Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet a legkönnyebben (151 db)

Egy álmot hogyan lehet a legkönnyebben felidézni?

Csak részletekre emlékszek.

Legjobb válasz: Legkönnyebben ha felebredes utan rögtön felirod, ergo odakeszitessz az agyad melle papirt, tollat. Agykontroll alomkontroll technikajaval is nagy valoszinüseggel emlekezni fogsz ra.

Legkönnyebben ha felebredes utan rögtön felirod, ergo odakeszitessz az agyad melle papirt, tollat. Agykontroll alomkontroll technikajaval is nagy valoszinüseggel emlekezni fogsz ra.
19:20 hogy van az az agykontrolos dolog? kipróbálnám
Ehhez tanitjak agykontrolltanfolyamon, hogyan kerülhetsz viszonylag gyorsan alfaba, es ezutan mondjuk, hogy a mai almomra emlekezni akarok, fogok es helyesen ertelmezni fogom. Könyvböl is megtanulhato az agykontroll, de sokkal hosszadalmasabb (honapokig tart, ami amugy 4 nap), es elöben tanulva "biztosabbnak" erzed a tudast, amiatt jobban tudod hasznalni. elsö
Felébredés után többször végig gondolod vagy hangosan elmondod vagy elmeséled röviden valakinek. Esetleg ha részletekre emlékszel gondold végig mi jöhetett utána ha akár egy tárgy vagy személy eszedbe jut lehet hogy az egész álom beugrik. :)

Hogyan lehet a legkönnyebben tanulni?

Olyan válaszokat várok, hogy például tanuljak este, vagy reggel, házi után vagy elõtt. Nem kérek negatív kommenteket ;)).

Legjobb válasz: A legjobb napszak a tanulásra a reggel, illetve a kora délután. Kelés után a legfrissebb az agyad, ekkor ragad meg benne legkönnyebben az anyag. Ez tény. Reggel pár óra alatt oldalakat tudsz tanulni úgy, hogy késõbb tisztán emlékszel mindenre, míg ha ugyanennek este állnál neki, max 1 oldalt haladnál több óra alatt, mert akkor már fáradt és dekoncentrált vagy. Szóval mindenképp reggel tanulj, ha van rá lehetõséged.

A legjobb napszak a tanulásra a reggel, illetve a kora délután. Kelés után a legfrissebb az agyad, ekkor ragad meg benne legkönnyebben az anyag. Ez tény. Reggel pár óra alatt oldalakat tudsz tanulni úgy, hogy késõbb tisztán emlékszel mindenre, míg ha ugyanennek este állnál neki, max 1 oldalt haladnál több óra alatt, mert akkor már fáradt és dekoncentrált vagy. Szóval mindenképp reggel tanulj, ha van rá lehetõséged.
Nem az a lényeg, hogy mikor. Nyilván, amikor legfrissebb vagy. De legkönnyebben és persze legeredményesebben akkor tudsz tanulni, ha figyelmesen olvasod a témát, majd megpróbálod saját szavaiddal elmondani. Nem a memorizálás számít, hanem hogy megértetted-e. Ha nem, akkor csak a könyv szavait tudod ismételni, mert nincsenek róla önálló gondolataid. Ezeket gyorsan el is felejted, tehát a következõ alkalommal már nagyobb kín lesz a memorizálás. ÉS amikor már annyi mindent nem értesz, hogy nem bírod megjegyezni egy perc múlva se, onnantól a helyzet reménytelen. Ekkor csak úgy tudsz változtatni, ha teljesen elölrõl kezded. Persze ekkor eleinte nagyon gyorsan megy, de amikor beleütközöl az elsõ (addig nem ismert) meg nem értésbe, rögtön lelassul a tanulás. Tehát a kulcsszó nem az este, reggel, stb. hanem a megértés. Ahhoz persze technikailag csend, elmélyülés és hasonlók szükségesek.
5-ös vagyok. Például a memorizálásról: Memória, memória fejlesztése Hogyan mûködikHogyan tanuljunk definíciókat Ha csak szóról szóra bemagolod a definíciót, de nem érted, nem sokat érsz vele. TIPP a használható tudáshoz: 1. Tanuld meg szóról szóra a definíciót (még nincs vége :!) 2. Értelmezd! Fontos, hogy megérts minden szót! 3. Próbáld meg saját szavaiddal megfogalmazni. 4. Keress példát hozzá! Verstanulás A verstanulást is a szöveg megértésével kell kezdenünk! Amikor megértettük, hogy mirõl szól a vers, akkor a tartalmáról készíthetünk magunknak feljegyzést, vázlatot, vagy folyamatábrát, így biztosíthatjuk azt, hogy ne keverjük össze a versszakokat. A versszakokat érdemes egy kisfilmként raktároznunk agyunkban, mind a lerajzolt, mind az elképzelt képek segítséget nyújthatnak a memorizálásban. Felejtés A felmérések azt mutatják, hogy 3 nap után a tanulók: az olvasott anyag 10 %-ára, a hallott információk 20 %-ára, a látottak 30 %-ára, a látott és hallott információk 50 %-ára, a kimondott szavak 70 %-ára, a kimondott és valamiféle cselekvésükhöz is kötõdõ anyag 90 %-ára emlékeznek. Ebbõl következik, hogy a „csak olvasgatom az anyagot”, mint tanulási technika csak rövidtávon válhat be, de úgy sem egy biztos megoldás. Ismétlés Ahhoz, hogy biztos és hosszú távú tudásra tegyél szert, nem elég egyszer megtanulni az anyagot, hanem idõközönként újra és újra át kell ismételni a tanultakat – legalább a témazáró dolgozatig. TIPP: Többször kisebb mennyiségû anyag ismétlése többet ér!
Szerintem a koncentráció a lényeg meg az, hogy valami motiváljon. Én mindig beosztom az idõmet és akkor amikor pl.:a magyart tanulom csak arra koncentrálok és motivál valami pl.: hogy utána elmehetek korcsolyázni vagy ilyenek. Bármikor tudsz tanulni, ha semmi nem veszi el a figyelmedet(érdemes kikapcsolni a tévét, gépet stb...)és akkor rákoncentrálsz arra a célra amit a tanulás után meg akarsz csinálni.Remélem beválik :)
A kérdező hozzászólása: Köszi:)
Tanuljunk tanulni http://www.topskills.hu/?o=trening Itt mindent rendszerezve, világosan megmagyaráznak a szakemberek. :-)
A kérdező hozzászólása: köszönök minden választ :D
Én meg pont olyan vagyok, hogy valami háttérzaj muszály hogy legyen különben megõrülök a nagy csöndbe, de persze a nagy zajban sem tudok tanulni

Hogyan lehet a legkönnyebben leszokni a cigiről?

sajnos több mint 20 éve dohányzok, s most megpróbálok leszokni. ha segítenétek, nagyon megköszönném. :) nagyon nehéz, nem tudom , hogy szokjak le :( SOS

Legjobb válasz: Ilyen hozzáállással nem is fogsz leszokni és ezt nem bántásképpen mondom. A legkönnyebben és leghatékonyabban úgy lehet leszokni, ha valaki elhatározza, hogy leteszi és többé nem gyújt rá és ehhez megvan benne a tényleges akarat. És benned ez nincs meg... Én 3 és fél éve raktam le a cigit egyik napról a másikra, mert le akartam szokni. És megtettem.

Ilyen hozzáállással nem is fogsz leszokni és ezt nem bántásképpen mondom. A legkönnyebben és leghatékonyabban úgy lehet leszokni, ha valaki elhatározza, hogy leteszi és többé nem gyújt rá és ehhez megvan benne a tényleges akarat. És benned ez nincs meg... Én 3 és fél éve raktam le a cigit egyik napról a másikra, mert le akartam szokni. És megtettem.
"Az akaraterõvel próbálkozóknak csak pár %-a szokik le végleg " Minden mással pedig egyáltalán nem fog leszokni még pár százalék sem. Függõség, igen! De ha megvan az akarat, akkor a függõség el fog múlni magától. Azonban ha nincs akarat, akkor hiába minden leszoktató módszer, mert nem fog az illetõ leszokni! Az összes családtagom, ismerõsöm, aki le akarta tenni, az mind a mai napig nem cigizik, aki meg minden fajta leszoktató módszert próbált, mind cigizik! Úgyhogy errõl ennyit.
Erõs függõséget okoz, nem ilyen egyszerû leszokni róla. Az akaraterõvel próbálkozóknak csak pár %-a szokik le végleg (kevesebb mint 10%). Az e-cigit próbáld ki, annál ez az arány 80% körül van. Ecigionline ezt írd be a keresõbe, minõségi, nem túl drága e-cigiket árulnak.
Csak úgy, hogy nem cigizel és nem gondolsz rá.Ha gondolsz is, egyszerûen elsétálsz mellette.Aki akarja, annak megy!
Mi értelme? Úgyis találnak ki megint valamit, amire rászokik az ember ismét. A pénz az úr.
Villanybagó, tapasz, rágó... kukába vele! A nikotinfüggést nikotin adagolásával nem fogod tudni megszüntetni. De ajánlok egy könyvet: Allen Carr: Végre nem dohányzom! Én elolvastam, és minden további nélkül abbahagytam a dohányzást. Január óta tiszta vagyok, pedig 23 évig szívtam a napi két doboz piros Symphoniát.
Van egy ismerõsöm, aki úgy szokott le, hogy napraforgó magot törögetett, dohányzás helyett. Aztán egy évre rá, már a szotyiról is leszokott.:D
Én meg pont olyanokat ismerek, akik megpróbálták az E cigit és pár hétig az volt és utána ugyanúgy szívták az igazit. Úgyhogy ennyit errõl...
A e-cigi kiválthatja a hagyományos cigit én csak ennyit mondok. Nem kell megszüntetni a függõséget, az e-cigiben pont az a jó, hogy csak nikotin van benne, a 4000 többi anyag, amiben sok rákkeltõ is van, nincs. De aki szenvedni akar, az csak tegye nyugodtan. A pár %-al arra szerettem volna rámutatni, hogy a legkisebb sikere van az önerõnek 10% alatt. A rágók tapaszok 10-20% között vannak, ez is siralmas. Viszont az e-cigire áttérõk 80%-a kezébe sem vesz többet hagyományos cigit.
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm a válaszokat!! s utolsó, mi az hogy "mi értelme" ? meg "a pénz az úr" ugyis. nagyon primitív lehetsz, s biztos hogy cigizel, csak úgy, tudod... nagyon sok értelme leszokni. s nem épp a pénz az úr. akármit találnak ki, úgysem fogok rászokni, mint a ro:hatt cigire.
El kell járni szórakozni!!!!!Hol laksz?Mert ha véletlenül ott ahol én ajánlok pár jó szórakózóhelyet. 17/L
Nagyon egyszerû az egész , iskolába, buszon , utcán szórakozóhelyen... akárhol... meglátsz egy lányt aki tetszik neked, oda mész hozzá és nem kell mást tenned csak annyit mondanod neki : " Szia , szép a szád, pont illik a f*szomra" így lehet a legkönyebben :)
a legkönnyebben pénzzel
vagy például smsbe írod valamelyik csajnak: jösz baszni vagy baszol jönni?:) Am. meg akárhol bármikor lehet, legyél humoros:)
chat? :)
Ha van a városodban egy jó hely akkor könnyû dolgod van. Vagy a suliból is lehet ha van valaki aki tetszik. Csak ne az egyik beképzelt libát szúrd ki. Bár te tudod mire kell. Hogyan próbálod?
Boccsi megint én vok! 2.sorban úgyis helyett úgysem
ne akrad ennyire! teljesen felesleges erõltetni, ha elsieted, úgyis fogod megtalálni, azt akivel téll jól érzed magad. Egyébként miért akarsz "legkönnyebben" barátnõt szerezni?? Ha egy pasi nem hajlandó megtenni értem vmi olyat, amirõl aztán tom, h õ téll szeret, akkor nincs is értelme az egésznek. 16/L
A kérdező hozzászólása: én nem tom de sztem jóképû vagyok meg azt vettem észre h az összes jó csajnak gyökér palija van.akinek jó nõje van az h szerezte meg?
nálam is ugyen az ban mint nálad nagyon kellene egy barátnõ és szexelni is szeretnék persze ha ö nem akarná nem eröltetném :D:D gondolom nálad is ez a helyzet rajtam most jött ki egy hete és azota am nem is vertem :D:D mert egyfolytában b nöt keresek

Hogyan lehet a legkönnyebben becsajozni?

Legjobb válasz: Úgy, hogy sokat beszélsz lányokkal, mindenhol.

Úgy, hogy sokat beszélsz lányokkal, mindenhol.
Elmész egy discoba és kész. Tele van ribanccal. Ittasan nem nézik van-e autód, vagy nincs.
Kérdezõ, úgy, hogy egyelõl elfelejted ezt a sok sületlenséget, amit bankkártyákról meg kocsikról meg szépségrõl összehordtak, másfelõl nem akarsz görcsösen becsajozni, viszont igyekszel érdekessé tenni magad. Nekem a legjobb csajozós idõszakom kb az volt, amikor munkanélküli voltam, idõnként a járda mellõl szedtem a dekket, és hát a külsõm is hagyott némi kívánni valót. Viszont volt mondanivalóm az emberek számára, amire néhányan felfigyeltek, köztük csajok is...
Légy laza, humoros, kedves add önmagad!Ha milliomos vagy akkor is tudsz csajozni, csak akkor olyanokat fogsz bevonzani, akik nem elsõsorban téged szeretnek hanem a pénzed és a külsõségeket, õk a ribizlik, tisztelet a kivételnek.Ismerek nem is egy olyan szép lányt akit kifejezetten taszít ha lát egy olyan srácot, aki játsza a májert mert õ gazdag és apuci által vásárolt verdával keménykedik.... Pénzen nem tudsz venni szerelmet!
A kérdező hozzászólása: kösz srácok :)
Ez hülyeség. Nekem csomó haverom nem milliomos és nincs drága autója, és mégis jó csajuk van. Ha pénzed van, akkor csak érdekbõl dugnak veled, viszont ha jóképû vagy és vonzó a személyiséged (tudsz beszélni, domináns vagy, van tekintélyed stb.), akkor pedig miattad akarnak veled dugni a csajok.
Kapcsold ki a gépet, menj társaságba.
Bedühödtek az antiszoc kockák. Amúgy meg legyen egy jó szöveged, lehessen veled nevetni meg jókat dumálni, a többi adja magát. Ne legyél egy anyád szoknyáján ülõ balfék, hanem hajtsd a melót is néha, csak nem fizetheti a csajod állandóan a mozit. Adj magadra, tisztálkodj normálisan, a ruhád legyen mindig tiszta, friss illatú, legyél magadra igényes, ne csöpögjön a zsír a hajadból és ne legyél tele ocsmány ragyákkal, mosolyogj sokat. Így akárhol becsajozhatsz.
ne legyél ronda
a 4-es válasz volt a leghasználhatóbb. miért pontozták le?
Attól függ, mire kell a csaj? Dugásra? Ha ronda vagy, sehogy. Még ha pénzed is van, akkor is csak kényszerbõl és érdekbõl fog dugni veled a csaj, melletted pedig a jóképû, jótestû sráccal fog dugni, mert azzal élvezi. Ha csúnya vagy és szegény, és nincs semmi vonzerõd, akkor inkább menj prostituálthoz, mert egy csajtól úgyis csak szexet akarsz, és ott viszonylag olcsón megkapod. Egy átlag csajra meg költhetsz egy csomót randikra, ajándékokra stb., és még akkor se biztos, hogy lefekszik veled.
Egy drága kocsi, egy bankkártya.
23:56-nak van igaza. Ment a zöld pacsi! Ha nincs 50 misid, meg fekete Bömösöd, akkor max. a jótündérke vagy a kívánságos aranyhal segíthet mostanság.
Manapság sajnos a partybiccsek vannak túlnyomó többségben. Elég csak ránézni hogy öltözködnek :S
ha ez már kérdés, akkor ott gondok vannak. az igazán jó humorú, értelmes, viszonylag jól kinézõ pasikra tapadnak a nõk, a többiek meg itt kérdezgetik a csajozási tanácsokat :) persze ez függ attól is, h mi a célcsoportod. ha egy partybiccset akarsz kukira rántani, akkor bömös, fux, lóvé. ha normális lányt, akkor bizony az IQ-dat is oda kell tenni, viszont nagy az esélye annak, hogy nem csak éjre lesz a tiéd, hanem jópár hónapig, netán évig. persze csak ha te is akarod. :)
PUA fórum:D LOL, ez akkora sületlenség mint a Csajozási Tanácsok :D
elsõnek a válaszát támogatom, beszélgess minél többet csajokkal plusz olvasgass itt http://www.puafestival.com/forum/index.php
"Légy laza, humoros, kedves add önmagad!" Ezek akkora gyöngyszemek. Legyél ilyen, olyan, amolyan, de add önmagad.
Ti így csajoztok??? Én csak egy hosszúságot mondok. Ha alkoholt iszok akkor meg csak mutatom.
Fogalmam sincs, "random" csajokkal akkor foglalkozom, ha közvéleményt kutatok (ahhoz random minta kell) egyébként meg lehetõleg a hozzám hasonló értékrendû és érdeklõdési körû társaságban ismerkedtem. Ott meg 10-bõl 10. Hogy az utcán, 10 szembe jövõ "random" lányból hány mire terelné a témát, és mik lennének az esélyeim az anno volt fentebb leírt helyzetben, arról gõzöm sincs, mert arra soha nem voltam rászorulva. (most meg már egy ideje párkapcsolatban élek) Aki olyan köröket ír, amirõl te sopánkodsz, az 2 hibát követ el, egyfelõl önmagában is hibának tekinti hogy nincs menõ kocsija meg vastag bankszámlája, és ezt a nõ megérzi. A másik, hogy hagyja, hogy vele szemben fogalmazzanak meg egybõl elvárásokat, és azon görcsöl, hogy hogyan tudna legalább látszólag megfelelni, ehhez mit mondjon, hogy adja elõ magát. A "tudom, csökkent értékû vagyok" alapállásból meg igen nehezen adja el magát az ember...
Sületlenségek persze :D mindenki hazudik, neked van igazad. Érdekelne, hogy 10 random lányból mennyi az, aki nem az állásodra és a közlekedési módszereidre tereli a beszédtémát a randin.
Úristen mégis, hogyan öltözködjenek? :O "-.- Amúgy a discoban a legnehezebb az ismerkedés.

18 éves szűz lány vagyok, és szeretnék egy jó nagy orgazmust átélni. Hogyan lehet a legkönnyebben elérni, úgy, hogy még szűz maradjak?

Legjobb válasz: Van csiklód édesem? Ha igen, akkor próbálj meg játszadoni vele. Vagy fogadd el az elõttem szóló fiatal ember ajánlatát és õ majd kinyal téged.

Van csiklód édesem? Ha igen, akkor próbálj meg játszadoni vele. Vagy fogadd el az elõttem szóló fiatal ember ajánlatát és õ majd kinyal téged.
Csak akkor veszted el a szüzességed, ha lefekszel egy pasival. Szóval maszturbálást ajánlok. Bármit csinálhatsz magaddal, akkor is szûz maradsz.
Kinyallak? 16/f
benyálazod az ujjad (síkosító jobb lenne) és körkörösen simogatod vele a csiklódat, mellé pornót is nézhetsz vagy fantáziálgathatsz (utána tisztálkodás!) másik tipp, teleengeded a kádat vízzel, belefekszel, letekered a zuhanyfejet és a vízsugarat a csiklódra irányítod
18 évesen ilyen kérdést? Miért, eddig hogyan maszturbáltál?
A kérdező hozzászólása: Csiklóval, de nem elégültem ki.
akkor nem engedted el magad eléggé, nem voltál rendesen felizgulva, vagy még nem jöttél rá a helyes technikára
zuhanyrózsa?
Akkor lazulj el, ne akard görcsösen. Szánd rá az idõt. Simogasd simogasd, esetleg testápolót is használhatsz, majd érezni fogod. ;)

Hogyan lehet a legkonnyebben megoldani hogy elveszitsd az eszmeletedet kicsivel hosszabb idore?

csak kivancsisag:)

Legjobb válasz: Kérj meg valakit, hogy vágjon jól fejbe.

Kérj meg valakit, hogy vágjon jól fejbe.
Ne provokáld az agykárosodást!
napszúrás.. de ha drasztikusabb modszer kell akkor rohanj neki a betonfalnak
idõvel
Nekem anno a sport bejött. Atlétikázok azóta is, magabiztosabb lettem, és férfiasabb is >_< A lényeg hogy kösd le a figyelmed valamivel.
A kérdező hozzászólása: Én társaságba nem is akarok menni.Inkább vagyok egyedül.Meg másokat nem akarok terhelni a lelkizésemmel.Barátaim nem nagyon vannak.Sport az jó dolog, de én idáig is rendszeresen sportoltam.Mindig azon gondolkozom, hogy miért így ért véget a kapcsolat.
Nagyon nehezen..Én már mindent próbáltam..de nem segít se a sport..se az, h elfoglaljam magam..se az, h társaságba legyek!Folyton kattog az agyam sajnos.. 21/L
A kérdező hozzászólása: Kénytelen leszek.De olyan rossz mikor látom õt:(
bele kel törõdnöd. :(
A kérdező hozzászólása: 8 hónapig voltunk együtt.De nekem olyan volt, mintha a legjobb barátom lett volna.
ha sokáig voltatok együtt akkor sehogy, majd az idõ múlásával.
Próbáld pozitívan felfogni
Keress mást.
Úgy h úgy is akad másik ha õ össze jöt veled ajko más is õssszefog jönni

Debrecenbõl Beregszászra hogy lehet a legkönnyebben eljutni?

Legjobb válasz: Autó. Ha az nincs, akkor vonattal záhonyi átszállással Csapra, majd onnan busszal (marsrutka) Beregszászra.

Autó. Ha az nincs, akkor vonattal záhonyi átszállással Csapra, majd onnan busszal (marsrutka) Beregszászra.
Esetleg Csapról Beregszászra ha van vonat (naponta talán 1-2 van), az olcsóbb lehet mint a marsrutka, de lassabb is.
A kérdező hozzászólása: Kimaradt, hogy tömegközlekedésre gondoltam. Ez a vonatos-buszos megoldás mennyibe jönne ki kb oda-vissza?
Nagyban függ attól, hogy Magyarországon milyen kedvezeményed van. Az árban így tízszeres eltérés is lehet (teljesárú vs. 90%-os kedvezményû). Záhony-Csap vonattal kb. 1100 forint oda-vissza + visszaútban a jegyet érvényesíteni kell, ez további 7, 5 hrivnya volt legutóbb, de ma már lehet 10-15 is. A marsrutkát nem tudom tovább, a vonat egy útra legfeljebb 30 hrivnya lehet (tavaly a Csap-Királyháza 24 volt, de magas az infláció).
a legkönnyebben úgy, h vonattal elmész Nyíregyig, az állomásnál pedig vannak beregszászi taxisok, akik kb 2500 ft-ért (ilyne árat hallottma legutóbb) elvisznek egészen Beregszász központjáig. Ez a legegyszerûbb!!!

Hogyan lehet a legkönnyebben idegennyelvű szöveget tanulni?

Milyen módszerrel vagy hogyan csináljam?

Legjobb válasz: Ha versrõl van szó, akkor keress hozzá dallamot. Ha próza, akkor is próbáld ritmizálni.

Ha versrõl van szó, akkor keress hozzá dallamot. Ha próza, akkor is próbáld ritmizálni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!