Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet a Milán (8 db)

Hogy lehet becézni a Milán nevet?

Legjobb válasz: Milkó :o) Szerintem nagyon édes :o)De még így becézném: Milánka, Miloska, Milocska

Milkó :o) Szerintem nagyon édes :o)De még így becézném: Milánka, Miloska, Milocska
A barátnõmék kisfiát is igy hivják. Õk Milusnak becézik.
Mili
bocsi elõzõ vagyok Milánka, Milu :)
Nekem a Milán, Milu ezek tetszenek :) nekem is van egy ilyen ismerõsöm
Szerintem nagyon aranyos a Mili, Milánka, Milcsike, Milcsi!!!!!!
nekem a keresztfiamat hívják Milánnak és mi úgy becézzük, hogy Milánka!!!!!
Milu, Miló:) Nekem ezek tetszenek a legjobban.
az én Milán ismerõsöm Milu volt, sztem ez is tök jó
milcsi :)
Mi becézhetetlen neveket adtunk a gyerekeknek , születésük pillanatában (vagy ahhoz nagyon közel) kiszaladt vallami a szánkon és az rajtukmaradt (csak mi , apa, anya )használjuk, mindenki mástól elvárjuk , hogy a rendes nevükön szólítsák õket .
nekem is van Milán ismerõsöm, és én Mil-nek hívom, vagy Milunak :)

Hogy hívják azt a Milka karácsonyi desszertet, amit a Tescoban most 419-ért lehet kapni (Karácsonykor 1499 k. volt)?

Meddig lesz még kapható ezen az áron?

Legjobb válasz: talán milka szaloncukor?

talán milka szaloncukor?
A kérdező hozzászólása: Nem szaloncukor. Attól kisebb.
A kérdező hozzászólása: http://www.google.hu/search?q=milka+kar%C3%A1csonyi&hl=hu&tb.. Ez volt: ved=0CDoQsAQ&biw=1280&bih=677#imgrc=PhA0zAMv-ufyFM%3A%3BOY8FGFlpC9ZvKM%3Bhttp%253A%252F%252Ftesco.hu%252Fart%252Ftkep%252F12_05_gift%252Fmid%252Fmilka-karacsonyi-vasar-desszert.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Ftesco.hu%252Fakcios-termekek%252Ftesco-kecskemet-target-center-hipermarket%252Ftartos-elelmiszer%252Fedesseg-muzli%252Fmilka-karacsonyi-vasar-desszert%3B352%3B264 Köszönöm:)

Miért nem vált be nekem a More Milk Plus kapszula? Hogy lehet hogy mindenki másnak jó, nekem semmit nem használ?

A picinek (3 hetes) most még elég, de fejni egyáltalán nem tudok. Egy napig minden szoptatás után fejtem, naponta 6-szor, volt hogy 2 mellb?l, és csak 30 ml-t tudtam lefejni! Azt akartam hogy legalább annyit le tudjak fejni egy nap, hogy legyen értelme lefagyasztani, de ezt a menyiséget nincs értelme. Én már nem tudok mit kitalálni, képtelen vagyok annyi tejet termelni, hogy tudjak lefagyasztani is. Így egyáltalán nem tudok a pici nélkül sehova elmenni, mert nincs mihez nyúlni. Tápszert nem akarok iratni, nehogy kisértésbe essek. Mident szeretnék megtenni, hogy minnél tovább tudjak szoptatni. Attól hogy nem tudok fejni megmaradhat a tejem, úgy hogy elég legyen neki? 5-6 hónapig jó lenne kihúzni. Szerintetek menni fog?

Legjobb válasz: Nekem sem volt semmi tejem plusszban, csak annyi, amennyit kiszívott. Féletem,hogy nem fogom tudoni sokáig szoptatni, de úgy tunik, annyi mindig van, amennyi neki kell. 1 hónapja megjott a mensim, akkor nagyon elapadt a tejem. Akkor kezdtem szedni a More MIlket. Kellett 1 hét, hogy hasson. /Most 5 hós a fiam/. Azóta tudok lefejni is, igaz nem sokat, napi 60 ml-t. Eloszor napi 4-et szedtem, aztán lecsokkentettem napi 2-re. De ezt muszáj szednem, kulnoben észreveszem, hogy kevés a tejem. Kb. hetente 1x-2x megemelem napi 4-re, aztán mikor "feltoltottem" a melleimet, visszaállok napi 2kapszulára. Próbáld meg így. Sok szerencsét hozzá!

Nekem sem volt semmi tejem plusszban, csak annyi, amennyit kiszívott. Féletem, hogy nem fogom tudoni sokáig szoptatni, de úgy tunik, annyi mindig van, amennyi neki kell. 1 hónapja megjott a mensim, akkor nagyon elapadt a tejem. Akkor kezdtem szedni a More MIlket. Kellett 1 hét, hogy hasson. /Most 5 hós a fiam/. Azóta tudok lefejni is, igaz nem sokat, napi 60 ml-t. Eloszor napi 4-et szedtem, aztán lecsokkentettem napi 2-re. De ezt muszáj szednem, kulnoben észreveszem, hogy kevés a tejem. Kb. hetente 1x-2x megemelem napi 4-re, aztán mikor "feltoltottem" a melleimet, visszaállok napi 2kapszulára. Próbáld meg így. Sok szerencsét hozzá!
Szia. Ha nem aggódod túl és nem akarsz "mindenáron" szoptatni, akkor menni fog.Beszéld meg magaddal, hogy bármeddig sikerül a szoptatás, az úgy lesz szép és jó. MÁR 3 HETE SIKERÜL!!! A lefejt mennyiség plussz mennyiség, nyugodtan fagyaszd le-jégkockataróban 1-2 menniség??? Összegyûlik folyamatosan. Ne add fel!!! Ha úgy ítéled meg, hogy 3-5x-i étkezés, legalább2-3 liter folyadék fogyasztás mellett használva a More Milk kapszula nem vált be, PRÓBÁLJ MÁST. Szoptatós tea- minden szopcsi elõtt és után 2-3 deci;Urtica urens homeopátiás golyó, esetleg Ricinus communis golyóval együtt, Karamalz maláta ital.... Biztosan van számos kipróbálni való, valamelyik esetleg baválik. A legfontosabb: NYUGALOM!!!! Ha a baba szépen hízogat, mosolygós, nyugodt, nem mindegy, hogy mennyivel több tejcsi van??? Minaddig csak szoptasd: ha éhes, ha szomjas. Ne adj nekei vizet, teát, CSAK CICIT.Mindenbe belejössz. ADJ MAGADNAK IDÕT!! Mindenkinek legalább 3 hónapba telik, hogy simán menjen minden. Inkább élvezd az apróságod jelenlétét!!! Hiszen erre vártál 9 hónapig. Ezsók próbált segíteni.
Szia, azt nem irtad, hogy a mindenfele kapszulak mellett eszel es iszol e eleget egy nap!! Nekem csomoszor nem jutott erre idom, es en is csodalkoztam, hogy hova tunt a tejem...
A kérdező hozzászólása: 2-3 liter folyadékot iszok, enek 3/4-e szoptatós tea. Urticát is ettem, csak azt nem lehet folyamatosan. Végül is elégnek bizonyul a tejem, és már nem is idegeskedek annyit a plusz miatt. A minap kiváncsi voltam 6 óra alvás után mennyit eszik, és 100-at szopott! És mégcsak 3300 g! Ezek után leszarom ( bocs) hogy nem tudok fejni! De nagyon aranyosak vagytok hogy írtatok, köszi mindenkinek! A fiamnál még tudatlan voltam, és nem volt senki akihez fordulhattam volna, nem is tudtam szoptatni. Így már könnyebb. Köszi!


Lehet egyszerre szedni a More Milk-et és az Urtica-t? Ha lehet, akkor hogyan?

Legjobb válasz: Nem lesz több tejed tõle és nem biztos, hogy jót tesz, ha kevered, viszont ha a more milk mellé sokat iszol, akár 4-6 l folyadékot és sokszor teszed az elején mellre, nem 3 óránként, hanem 1-2 óránként, az nagyon megnöveli a tejed, ráadásúl a tejbelövelés sem fog fájni és a babád elkerülheti a besárgulást. Késõbb már szoptathatod igény szerint, amikor kéri.

Nem lesz több tejed tõle és nem biztos, hogy jót tesz, ha kevered, viszont ha a more milk mellé sokat iszol, akár 4-6 l folyadékot és sokszor teszed az elején mellre, nem 3 óránként, hanem 1-2 óránként, az nagyon megnöveli a tejed, ráadásúl a tejbelövelés sem fog fájni és a babád elkerülheti a besárgulást. Késõbb már szoptathatod igény szerint, amikor kéri.
Nyugodtan szedheted. Mindkettõ gyógynövények kivonata, így biztosan nem fog ártani. A homeopátiás szereket különben bármilyen másik gyógyszerrel együtt lehet szedni.

A more milk mellett lehet inni laktoherb teát és ha igen akkor mennyit, hogy a baba pocakját ne bántsa?

Legjobb válasz: Én naponta kétszer veszek be More Milket, reggel és este. Napi 3x iszok szoptatós teát. A lényeg, hogy a bogyó és a tea kozott legyeb legalább 1 óra.

Én naponta kétszer veszek be More Milket, reggel és este. Napi 3x iszok szoptatós teát. A lényeg, hogy a bogyó és a tea kozott legyeb legalább 1 óra.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!