Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet Samsung (1518 db)

Hogyan lehet Samsung Galaxy S2 telefonon androidot frissíteni?

Valaki leírná? Köszii

Legjobb válasz: Én így frissítettem a Galaxy S Advance telómat: 1.Letöltöd a Samsung Kies nevû programot 2.Feltelepíted majd elindítod 3.Csatlakoztatod a telefonod USB keresztül a számítógéphez 4.Majd miután a Samsung Kies felismerte a telefonod típusát,feldobja a frissítés lehetõségét. Fontos: Csak akkor tudod frissíteni,ha 100%-ra fel van töltve az akkumulátor,különben a frissítés megszakad.

Én így frissítettem a Galaxy S Advance telómat: 1.Letöltöd a Samsung Kies nevû programot 2.Feltelepíted majd elindítod 3.Csatlakoztatod a telefonod USB keresztül a számítógéphez 4.Majd miután a Samsung Kies felismerte a telefonod típusát, feldobja a frissítés lehetõségét. Fontos: Csak akkor tudod frissíteni, ha 100%-ra fel van töltve az akkumulátor, különben a frissítés megszakad.

Hogy lehet samsung star 3 ra játékot telepíteni?

küldtek át pár játékot de azt írta ki hogy "érvénytelen fájlformátum",Aztán küldtek valami "telepít?.jar", de ez sem m?ködött? Segitsetek pls.

Legjobb válasz: Az egyik hiba a Samsung Star III-al pont az, hogy szinte semmilyen programot nem tud feltelepíteni. Ha sikerül is, akkor is memória-hiba vagy egyéb hiba fog jelentkezni. Ez a készülék mondhatni a múlt év egyik legrosszabbika. Így ha inkább játszani szeretnél a mobilon, akkor egy erõsebb, de mégis olcsó* Androidos mobil ajánlott - például a Sony Xperia Tipo már jól bírja valamelyest a játékokat is! * Ha a 30-40 ezer forintos ár neked olcsó! :) Bár szolgáltatónál lehet, hogy még mindig 30-on alul is lehet kapni! :D

Az egyik hiba a Samsung Star III-al pont az, hogy szinte semmilyen programot nem tud feltelepíteni. Ha sikerül is, akkor is memória-hiba vagy egyéb hiba fog jelentkezni. Ez a készülék mondhatni a múlt év egyik legrosszabbika. Így ha inkább játszani szeretnél a mobilon, akkor egy erõsebb, de mégis olcsó* Androidos mobil ajánlott - például a Sony Xperia Tipo már jól bírja valamelyest a játékokat is! * Ha a 30-40 ezer forintos ár neked olcsó! :) Bár szolgáltatónál lehet, hogy még mindig 30-on alul is lehet kapni! :D
A kérdező hozzászólása: kösz de így is adtam ki erre a szutyokra elég pénzt...majd máskor de kösz a választ :)

Hogy lehet samsung m-en beálitani a mp3-as zenét csengöhangnak?

Legjobb válasz: Samsung Omnia M? Samsung Galaxy M? Egyik WP másik Android.

Samsung Omnia M? Samsung Galaxy M? Egyik WP másik Android.
Na mindegy elvileg Andoridon a telefon memóriájában kellene lennie egy Media mappának abban egy Audio abban meg egy Ringtones ide másold az mp3-at. Ha nincs ilyen mappa, hozd létre.
A kérdező hozzászólása: Bocsi omnia m készülékrõl van szó, windowsos.
Hát sajna én nem tudom de nagyon kééne nekem is a válasz! :D


Hogyan lehet Samsung GT S5230 típusú telefonról képeket feltölteni a gépre?

Van USB-m. Ha valaki tud segíteni abban, hogy letölteni rá hogyan kell, azt is szívesen veszem. :)

Legjobb válasz: Hát több lehetõség is van.. ha van benne memória kártya, ahogy rádugod a gépre megkérdezi (alap beállítás) hogy mit csináljon, te kiválasztod a legalsót majd ok. ekkor a gépen azonnal behozza mit csináljon (mappa megnyitása stb.) ha nincs memokártyád akkor samsung pc studióval.

Hát több lehetõség is van.. ha van benne memória kártya, ahogy rádugod a gépre megkérdezi (alap beállítás) hogy mit csináljon, te kiválasztod a legalsót majd ok. ekkor a gépen azonnal behozza mit csináljon (mappa megnyitása stb.) ha nincs memokártyád akkor samsung pc studióval.

Hogyan lehet samsung d900ire játékot rakni?

Legjobb válasz: Hogyan lehet samsung d900i-re játékot rakni? http://samsungjava.extra.hu/szajbaragos.html

Hogyan lehet samsung d900i-re játékot rakni? http://samsungjava.extra.hu/szajbaragos.html
A kérdező hozzászólása: nah nem tudja senki?
http://mobile-mania.hu/forum/showthread.php?183-Java-telep%E.. ennyi, sok próbálkozás és türelem kérdése az egész
A legtöbb mai okostelefonnak a szinkronizációs szoftverét már az SD kártáyra teszik egy exe formájában, környezetvédelmi szempontból nem adnak CD-t.Ha a telefonon-t háttértár módban nem látja a telefon, akkor sd kártya olvasóval kösd a kártyát a gépre. Samsungnál alapjáraton a Kies nevû szinkronizációs szoftver van, azt le is lehet tölteni, ha nincs a szoftver a kártyán. Utána már sima ügy.
szóval, ha a gép nem látja a telefonodat usb háttértár módban, akkor vagy letöltöd a kiest vagy egy sd kártya olvasóval megnézed a gépeden, hogy rajta van-e a kártyán a program exe-je.
Vedd ki a telóból a memokártyát és kártyaolvasóval csatlakoztasd a számitógéphez - onnan pedig már akár zenét, akár képeket, akár videókat rátölthetsz - majd tedd vissza a mobilba és annyi

Hogyan lehet SAmsUNg c6712 telefonra tenni zenét USB keresztül?

Hiába csatlakoztatom,decsak megnyita,h mi van a telefonon, e nem lehet rá tenni semmi, csak megnézni,miyen képek,zenék,stb van rajta. kell valamilyen program? Ha igen,milyen? segitsetek.

Legjobb válasz: Szia! Töltsd le ezt : http://www.samsung.com/hu/support/usefulsoftware/KIES/JSP programot.A segéd anyag érthetõ formában bemutatja a progi mûködését.

Szia! Töltsd le ezt : http://www.samsung.com/hu/support/usefulsoftware/KIES/JSP programot.A segéd anyag érthetõ formában bemutatja a progi mûködését.
A kérdező hozzászólása: ezzel rá tudok tenni zenét meg egyébb dolgokat?

Hogyan lehet samsung galaxy y-t visszaállítani rootolás után?

Valami program vagy valami ötlet?!

Legjobb válasz: Én egy elég egyszerû programot tudok ajánlani ami kb 3 perc alatt visszaállítja a telód unrott-ra:D ez csak akkor mûködik h ha a telódon éppen nem Jelly Bean vagy pedig ICS fut .... Bocsi nem értek a Samsungokhoz:D link: http://www.unlockroot.com/

Én egy elég egyszerû programot tudok ajánlani ami kb 3 perc alatt visszaállítja a telód unrott-ra:D ez csak akkor mûködik h ha a telódon éppen nem Jelly Bean vagy pedig ICS fut .... Bocsi nem értek a Samsungokhoz:D link: http://www.unlockroot.com/
Ez mûködik SE Xperia x8-nál is?

Hogyan lehet samsung galaxy minit rootolhatóvá tenni?

android 2.3.6

Legjobb válasz: Nem kell azzá tenni, gyárilag rootolható. Amire te gondolsz, az az hogy hogyan lehet rootolni.

Nem kell azzá tenni, gyárilag rootolható. Amire te gondolsz, az az hogy hogyan lehet rootolni.
A kérdező hozzászólása: igazad van köszy sikerült

Hogyan lehet samsung monte-n wifivel Opera minizni?

lehet butaságotkérdezek, de amikor letöltöttem az m.opera.com ről a magyar verziót, amikor telepíti felhoz egy olyat, hogy a elepítéshez kell hálózat, ami díjköteles is lehet. Ha rámegyek, hogy engedélyezem, akkor fizetnem kellesz?

Legjobb válasz: Ja! Azt szeretném még kérdezni, hogy hogyan lehet a fizetõs netet lecserélni wifi-re? pld widgeteknél.

A kérdező hozzászólása: Ja! Azt szeretném még kérdezni, hogy hogyan lehet a fizetõs netet lecserélni wifi-re? pld widgeteknél.
ha az internet»»»beállítások»»»internetprofiloknál kitörlöd a hálózati internetprofilt (persze előtte írd le vhova a profil adatait hátha még később szükséged lesz mobilnetre) és akk megkérdezi a programnál is hogy melyikre csatlakozzon és akk wifire


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!