, elnyomja az éhségérzetet. Mindenképp figyelni kell az elegendo folyadékbevitelre.
Úgy, ha nem kényszerbõl csinálod, hanem magától jön a szervezetedtõl az igény, hogy "na, most nem kívánsz mást, csak gyümölcsöt és vizet". :-)
en viz napon gatlastalanul ittam gyumolcsleveket, paradicsomlevet, amikor ehes voltam, némileg segitett. gyumolcsnapon meg csinalhatsz gyumolcssalatat, meg ehetsz kulonlegessegeket, pl imadom a granatalmat, mindig vartam, hogy ehessek :D vagy valami kulonlegeset, amivel jutalmazhatod magad
ja, es ha ugy erzed nagyon nem megy, akkor csinalhatod azt, (en ezt lightos kilencvennaposnak hivom), hogy csak kéthetente-havonta tartasz viznapot, es nem minden alkalommal.

Ha a ciklusom 28 nap (mindig), akkor 100% a 14. napon van a pé? Van ellenérv, hogy lehet más napokon is?

Legjobb válasz: Vegyél ovu tesztet, és kiderül! Nekem 29 naposak a ciklusaim és a 19. napon van a pém.

Vegyél ovu tesztet, és kiderül! Nekem 29 naposak a ciklusaim és a 19. napon van a pém.
Egyáltalán nem biztos , hogy akkor van ! Vegyél egy ovulácios tesztet , figyeld a hõdet és akkor megfogod tudni , hogy pontosan mikor van a peteérésed .
A kérdező hozzászólása: Akkor mi van azzal a szabályal, hogy mensitõl visszaszámolva 14. napon van a pé.A mult héten erre probáltam választ kapni s mindenki csodálkozott miért nem értem.Jó lenne eldönteni végre akkor hogyis van ez...
MIvel nincs két egyforma ember, ezért ne is várd, hogy mindenkire egyformán igaz a 14. nap.... Az elsõ hozzászóló jól írta! Figyeld a hõm.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!