Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet Székesfehérvárra (26 db)

Hogy lehet a székesfehérvári IBM-hez bekerülni?

Voltam már 2 interjún is, de mindig elutasítottak. Elsõ esetben: gyenge angol. Aha? Napi szinten használom, méghozzá éppen IT környezetben.

Legjobb válasz: Szerintem ha tényleg jól beszéled az angolt, és tényleg jó vagy a szakmában, meg van 3+ év tapasztalatod, akkor ne hozzájuk akarj menni. Ha tényleg jó vagy, akkor valószínûleg azért nem vettek fel, mert anno sokan ugródeszkának használták a céget, mert egyébként az ágazaton belül rosszul fizetnek, így a jobbak hamar lelépnek tõlük. De persze a bemondásod alapján nem tudhatjuk mi a helyzet, az is lehet, hogy tényleg nem feleltél meg.

Szerintem ha tényleg jól beszéled az angolt, és tényleg jó vagy a szakmában, meg van 3+ év tapasztalatod, akkor ne hozzájuk akarj menni. Ha tényleg jó vagy, akkor valószínûleg azért nem vettek fel, mert anno sokan ugródeszkának használták a céget, mert egyébként az ágazaton belül rosszul fizetnek, így a jobbak hamar lelépnek tõlük. De persze a bemondásod alapján nem tudhatjuk mi a helyzet, az is lehet, hogy tényleg nem feleltél meg.
Pesten gyakorlatilag minden multi többet fizet ennél.
A kérdező hozzászólása: A mostani nettó 77-emhez képest a 150 az álomfizu! De akkor milyen munkahelyet ajánlasz? Leszögezem megint, hogy pályakezdõ vagyok és még nem voltam nagyobb cégnél rendes munkaidõben. Van ez az OKJ-s felsõfokúm, de igazából a suliban nem mondtak sok újat, amit tudok azt tapasztalati úton szereztem meg, és azokat a dolgokat átlátom teljesen. A tervezéstõl a megvalósításig. Hát igen fura lesz majd team-ben melózni, mert eddig mindent egyedül csináltam.
Azért azt halkan megjegyzem, hogy az IBM nem egy kimondottan jól fizetõ munkahely. Délutáni, éjjeli pótlékokkal együtt összesen keresnek ott 150 nettó körül, entry levelen.
A kérdező hozzászólása: Jó, ebbõl még mindig nem lesz pénzem. Gondoltam vállalkozásra is (az a végsõ célom amúgy) de ahhoz is tõke kéne, az meg nincs. Hitelt meg nem akarok a nyakamba venni, minimálbéren vagyok és szüleim nem tudnak támogatni. Nos akkor: hogy kell viselkedni egy ilyen interjún? Megjátszom én a nyuszit ha kell, mert most már égetõen kéne egy jobban fizetõ melóhely, és az "elõéletemhez" a IBM passzolna a legjobban. Mert mondták, hogy mehetek újból, mert olyan hibám nem volt, ami miatt kizárjanak.
Tipikus vezéregyéniség vagy egyszóval, neked nem való az ilyen munkahely.
Igen domináns vagy, magabiztos de ez pont nem jó a cégeknek. Vállalkozáson gondolkodtál már? Ha jobban megnézed a különbözõ startup cégeket, kb ilyen mentalitású emberek értek el nagy sikert. Nem vonom kétségbe a szakmai tudásod, de szerintem nem bírnád huzamosabb ideig, hogy mindig megmondják, mit kell csinálni. Az IBMnél meg kb minden cégnél meg megmondják. Nem leszólni akarlak, de ez az igazság. A multiknak a nyuszik kellenek, akiket aztán tudnak "nevelni"
Valószínû, elfogyott a türelme.Nem csodálom.Bár az sem mindegy valaki mikor tudja, hogy most hallgatni kell. Nekem 1x ez volt a jó! Ki is emelték! Próbálkozz több helyen..Sok szerencsét!
Õszintén szólva a válaszaidból nekem is antipatikus vagy, én se vennélek fel, mert nem kell egy ilyen mentalitású ember a csapatomba. A végzettséged nem lehet kifogás, ismerõsöm 0 szakmai tapasztalattal, érettségivel dolgozik ott. Persze kiválóan ért az IT-hoz, az is nyilván kell, de a személyiség valószínûleg fontosabb egy ilyen világcégnek.
"Szerintük agilis a személyiségem, sokat beszélek meg túl domináns vagyok. " A válaszaidon is látszik ez. Nagyon is. A cégek többsége nem szereti az ilyet!
A másodiknak írt elutasítási indokaid itt is nagyon érzõdnek, akkor élõszóban még jobban észre lehet venni. Ez persze nem feltétlen baj, de Õk nem ilyen embert keresnek.
A kérdező hozzászólása: Sõt az Unixot jobban is szeretem. DOS-on nõttem fel, nekem ne tolják GUI-ban a pofámba a dolgokat. Fekete háttér és a villogó kurzor az én világom. :)
A kérdező hozzászólása: nyilván vannak hiányosságaim, mert nagyobb cégnél nincs munkatapasztalatom. De viszont amit fõként személyes tapasztalat alapján tanultam meg, azok mennek jól: win és unix hálózatok, távoli elérés, távfelügyelet, karbantartás, hibák elhárítása mind user, mind magasabb szinten, és ez angolul is. Programozásba belekóstoltam, de az nem az én világom. PHP, MYSQL megy alap szinten, ezeket szoktam is használni (maszek weblap készítés)
bocsén hüjeségeket fogok kérdezni ugyhogy okositsatok kicsit. Székesfehérváron merre van helyileg az IBM? Mivel foglalkoznak? van ott valami gépkezelõ meló vagy ilyesmi? weboldaluk van? mely városokból van hozzájuk céges busz? Ugyanezek a kérdéseim a videoton holding zrt-vel kapcsolatban is

Hogyan lehet jelentkezni a székesfehérvári General Plastics-hoz?

Érdeklődni szeretnék, hogy tudja-e valaki, hogy hogyan lehet jelentkezni a székesfehérvári General Plastics-hoz (email cím kellene), milyen fizetésre lehet számítani irodai szinten ill. hogy működik-e még egyáltalán a vállalat (nem sok infót lehet találni róluk az interneten,de a gyár még meg van..) Köszönöm!


A székesfehérvári Videoton gyárba hogyan lehet bekerülni operátornak?

Már több munkaer? kölcsönz? cégnél érdekl?dtem, de egyik sem áll velük kapcsolatban. Hallottam, hogy most nincs felvétel, de azért jó lenne tudni.

Legjobb válasz: Biztos van honlapjuk. Azon biztos van egy e-mail cim. Irj oda.

Biztos van honlapjuk. Azon biztos van egy e-mail cim. Irj oda.
Pannonjob közvetít nekik embereket, de el kell hogy keserítselek, fõleg az ott dolgozók ismerõseit veszik fel.
A kérdező hozzászólása: A Pannonjobnál már próbálkoztam, de õk azt mondták, hogy mivel belsõs cég, így nem közvetítenek a Videotonba.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ.

Székesfehérváron, a buszpálya udvartól hogyan lehet eljutni a legkönnyebben a Váci Mihály Szakközép Iskolába?

Legjobb válasz: 26, 26A, és a 26G jelû buszokkal. Itt megtalálod, hogy mikor indulnak: http://www.albavolan.hu/esa/index.php?doc_id=18&city_id=1

26, 26A, és a 26G jelû buszokkal. Itt megtalálod, hogy mikor indulnak: http://www.albavolan.hu/esa/index.php?doc_id=18&city_id=1

Hogy lehet eljutni a székesfehérvári vonatállomásról a Fezen klubba?

Legjobb válasz: www.utvonalterv.hu ezen megtalálod a tömegközlekedést is

http://www.utvonalterv.hu ezen megtalálod a tömegközlekedést is
gyalog is elég közel van, 15 perces séta, legalábbis amire emlékszem, egyszer buliból mentem az állomásra..
kijössz a vasutállomásrol és elindulsz elõre kersztbe mindenenen szembe az utra ott sétálsz az elõ lápáig(jobboldalt egy iskola van aztán egy park) és a lámpánál jobbra fordulsz sétlsz tovább amerre az ut kanyarodik majd mikor meglátod a benzinkutat baloldalt meg a mekit jobbra fordulsz(elég nagy keresztezõdés joboldalt interspar meg praktiker van) és ott sétálsz felfelé(eza budai ut) majd lesznek ilyen nagy épületek jobbra meeeg xxl butorház lessz kiirva és ott kell jobra fordulni és kb ottis vagy... oda kell menni kb ahol az xxl butorház van...igy bonyolultan hangzik de kb fõutat kell végig követni. kb 20 perc. vagy busszal felszálsz vasutnál a 31esre és azzal. az utolso elõtti megállobol indul a 31 a sok közül
A kérdező hozzászólása: köszi így már oké lesz :)

Budapestről Székesfehérvárra hogy lehet eljutni? És kb mennyi idő?

Mindent infót szívesen fogadok. :D

Legjobb válasz: elvira.hu

elvira.hu
Ha a vonat Kelenföldön áll csak meg akkor 55 perc. A Délibõl.

Hogy lehet jelentkezni Székesfehérvárra ingyenes down-szindróma szűrésre?

12 hetes vagyok, lehet-e baja a babának, ha egy napon végzik a genetikai ultrahangot és a down-szindróma sz?rést? Nem sok neki egyszerre? Köszönöm a válaszokat!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!