Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet a magzatvíz szivárgást a (3 db)

Na erre kíváncsi vagyok, mert nekem is volt ilyen a terhesség alatt.
Ha szivárog megismered mert az is sok. Vagy is egésznap mintha bepisilnél. A nagyobb folyás meg csak egyszer egyszer kicsit eláztat és ennyi. nekem is volt nagyobb folyásom a végén, de álltalában reggel vagy délelött, és nem folyamatosan. ilyenkor jól átázott a bugyim, minden nap tettem be egy nagyob vattát de csak déleött kelett.
Nekem 35 hetesen kezdett szivárogni! Semmi görcs/fájás nem volt, egyszerûen nem értem ki a WC-re éjszaka. Aztán mindig jött egy kicsi, és nem tudtam visszatartani. Nekem teljesen átlátszó volt, mint a víz, csak egy picit nyálkásabb!
A kérdező hozzászólása: ha magzatvíz szivárgásom van, az bajt jelent?
3. vok Hát az nem túl szerencsés! Ha kételkedsz, nem vagy biztos benne, hogy magzatvíz, vagy sem, akkor inkább menj be a kórházba. Megvizsgálnak, és ha az, akkor kéznél van a segítség, ha meg nem, akkor megnyugodhatsz! Nekem aznap megszületett a fiam, mikor elkezdett szivárogni a víz...
A magzatvíz teljesen vízszerû átlátszó nem lehet összekeverni a terhesség vége felé jelentkezõ nagy mennyiségû tisztító folyással.Ha a legkissebb gyanu felmerül, hogy a magzatvíz szivárog AZONNAL!!!menni kell a nõdokihoz, mert az azt jelenti, hogy megrepedt a burok vagyis a magzat védettlen a fertõzésekkel szemben ezért károsodhat.
Szia. igen, szerintem ez a magzatvíz, irány a kórház. Szép és könnyû szülést!

Hogy lehet megkülönböztetni a magzatvíz szivárgást a vizes folyástól?

33 hetes terhes vagyok és kb. 20. hétt?l van vízszer? folyásom. Dokim szerint semmi gond nincs vele, els? perct?l kezdve,(kenetet is vett) de ahogy közeleg az id? folyton azon rágódom, hogy honnan fogom tudni megkülönböztetni a folyást a szivárgástól. Ahogy haladt a terhességem úgy n?tt a folyás mennyisége is:(

Legjobb válasz: A magzatviz viztiszta és nem véres folyadék. Nem olyan mint a folyás, teljesen más rzés. Én anno úgy éreztem mintha bepisiltem volna. Aztán rádöbbentem, hogy ez a babám lesz! Nem folyik folyamatosan (márha szivágásról beszélünk) hanem egy-egy mozdulatra el-elkakad ahogy a baba "betömi" a lyukat. Van akinál erõsen, vízsugárszerûen indul a dolog, az (gondolom) szintén összetéveszthetetlen.

A magzatviz viztiszta és nem véres folyadék. Nem olyan mint a folyás, teljesen más rzés. Én anno úgy éreztem mintha bepisiltem volna. Aztán rádöbbentem, hogy ez a babám lesz! Nem folyik folyamatosan (márha szivágásról beszélünk) hanem egy-egy mozdulatra el-elkakad ahogy a baba "betömi" a lyukat. Van akinál erõsen, vízsugárszerûen indul a dolog, az (gondolom) szintén összetéveszthetetlen.
Gyógyszertárban úgy hallottam lehet már venni olyan betétet ami ha a magzatvíz szivárog elszinezõdik. Én is most fogom majd megnézni milyen is az.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!