Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet a Shrek (6 db)

Hogyan lehet a Shrek 2 pc-s játékban a vége felé a "jó tündért legyőzni?

Legjobb válasz: Nem is olyan jó az a tündér.Szóval odaállsz a gyümölcsöstál mellé és az 'ütés' gombbal elkezded gyorsan dobálni a gyümölcsökkel.

Nem is olyan jó az a tündér.Szóval odaállsz a gyümölcsöstál mellé és az 'ütés' gombbal elkezded gyorsan dobálni a gyümölcsökkel.
az szar játék és egyébként se ide tartozik:D

Hogy lehet az hogy a shrek 4-et meg lehet nézni mozisan a neten ingyen és a drágán add a rétedet pedig nem? Mer a shrek 4 júl.8-án jelent meg a moziban a drágán add a rétedet pedig jún.24!

ha találtok a drágán add a rétedet cím? film ingyen megnézéséhez írjátok meg válaszként pleaseee

Legjobb válasz: Mozisan, azaz kamerás felvételre gondolsz? Akkor az lehet a megoldás, hogy a Shrek 4.-re nagyobb az igény, amiért megéri kínlódni vele.(felvétel + esetleges kép- és hangminõség javítás + feltöltés = azaz rászánt idõ)

Mozisan, azaz kamerás felvételre gondolsz? Akkor az lehet a megoldás, hogy a Shrek 4.-re nagyobb az igény, amiért megéri kínlódni vele.(felvétel + esetleges kép- és hangminõség javítás + feltöltés = azaz rászánt idõ)
A kérdező hozzászólása: de én szeretném megnézni a neten ingyen a drágán add a rétedet a shrek 4-et meg már láttam a neten de én Azt akarom megnézni!!igaz láttam moziban de a családomnak szeretném megmutatni!

Mi lehet a baja? A Shrek 2 játék nem indul amikor futtatni akarom aszt írja ki, hogy:

No Label OS: Windows NT 6.1 (Build: 7600) CPU: GenuineIntel PentiumPro-class processor @ 898 MHz with 1015MB RAM Video: No Video Please enable Direct3D acceleration. You can do this by starting dxdiag and enabling Direct3D Acceleration in the Display1/2 tab after installing DirectX 8.1b (or later) and the latest drivers for your graphics card. Mi a baja?


Még sehol sem, mert még a mozikban sincs, csak július 8-tól!
a http://www.moovie.hu -n megvan feliratosan, és nem is muszály elõfizetned prémium portálra. Megvan az ingyenes filmlistában
másik bill
valami kontakthiba nincs? mármint, hogy pl. "túlságosan" csatlakozik? esetleg van valami semleges billentyû?
A kérdező hozzászólása: esetleg ha ezzel tudok neked vmit segíteni: ha a bal egérgombbal kattintok sokáig akkor amikor lenyomva tartom a w-t akkor a gépem elkezd sípolni xd
A kérdező hozzászólása: hát a bill. biztos h nem rossz mert kb 3 hetes xd
Akkor pedig a billentyûzeted sem rossz, a játék körül lehet a gond, csak nem tudom hogy mi...
A kérdező hozzászólása: igen abbamard egybõl amint elengedtem a billentyût
És ha bármilyen szövegszerkesztõben sokáig nyomod a "W"-t és elengeded, akkor "abbamarad" a "W" betûk írása?
A kérdező hozzászólása: megpróbáltam .. ugyanaz nem változik ja és az utolsónak köszönöm hogy érthetõen mondta el bár sajnos ez se jó megoldás :/
A kérdező hozzászólása: hát megpróbálom
Állítsd át a billentyûzetkiosztást... Szerintem ezt akarták írni...
Másik bill...
A kérdező hozzászólása: mi a f*sz? xdd
Másik bill...
A kérdező hozzászólása: a.a direkt egyikhez se érek hozzá és akkor is egyfolytában megy :S pl elengedem és meg még vagy 20 métert ( xd ez hülyén hangzik de így van :D )
A kérdező hozzászólása: nemtom sztem nincs xd
ird be a jutuba
keresel kódokat (x-cheats.com) vagy letöltesz egy trainert az mpcheat.eu-ról amúgy meg az ilyen kis sikerû , béna grafikájú akciójátékokkal fölösleges idõpazarlás foglalkozni.akkor már inkább játszol "komolyan és minõségi" játékokon pl: CoD Black Ops, GTA IV, Crysis2 stb. persze ha 8-10 éves körüli gyerek vagy akkor megértem....
elõzõ válaszoló! de izé vagyok... bár van benne némi igazság
jaaaj most lebuktam:S


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!