Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet a UPC szolgáltatást (2 db)

Hogy lehet felmondani a UPC szolgáltatást?

Lehet nem ide tartozik ez a kérdés... Szóval UPC internetünk van, amelyet a cég fizet, így a felmondása nem olyan egyszer?. Milyen papírokkal kell felkészüljek a cégt?l (meghatalmazás, cégkivonat, stb.) a felmondáshoz? Nem akarnék fölöslegesen többször menni, ha nem muszáj, viszont UPC-ék nem válaszolnak...nem kedvez? téma nekik.

Legjobb válasz: Az egyéni elõfizetést telefonon keresztül le lehet mondani a szükséges adatok bediktálásával. A cégeset is le lehet így, szerintem. Egyébként le lehet mondani faxon is, ha a levél tartalmazza valamennyi adatot és cégszerû az aláírás. Utána viszont érdemes felhívni õket, hogy regisztrálták-e a felmondást mert hajlamosak rá, hogy figyelmen kívül hagyják. :S A befizetések intézéséhez, számlaegyenleg lekérdezéséhez nem kértek az ügyfélszolgálaton meghatalmazást. A lemondáshoz (ha ott intézed) bizonyára kell. Adószám, cégjegyzékszám, aláírási címpéldány és meghatalmazás. Ezek szoktak kelleni a legtöbb helyen. Gondolom itt is.

Az egyéni elõfizetést telefonon keresztül le lehet mondani a szükséges adatok bediktálásával. A cégeset is le lehet így, szerintem. Egyébként le lehet mondani faxon is, ha a levél tartalmazza valamennyi adatot és cégszerû az aláírás. Utána viszont érdemes felhívni õket, hogy regisztrálták-e a felmondást mert hajlamosak rá, hogy figyelmen kívül hagyják. :S A befizetések intézéséhez, számlaegyenleg lekérdezéséhez nem kértek az ügyfélszolgálaton meghatalmazást. A lemondáshoz (ha ott intézed) bizonyára kell. Adószám, cégjegyzékszám, aláírási címpéldány és meghatalmazás. Ezek szoktak kelleni a legtöbb helyen. Gondolom itt is.
ügyfélszolgálatot hívd fel hátha. Szerintem meghatalmazás mindenképp kell.

Van kettő modemem mind a kettő UPC . Az egyiken van szolgáltatás a másikon nincsen. A kérdésem az hogy meg e lehet csinálni azt hogy össze kötöm a két gépet bármilyen vezeték nélkül?

Vezeték nélkül össze lehet kötni két gépet fájl megosztás céljából?Ha igen akkor írjátok le.pls El?re is kösz.

Legjobb válasz: Nagyon messze van a két gép? Én tuti, hogy USB-vel oldanám meg.

Nagyon messze van a két gép? Én tuti, hogy USB-vel oldanám meg.
UPC modemnek nem tudom mi a köze a file megosztáshoz az egy modem nem switch, hub, vagy router hiába is tudnád beledugni nem történne semmi. Vezeték nélkül meg max egy pendrival tudod megoldani, végülis az is vezeték nélkül megy :) Sose értettem ha van egy bevált mûködõ egyszerû technológia akkor miért kell bágerolni majd én kitalálom a tutit. Ha mindenáron madzag nélkül akarod legalább egyikbe egy wifi kártya meg veszel egy routert már relatív olcson meg lehet kapni az egyszerûbbeket a másikat meg összekötöd kábellel így egy wifi kártyát megspóroltál, de ha belefér mind a kettöbe egy egy wifi a routert egyszerûen és megbízhatóan manageli a hálózatot azt kész, és net is lesz rajtuk egyböl. Ha meg tényleg szûkös a keret akkor kábel bemész boltba megmondod kell X méter CrossLink kabel és legyártják neked valoszinü ott helyben, az ugyan az mint az utp csak fordítva van rajta a csatlakozó, bedugod a gépekbe és hajrá. Tök fölösleges túl bonyolítani....
Hozzál létre helyi hálózatot http://netpedia.hu/windows7-helyi-halozat-letrehozasa és jobb klikkel oszd meg amit megakarsz-ennyi.
A két gép elég valoszinü jelenleg független egymástól, a leírtak alapján legalábbis, ebben az esetben nem tudom mit segítene "helyi hálózatot létrehozni" ha meg fizikailag egy hálózaton vannak akkor tényleg se füle se farka a kérdésnek és mit akar a két upc modemmel.
A nem pontos kérdezés miatt van.Az én olvasatomban adott egy modem ami be van kötve és két gép ami(gondolom)csatlakozik a modemre és mindkettõn van internet.Ebben az esetben van létjogosultsága a hálózatnak.Hogy a második modemmel mit akar?nem is lényeges mert badarság.Ha nincs csatlakozva csak 1 gép akkor nyílván ez nem lehetséges.Hogy a kérdésre is válaszoljak" meg e lehet csinálni azt hogy össze kötöm a két gépet bármilyen vezeték nélkül?" azt mondom meg e lehet.Szükséges hozzá egy wifi router és egy wifi stick. Ha mindkettõ csatlakozik a routerhez HÁLÓZAT.
Mint kiderült adott egy upc modem meg két gép az egyik lan kábelen kapcsolódik rá a másik usb porton a modemre, elvileg mind a két gépen van net ?! Viszont neki az kéne lássa egymást a két gép "belsõ hálón" is hogy át tudjon másolni egyikrõl a másikra. Szerintem ez nem igazán megoldható legfeljebb tákolva ftp server és neten visszacsatlakozva, bár a portokat érdekesen fogja lehet kezelni, de ha van valakinek ötlete csak bátran. Hálózati varázslósdi nem hiszem hogy jó ötlet lenne még mielõtt....szerintem
kicsit belegondolva....usb-n upc modemre még nem nagyon láttam felcsatlakozni így fogalmam sincs az hogy csinálja de gondolom az is valahogy ip alapján teszi, ha így van akkor tán megoldható mert mind a két gépnek kell lennie valami ip címének de nem tudom usb-n hogy megy, ebben valakinek tapasztalata esetleg ? De az adatcsomagok címzését hogy kezeli majd le az a "modem" mondjuk lövésem sincs még ha így mûködne is..
Usb-n keresztûl még én sem hallottam max egy külsõ vinyó vagy egy pendrive mint közös adattárolóa hálózat számára igaz ezt is egy routerbe kötve.Ha igaz hogy van net mindkét gépen mi sem egyszerûbb mint ez http://windows.microsoft.com/hu-HU/windows-vista/Setting-up-..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!