Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet a férjem (288 db)

Hogy lehet a férjem ilyen felelőtlen? Általában ez jellemző a férfiakra ha gyerekre kell vigyázni?

1,5éves a kislányunk és most el?ször fordult el? hogy egész nap ? volt vele. Pár óránál sohasem vigyázott rá többet. Egész napos elfoglaltságom akadt,így a férjem maradt a gyerekkel. Reggel szépen elmagyaráztam neki mindent,mit hogy csináljon. Megmutattam mit adjon rá,mit adjon neki enni,vigye le játszani,ha kell tegye tisztába stb. Délután 6körül értem haza. A következ? kép fogadott. A lakást mintha atomtámadás érte volna. A gyerek áll a széken az ablak alatt és sír,a férjem gépezik. A pelenkája a bokájáig lóg a sok pisit?l. Kérdem a párom miért sír a gyerek? Erre ? semmi baja hisztis. Miután benéztem a h?t?be akkor derült ki hogy egész nap alig evett valamit a kicsi. Adtam neki enni szegénykém mint egy etióp éhez? úgy evett. Erre annyira eldurrant az agyam hogy mindenféle idiótának elhordtam a férjem hogy éhezteti a gyereket,és nem figyel rá. Még jó hogy ki nem esett az ablakon. Ennyire nincs benne felel?sség! Van hogy annyira belemerül a tévézésbe,vagy a gépezésbe hogy nem vesz tudomást arról ha a gyerek valami rosszat csinál. Õ nem vette észre,? nem látta. Nagyon haragszom rá!!!

Legjobb válasz: A gyerekvállalás elõtt nem volt semmi jele annak, hogy a férjed ilyen felelõtlen?

A gyerekvállalás elõtt nem volt semmi jele annak, hogy a férjed ilyen felelõtlen?
Elhiszem, hogy haragszol rá! Nem általános, hogy a férfiak ilyen felelõtlenek, fõleg a saját gyerekükkel szemben.... viszont ha a te párod ilyen, elég nehéz lesz "leszoktatni" róla. :(
Nem állíthatom azt, hogy minden ffi feleõtlen, mert a férjem nagyon vigyáz a gyerkõceinkre, eddig még nem volt gond!(kopp, kopp, kopp)Bár egyszer erõspaprikát kóstolt a lányunk, de csak az az egy alakalom volt! Erélyesen és határozottan mondd el neki, hogy nem úgy csinálta a dolgokat ahogyan megbeszéltétek!Hátha akkor legközelebb jobban figyel majd ezekre a dolgokra!
Én úgy áramtalanítottam volna a gépet, mint a sicc!!! Normális??? Nem vagyok egy harcos fajta, de a gyerekre érzékeny vagyok. Az én férjem is szórakozott, de mióta kismama vagyok, igyekszik, komolyan veszi a dolgokat. Jogosan haragszol.
Nem jellemzõ. Öcsém 19 évesen vigyázott egész éjjel tök egyedül a 2 éves keresztlányára meg annak a 4 éves bátyjára. Feltakarította a hányást, játszott velük, elrendezte a veszekedést, idõben ágybadugta õket, ettek is rendesen. Azóta mondja a kiscsaj, ha Andris jön, nyugodtan hányhatok is...
Ismerõs a dolog.Nekem is ilyen volt férjem mikor még kicsi volt a gyerek.Volt 1 nagy balesete amikor a férjem játszott vele beverte az ínyét a kiságy fa részébe és felszakadt neki ömlött a vér..mentõ kórház...stb...Na azóta odafigyel a gyerekre. Nem akarom, hogy a babátoknak baja legyen de anélkül, hogy a férjed nem él át egy-két ilyen dolgot, nem fog megváltozni.Akkor fogja csak megérteni, hogy felelõssége van.Az viszont nagyon durva, hogy a gyerek egy széken állt az ablakba.... Már bölcsis a kisfiúnk.Reggel én hajnal 5 kor megyek el itthonról, apa hordja bölcsibe.De mikor hazaérek a látvány ami fogad szörnyû....pisis pelenka az ágyon hagyva minden szekrény nyitva össze vissza dobálva minden a lakásba.Ez nálunk mai napig így van, minden reggel úgy hadják itt a lakást mintha bomba robbant volna, és nekem minden nap meló után az az elsõ, hogy takarítok a fiúk után:(
Off: ezen a -nyugodtan hányhatok is- jót mosolyogtam, aranyos lehetett :)
Igen, cuki volt, meg egyszer hozzátette (az anyja szerint, én nem hallottam), hogy direkt volt, hogy cseréljen ágynemût.=)
.
Most már tudod, hogy legközelebb nem szabad a férjedre hagyni a picit. Nagyobb baj is történhetett volna.
Az én férjem kezdetben nem volt ilyen. Aztán megunta a családi életet, szépen letett a gyerekekrõl is. Most már bámulja a gépet, és magasról sz.rik arra, mit csinálnak a gyerekek. Nekem kell néha 1-2 óra pihenés, ilyenkor rábízom a gyerekeket, meg a szerencsére. NEM szereti a gyerekét, ha így viselkedik vele! Lehet, túl nagy teher neki, téged nem szeret már esetleg, így érzelmileg nem akar annyira a gyerekkel sem kötõdni. Nem jó jel, én elküldeném vele többször sétálni, akkor legalább nem tud a gépre figyelni, csak több jut a gyerekre, talán a kötõdése, felelõsségtudata is erõsödik. Eyg normális apának a mindene a gyerek, ez szerintem komoly bajt jelent, bár ne így legyen!
Van ilyen pasi is, meg olyan is aki túlreagálja a dolgokat. A barátnõm anyukája mesélte, hogy mikor apuka volt otthon a gyerekkel, (a barátnõm akkor volt 5 éves) lazán lefeküdt aludni, majd a gyerek kimászott az ablakon (kertes ház). Elõtte azért felvett egy kabátot, meg csizmát, mert szinte derékig érõ hó volt és kisétált a buszig, ami kb. 500 m-re volt tõlük és még úttesten is át kellett menni. Itt aztán megvárta a buszt, felszállt rá és ment vagy 8 megállót ahol anyu dolgozott. Az anyukája csak azt vette észre, hogy valami eldõlt mellette. Na az a barátnõm volt, mert megbotlott és elesett az asztala mellett. Gondolhatod milyen ideges lett az anyukája. Rögtön hazamentek de apu még mindig nyugodtan aludt. Sok férfi azt hiszi, hogy anyu egész nap segget vakar, ami néhány nõre igaz is (gyeses idõszak alatt láttam eleget), de nem kell általánosítani. 30/N
Szerencsém volt a férjemmel, mert neki korán becsúszott egy gyerek, aki ma már 18 éves. Amíg én bénáztam, hogy mit hogyan kell csinálni, õ tanítgatott pl. pelenkázni. Néha még a mai napig jobban biztonságban érzem a gyereket mellette, mint velem :)
.
Azért gyerek nélkül is kiderül, hogy kiben mennyi felelõsség van. Legalábbis én idén nyár elõtt is tudtam már, hogy a párom fantasztikus apa lenne... Bocsánat, nem akartalak megbántani:) Üljetek le, beszélgessetek egy nagyot!!!
A kérdező hozzászólása: Honnan tudtam volna milyen lesz? Egyikünknek sem volt még gyereke, sõt még csak nem is volt a környezetünkben kisgyerek.
Hát nem tudom, a 22 éves párom kész családapaként viselkedik ha rábízzák a 2 éves unokatestvérét...legyen szó pelenkázásról, sétáról, evésrõl õ mindig ott a helyzet magaslatán. Bocs de egy ilyen férfihoz mint a férjed nem mennék hozzá...gyerekvállalás pláne mellõzve... 21-L
A kérdező hozzászólása: Gyerek ügyben nem tudtam mire számíthatok, nincs vele semmi baj ezt leszámítva. Bármit mondok neki megcsinálja, a gyerekkel kapcsolatos dolgokat is. De úgy látszik magától nem megy neki. Nagyon vártuk ezt a babát.
Gyerek elõtt is lehet látni kiben mennyi a felelõsség, van akire én egy majmot se bíznék, és nincs még gyereke se.

Hogyan lehet a férjeket ösztönözni egy tartalmasabb családi életre? Nincs rá igényük?

Már eléggé korban vagyok, de még nem vén...

Legjobb válasz: "Egyébként szeretjük egymást..." Látod ez a lényeg.Ameddig így van addig mindent meglehet beszélni,csak türelmesen,ész érvekkel és nyugodtan.

"Egyébként szeretjük egymást..." Látod ez a lényeg.Ameddig így van addig mindent meglehet beszélni, csak türelmesen, ész érvekkel és nyugodtan.
Nálunk uez volt és mikor megszületett a kisfiunk, sem lett másképp. Szétváltak útjaink, mert a fiatalember (35) nem akart alkalmazkodni. Döglés, számítógép, kaja. Nem tudott leszakadni a napi 10 óra gépezésrõl meg a tv-rõl. Barátok közt szünetben volt egy-két ölelés, de ennyi. Én terhes voltam.... nem csak állapotos, de az õ terhére is voltam. Hát megszabadítottam. Amennyiben a Tiéd hallgat Rád és nevelhetõbb típus, mindenképp ülj le vele, hogy mennyi minden más is létezik és neked ezzel örömet okozna, ha változtatna, mert te is igyekszel. Csak õszintén és nagyon de nagyon kedvesen! Sok szerencsét!
egyébként nincs rá igényük... utolsó voltam.
Mi a helyzet azóta? utolsó voltam
3. vagyok, igen bent lehet a férjed, még el is vághatja a köldökzsinórt! :)
Ott nagyon jók az orvosok.. És a szülésnõk is.. Nem mindegyiket hajtja az, hogy mennyit kap a zsebében.Én is ott fogok szülni és nincs fogadott orvoso, mert nem engedhetjük meg magunknak. Mi az az "eda"? üdv, 35hetes kismama
Én is a Bajcsyban fogok szülni, igaz nekem van fogadott orvosom, de én is csak jókat hallottam a dokikról, és a szülésznõkrõl is.Adnak eda-t, és apuka is bennt lehet, csak ha császárra kerülne sor, a mûtõbe nem mehet veled.
Szia! Ugyanígy szültem novemberben. Az orvosok, szülésznõk aranyosak, nekem a csecsemõs nõvérekkel volt problémám... (Szoptatásban nem nagyon segítettek, undokok voltak)EDÁ.ról nem tudok mit írni, én nem kértem fájdalomcsillapítást. Nagyon könnyû, szép szülést, ne félj tõle, én akár holnap újrakezdeném! :)
Én tavaly októberben szültem a Bajcsyban és nem volt fogadott orvosom sem szülésznõm. Szerencsém volt mert az ügyeletes orvos(Toldi doktor) és a szülésznõ is nagyon rendesek voltak és nem hagytak magamra.Ha lett volna fogadott dokim akkor sem kaphattam volna különb ellátást. A végén egy kevés hálapénzt adtunk a szülésznõnek és nagyon örült neki. Bent volt a párom is, fájdalomcsillapítót is lehet kérni(én nem kértem). Nem tapasztaltam semmilyen megkülönböztetést.
Idén augusztusban szültem a Bajcsyban fogadott doki és szülésznõ nélkül az ügyeletes orvosnál (dr Kubicsek Tamás, szülésznõm Magdika volt). Csak a legjobbakat tudom mondani róluk. A szülésnél bent lehet akit választasz, és EDA-t is lehet kérni.


Hogyan lehet a volt férjet kirakni a közös házból?

Ha kiakartam fizetni,de akadályoztat.És kijelentette,hogy nem megy ki soha a házból. Õ meg hónapja húzza hogy kifizessen.

Legjobb válasz: Én még csak 21 éves vagyok,van 2,5 éves kapcsolatom s még nem voltam benne ilyen problémában,de az 1ik barátnõm s barátom most válnak.Barátnõm csak annyit tett hogy míg a férj dolgozott,kipakolta az össz cuccát,s többé nem engedte be.Még a 1,5 éves gyermeket sem engedte hogy megnézze. Habár ez nem hinném hogy jó megoldás lenne.Nagy veszekedés lenne belõle!Háború a köbön.Nehéz helyzetben vagy!:(

Én még csak 21 éves vagyok, van 2, 5 éves kapcsolatom s még nem voltam benne ilyen problémában, de az 1ik barátnõm s barátom most válnak.Barátnõm csak annyit tett hogy míg a férj dolgozott, kipakolta az össz cuccát, s többé nem engedte be.Még a 1, 5 éves gyermeket sem engedte hogy megnézze. Habár ez nem hinném hogy jó megoldás lenne.Nagy veszekedés lenne belõle!Háború a köbön.Nehéz helyzetben vagy!:(
Fordulj ügyvédhez!
Szia! Ha közös a ház, akkor nem rakhatod ki. Sajnos épp annyi joga van hozzá, mint Neked. Viszont ha hozzád jön valaki, akkor azt nem küldheti el, mert a Te vendéged. De ezt õ is megteheti. Velem is ezt csinálta a volt férjem, sajna "kis segítséggel meg kellett gyõzni" hogy soha többet ne merjen kizárni a lakásból. Nálunk végül az lett a megoldás, hogy eladtuk, a pénzt feleztük, az pedig jó induló volt egy külön hitelhez, ami már nem köt össze minket. Remélem segíthettem.
Ha a kedvezményezett rovatba elõször a gyermekét írta be és az már elmúlt 18 éves, akkor a gyermek kapja meg.

Csak a feleségnek kell igényesnek lenni, "teperni", hogy megtartsa a férjet? A férj lehet bármilyen igénytelen?

A napokban "csajos" napot tartottunk, régi barátn?k, feleségek, hajadonok közösen. Az egyik barátn?m elmondta, hogy a férje a házasságuk 3 éve alatt egyre igénytelenebbül néz ki, sörhas, borosta, kinyúlt-szakadt trikó, stb. Ha több napon át otthon van, megesik, hogy nem is fürdik. A csaj mondta, hogy már totál ki van ábrándulva. Ha szól a férjnek, nagy röhögés a válasz, meg az, hogy nem baj, legalább nem visznek el az orrod el?l.

Legjobb válasz: "ma 11:10" Ez hatalmas!!! :) Amúgy szerintem igaza van a kérdezõnek, ha a helyzet tényleg így épül fel, ahogy leírja (nõ ad magára, férfi igénytelen, csak így simán).

Az ilyen nõk gondolkodásán kellene változtatni nagyot, akikrõl te is írsz...akik hülye tanácsokat adnak, akiknek csak az a lényeg, hogy nehgy szegény barátnõt otthagyja a férja...nem is a lényeg, hogy a barátnõ boldog-e a férjjel, vagy szereti-e, csak a látszat fenntartása. És ez mindig legyen a nõ dolga...hát szerintem nem, a férfiaknak kellene tenni többet azért, hogy a nõk felnézhessenek rájuk, és akkor talán több szeretet kapnának, meg törõdést. Amíg csak káromkodni, tv-t nézni, fingani tudnak otthon, mire várnak??
"ma 11:10" Ez hatalmas!!! :) Amúgy szerintem igaza van a kérdezõnek, ha a helyzet tényleg így épül fel, ahogy leírja (nõ ad magára, férfi igénytelen, csak így simán).
férjhezmenetel? együttélés? nem kell az ahhoz hogy kiugorjanak ezek a hibák... nálam egy szimpla hosszútávú kapcsolatban is megjelentek. õ feküdt mellettem büdösen, zzadtan fürdetlenül, én szeressem így is mert õ ilyen. szerettem is. én meg felkeltem reggel már képes volt b*szogatn hogy hogy áll a hajad, mért nem vagy felöltözve rendesen.. arról nem is beszélve, hogy mikor 39 fokos lázzal nem álltam neki lasagne-t fõzni neki akkor rögtön jött hogy belõlem sosem lesz "rendes asszony". Mikor megcsalt képes volt a pofámba vágni, hogy ez valójában az én hibám mert nem hagytam magam seggbedugni. tény hoyg a nõk s hajlamosak ám eltunyulni, és az valóban kiárándító erre kényesen ügyelek... de akkor miért ne várhatnám el hogy a párom is lefürödjön naponta legalább egyszer?
Hat persze, a feleseg legyen modell, szakacsno, inkubator, csalad nevelo, takaritono, szakacsne, mosgato, penzkereso, holgy, qrva a haloszobaba, stb. A ferfi ne legyen mas, csak ne csalja meg a feleseget, jo apa legyen, ne legyen alki, es ez mind eleg. Na ne mar! Ne csodalkozzunk, hogy egyre tobb no nem akar ferjhez menni, pasit, hisz egyedul is meg tudja teremteni a kenyelmes eletet, nincs mellette egy mocskos, fingo elhizott, koposz alak, ki ket ertelmes szot nem tud szolni.
A nõ addig nem lesz egyenrangú a férfival, amíg nem képes kopaszon és kövéren úgy végigmenni az utcán, hogy meggyõzõdése, hogy mindenki õt kívánja.
Ezt már én is megfigyeltem. Ha nem mûködik egy kapcsolat, vagy mondjuk a férfi megcsalja a nõt, mindig a nõ a hibás. A nõnek kell csinosabbnak, kedvesebbnek lenni, és vigyorogni mindenhez, mert szegény férfiak nem tehetnek semmirõl, õk csak áldozatai a nõk hibáinak.
Én is ezt figyeltem meg. Apukám is ilyen (bár õ azért belátja, hogy neki is van mit leadnia), folyton mondja, hogy jaj-jaj, a magyar nõk annyira elhanyagoltak és slamposak, elhagyják magukat. Abba bele sem gondolnak, hogy gyerek és néha még munka mellett örül az ember, ha van napi félórája kikapcsolódni, nemhogy tornázni, fodrászhoz, kozmetikushoz járni. Nem értem, miért van az, hogy "a férfi jó, ha egy fokkal szebb az ördögnél", a nõ meg, ha egy kilót hízik a kapcsolat alatt vagy éppen a gyntázás után kezd nõni a lábán a szõr, és ezt észreveszi a pasi, akkor már igénytelen liba meg zsírdisznó. Nem egy korántsem adoniszi pasas van a környezetemben, aki persze nyafog, hogy minden nõ egy utolsó r.banc, közben meg csak a tökéletes, modellalkatú, fullos csajokhoz mennek oda, mert a többi nõ nem elég szép nekik (olyan "indokokkal", hogy fújj, látszik a szõrtüszõ a lábán, van egy anyajegye, látszanak az erei, nem hord miniszoknyát meg tûsarkút többórás gyaloglásra télvíz idején meg nem elég szimmetrikus az arca). És az a gáz, hogy ez a nõkbe is bele lett nevelve, mert addig ezen nem lehet változtatni, amíg egy nõ annyira kapcsolatfüggõ meg annyira fél a magánytól, hogy bármit megtenne a párjának-akkor is, ha a másik fél egyáltalán nem teljesíti azt, amit õ maga a másiktól megkövetel...
Hát tény, hogy nagyobb gond az alkoholizmus, agresszivitás, megcsalás stb., mint az, hogy el van tunyulva, meg lejjebb adott magából és kissé leélt külseje van (bár a nem fürdés azért durva :O ). Szerintem a barátnõdnek le kellene ülnie vele megbeszélni ezt és nem csak megemlíteni, hátha felfogja végre, hogy ez nem csak gúnyolódás, meg piszkálódás. Én vennék egy páros kondibérletet úgymond "meglepetésként" és elrángatnám magammal edzeni, akkor legalább idõvel eltûnne a sörhas is. Megjegyezném, hogy "drágám, emlékszem, milyen szívdöglesztõ voltál abban az ingedben/öltönyödben/zakódban" stb., hátha venné a lapot. :) A másik, molett barátnõd pedig szerintem amíg ad magára, addig nem valószínû, hogy a kilóinak a száma fogja érdekelni a férjet, remélhetõleg nem csak a külseje miatt szereti. Bár nem tudom mennyit szedett fel a házassága alatt...ha nagyon sokat akkor azért tényleg jó lesz egy kicsit vigyáznia... Most konkrét példát tudok mondani 2 esetre is a családomból. Nagynénikémet 40 év házasság után hagyta ott a férje, mert elhízott, elõbb a megcsalás, majd a válás... :( Egy másik rokonomat is nádszálkisasszonyként vette feleségül a férje (a férj mellesleg 30 évvel idõsebb), most pedig kb. a duplája régi súlyának a hölgy, ennek ellenére viszont nagyon szeretik egymást, boldogok és 20 év házasság után is dúl a szerelem. Valószínû ott a férj eleve kedveli a kerek idomokat... :) Most ezzel nem akarok pártolni a férfiakat egyáltalán, akik elvárják, hogy a nõ fitt legyen és ápolt, õk meg nyugodtan leereszthetnek, de ettõl még tény, hogy valamilyen szinten ez a valóság, ha jobban körülnézel... Valamiért nyeregben érzik magukat, hiszen jóval több nõ van a világon, mint pasi és azok közül is egyre kevesebb a "partiképes" egyed, aki vonzó egy nõ szemében... Tudják, hogy a nõ nem akaszthat le egy jó pasit minden utcasarkon, tehát ezért van az, hogy sok mindent megengednek maguknak...
szerintem a bevett gyakorlat az, hogy a férfinek addig kell csúcsformában lennie amíg bele nem szeret a nõ, ha már papír is van akkor meg pláne kienged az átlag. amíg a nõ fiatal és kapós 20-27 (volt már ilyen kérdés ahol ezt boncolgatták) addig könnyen van, ez neki a csúcs ilyenkor "játszhat" nem kell bedobnia magát mert talál másik palit könnyen, minden újára. ez a felvázolt két életciklus sokak által láthatatlan mégis létezõ egyensúlya, amolyan yin-yang. x ideig a nõk vannak elõnyben, aztán a férfiak. ez már túlmegy a kérdésen és elég személyes is, de azért leírom. szerintem ez erõsen személyiség és emberfüggõ, hogy ki mennyire "ereszt" ki, hanyagolja el magát egy kapcsolatban. amikor baromira belegázolt egy lány a kis lelkivilágomba akkor számtalanszor eldörmögtem magamban, hogy majd a most jóképû "menõ" nagydumás, ugyanakkor trehány, sörivó, nulla sport és mozgás, viszont cigi és zabálós pasi akivel találkozni fog (az elõzõ is ilyen volt) így fogja végezni mint a barátnõd "ura". bocs, hogy így fejeztem be. de szerintem is igen csak elgondolkodtató ez a kis probléma amit felvetettél. mondjuk úgy, hogy én veled értek egyet. 23f
sikerült végignyálaznom a hozzászólásokat. annyit fûznék hozzá hölgyeim: "amíg szar van, veréb is lesz..."
11:10-esnel jobban nem lehet megfogalmazni. Van sok igazsag abban, amit ir. Ugyanez van a parkeresesnel is. Meglett ferfi ismeroseim a noket szidjak, hogy biztos csak a penz kell nekik es azert nem ragadnak rajuk a nok, ok meg borzaszto igenytelenek meg nem jokepuek, nem is tanultak, de ez nem baj, biztos, hogy a no hibaja, hogy nem veluk alakit ki parkapcsolatot. Az ilyenek elvarnak a legszebb noket, meg a legnagyobb kocka pasi is full extras not akar es a nok vannak hibasnak kikialtva, ha nem allnak ossze egy naluk egy fejjel alacsonyabb (egyik ismerosom ezen problemazik mindig), 20 evvel idosebb pasival. Ilyet sokat latok es a 4X eves pasi kerdezi tolem, hogy szerintem a 23 eves kiszemelt lany, aki egyebkent 10 centivel magasabb nala miert nem akarja ot, mi lehet a gond...hat ne haragudjatok, nincs itt semmilyen egyenloseg!
Úristen, mik vannak! Ha a párom úgy feküdne be a közös ágyunkba, és úgy akarna szexet kezdeményezni, hogy nem fürdött, és kérésre nem pótolná, hamarabb borítanám le egy vödör vízzel, mint hogy ezt elfogadjam. KOpaszodásról nem tehet (bár vannak módszerek, amivel lehet javítani, késleltetni), fogyni nehéz, de azért a fürdés egy alapvetõ tisztelet és figyelmesség a párunk felé, és sok nehézségbe sem kerül. Aki már ezt sem teszi meg, hát no komment...
Az én férjem hetente egyszer fürdik (nyáron naponta-kétnaponta). Néha izzadt szagú, de ezzel nekem nincs semmi problémám Kivancsi lennek, ha egyszer te nem furodnel egy hetig es izzadt lennel, akkor mit szolna a ferjed, mert szerintem szova tenne. Es azt irod, hogy igy is, egy het nem furdes utan lefekszetek. Nem semmi. Szerintem is ez egy alapveto dolog es erre nincs kifogas. Ha nem is minden nap furdik, de hetente 1-szer??
Csak vígasztalni akarták, a kövérkét meg csak biztatni. A barátnõid nem a Bölcsek Tanácsa, csak jószívû nõk.
Sok igazságot írtatok..
Nálunk azt figyeltem meg, hogy apám aki egy sorhasú és elhízott pasi cseszegeti a darázsderkú fiatalos anyámat, aki a legalább 10 évet letagadhatna, mert vastag a combja. Nem tudja letornázni a combját - nekem sem megy, orokultem utána az alakomat, ha fogyókúrázom akkor a hasam és a melleim leapadnak, de a seggem és a combos nem változik, akármit tornázhatok. Tény, hogy ezt mi engedtuk meg, hogy elhízhatnak, elhagyhatják a fogmosás és egyebeket. A noknek meg kéne tanulniek a sarkukra állni. Én majd igyekszem eszerint cselekedni és irányítani a párkapcsolataimat, de nem tudom, hogy ez mennyira valósítható meg a gyakorlatban, és, hogy valaki fog-e engem annyira szeretni, hogy megtegye értem és nem hagy ott egy olyanért aki nem b*szogatja ilyesmikkel és elfogadja slamposnak.
12:04 Azért nem hiszem, hogy össze kellene keverni a korral járó dolgokat az igénytelenséggel! 20 évesen is lehet valaki igénytelen és visszataszító, és 70 évesen is lehet elegáns és vonzó. Mindkét nem részérõl. Csak oda kell figyelni.
Mindkét fél igyekezzen adni magára. Ha a férjem így állna hozzá, hogy "nem baj, legalább nem visznek el az orrod elõl", én vitetném el, ha találok olyat, akinek kell. Valóban örüljön, hogy nem iszik, nem csalja és rendes családapa, de annak egyáltalán nem kell örülni, hogy e mellé igénytelen lett! Ne legyen már igénytelen az ember, akár nõ, akár férfi!
Sajnos amit írsz, az elég sok magyar házaspárra igaz, hogy húsz év után már nem adnak magukra. Nõkre és férfiakra ugyanúgy. Régebben eljártam egy tornaórára Anyámmal(kedves csinos, fitt nõ, aki tíz évet letagadhatna) és elszörnyülködtem azon, hogy a többi koleganõ milyen igénytelen, elhízott, és kinéznek legalább hatvannak. A férfiaknál meg sörhas stb dettó. Szomorú, amikor külföldi nyaralásokon látom, a "magyar átlag" családokat, remélem, hogy sok kivétel van, akik viszont szeretnének tenni azért, hogy jól érezzék magukat a bõrükben és a Párjuk is vonzónak lássa õket, de sajnos tényleg sok olyan pár van, aki úgy érzi, hogy ha már egyszer megházasodott, akkor már igénytelen is lehet, úgysem hagyja el a másik... Majd a válásnál rájönnek, hogy mindenért tenni kell nap mint nap...
Érdekes a kérdés, ezt férfiként irom. De öszintén hogy lehet az hogy a nök meg buknak az ilyen igénytelen fiukra. Ha a fiuk elvárják hogy a csaj adjon magára, akkor a csajoknak ez mért nem fontos visszafelé. Szerintem a csajok is jobban kérethetnék magukatt és igen is várják el a fiuktól hogy adjanak magukra.
Na es ilyenkor buffogik be az elhizott, fingo disznok, hogy "ha a kalapomba sz.rok, fejemre rakom, akkor is ferfi vagyok". Ferfi?! Ember?! Ki szemeben?
Érdekes téma. Valóban a pasik elhagyhatják magukat, a nõk többségét valahogy nem érdekli. Nekem maradandó élményem, hogy házasságunk elõtt mindketten ápoltak voltunk a férjemmel, napi 2x fogmosás, hogy a többirõl ne is beszéljek. esküvõ után pár héttel viszont közölte velem a férjem, hogy õt nem zavarná, ha kicsit kevesebbet mosnék fogat. Ergó, õ nem akar fogat mosni. Kacagva közöltem vele, mert nem vettem komolyan, hogy nem kopnak el a fogai, mossa csak nyugodtan. Aztán észrevettem, hogy ellenõrizni kell mint a gyereket. Eljutottunk arra a pontra, hogy most már veszekedni kell minden egyes fogmosásért. Mellette cigizik. Nekem meg azóta valahogy nincs kedvem vele lepedõt gyûrni. Na azért persze meg megy a bla-bla, hogy ez neki mennyire hiányzik, meg minden. Nagyon nem érdekel. Amig ilyen lesz, nem változik semmi.
Pasi vagyok. Igazat adok a kérdezõnek. Mindkét félnek dolga, hogy jó formában maradjon és ne slamposodjon el. Az olyan pasi, aki elereszti magát, megérdemli, ha a csaj félrekufircol.
Valaki írta, hogy üljön le beszélni a férjével vagy vegyen kondibérletet. Ugyan már! Akinek nincs belsõ igénye arra, hogy ápolt legyen és jól nézzen ki, azzal nem lehet mit kezdeni. A nõnek annyiban van meg a felelõssége, hogy nem hiszem el, hogy még a házasságot megelõzõen nem voltak az igénytelenségre utaló jelek. 3 év alatt nem lehet 180 fokos fordulatot venni. A jövõ sejthetõ. Ha nem változik a dolog, az asszonyka elõbb-utóbb összefut valakivel, aki jól néz ki, figyel rá és válás, vagy szeretõi viszony lesz belõle. Mellesleg igaza is lesz. Azt is hozzá kell tennem, hogy sok nõ is elhagyja magát, nem csodálom hogy a pasik is mást keresnek. Nem törvényszerû hogy 35 év felett el kell hízni. Nem 1-2 kg-ról van szó, az természetes, hogy nem lehet úgy kinézni mint 20 évesen. De a legtöbben akkor kezdenek pánikolni, mikor már 25 kg felszaladt... Elõre kell gondolkodni, úgy kell élni, enni, sportolni már fiatalkortól kezdve, hogy késõbb is szépnek tartson a házastárs. Ez igaz mindkét nemre. 27/F
A válasz írója 88%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 11:38 egyetértek:s a magyar pasik többsége egyre hülyébb és a nõk is azok lesznek mert hagyják magukat.
Szerintem egészségesebb, ha a férfi "teper"nem pedig a nõ fut a pasi után. Szerintem mindkettõnek jobb. A nõnek csak olyan helyzetet kell teremteni, hogy a férfi "teperjen". Szerintem akkor mindketten boldogok lesznek.De ha nem akar, akkor nem akar. Ha a nõ küzd ilyennek a kegyeiért, csak ront a helyzeten azzal. Javaslom a barátnõdnek, hogy egy hétig ne fürödjön, ne fésülködjön, és csak röhögjön.Szerintem meglepné a kedves férjét.Vagy keressen snájdigabbat helyette!

Lehet, hogy tetszem a férjem csapattársának? Fiatalabb nálam vagy 6 évvel.

Már nem elõször veszem észre, hogy mintha figyelne engem, de legutóbb különösen kedves volt! Azt vettem észre, hogy még meccs közbe is ki-ki néz rám.

Legjobb válasz: Kérj cserét!

Kérj cserét!
És ez miért is érdekel téged?
meccs közbe is ki-ki néz rám. te vagy a partjelzõ
A kérdés az, hogy jó e a segged, mert ha jó, akkor persze hogy tetszel!
Szia.Fordul nõgyógyászhoz mert ne legyen igazam de lehet akár HPV is.
Igen fertõzõ ha hpv. De a legjobb ha gumiztok. Nekem HPV-m van..:(
Ez a leírtak alapján hpv szemölcs. Menj dokihoz, nehogy jobban elterjedjen.
A kérdező hozzászólása: te jo eg! hogy kaphattam en el? a paromat is megfertozhetem? hogy mondjam el neki?

Lehet jó hatással a kapcsolatunkra az, hogy megcsalt a férjem?

Volt egy kis románca a munkatársával,rájöttem a dologra de nem csináltam különösen nagy balhét,próbáltam elfogadni,megérteni,hiszen szeretem ?t.Azóta megváltozott a kapcsolatunk,mégpedig úgy,hogy sokkal jobb a szex is és nagyon szeretjük egymást.Azt mondta a férjem,hogy újra rám talált és jobban szeret annál mint amikor megismerkedtünk.Fél attól.hogy elveszthet! Létezik ilyen? Vagy csak b?ntudata lenne? Esetleg még mindig flörtöl a n?vel és így próbálja leplezni? Elég sokat hazudott emiatt így néha nem is tudom,hogy hihetek-e neki...

Legjobb válasz: Szerintem ez hülyeség, amit az elsõ mond. Enyémnek se ideje, se alkalma nem lett volna félre lépni (mindig idõre hazaért és anyámmal egy helyen dolgoznak, szóval feltûnt volna), csak elhanyagolta az igényeimet, és mikor eldöntötte, hogy másképp lesz, akkor kaptam egy csokor vörös rózsát (elõtte sosem vett virágot még nekem) meg elvitt vacsorázni, mert egy barátja ezt tanácsolta neki, hogy a nõk ezt szeretik, nem azért mert úgy kibszott velem. Lehet, hogy bûntudata lett, és rájött, hogy megbántott így próbálja helyre tenni. Bár a sok hazudozás miatt én sem hinnék neki egy könnyen.

Szerintem ez hülyeség, amit az elsõ mond. Enyémnek se ideje, se alkalma nem lett volna félre lépni (mindig idõre hazaért és anyámmal egy helyen dolgoznak, szóval feltûnt volna), csak elhanyagolta az igényeimet, és mikor eldöntötte, hogy másképp lesz, akkor kaptam egy csokor vörös rózsát (elõtte sosem vett virágot még nekem) meg elvitt vacsorázni, mert egy barátja ezt tanácsolta neki, hogy a nõk ezt szeretik, nem azért mert úgy kibszott velem. Lehet, hogy bûntudata lett, és rájött, hogy megbántott így próbálja helyre tenni. Bár a sok hazudozás miatt én sem hinnék neki egy könnyen.
Bûntudat. Ha virágot is hoz és elvisz még vacsizni is, akkor már le is feküdtek.
Felesleges aggodalmaskodnod azon, hogy mit mûvelhet még. Úgy érzed szeret, nem hanyagol el. Ez a lényeg. (Az pedig a legkevésbé sem értelmes visszavágás, ha te is megcsalod õt.)
Bûntudata van!Mégis mit vársz miket mondjon azok után, hogy rájöttél, hogy magcsal téged!Én biztossan nemtudnék utána hozzáérni, mert egyfolytában az járna a fejembe, hogy a másik nõvel mit csinált és mennyit hazudott nekem!Viszont arra kiváncsi lennék ha most te lépnél félre akkor õ hogy reagálna és meg e bocsájtana neked..
Ezek szerint az unalmas házasság feldobására a megcsalás a megoldás.Csak ne nagyon hangoztasd ezt becsületes házaspároknak, mert kések fognak villogni. Bûntudat, és hála.De ettõl nem lettél szent, ahogy õ sem.A kérdés meddig fog tartani ez az állapot.Csak addig amíg a bûntudat, és a bizonyítási vágy tart.
elfogadod hogy megcsalt mert szereted, de õ már nem szeret téged, hisz akkor nem tudott volna más nõt ölelni, csókolni, kielégíteni. a kérdés az, hogy miért elégszel meg egy ilyen férfival.
Pont ez volt ma a téma a Duna Tv-n is. Állítólag az okos nõk tovább tudnak lépni ezen, mert a pasik szeretnek vadászni. Ha velem történne, szerintem összeroppannék, de ha nálatok még a szex is jobb lett, akkor kezdjetek új életet egymással. Már csak az a kérdés, hogy a továbbiakban beéri-e majd ennyivel, vagy majd folyton szüksége lesz egy kis kalandra, hogy rájöjjön, hogy valójában te vagy neki az igazi...
Nekem a jó kapcsolatba nem fér bele a kételkedés (Esetleg még mindig flörtöl a nõvel és így próbálja leplezni?) és a bizalmatlanság (nem is tudom, hogy hihetek-e neki...) A megcsalás meg végképp nem. Fogsz más válaszokat is kapni, de az én véleményem az, hogy a megcsalásra csak azok találnak mentséget (próbáltam elfogadni, megérteni), akik nem merik beismerni maguknak, hogy a kapcsolatuknak annyi, akik félnek, hogy egyedül maradnak és akiknek rossz az önértékelésük, és azt hiszik, megérdemelték.
A sok prûdnek írom: Az eszkimóknál ha vendégségbe mégy, halálos sértésnek veszik, ha nem dugod meg a ház asszonyát.
Sok férfi azért lép félre, mert vágyik a változatosságra. Most, hogy belekostolt valami másba, lehet, hogy újult erõvel tér vissza hozzád.
"Pont ez volt ma a téma a Duna Tv-n is. Állítólag az okos nõk tovább tudnak lépni ezen, mert a pasik szeretnek vadászni." Meg tudod mondani, pontosan milyen mûsor volt, és ki mondta ezt? (Kíváncsi vagyok...) Hú de felbosszant, amikor az "okos nõt" így kiforgatják! Ez a nézet arra a sztereotípiára épül, hogy a nõnek kell (egyedül) összetartani a házasságot, családot, és a SZEMÉLYES SÉRELME - ha a pasas "hozzá megy haza" és a "család egybenmarad" nem számít. A nagy büdös lóf.szt nem! Nem az okos, hanem az önmagukat háttérbe szorító, önalárendelõ nõk lépnek túl ezen... Kérdezõ, én nem hiszek abban, hogy ez jó irányba befolyásolhat egy kapcsolatot. Ha meg is szeretnél a férjednek bocsátani, akkor se könnyen és ne egyik napról a másikra - azaz jól ijessz rá és tudatosítsd, hogy ilyet többet nem tehet. A hangsúlyokat kéne eltolni! Ne Te legyél hálás, amiért mégis Veled maradt, hanem õ legyen hálás, amiért ezek után még hozzádnyúlhat.... 29/N
a baj ott kezdõdik, hogy munkahelyen lassan többet vagyunk mint otthon elmesélem az én példámat: alapok: halálosan szeretem a barátomat utálom a kínaiakat és amikor kínai boltban voltam eladó a kínai üzletvezetõ srácról fantáziálgattam egy idõ múlva! saját magamon is kiakadtam!!! szóval nem kell ehhez probléma a kapcsolatban meg ilyesmi. semmi. akivel sokat vagyunk egy közegben hatással lesz ránk. ha nem is tud róla, akkor is. ennyi
*Nem az okos, hanem az önmagukat háttérbe szorító, önalárendelõ nõk lépnek túl ezen... Itt a pont! *Ne Te legyél hálás, amiért mégis Veled maradt, hanem õ legyen hálás, amiért ezek után még hozzádnyúlhat.... Ehhez nincs mit hozzáfûzni, egyszerûen tökéletes a megfogalmazás.
Igaznak igaz, a favorizált mondat, de sajnos a nõ van hátrányba, ha elhagyják. Hacsak nem dúsgazdag.
*sajnos a nõ van hátrányba, ha elhagyják Mert egy rossz kapcsolatban, ahol nem vesznek emberszámba, megaláznak, kihasználnak, megcsalnak biztosan sokkal elõnyösebb élni, mert legalább nem hagytak el. Így értetted? Köszönöm szépen, én ebbõl nem kérek. Érek annyit, mint a férjem (van annyi önbizalmam, hogy ezt tudjam), és egyedül is meg tudom oldani a problémáimat.
Háááát, erõsnek látszol.
Nem igazán értem, az a férfi, aki vadászni akar, miért házasodik meg. Nincs ezzel gond, keressen mindig másik nõt, de akkor ezt tegye világossá az állandó partnernek. Van olyan nõ aki elfogadja ezt, és azt mondja, hogy rendben, de hozzám jön haza :) Nem minden férfi ilyen. Ismerek, személyes tapasztalat alapján, nem is egy férfit, aki szerelmes egy nõbe, és még akkor sem képes mással lenni, amikor már vége a házasságnak, mert a nõ lelépett mondjuk. Akkor ezek a férfiak nem férfiként vannak programozva? :) Kérdezõ! Igen, lehet hogy megbánta, és lehet hogy megint szerelmes beléd. El lehet neki hinni. De azért nem ártana megtudni hogy mégis miért csalt meg. Biztos hogy volt oka. Addig amíg ezt nem tudod meg, szerintem vakon tapogatózol ebben a kérdésben. Van aki azért megy félre, mert úgy érzi a felesége nem becsüli meg. van aki azért, mert nem érzi sikeresnek magát. van aki csak azért mert vadászik. van aki azért mert kudarc éri valamilyen téren. A te férjed miért tette? Mondjuk ha a kolléganõ még mindig ott dologzik, akkor elég esélytelen hogy vége a románcnak, vagy az elsõ adandó problémánál megint a nõ ágyában találja magát szegény megtévedt pasika... 32/N
"Mégis csak a te csuprod kell neki. Lányok, térjetek már észre! Ne várjátok el tõlünk a monogámiát, mi nem erre vagyunk programozva.Mi még akár 70 évesen is nemzõképesek vagyunk , és ti még elvárjátok a -csak velem, -csak nekem, -csak azért is-t. Amíg Hozzád megy HAZA addig nincs gond. Legyetek belevalók az ágyban és nem fogunk félredugni, ennyi!" Ez egy önzõ hímsoviniszta felfogás. Persze minket nõket palimadárnak kell nézni, mi? Egy okos büszke nõ nem tûri el, hanem kidobja apasit. ha mégis megtartja a pasit, akkor is csak az anyagiak miatt. Csak lellezi, hogy õ még mindig szereti a férjét...persze...csak teljesn tönkremegy a szexuális élete, és egy csõd lesz az ágyban, mert mindig a megcsalás megy a fejében, és ettõl nem képes a férjjel együtt lenni. Kivéve, ha nem egy érdeknõ, aki csak a pénzért van a férjével. az lenyeli a megcsalást is mert nem szeret. Különben hapsikám, a nõk sem monogámak, úgyhogy nyugodtan nézd el, ha a barátnõd megcsal, vagy talál egy jobb szexpartnert és veled csak kényelembõl van....
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat mindenkinek.Sajnos tartok tõle, hogy az utolsó válaszolónak teljesen igaza van de azért reménykedem, hogy az én "drága" férjem tényleg õszíntén szeret és nem csak színészkedik! :(
A kérdező hozzászólása: Abban biztos vagyok, hogy nagyon szeret engem és én is szeretem õt, ezét "elégszem meg vele"!!!Eszemben sincs védeni de mindenki megbotlik egyszer.Neki ez volt az elsõ, sosem adott okot aggodalomra ilyen téren az elmúlt 13 év alatt! Ezért is értem meg és fogadom el, hogy kicsit elszédült.Nem feküdt le a nõvel....(legalábbis nagyon remélem, hogy ezt elhihetem neki)
A kérdező hozzászólása: Rosszul fogalmaztam a kettõvel ezelötti kommentemben: nem abban reménykedek, hogy szeret hanem abban, hogy szeret és ezért nemfoglalkozikmár a másik nõvel! Fúú..kicsit belezavarodtam...
Szex közben nem jut eszedbe, hogy elõtted egy másik nõvel csinálta, vagy épp most is arra gondol, vagy tõle tanulta a pózt?
Szia. Ne hallgass a rosszindulatú vészmadarakra! Nem mondom, hogy a megcsalás a megoldás a párkapcsolati problémákra, de ha elõfordul, akkor nyilván nem tökéletes a kapcsolat/házasság. Utána igenis rájöhet arra a megcsaló fél, hogy mégiscsak fontos számára a párja, akit megcsalt. A kapcsolati , , válság" ideje alatt az ember jobban magába tud nézni, és ha tényleg szeretik egymást a felek, és a pasi õszíntén megbánta a tettét akkor igenis van esély egy jobb kapcsolatra. De ha mégegyszer megcsal azt már NE BOCSÁSD MEG NEKI, hisz egyszer még tévedhet az ember, de kétszer... Szóval, szeressétek csak egymást, vigyázzatok magatokra, egymásra, ápoljátok a kapcsolatot!:) Így nem lesz semmi baj! 23/L
Mégis csak a te csuprod kell neki. Lányok, térjetek már észre! Ne várjátok el tõlünk a monogámiát, mi nem erre vagyunk programozva.Mi még akár 70 évesen is nemzõképesek vagyunk , és ti még elvárjátok a -csak velem, -csak nekem, -csak azért is-t. Amíg Hozzád megy HAZA addig nincs gond. Legyetek belevalók az ágyban és nem fogunk félredugni, ennyi!
Szia!Lehet jó hatással a kapcsolatotokra az, hogy megcsalt.Amikor az ember ott tart, hogy elvesziti vagy elvesztette a párját, na akkor döbben rá, hogy mennyire szereti.Tapasztalat!Megbocsájtottál neki, mert szereted.De ha mégegyszer eljátsza akkor már nem érdemli meg, hogy becsukd a szemed és elfelejtsd mit tett.Sokan észre sem veszik ha párjuk félrelép.
Kérdezõ, te nagyon naív vagy... ez az elsõ? Vagy inkább: ez az elsõ, amit észrevettél... Nagyon szeret és te is nagyon szereted? Ez rendben van, de vajon elég-e ez? Elég-e az, hogy "nagyon szeret, de megcsal"? Szerintem nem elég... Megbocsátani meg lehet (és meg is kell), elfelejteni nem lehet az ilyesmit. Kérdés, hogy akarsz-e egy ilyen kapcsolatban élned, ahol attól kell félned, mikor csal meg újra...
Az ominózus mondat "szerzõje" vagyok. Tudom, hogy az anyagiak gyakran közbeszólnak, de szerintem a büszkeséghez még szegénység árán is ragaszkodni kell. Vagy szülõkhöz visszaköltözés árán, amitõl pl. sokat vonakodnak, "visszalépésnek" tekintik. Holott a megalázó kapcsolat ahhoz képest a béka s.egge.

Meg lehet tiltani a feleségnek, hogy felvegye a férj nevét?

Ezt találtam ki büntetésül a barátnõmnek, amiért jegyben járás közben lépett félre az exével.

Legjobb válasz: Nem lehet megtiltani. Egyedül az õ joga dönteni a nevérõl. Viszont nem kötelezõ elvenni.

Nem lehet megtiltani. Egyedül az õ joga dönteni a nevérõl. Viszont nem kötelezõ elvenni.
Nem csodálkozom, hogy megcsalt a baràtnõd...
Ha a szerelem nem létezik, akkor minek vagy vele?:D:D
Neked kapcsolat sem való, nem ám házasság :) 13 éve vagyok férjnél, voltak hullámvölgyek, de a mai napig szerelmesek vagyunk :P
Ennél sokkal értelmesebb kérdéseket is töröltek már!
Ilyen hozzáállással ne házasodj, de még csak ne is ismerkedj, mert szegény nõ azt hiszi, hogy szereted, veled pazarolja az idejét, miközben találhatna olyan férfit is, aki mondjuk nem olyan szociopata, mint te.
Elég savanyú egy ember lehetsz, ha ilyesmiket gondolsz, hogy nincs is szerelem, és ha van akkor 1 év alatt elillan... a szerelem nem rózsaszín köd. Illetve nem kell annak lennie, ha az ember józan és úgy is tudja megítélni a másikat... Sajnállak hogy neked soha senki nem mutatta meg milyen is az amikor õszinte szerelem van 2 ember között. Elhiheted hogy létezik, és nincs annál nagyobb boldogság a világon. Egyébként pedig, nem lehet megtiltani. Ha egy pasi nekem bármit is meg akarna tiltani kidobnám a francba... még a férjemet is. Bár szerencsére õ normális, és nem képzeli azt hogy bármit is megtilthat:D... szánalom...
6 éve élek a párommal 1 éve vagyunk házasok és még mindig olyanok vagyunk mint a tinik rózsaszín köddel:P egy ismerõsöm pedig csak 39 évesen szült szóval két állításod is meg lett cáfolva
Eleg jo a felfogasod mit ne mondjak..... lehet valakinel elmulik a szerelem de atalakul SZERETETTE! TUDOD MI AZ??????..... szerintem te 2 labon jaro bolond vagy bocsi.. Amugy a kerdesedre valaszolva: Buntetesul ezt? :D ha akarja felveszi, amugy meg minek veszed el?????? ez neked buntetes?... ha megcsalt volna mar reg kitettem volna a szuret......
Dobd ki, járj nyitott szemmel, és kívánom, hogy ismerd meg, mi a szerelem. :) Ja, a pozitív hozzáállás sem hátrány ám! :)
Állítsd sarokba az esküvõn!
Oke kozos gyerek tart ossze De a te esetedben errol sem lehetsz majd biztos hiszen mar most feremegy mi lesz kesobb. Barmilyen alapokon van a hazassag a huseg igen hasznos igy tudod tied az utod es nem mas gyereket neveled.
Az a szerelem!:D:D:D
Te bevettél valamit, vagy alapból ilyen futóbolond vagy?
Sajnálom, hogy ilyen életed van :( Fairként kezelsz gyereket, pedig 30 évesen már sok nõnek van. Plusz azt hiszed nincs szerelem 1 év után.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, akkor visszakérem az eljegyzési gyûrût, és lezárom ezt a "kapcsolatot".
Megcsalt téged és te csak büntetést akarsz? Már rég ki kellett volna vágni mint macskát sz*rni.
A kérdező hozzászólása: 30 fölött már nem igazán lehet még gyerek nélküli nõt találni, ezért nem akartam egybõl kidobni.
Nem lehet:D Hát, sajnálom, hogy így alakult:S:S
Ez igaz de többet ér egy egygyerekes nõ mint egy álszent r*banc.
pff szép szerelem, képes lennél elvenni, mert nincs gyereke...
Jaja, érdekes kapcsolat. :P Ha nem veheti fel a nevemet, elveszem. Ha felveheti, nem! :) Ha-ha.
Ilyen gyerekes gondolkodásmóddal te még ne házasodj!
A kérdező hozzászólása: Úgy lenne fair, ha nekem is lenne gyerekem, és akkor elvennék gyerekes nõt. De ez így nem igazságos! Amúgy a szerelem a valóságban nem létezik, de ha mégis, akkor 1 év alatt elillan a rózsaszín köd. Érdekek, pénz, és a közös gyerek tartja össze a házasságokat. Sajnálom, hogy ezt tõlem kellett megtudnotok.
Na jó nagy ökörséget írtál remélem tudod.
A tiédet lehet. Ennyi aggyal. Másokét nem feltétlenül.
Sok hülyeséget olvas az ember ezen a fórumon, de ez magasan üti mindegyiket... Sok tapasztalatod nem lehet szerelem terén. Csak azt csodálom, hogy csak egyszer csalt meg, ha igaz! Ilyen feltételek mellett, ilyen éretlen karakterhez akkor sem mennék hozzá, ha az utolsó férfi lenne a Földön! Még hogy "hoci-nesze", ha neked van gyereked, nekem is legyen. Ha megcsalsz, kukoricán térdeltetlek. Ha rossz leszel, nem adom oda mindennél értékesebb nevemet, de gyereket azért szülj nekem! Szegényke...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!