Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet a gumióvszert (2 db)

Hogy lehet ujrahasznosítani a gumióvszert?

Legjobb válasz: Remélem sehogy...

Remélem sehogy...
amire rá van írva, hogy "egyszer használatos", azt meg se próbáld. A gumi sérülhet, szakadhat, és akkor már nem tölti be a szerepét. Többször használhatót vsz. csak patikában lehet kapni, bár nem tudom, gyártanak-e még, régebben futott. Azt ki kellett mosni használat után, és plusz síkosítót és spermaölõt igényelt.
tényleg elég életszerû hogy valaki végigtúrja a kukákat vagy a szeméttelepen válogat hogy olcsón tudjon hajgumit csinálni :P
remélem, nem vállalkozó szakra jársz! :D hát, rágót ne fújjál belõle azért.
Láttam már óvszerbõl készült ruhákat, bár azok használatlanok voltak, de attól még ütõs.. :D Igazából szerintem azt nem nagyon lehet újrahasznosítani, meg nem is túl gusztusos :s
Nagymamám szerint simán ki kell öblíteni, és újra felhasználni... :) )))))
egy részébõl gumicukor készül
Úszógumiként, vagy gumikarkötõ.:D
Fúj hajgumi??!!?? LOL akkor én soha többé nem használok hajgumit.
:D:D:D Valahol olvastam, hogy hajgumit csinálnak belõle..., de nem tudom..:D
A kérdező hozzászólása: Hú...az se semmi!
Én pl. kajak ismerek olyan párt aki 4-5 alkalomra is kimosta, sõt ha már nem volt hozzá kedvük elrakták hát holnapra jóleszazmég:D:DD::D
akkor meg ugy tedd fel a kérdést!
A kérdező hozzászólása: Ez a kérdés a humorkategóriban volt, csak folyton belenyúlnak, átfogalmazzák a kérdéseket...
A kérdező hozzászólása: Nem arra vagyok kíváncsi hogy lehet vele újra szexelni, hanem arra, hogy mit lehet még csinálni vele, akár használatlanul is:)
Imádom az elõttem szólókat XD jóhülyék XD :D ^^ ne használd föl újra...az elõttem szólónak tök igaza van ez nem igényes dolog.
semmiképpen ne hasznàld mégegyszer...még akkor sem ha pl a pärod nem ment el, és lehuzzätok a gumit, hogy orälisan kényeztesd még, aztän ujra szex..akkor is rakjatok fel ujat!mellesleg a sok majomnak elötteeeeem.....a gumikat nem hasznositjäk fel semmihez, azok ugy spermàval együtt, mennek a szemétbe....älltaläban amikor a pasi lehuzza, össze is csomozza..majd szted ..valaki, aki gumikbol gyärt hajgumit stb..kikukäzza, kicsomozza a spermàt kiöti aztän kimossa:D:D:D???
Odamész a csaphoz, kimosod, megkened egy kis babaolajjal, feltekered és befóliázod.:D

A Lifestyle original gumióvszernek lehet valami baja attól, hogy nem tartom hűvös helyen, csak szobahőmérsékleten? Illetve mennyire megbízható ez az óvszer?

Legjobb válasz: Nekem van durex síkosítóm. Baj, ha a durexes síkosítót lifestyle óvszerhez használjuk?

A kérdező hozzászólása: Nekem van durex síkosítóm. Baj, ha a durexes síkosítót lifestyle óvszerhez használjuk?
joféle :D legjobb szeritem semi baja nem lesz senki nem hûtöben tarja
nem lesz semmi baja! de fogjátok már fel épp ésszel, hogy minõségileg MINDEN gumi egyforma. A drágák azért drágák, mert nevük van, nem attól mert jobbak. Sokan ezt nem bírják megérteni.
A kérdező hozzászólása: Hát igen... Haverom multkor szeretkezett barátnõjével és nem volt gumija, kérdeztem adjak-e egy lifestyle-t erre õ: hát az a szar nem kell, mert kiszakad bla bla bla durexet használok csak... Mondom miért ba+ ugyan az, csak az durex...
ha nem jól alkalmazza valaki akkor jó, hogy nem jó! nem elég a jó idõben felhúzni és egyáltalán FELHÚZNI. mivel ha a lány sem elég "nedves" vagy nincs sikosító akkor kiszakad, mivel nem tud csúszni csak "akadozni" JAH. síkosítót sem szabad alkalmazni minden guminál. El kell olvasni a használati utasítást! Ha Durex gumit használsz ahhoz durex síkosító is kell!
ehhez annyira már nem értek. de nézd meg a guminak és a sikosítónak is a leírását. Ha nics ráírva hogy nem lehet használni akkor nyugodtan! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!