Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet a T-Mobile Wap (3 db)

Hogy lehet lemondani a T-Mobile Wap szolgáltatását?

Pár hónapja vettem új telefont és alapból járt hozzá a Domino WAP szolgáltatás. Azonban azóta is minden hónapban levonja a 350 Ft-ot amit már nagyon unok. Próbáltam lemondani a 1777-es számon de, nem tudom melyik számokat kell megnyomni.

Legjobb válasz: 1. Felhívod a 1777-et. 2. 1-es, gomb, magyar nyelvû menü 3. 3-as, szolgáltatások 4. 4-es, adatátviteli szolgáltatások 5. 2-es, WAP szoltáltatások 6. 1-es, Szolgáltatás beállítások Szerintem itt ki lehet kapcsolni.

1. Felhívod a 1777-et. 2. 1-es, gomb, magyar nyelvû menü 3. 3-as, szolgáltatások 4. 4-es, adatátviteli szolgáltatások 5. 2-es, WAP szoltáltatások 6. 1-es, Szolgáltatás beállítások Szerintem itt ki lehet kapcsolni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a gyors választ. Sikerült lemondani :)

Hogyan lehet regisztrálni a t-mobile 777 wapos ingyensms szolgáltatására? Ismerősömnek működik és van wap előfizetése és 15 db sms-t tud naponta küldeni ingyen!

A t-zones wap olalárol küldi, de én nem tudok ott regisztrálni és akárhol kerestem a t-mobile oldalán sehol sem találtam meg hogy hol lehetne regisztrálni.

Legjobb válasz: Nincs olyan, hogy ingyen SMS. Az életben semmi sincs ingyen. A WAP oldalon az adatforgalomért fizetsz.

Nincs olyan, hogy ingyen SMS. Az életben semmi sincs ingyen. A WAP oldalon az adatforgalomért fizetsz.
Valóban nincs ingyen sms, a wap adatforgalomba számolják bele! Amúgy ez a szolgáltatás(777wap)pár éve megszûnt, régi felhasználóknak még él de újként nem tudod igénybe venni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!