Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet a T-Mobile (147 db)

Hogyan lehet a T-Mobile Move telefonom kamerahangját levenni?

Idegesít a kamerahang, és nem tudom hogyan kell levenni. Vagy egyáltalán le lehet ezt venni? :OO

Legjobb válasz: Kamera beállítások--zárhang--ha ki lehet kapcsolni, itt kell

Kamera beállítások--zárhang--ha ki lehet kapcsolni, itt kell
Kamerahang eltávolítása: /custpack/JRD_custres/audio/ui/camera_click.ogg eltávolítása megszünteti a kamerahangot!
A kérdező hozzászólása: ezt a kódot vagy mit, hová kell beírni? :O
Ez egy fájl, ami a mobil memóriájában található, csatlakoztasd PC-hez, fogod találni, és törölni kell.
Egyházi díjcsomagot gondolom az egyházi tisztséget betöltõk vehetnek igénybe...
A kérdező hozzászólása: De nem csak azok, mert pár ismerõsömnek is az van, de nekik a szüleik kötötték és nem tudják, hogy lehet. De õk teljesen mással foglalkoznak (valami bõr feldolgozó, vagy valami ilyesmi).
Szó sincs nagy egyházi fejesekrõl :D nekem is ilyen egyházi elõfizetésem van és nagyon kedvezõ feltételekkel :) a havidíj 100%-osan lebeszélhetõ, és igen, akik még ilyen elõfizetéssel rendelkeznek azokkal ingyen beszélek :) 9 Ft/perc, és azt hiszem az sms is 9 Ft, de ez nem biztos (t-mobile). Más hálózatoknál 15 Ft/perc. Egy hónapba kb. 1700 Ft a havidíj, de én néha átcsúszok egy kicsivel a sok sms miatt (60 mindig ingyenes/hó) de én kicsit többet küldözgetek, így az én számlám kb. 2000 Ft Azt hiszem külföldön is kedvezményesebb, mint a többi csomag, akkor is max 2500-at fizettem, úgy hogy 10 perceket beszéltem :) ja és igen, vallásos vagyok, és ahhoz h te is ilyen elõfizetésben legyél kell egy igazolólapot szerezned az ottani egyházközösségtõl. Ha van még kérdésed szívesen válaszolok :)
Az elõzõ jól írta. egyházi díjcsomag az egyházi tisztségviselõknek van. Szerezz egy ilyen ismerõst(nem árt ha egy sima papnál nagyobb tisztségû mert hát lássuk be a papok nem olyan nagy valakik az egyházi hierarchiában) és õk elintézik neked némi kenõpénzért cserébe!
Ez olyan, hogy csak azt mondják: Isten fizesse meg?......:)
Jól írja a dolgokat az elõttem szóló. Én is ebben vagyok. Nem tudom a pontos díjakat, de nagyon kedvezõ. Mi a faluban lévõ egyházi nem tudom kitõl kértünk lapot, egész család benne van, de csak úgy nem adják ki, ismernek, tudják vallásosak vagyunk.

Hogyan lehet telefonról/T-mobil/ a Facebookra írni?

Ingyenes?

Legjobb válasz: A T-mobile hálózatában igen, ingyenesen lehet facebookozni, de csak a szöveges alapú verziót (képeket ha nézegetni akarsz az már pénzbe kerül). Annyi a teendõd, hogy a telefon böngészõjében megnyitod a 0.facebook.com címet. (Nekem egyébként írni is szokta felül, hogy ingyen facebook a T-Mobile HU hálózatában vagy ilyesmi)

A T-mobile hálózatában igen, ingyenesen lehet facebookozni, de csak a szöveges alapú verziót (képeket ha nézegetni akarsz az már pénzbe kerül). Annyi a teendõd, hogy a telefon böngészõjében megnyitod a 0.facebook.com címet. (Nekem egyébként írni is szokta felül, hogy ingyen facebook a T-Mobile HU hálózatában vagy ilyesmi)
Azért a netre elõ kell fizetni, csak forgalmi díj nincs.
A kérdező hozzászólása: A kezdõk kezdõje vagyok.Ráadásul 40+. Inkább elméleti a kérdés, mivel láttm.hogy fiatalok írnak az üzenõfalra a mobiljukról...pl.a melóhelyrõl. A tudásom odáig terjed, hogy a mobilról nem szabad "felmenni" a netre, mert az ember gatyája is rámehet.
A kérdező hozzászólása: azért a konkrét érdeklõdés, mert a jövõ heti kirándulás...ami az otthonomtól 400 km lesz...tudnék írni haza-akár a facebookra-pár sort ingyen.
Külföldön már nem T-Mobile HU hálózatban leszel szóval ott valószínûleg nem sajnos.
A kérdező hozzászólása: Nem külföld...Szegedtõl~Észak-Dunántúlra megyünk.
Hát onnan akkor nyugodtan! :)
Amúgy nekem a napinet (vagy valami hasonló nevû) szolgáltatás napi 250 forintba kerül, ha használom. Ezért kapok 10 megát, abból el lehet lenni egy ideig. Persze külföld az más tészta.


Lehet a T-Mobile-nál az egyenlegből átküldeni egyik SIM kártyáról a másikra? Ha igen, hogyan?

Legjobb válasz: Többször is kértem ilyet a T-mobiltól, nem lehet.

Többször is kértem ilyet a T-mobiltól, nem lehet.
Tudomásom szerint nem.
Akkor lehet mégsincs letiltva a net.
A kérdező hozzászólása: Le van tiltva, a kérdés még fenn áll.
Letiltattad a szolgáltatónál? Ha nem, akkor tedd meg.

Lehet olyat csinálni, hogy bemegyek a T-mobile-hoz és csak egy sim kártyát veszek? Ha igen, mennyibe kerül kb?

Szükségem van egy új telefonszámra, domino kártyás telefonom van. El lehet ezt egyszerűen intézni, hogy bemegyek, kérek egy simet, és kész? Mennyibe kerül kb?

Legjobb válasz: Igen.Úgy van, hogy annyiba kerül, amennyi értékû feltöltõkártyát kapsz hozzá.A legolcsóbb 3500 Ft és kapsz hozzá ugye 3500 Ft értékû feltöltõkártyát.

Igen.Úgy van, hogy annyiba kerül, amennyi értékû feltöltõkártyát kapsz hozzá.A legolcsóbb 3500 Ft és kapsz hozzá ugye 3500 Ft értékû feltöltõkártyát.
A kérdező hozzászólása: Szuper, köszönöm! :)
Szóval magáért a SIM kártyáért nem kell fizetni, csak a feltöltõkártyáért.

Hogyan lehet egy T-mobile-os stickről befogni a wifit? A többi lent.

Van egy t-mobilos stickem. és szeretném a telefonomról befogni a netet azon keresztül. hogyan tudom?! lehet egyáltalán? előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Valószínûleg nem, az egy 3G Modem nem pedig WiFi router, vagy AP.

Valószínûleg nem, az egy 3G Modem nem pedig WiFi router, vagy AP.
Ezen a sticken a mobilnet jön be, amire elõfizettél. Wifihez kell egyrészt hogy valaki szórja az éterbe, másrészt kell egy külön kütyü (pl egy másik stick, vagy bizonyos gépekben van érzékelõ), amivel veszed azt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!