Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet a kutyát játszani (5 db)

Hogyan lehet a kutyát kitanitani h valami érdekeset tudjon és lehessen vele játszani?

Legjobb válasz: Hee? A kutya alapból tud érdekeset, én órákig el tudnám nézni a kutyákat, ahogy játszanak, fekszenek, vakaróznak, esznek stb. Fogalmazd ezt meg érthetõbben. Játszani meg minden kutyával lehet, persze habitustól függõen eltérõ módon, tehát ezt nem kell tanítani nekik, csak csinálni.

Hee? A kutya alapból tud érdekeset, én órákig el tudnám nézni a kutyákat, ahogy játszanak, fekszenek, vakaróznak, esznek stb. Fogalmazd ezt meg érthetõbben. Játszani meg minden kutyával lehet, persze habitustól függõen eltérõ módon, tehát ezt nem kell tanítani nekik, csak csinálni.
A kérdező hozzászólása: ok
Sok gyakorlással (pl. jutalomfalattal).
Mire gondoltál pontosan? Igazából az ösztöneinek megfelelõ elfoglaltság a legjobb egy kutya számára.Annál már csak az a jobb, ha egész nap foglalkozhat vele. Pl.:vizslát vadászni vinni, mudit terelni és így tovább.
A kérdező hozzászólása: köszönöm
Nálunk a tanítás maga is játék... :)
A kérdező hozzászólása: értem köszi mindenkinek!!

Hogy lehet megtanítani a kutyát játszani?

Van egy németjuhász kölyök kutyánk, (most került hozzánk 2-3 hete) kb 6-7hónapos. Fél a labdától ha dobom neki, ha gurítom akkor meg csak nézi. Próbáltam már rongygyal rossz cip?vel, mert azt szívesen hurcolássza rágja. A gyerekekkel szaladgál, de csak futkározik, nem csinál semmi mást.

Legjobb válasz: helo,szerintem a kiskutyat esetleg bantalmaztak vagy esetleg jatek kozben megdobaltak,amitol o megilyedt,es most fel tole,az is lehet,hogy egyszeruen meg kicsike ahhoz,hogy elkapja a labdat vagy utana nyuljon batoritsak ot,es rendbe kell,hogy jojjon

helo, szerintem a kiskutyat esetleg bantalmaztak vagy esetleg jatek kozben megdobaltak, amitol o megilyedt, es most fel tole, az is lehet, hogy egyszeruen meg kicsike ahhoz, hogy elkapja a labdat vagy utana nyuljon batoritsak ot, es rendbe kell, hogy jojjon
Mindenképpen sok türelem kell a kutyushoz.Próbáljátok kisebb labdával.Dicsérjétek játék közben sokat, hogy legyen hozzá kedve esetleg jutalomfalatkákat is adhattok közben ne sokat! Ha látpd, hogy nincs kedve hagyd abba.Gyakran kezdjetek játszani és ha már rákapott az ízére, hogy ez milyen jó dolog akkor már nem lesz vele baj.Kitartás és türelem!!!

Kapok egy MÉG kiscicát . Valyon meg lesz a kutyámmal? Nem fognak marakodni? Cicákkal lehet játszani? Mennyi az esélye, hogy elmegy és nem jön vissza?

A kutyám térdig sem ér? kis tacskó-pudli keverék, nagyon aranyos, nem harap, szelíd, de a macskákat, postásokat nem nagyon szeret .. hogy szokassam oda?

Legjobb válasz: Kutyát-macskát nagyon könnyen össze lehet szoktatni, nekem eddig egyetlen kutyám se bántotta a saját cicáimat! elõször fogd kézbe a kiscicát, és ovatosan simogatva mutasd meg a kutyusnak, és mondd neki, hogy "Nem szabad" hadd szagolgassák meg kézbõl egymást. Minden nap többször ismételd meg, meglátod hamar megszokják egymást. Viszont arra vigyázz, hogy a cica azt is megtanulja, hogy evés közbe ne menjen a kutyához, mert akkor az ösztönösen haraphat

Kutyát-macskát nagyon könnyen össze lehet szoktatni, nekem eddig egyetlen kutyám se bántotta a saját cicáimat! elõször fogd kézbe a kiscicát, és ovatosan simogatva mutasd meg a kutyusnak, és mondd neki, hogy "Nem szabad" hadd szagolgassák meg kézbõl egymást. Minden nap többször ismételd meg, meglátod hamar megszokják egymást. Viszont arra vigyázz, hogy a cica azt is megtanulja, hogy evés közbe ne menjen a kutyához, mert akkor az ösztönösen haraphat
A párom szüleinél van egy puli keverék kutya (szóval nem egy nagy kutyáról van szó) ráadásul macska is van (tanyán laknak anyósomék). Mikor egy a pulinál nagyobb kutya valahogy beszökött a udvarjukba a macska! nekiment annak a nagyobb kutyának, hogy megvédje a pulit! Pedig a macska az öregebb állat. Minden szoktatás kérdése szerintem.
És ennyire megszokták egymást. Második voltam.
általában mindkét állatot kölyök korukban kell összeengedni , eljátszadoznak, és ameddig felnõnek, addig összeszoknak.Bár meglehet egymással is szoktatni az tény, de sokkal nehezebben..
Ez relatív. Az én kutyám nem türte a macskát alapon. Vérében volt hogy megtámadja. 1 év alatt 5 macskát is elküldött a túlvilágra. Igazi házörzõ egy kutya volt, mert olyan szófogadó, de ha macskát talált akár a karánban akárhol, 1 óra és le is vadászta.
Vajon *


nem igazán értek hozzájuk, de lehet eltört a kis bordája, de vidd el állatorvoshoz szerintem.
Akkor vidd egy másikhoz.
A kérdező hozzászólása: Csak az a baj, hogy a legközelebbi állatorvos az megölte a 100.000 forintos kutyámat is..
Kifogások, kifogások, kifogások. Ha volt 100.000 forintod kutyára, akkor el tudod vinni egy másik állatorvoshoz is.
Csak az a baj, hogy a legközelebbi állatorvos az megölte a 100.000 forintos kutyámat is.. Te ne tartsál állatot inkább, a ilyeneket kérdezel, inkább akkor dögöljön meg a macska mi?Meg látod, hogy rángatja a kutya a macskát te meg csak nézed?
nem értem emberek, szövegértés? Ne pusztuljon el, de azzal se jobb, ha a doki öli meg. Az más kérdés, hogy akkor másik doki... remélem eljutottál egyhez és jól van a cicus. utolsó: Elvette tõle, mit csináljon, lõje le a kutyát?!

A 9 hónapos tacskó kutyám bántja a csirkéket azt hiszi hogy ők játszani akarnak vele és ezért jó meg nyaggatja őket mit lehet ellene tenni?

Legjobb válasz: Mond neki, hogy NEM!, és gyöngéden lökd arrébb. És tanítsd meg neki, hogy maradjon helyben. Eddig nem tanult semmit?

Mond neki, hogy NEM!, és gyöngéden lökd arrébb. És tanítsd meg neki, hogy maradjon helyben. Eddig nem tanult semmit?
Valószínüleg az elején jókat nevettetek rajta, és azt hiszi a kutya, hogy ezért meg fogod jutalmazni, az én németjuhászom is bántja a malacokat, ilyenkor azt kell tenni, amit az elsõ válaszoló mondott.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!