Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet Székesfehérvárra (24 db)

Hogyan lehet jelentkezni a székesfehérvári General Plastics-hoz?

Érdeklődni szeretnék, hogy tudja-e valaki, hogy hogyan lehet jelentkezni a székesfehérvári General Plastics-hoz (email cím kellene), milyen fizetésre lehet számítani irodai szinten ill. hogy működik-e még egyáltalán a vállalat (nem sok infót lehet találni róluk az interneten,de a gyár még meg van..) Köszönöm!

A székesfehérvári Videoton gyárba hogyan lehet bekerülni operátornak?

Már több munkaer? kölcsönz? cégnél érdekl?dtem, de egyik sem áll velük kapcsolatban. Hallottam, hogy most nincs felvétel, de azért jó lenne tudni.

Legjobb válasz: Biztos van honlapjuk. Azon biztos van egy e-mail cim. Irj oda.

Biztos van honlapjuk. Azon biztos van egy e-mail cim. Irj oda.
Pannonjob közvetít nekik embereket, de el kell hogy keserítselek, fõleg az ott dolgozók ismerõseit veszik fel.
A kérdező hozzászólása: A Pannonjobnál már próbálkoztam, de õk azt mondták, hogy mivel belsõs cég, így nem közvetítenek a Videotonba.


A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ.

Székesfehérváron, a buszpálya udvartól hogyan lehet eljutni a legkönnyebben a Váci Mihály Szakközép Iskolába?

Legjobb válasz: 26, 26A, és a 26G jelû buszokkal. Itt megtalálod, hogy mikor indulnak: http://www.albavolan.hu/esa/index.php?doc_id=18&city_id=1

26, 26A, és a 26G jelû buszokkal. Itt megtalálod, hogy mikor indulnak: http://www.albavolan.hu/esa/index.php?doc_id=18&city_id=1

Hogy lehet eljutni a székesfehérvári vonatállomásról a Fezen klubba?

Legjobb válasz: www.utvonalterv.hu ezen megtalálod a tömegközlekedést is

http://www.utvonalterv.hu ezen megtalálod a tömegközlekedést is
gyalog is elég közel van, 15 perces séta, legalábbis amire emlékszem, egyszer buliból mentem az állomásra..
kijössz a vasutállomásrol és elindulsz elõre kersztbe mindenenen szembe az utra ott sétálsz az elõ lápáig(jobboldalt egy iskola van aztán egy park) és a lámpánál jobbra fordulsz sétlsz tovább amerre az ut kanyarodik majd mikor meglátod a benzinkutat baloldalt meg a mekit jobbra fordulsz(elég nagy keresztezõdés joboldalt interspar meg praktiker van) és ott sétálsz felfelé(eza budai ut) majd lesznek ilyen nagy épületek jobbra meeeg xxl butorház lessz kiirva és ott kell jobra fordulni és kb ottis vagy... oda kell menni kb ahol az xxl butorház van...igy bonyolultan hangzik de kb fõutat kell végig követni. kb 20 perc. vagy busszal felszálsz vasutnál a 31esre és azzal. az utolso elõtti megállobol indul a 31 a sok közül
A kérdező hozzászólása: köszi így már oké lesz :)

Budapestről Székesfehérvárra hogy lehet eljutni? És kb mennyi idő?

Mindent infót szívesen fogadok. :D

Legjobb válasz: elvira.hu

elvira.hu
Ha a vonat Kelenföldön áll csak meg akkor 55 perc. A Délibõl.

Hogy lehet jelentkezni Székesfehérvárra ingyenes down-szindróma szűrésre?

12 hetes vagyok, lehet-e baja a babának, ha egy napon végzik a genetikai ultrahangot és a down-szindróma sz?rést? Nem sok neki egyszerre? Köszönöm a válaszokat!

Tudnátok esetleg, hogy Székesfehérváron és (a bõregéren kívül) Veszprémben hol lehet tüske illetve csiga fültágítót venni?

Legjobb válasz: Szekesfehervaron az Alba plazaba van egy ekszerbolt. Ezer fele fultagito van. Csiga, tuske stb. :) a kirakat egyik fele is csak fultagesz :)

Szekesfehervaron az Alba plazaba van egy ekszerbolt. Ezer fele fultagito van. Csiga, tuske stb. :) a kirakat egyik fele is csak fultagesz :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!