Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet a csúnya (133 db)

10 hónapos kisfiam napok óta úgy kell h nagyon csúnyán kifárad az orra (az enyém van h vérzik) Én a száraz levegőt mondanám. Ilyenkor hogyan lehet a szobába párásítani?

Legjobb válasz: Lehet párásító berendezéseket kapni. Vagy ami olcsóbb, bár kevésbé mutatós, ha raksz ki nedves ruhákat, pl oda teregetsz éjszakára.

Lehet párásító berendezéseket kapni. Vagy ami olcsóbb, bár kevésbé mutatós, ha raksz ki nedves ruhákat, pl oda teregetsz éjszakára.
Teregetés, vagy sima patikában kapható sóoldatos orrcsepp.

Hogy lehet hogy még a csúnya lányoknak sem tetszem?

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy nem a kinézeteddel van a baj?

Nem lehet, hogy nem a kinézeteddel van a baj?
Ha a belsõddel is gond van, túl "nyers" vagy vagy egyszerûen nem tudod szórakoztatni a lányokat beszélgetni sem tudsz vele normálisan akkor ne csodálkozz. Én sem vagyok egy széppasi de mégis van barátnõm mert a belsõmért odavannak.
A kérdező hozzászólása: lehet
A kérdező hozzászólása: azért annyira biztos nem lehet rossz a helyzet
Hogy lehet ez? Lehet hogy úgy, hogy te sem vagy az a legszebb típus. Meg az is lehet, hogy a belsõd sem valami figyelemre méltó. De ezt sose lehet tudni..
A kérdező hozzászólása: selejt vagyok... na szép
Ha a külsõd jó, akkor a felszínes plázap*csák fognak "rád tapadni". Ha a belsõd jó, akkor egy idõ után azok a csajok találnak rád, akik nem feltétlenül tökéletesek, de értékelnek... Csak az egyiknek azért teljesülnie kéne. :D


Hogyan lehet egy csúnya színű pulóvert más színűre festeni? Van valami ilyen mosószer, amivel egy mosással átfesti az ember a pulcsit?

Legjobb válasz: Vegyél olyan fekete cuccokat amik eresztik a színûket és mosd õket össze

Vegyél olyan fekete cuccokat amik eresztik a színûket és mosd õket össze
Hát a ruhafesték ilyesmire van, de nem mindegy, milyen anyagú a pulcsi, és milyen színrõl miylen színt akarsz...
Az elsõ elég nagy hülyeséget írt!:D Feketére könnyedén be tudod festeni ruhafestékkel. De például egy zöld felsõt nem tudsz pirosra festeni, legalábbis az általam ismert festékekkel.
egy családtagommal úgy szoktunk "új ruhákat" kreálni, hogy hosszabb-rövidebb idõre hipóba áztatjuk! most csináltunk neki múlthéten SZÜRKE ruhából RÓZSASZÍNT (vagyis inkább hússzínû) tök jól néz ki, olcsó, és egyszerû :) de vigyázz a kezedre a hipóval, kesztyûvel nyúlkálj bele!

Lányok, miért van az, hogy facebookon nektek ennyire fontos, hogy kép alapján meghatározzátok, hogy egy fiú csúnya vagy helyes, nem gondoltok arra, hogy lehet a képen csúnyább, míg a valóságban helyesebb a srác?

Folyton az van, hogy facebookon profilképem miatt a szép csajok nem is akarnak tőlem semmit sem, többnyire vissza sem írnak vagy, ha vissza is írnak, benyögik, hogy ronda vagyok. Aztán emiatt kénytelen voltam csinálni egy másik fb-t. Itt semmi adat nincs rólam, se kép se semmi. Érdekes mód ezzel több randit is összehoztam már és közülük két csajjal smároltam is, egyikkel pedig petting is összejött. Nekem úgy tűnt ez a két csaj helyesnek tart engem, gondolom, akkor nem szopott volna le a csaj, ha rondának tart, illeve, ha ronda lennék nem smároltak volna velem a lányok. Azért annyira elkeserít, hogy a facebookos képeim miatt, esélytelen vagyok randit összehozni szép csajokkal, hogy eddig csak kamu fb-ről sikerült összehoznom találkákat, így már értem miér nem meri sok fiú felvállalni azt, aki valójában, hiszen alányok igényei úgy látszik elég magasan vannak.

Legjobb válasz: Vagy ne facebookon ismerkedj.

Vagy ne facebookon ismerkedj.
Én az a típus vagyok akinek a facebookon való ismerkedés eleve kizárást jelent. Annyira nem izgat, hogy ott kinek tetszem és kinek nem.
Fiúk, miért van az, hogy a facebook nektek annyira fontos, hogy egy ottani kép alapján meghatározzátok, hogy ki a ronda lány, vagy szép, aztán neki írjatok? Eleve minek facebookon írogattok, nem is ismeritek a lányt, ti is csak külsõ alapján írtok neki... Akkor mit vársz, mi alapján válaszoljon? Biztos sz*r volt a stílusod a képeken.
A fb nem a legfrankóbb terep az ismerkedésre. Amúgy nagyképû r*bancoktól ne várj jót. Az orruk alját kakis bottal sem lehet elérni.
Te legalább jobb helyzetben vagy mint én.. Nekem még Facen sem sikerül lányokkal ismerkedni Profilkép nélkül sem (A Kiálló füleim miatt) Sõt még barátnõm sem volt és szerintem nem is lesz. 17/F

Hogyan lehet a pulinak szép rasztásra csinálni a szőrét? Van aki nyírja a puliját inkább, hogy ne legyen csúnya?

Nekem van két pulim és tavasszal mindig megnyírom ?ket. De jöv?re nyírás után szeretném szépen rendben tartani a bundáját, hogy ne csúnya nagy csimbókosra n?jön meg. Hogyan a leghatékonyabb?

Legjobb válasz: Általában tavasszal és néha nyár végén nyírom meg. Én szoktam, sosem viszem kozmetikushoz. Én is úgy gondoltam, hogy elölrõl kezdem, vagyis tavasszal megnyírom, mert már elég össze-vissza áll nekik. Igazából én nagyon szeretem úgy, ha meg van nyírva, de szeretném kipróbálni, hogy hogy néznének ki igazi pulisan. :) Amúgy ezt minden nap ismételni kell majd vagy elég hetente 1-2szer? Gondolom jó sok vele a meló. :)

A kérdező hozzászólása: Általában tavasszal és néha nyár végén nyírom meg. Én szoktam, sosem viszem kozmetikushoz. Én is úgy gondoltam, hogy elölrõl kezdem, vagyis tavasszal megnyírom, mert már elég össze-vissza áll nekik. Igazából én nagyon szeretem úgy, ha meg van nyírva, de szeretném kipróbálni, hogy hogy néznének ki igazi pulisan. :) Amúgy ezt minden nap ismételni kell majd vagy elég hetente 1-2szer? Gondolom jó sok vele a meló. :)
Van egy Magyar kutyafajták címû könyv, elég régi, az részletesen, képekkel együtt leírja, hogy hogyan kell széthúzogatni a vastag tincseket vékonyabbakra. Ha nagyon gáz, ollóval is be lehet segíteni kicsit, de az nem lesz olyan szép. Ha jól tudom, a végétõl kell széthúzni a tincset a töve irányába, a bõrig. Remélem, segítettem.
Szerintem a puli az eredeti szõrzetében szép, nincs szükség arra, hogy fazont nyírjanak neki. Bár a szõre végébõl lehet nyírni hogy rövidebb legyen, mert mégsem húzhatja maga után a földön, de nem tudom, hogyan. Vidd el kozmetikushoz, õ majd tud tanácsot adni, és meg is nyírja.
A kutya szõrminõsége befolyásolja a tépés gyakoriságát. Nem kell naponta, sõt hetetente sem. Az elején, amíg nem teljesen alakultak ki a raszták, addig gyakrabban kell, de he már párszor áttépted, és szépen rasztásodik, akkor már nem kell olyan gyakran. Fürdetés után általában újra át kell tépni, és a fürdetésnél ügyelni kell arra, hogy ne egymáshoz dörzsöld a rasztákat, hanem csak nyomkodd õket, mert így nem sérülnek, és szebb marad. Próbálkozhatsz vele egyedül is. Ha nem kiállítási kutya, akkor saját magad is megpróbálhatod. Persze jó lenne, ha elõtte valaki legalább az alapokat meg tudná Neked mutatni. Merre laksz?
A kérdező hozzászólása: Nem kiállítási kutya, de minden évben születnek picik, akiket eladunk. Azt már én is észrevettem, hogy a kannak sokkal szebb szõre van, mint a szukának. Valószínûleg egyedül fogok próbálkozni. Budapest közelében lakom.
Akkor sok sikert a kutyakozmetikázáshoz. Ha esetleg van más pulitulajdonos, akivel jóban vagy, kérd meg, hogy mutassa meg, mit is kell csinálni. Sajnos Heves megyében lakok, nem tudok segíteni, de hátha találsz valakit, akit legalább az elején megmutatja a trükköt. Nem hiszem, hogy gondban leszel, ha eddig is Te kezelted a kutyáid szõrét. Biztos ügyesen megoldod.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a segítséged! Majd csak lesz valahogy, végsõ esetben nyírás, de legalább megpróbálom. :D

A szoba falai, főleg a sarokban penészedik. Lehet e rá tapétát tenni, hogy eltűntesse a csúnya látványt?

Vynil tapéta,vagy hagyományos tapéta lenne a jobb?

Legjobb válasz: Penész írtásra nekem tökéletesen bevált a teafa olajos ecet. Egyszer töröltem át vele a sarkot és mûködik. Penészes falra ne tegyél tapétát, elõbb kezeld le, várd meg amíg kiszárad.

Penész írtásra nekem tökéletesen bevált a teafa olajos ecet. Egyszer töröltem át vele a sarkot és mûködik. Penészes falra ne tegyél tapétát, elõbb kezeld le, várd meg amíg kiszárad.
http://www.youtube.com/watch?v=fOjIqYpKgbc Talán ez segít valamelyest.
vizes a fal ledobná a tapétát.
Elsõ: Tisztán ecet, vagy vízzel keverve? Ha vízzel keverve, akkor milyen arányban, és mennyi teafa olaj kb?
Nekem egy tenyérnyi rész volt penészes. Kb 1 dl 20%-os ecet, 4-5 csepp teafa. Szivacsot mártottam az elegybe és áttöröltem vele. Érzékeny kezûeknek gumikesztyû ajánlott.
HIPO! Teljesen bevált!

Miért mondják azt sokan, hogy a csúnya fiúk adják lejjebb, amikor annyi csúnya fiút lehet látni szép lánnyal és annyi csúnya lányt helyes fiúval?

Én csak szeretnék egy aranyos, kedves barátnőt, nem kell, hogy tökély legyen külsőre, de azért nekem tetszem azért, más véleménye meg nem érdekel. Nem értem, hogy miért van az,hogy egy csomó csúnya srácot látok tök aranyos lányokkal és egyszerűen frusztrál, hogy nekem mé barátnőm sem volt, nem értem mit hibázok el, mert állítólag nem is vagyok ronda, lehetne vonzó barátnőm, de valamiért mégis folyton lekoptatnak vagy nem érzem a kellő érdeklődést a lányok részéről. Egyedül akkor alakultak jól a dolgaim, amikor lány kezdeményezett nálamm, de aztán a táv megölte a kapcsolatot, ez a netes ismerkedés átka, a lányok, akik kezdeményeznek nálam túl messze élnek, én környékbeli ányt szeretnék, de náluk nekem kell kezdeményezni és hiába is kezdeményezek valahogy nem tudnak vonzódni úgy hozzám, többnyire egyből lekoptatnak vagy csak barátnak akarnak és nem értem, hogyan lehetséges ez, amikor tényleg olyan sok ronda fiúnak van szép barátnője,látom őket smárolni meg kézenfogva és szomorú vagyok, mert én is vágyom arra, hogy szerethessek egy lányt és, hogy engem is viszont szeressen egy lány. Egyszerűen nem is értem mi lehet a baj velem, miért nincs szerencsém a párkapcsolati életben?:(

Legjobb válasz: "kisugárzás" Urban legend.

"kisugárzás" Urban legend.
Hazudj hazudj hazudj! Hantázz a "vagyonodról" meg a hatalmadról. Járj Bentley-vel. Vagy hazudd, hogy éppen javítják (koldjulj össze némi pénzt egy taxira)
Lehet, hogy azok a fiúk csak szerinted csúnyák, de amúgy átlagosak. Az igazán ronda, ocsmány kinézetû fiúknak, mint pl. nekem, soha sem lesz barátnõjük.
Mert azok a fiúk a szerencsés 1 %-ba tartoznak. Vagy a gazdag 1-be.
Elõször is tanulj meg központozni. Túl hosszan, túl ömlengõsen írsz. Ha ezzel a stílussal írsz rá nõkre, nem csodálom, hogy elhajtanak. Legyél tökös, legyen önbizalmad.
Mert nincsenek tisztában vele, h egy csúnya fiú akármennyire leadhatja az igényeit, még a legcsúnyább lányoknak se fog kelleni soha. Kivéve persze, ha gazdag, te valszeg ilyeneket láthattál.
Hiába szép valaki, ha bunkó.. és hiába kevésbé helyes, ha aranyos, vicces, jó fej, és olyan kisugárzása van, amivel levesz a lábamról..
Pénz kérdése.. Másképp csúnya csajnak, srácnak alig ha van helyes, szép párja..
#6 Ezt te se gondolhatod komolyan.

Miért van az, hogy sok szép lány vonzódik a csúnya fiúkhoz, de akkor hogy lehet az, hogy én csúnya fiúként csak csúnya lányoknak kellek?

Néztem most is facebook-on, hogy mekkora karvaly orra volt a srácnak, még szemüveges is volt, max testre volt kicsit kigyúrt és milyen szép lányokat ölelgetett a képen.

Legjobb válasz: Nem szemétségbõl: de milyen válaszban reménykedsz, vagy mi a célod?...

Nem szemétségbõl: de milyen válaszban reménykedsz, vagy mi a célod?...
Attól, hogy ölelgették, nem jelenti azt, hogy szerelmesek is mind belé. Esetleg nem gondoltál arra, hogy szimplán k.rva jó arc és mint barátot, társaságot szeretik?
A kérdező hozzászólása: Az egyik lány a nõje volt, ha jól emlékszem és nem semmi kiscsaj volt, szép formás test, szép arc. Mázlista az a csúnya srác.
a szemüveg és a karvalyorr mióta csúnya? :D te kész vagy :D
Akkor is az a lényeg, hogy valszeg te nem vagy olyan jófej, mint a srác. Nálunk is egyetemen a legnagyobb arcok nem a legjobb pasik. Ha csak simán rinyálnának gyk-n, mint te, akkor sosem lenne bnõjük, de így, hogy van stílusuk vagy épp humoruk stb, így mindenki szeretne belók lenni
a) nem mozogsz olyan társaságban ahol sok szép csaj van - így mivel csak rondák vannak, õk fognak rád figyelni, hiányos a válszték b) nem mozogsz semmilyen társaságban ahol nõk vannak, csak neten várod hogy írjanak c) csúnya vagy valóban és még egy épkézláb poént se tudsz kinyögni mert uncsi vagy - a lányoknál pedig majdnem ugyanannyira számít az hogy érdekes legyél mint a külsõ d) lehet hogy csúnya /gonosz, mással b.unkózós/ vagy belül is, megkeseredett mert nem érzed magad "menõnek" és ez kiérzõdik e) lehet hogy tökjó arc vagy és valami pasi annyira riválisának tart hogy elterjesztett valami meredek pletykát rólad a szép lányok között (hogy aids-es vagy vagy egyéb) ami miatt visszariadnak f) lehet hogy elõnytelenül öltözködsz, nincs jó séród. a lányok nagyrésze, legalábbis a cicababás szépségek között sokan ezt szinte mindennél fontosabbnak tartják g) lehet hogy a társaságban rajtad kívûl csak helyesebb pasik vannak ezért nem tûnsz fel h) lehet hogy hallgatag vagy és azért neked kell tudnod, te tudsz többet magadról és a körülményeidrõl, nem mi idegenek
Szerintem max. te láttad csúnyának azt a srácot. A valóban csúnya pasiknak nem jut semmilyen csaj, még csúnya sem.
Nem az a döntõ mennyire szép vagy csúnya egy srác.. A kisugárzás, humor, stílus sokkal fontosabb Pl van egy haverom, csálék a fogai, alig van haja, viszont van neki egy erõs egyénisége, kisugárzása ami vonzóvá teszi a nõk számára...de komolyan, mindig a legjobb csajok közül válogat Meg ismerek olyat is aki viszonylag jóképû, hejes, de egy tutyimutyi valaki és senki nem veszi komolyan

Hogyan lehet kiskamaszt leszoktatni a "vagány" csúnya beszédről?

Legjobb válasz: Milyen érdekes, én is nagyon csúnyán beszéltem, amikor tizenéves voltam, és nem nagyon érdekelt ilyen szempontból a szüleim véleménye. Most meg 20 éves vagyok és már van egy 2 hónapos fiam, hát valahogy már egy ideje "kinõttem" ezt a stílust :) Vagy legalább is megtanultam disztingválni, erre meg lehet tanítani egy gyereket. Hogy mondjuk a haverokkal úgyis úgy beszélnek, ahogy az szerintük "menõ", de tudni kell, hogy szülõvel, nagyszülõvel, egyáltalán felnõttel normálisan kell beszélni, idegen helyen - pl. boltban pláne, nem is beszélve az iskoláról. Meg kell magyarázni, hogy ezze a szüleire hoz szégyent, de ezt nem idegesen és felháborodva kell elmondani, hanem normálisan. El kell mondani neki, hogy ez olyan, mintha egy szülõ mások elõtt megtörölné a kamasz fia/lánya orrát, vagy bármi ilyen "cikiset" csinálna. Meg lehet mondani, hogy ahogy neki ez ciki, úgy a szülõnek is ciki, ha a gyereke csúnyán beszél.

én is nagyon csúnyán beszéltem addig, amíg rá nem jöttem, hogy ez annyira nem is menõ (kb 15-16 évesen). és szerintem ez a leghatásosabb módszer, mert az ember sokmindent csak akkor hisz el, ha megtapasztalja, észreveszi.. ha mondják neki, az sokszor üres beszéd ha van példaképe, akkor esetleg azzal lehet motiválni, hogy õ sem beszél csúnyán, mégis milyen menõ.. remélem, nem eric cartman a példaképe:)
Milyen érdekes, én is nagyon csúnyán beszéltem, amikor tizenéves voltam, és nem nagyon érdekelt ilyen szempontból a szüleim véleménye. Most meg 20 éves vagyok és már van egy 2 hónapos fiam, hát valahogy már egy ideje "kinõttem" ezt a stílust :) Vagy legalább is megtanultam disztingválni, erre meg lehet tanítani egy gyereket. Hogy mondjuk a haverokkal úgyis úgy beszélnek, ahogy az szerintük "menõ", de tudni kell, hogy szülõvel, nagyszülõvel, egyáltalán felnõttel normálisan kell beszélni, idegen helyen - pl. boltban pláne, nem is beszélve az iskoláról. Meg kell magyarázni, hogy ezze a szüleire hoz szégyent, de ezt nem idegesen és felháborodva kell elmondani, hanem normálisan. El kell mondani neki, hogy ez olyan, mintha egy szülõ mások elõtt megtörölné a kamasz fia/lánya orrát, vagy bármi ilyen "cikiset" csinálna. Meg lehet mondani, hogy ahogy neki ez ciki, úgy a szülõnek is ciki, ha a gyereke csúnyán beszél.
sok múlik azon, hogy mit hall othon a gyerek.mivel mi nem beszélünk otthon csúnyán ézért kamasz fiam se beszél otthon igy.néha ha máshol vagyunk meghallom, hogy csúnyán beszél, mindig visszakérdezek, hogy mit is mondott.másodszor nem ismétli meg ne félj.
nem tudsz segiteni...egy idõ mulva kinövi... minél jobban tiltod annál jobban csinálja..
nem tudsz vele mit tenni! majd kinõvi:) Csak várrd kia végét:)
En 12 eves vagyok es a tesom baratai meg a tesom nagyon sokat karomkodnak 18-21 evesek es hat anyit ultem abban a tarsasagban hogy akaratlanul eltanultam.Es most is ugy beszelek probaltam leszokni de nem megy.
környezeti változással. De erõltetés nélkül. Egy olyan barát, vagy haver aki jól nevelt, ösztönösen megváltoztatja ha sokat lóg vele. Illetve amíg abban a társaságban van amiben ezeket a szavakat használja, nem fog leszokni róla. Azonban az sem jó ha elszakítják a barátaitól, mert az meg a ló túlsó odlala. fene tudja... idõvel ha növekszik vagy ráérez, vagy elsiklik ezen, de állítólag a szeretet, és a jó családi légkör sokat segít :)
Több megoldás is lehet, kinek mi tetszik, kinél mi válik be. Lehetsz határozot, hogy márpedig te nem haver vagy és otthon nem beszélhet így. Megtehetd, hogy ha így beszél, nem foglalkozol vele, mintha meg sem hallanád. És kivárhatod, amíg kb 2 év alatt elmúlik a "kamaszkor"
honnan a faszból tudjam?
Meg kell tõle vonni olyan dolgokat amit szeret...máshogy nincs remény..
Sehogy! Fogadja el minden szülõ hogy kb. 12 éves korától egészen nagykoráig egy õrült, lázadó, tekergõ gyerek lesz aki ha vmi nem ttszik neki azt modja:f***omba! B*** meg! K***a anyádat! K*** be! Meg hasonlók! :D L/13
Én mindig csúnyán beszélek de csak ha nem hallja tanár vagy más ismerõs felnõtt. Otthon eszembe se jutna. Ki is tekerné apám a nyakam, ha egyszer is megeresztenék egy olyan megjegyzést h pl:B***meg!
én 13 éves vagyok és suliba haverok közt ált.csúnyán beszélek de itthon nem.valahogy nekem ez így természetes és ezzel még a suliban sem tudnak mit kezdeni... 13/L
Valahogy keress olyan szavakat amik ugyan úgy vagányak, de mégse csúnyák. Vagy keress pár jól hangzó külföldi szót, és lehet h beépíti a nyelvezetébe
Miért nem hagyják a kamaszokat békén!!! Én is az vagyok!!Tipikus kamasz!!:csunya beszéd, zene-zene-zene!!néha pia..de kinövi mindenki..mondjuk én is egyszer:S :D de ez igy van rendjén..:D
Ha a szülõje vagy, sehogy. Vagy kinövi magától, vagy majd a pasija/barátnõje/barátai csúnyán be fognak szólni neki, hogy ez nem áll jól... (15 vagyok, tapasztalatból mondom.)
Akivel tudod csak mondasd vele h nem szabad így beszélni egy idõ után rájön h az a természetes ha szépen beszél. Én 14 éves vok és rondán beszélek, mindenhol.xD de sztem ez a megoldás
ugyanez. 14 vagyok, a szüleim elõtt nem káronkodom, viszont az utcán, a barátaim társaságában folyamatosan.
majd kinövi... énis kinöttem, másokis kinötték
én 14 vagyok, és én is szoktam káromkodni, de a szüleim elõtt eszembe nem jutna...nevelés kérdése
2 hatalmas pofonnal.(lehet több is)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!