Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet a méhszájat saját magamnak (2 db)

Hogy lehet megvizsgálni a méhszájat saját magamnak?

Sokaktol hallottam hogy azt is nézni kell hogy puha-e vagy kemény.Jo lene tudni hogy hogyan is kell azt csinálni.

Legjobb válasz: nekem azt mondta a dokim, hogy olyan mélyem van, nem érem el, ne próbálgassam.szerintem legfõbbképp azért mondta, hogy ne nyúlkáljünk magunknak fel.ezért vannak az orvosok.

nekem azt mondta a dokim, hogy olyan mélyem van, nem érem el, ne próbálgassam.szerintem legfõbbképp azért mondta, hogy ne nyúlkáljünk magunknak fel.ezért vannak az orvosok.
Szerintem is tiszta õrültség nekünk ott matatni.Nem is értünk hozzá, ráadásul felvihetünk fertõzést is.Nekem ilyen biztosan nem jutna eszembe!
már bocs, de a pasid is van, hogy ott "matat", gondolom...az nem baj, õ nem visz fel fertõzést? nyilván a higiéniát be kell tartani és akkor incs semmi baj.
az elöbbit, a korábbi válaszolóknak szántam. Neked meg: ha benyúlsz a hüvelyedbe, az ujjad végével elérsz egy kb 2 cm-es bucit, közepén egy kis lyukkal. Ez a méhnyak és annak a nyílása. Itt jutnak fel a méhed felé a "srácok", ha épp nyitva van. Van, mikor kemény, mint az orrod hegye és van hogy puha, mint a szád...amikor puha, akkortájt van az ovud...de a babatervezõk.otthona lapon tényleg jobban megtalálod, képekkel együtt. Remélem, segítettem.

Saját magunk hogy tudjuk megnézni a méhszájat? Honnan lehet tudni hogy nyitott vagy zárt? És melyik jelent terhességet, a nyitott vagy a zárt?

Lefeküdtem a barátommal nem védekeztünk. nem sokáig volt bennem alig 3-4 percig.(nem akartuk gumi nélkül) utána orálisan ment el.Utána késett két hetet.(de megjött)De a mellem nagyon fáj egy hónapja,álmos vagyok,ingerült,és mindig éhes,de közbe olyan mintha hányingerem lenne.pedig nincs.A fejem is fáj.egy hónap és egy hete feküdtünk le.Beteg vagyok vagy terhes?

Legjobb válasz: Elõfordulhat, hogy beágyazódás miatt késett, sok nõ észre sem vesz ilyen "vetélést". Kicsitt bõvebb, darabosabb vérzés kíséri, de nincs semmilyen szövõdménye.

Elõfordulhat, hogy beágyazódás miatt késett, sok nõ észre sem vesz ilyen "vetélést". Kicsitt bõvebb, darabosabb vérzés kíséri, de nincs semmilyen szövõdménye.
A kérdező hozzászólása: de nekem nem volt gond a vérzéssel. létszi irja meg valaki a kérdésemre a választ. nem hiszem h vetélés volt. beágyazódás? akkor terhes vagyok? de megjött? akkor is:S ???
A méhszájat saját magadnak felnyúlva érzed, hogy lent vagy fentebb helyezkedik el. Terhességet a zárt méhszáj jelenti. De a barátod lehet, hogy jobban érzi, mikor van lentebb ill. fentebb. Vegyél egy tesztet, fõleg, ha nem jött meg idõben (vagy egyáltalán).
A kérdező hozzászólása: és a zárt méhszáj van lent. igaz?
A kérdező hozzászólása: szájban nem rég mértem a hõm és 37. ez jelent valamit?
Figyelj, a kb a kommented idõpontjában mérted, akkor az nem biztos, hogy terhességet jelent, mert a reggeli alaphõt kell nézni. (Közvetlen ébredés után, úgy, hogy még fel sem ültél.Ja és nem egyszer kell mérni, hanem a menstruáció 1. napjától kezdve minden nap. Le kell jegyezni, grafkont kell belõle rajzolni. a http://www. ciklus.hu-n ezt helsetted megteszik ingyen.) Vegyél egy terhességi tesztet, és pisilj rá!! Abból inkább megtudod amit akarsz, mint a méricskélésbõl!
nemhiszem hogy az vagy szoval nyugodj meg!!!!!!4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!