Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet a UPC (41 db)

UPC Fiber Power hűséghosszabbítás. Hogyan lehet a legegyszerűbben, leggyorsabban?

Most május 7-én jár le a UPC F. Power 25 hűség. Szeretném meghosszabbítani úgy, hogy egy magasabb csomagot igényelnék a Fiber Power 50-et. Mi a teendő?

Hogyan lehet a házimozirendszert a tv-vel, dvd-vel és upc-vel összehozni?

mert van egy házimozirendszer, ami összevan kötve a dvd lejátszóval. az a tv-vel, és be is adja a dvd-t, viszont hang nincs csak éppen-éppen valamit lehet hallani. de a upc-re is ráakarjuk kötni a házimozit, viszont csak dvd-n keresztül lehet, mert ott vannak csak olyan csatlakozók. hogyan lehetséges ez? próbálkoztunk vele, programoztuk is a tv-t is dvd lejátszót is, de semmi. valakinek ötlete?

Legjobb válasz: Várj elõsször még kitaláljuk milyen berendezéseid vannak és milyen ki és bemenetek vannak rajtuk.

Várj elõsször még kitaláljuk milyen berendezéseid vannak és milyen ki és bemenetek vannak rajtuk.
Mondd meg a tv, házimozi, dvd pontos típusát.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segítséget! tv típusa: Philips 220 Házimozi: Yamaha SW-P2400 hozzátartozó dvd lejátszó: yamaha model DVD S1500 a UPC doboza szintén philips elõre is nagyon köszönöm!
Ez helyet Yamaha SW-P2400 nem SW-P240 akartál írni? Mert ha SW-P240 akkor kelleni fog egy erõsítõ is.

UPC Webmailen hogy lehet a HTML levelek fogadását beállítani?

Legjobb válasz: Beállítások --> Beállítások (A webes megjelenítési és üzenetbeállítások megadása) --> ezen belül legalul az Üzenet megjelenítése résznél a Rich text (HTML) bejelölése, majd jobbra kint a lap szélén az OK gombbal elmentés.

Beállítások --> Beállítások (A webes megjelenítési és üzenetbeállítások megadása) --> ezen belül legalul az Üzenet megjelenítése résznél a Rich text (HTML) bejelölése, majd jobbra kint a lap szélén az OK gombbal elmentés.


Valaki meg mondaná ezt a upc baromságot hogy lehet törölni?

Be jön valami és 1 percöl számol vissza és irja hogy utánna betölt a google. De csak vissza jön ugyan az a upc baromság és ujra kezdi a számolást. Ötlet? upc-t hiába hivtam és nem tudok netezni.

Legjobb válasz: Jó lenne valami kép hogy mi is az mert így nehéz kitalálni és segíteni. Ugyanis én jelenleg UPC-s vagyok és dolgoztam is náluk de semmilyen visszaszámolós jellegû programot nem tudnék mondani, lehet nem is UPC-s hanem a géped rosszalkodik.

Jó lenne valami kép hogy mi is az mert így nehéz kitalálni és segíteni. Ugyanis én jelenleg UPC-s vagyok és dolgoztam is náluk de semmilyen visszaszámolós jellegû programot nem tudnék mondani, lehet nem is UPC-s hanem a géped rosszalkodik.
igen , képet kérünk
heló, talán nem tudsz róla képet tenni ?

A UPC tv-ben azt írja ki a televizíó hogy:Nincs jel. Ellenőrizze a dugaszokat! Már ellenőriztem és azóta se jó nem lehet tv-t nézni. Mi lehet a probléma?

Legjobb válasz: Ez azt jelenti, hogy a beltéri egység nem kap jelet. Milyen UPC ez? Kábeles, vagy mûholdas? Kicsúszhatott a kábel ( pl portörlésnél), vagy az erõs szélben elmozdult a mûholdvevõ antennája. Hívd fel az UPC-t, és kérdezd meg, mi lehet a hiba?

Ez azt jelenti, hogy a beltéri egység nem kap jelet. Milyen UPC ez? Kábeles, vagy mûholdas? Kicsúszhatott a kábel ( pl portörlésnél), vagy az erõs szélben elmozdult a mûholdvevõ antennája. Hívd fel az UPC-t, és kérdezd meg, mi lehet a hiba?
Fizetsd be a számlát!
A kérdező hozzászólása: Be van fizetve, de köszi a választ!

Upc-nél, hogy lehet elérni ezeket a csatornákat? Viva MTV Hungary Comedy Central Nickelodeon MTV Dance MTV Rocks MTV Hits VH1 Classic VH1 Europe

kábel tv-n, műholdon, IP-n?

Legjobb válasz: Nem értem az UPC-nél elõ kell fizetni nem? Mivel nekem is az van.De én olyan csomagra fizetek amiben tíz csatorna van azt kampó!Beztos van olyan amiben 30-40 csatorna van

Nem értem az UPC-nél elõ kell fizetni nem? Mivel nekem is az van.De én olyan csomagra fizetek amiben tíz csatorna van azt kampó!Beztos van olyan amiben 30-40 csatorna van
A kérdező hozzászólása: nem igazodom el a upc oldalán
Bakker, két féle csomag van, az egyik tartalmazza (Bronze), a másik nem. Szerinted melyiket kellene választani? http://www.upc.hu/televizio/csatornakiosztas/
A digitális csomagban a Gold mindent visz.
A kérdező hozzászólása: a 9-bõl csak 4-t ír, az MTV Hungary-t és a Viva-t, a Nickelodeon-t, a Comedy Central-t, a többit nem találom: MTV Dance MTV Rocks MTV Hits VH1 Classic VH1 Europe

Hogyan lehet "kijátszani" az upc-s több tv-s dolgot? Van e módszer a több tv re?

A kérdésem a következ? az okos UPC felhasználókhoz!

Legjobb válasz: Helló! Írj nekem egy privit én tudok olcsóbban UPC mûholdas szolgáltatást

Helló! Írj nekem egy privit én tudok olcsóbban UPC mûholdas szolgáltatást

Most kötötték be a UPC directet hozzánk, elvileg lehet olyat, hogy amíg pl az egyik csatornán reklám van a tv sarkában marad a kép amíg elkapcsolom máshova, és látom amott mikor van vége. Hogyan kell ezt használni? Valaki elmagyarázná? :D

Legjobb válasz: Hát nekem már évek óta van upc direct szolgáltatásom, de nem lehet azt megcsinálni amirõl te beszélsz. A régi tévén meglehetett mert magának a tévének volt ilyen funkciója. De lecseréltük lapos samsung tévére, és azzal nem lehet. Gondolom a tévétõl függ.

Hát nekem már évek óta van upc direct szolgáltatásom, de nem lehet azt megcsinálni amirõl te beszélsz. A régi tévén meglehetett mert magának a tévének volt ilyen funkciója. De lecseréltük lapos samsung tévére, és azzal nem lehet. Gondolom a tévétõl függ.
A kérdező hozzászólása: Megmutatta a szerelõcsávó az elõbb hogy kell, de elfelejtettük, a használati utasításba meg nincs benne
Hát akkor esetleg hívd fel az ügyfélszolgálatot, õk biztos tudják :D

Ha egy upc mediabox SD készülék pl a 20 keületbe tartozik akkor azt hogy lehet 2 kerületre át rakni?

össze lehet kötni két SD media-box-ot hogy mind a kett? m?ködjön?(UPC)-S

Legjobb válasz: Nem lehet! körzetileg nem oda tartozik a box( pl: III ker nem lehet át vinni a 10 kerületbe) ,és sd kártyát sem tehetsz át egy másik készülékbe mert nem lett regisztrálva. ahhoz hogy használni tudja a boxot mind a kettõt ahhoz ki kell mennie a UPC nek hogy be regeljék abba a kerületbe ahol használni szeretnéd . Én szerintem

A kérdező hozzászólása: Nem lehet! körzetileg nem oda tartozik a box( pl: III ker nem lehet át vinni a 10 kerületbe) , és sd kártyát sem tehetsz át egy másik készülékbe mert nem lett regisztrálva. ahhoz hogy használni tudja a boxot mind a kettõt ahhoz ki kell mennie a UPC nek hogy be regeljék abba a kerületbe ahol használni szeretnéd . Én szerintem

Hogy lehet elérni, hogy kössék be az utcánkba a UPC-t, hogy legyen internet? Az a gond, hogy csak az utca végén elérhető, az elején nem. Ez nem kartell gyanús? Nem lehe, hogy felosztották a területet egymás között a szolgáltatók?

Legjobb válasz: Hát jobb ötlet híjján az utcátokban szedjetek össze minél több embert, és írjatok egy szándéknyilatkozatot, hogyha bekötik a kábelt, akkor ti rácsatlakoztok, és aztán azt adjátok oda a upc-nek.

Hát jobb ötlet híjján az utcátokban szedjetek össze minél több embert, és írjatok egy szándéknyilatkozatot, hogyha bekötik a kábelt, akkor ti rácsatlakoztok, és aztán azt adjátok oda a upc-nek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!