Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet NET keretrendszert (4 db)

Feltelepíted rá a .NET keretrendszert is.
A kérdező hozzászólása: :) Tényleg ez az egyetlen módja? Nincs valami dll, vagy valami, amivel .NET nélkül is futtatható?
Öcsém, hogy programozol C#-ban, ha azt se tudod, hogy mi az a .NET? A programod írd C++ builderben, és akkor platformfüggetlen lessz.
Nem kell hozzá a teljes fejlesztõrendszer, csak egy .NET framework.

Hogyan lehet legegyszerűbben felrakni egy ismeretlen xp-re a . Net keretrendszert?

Az a problémám, hogy van egy megrendel?m, aki nem igen ért a számítógépekhez, és írtam neki egy programot, ami .netes.

Legjobb válasz: így: http://www.softpedia.com/get/Others/Signatures-Updates/NET-F.. leszeded felrakod és kész

A kérdező hozzászólása: Köszi!

Hogy lehet v2. NET keretrendszert telepíteni, ha nekem újabb verzió van?

Sziasztok!

Legjobb válasz: ... http://www.microsoft.com/downloads/hu-hu/details.aspx?Family..

Lehet, hogy le kéne törölni és a 2-estõl feltenni mindet. Én pl. a 4-est akartam telepíteni, de a 3.5-ös nélkül nem lehetett.
A kérdező hozzászólása: Elsõ válaszoló nem sokat segített.. azt tudom honnan lehet leszedni, csak azt nem, hogy hogy lehet feltelepíteni.. Idõ közben sikerült felrakni a 4-est, de most a progi ezt a hibaüzit dobja: "Unable to find a version of the runtime to run this application"
Ja, hogy le van töltve. :) Ami most fenn van uninstalláld valami profi programmal, ahogy javasolták. Pl YourUninstaller, utána próbáld telepíteni a szükséges verziót! http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/your-uninstaller--2008-..


Hogy lehet kikpacsolni NET keretrendszert?

Mert nekem csak egy felhasználóm van és nem szeretem mindig megnyomkodni hogy belépjek.

Legjobb válasz: A Vezérõpult/Felhasználói fiókok -ban töröld ki nyugodtan az új felhasználót. Utána nézd meg a saját felhasználódat, hogy automatikusan jelentkezzen be.

A Vezérõpult/Felhasználói fiókok -ban töröld ki nyugodtan az új felhasználót. Utána nézd meg a saját felhasználódat, hogy automatikusan jelentkezzen be.
De a pontos kérdésedre a válasz sehogy. A .Net keretrendszert nem lehet kikapcsolni, mivel elég fontos része a rendszernek :-P
A bejelentkezésnem a bootoláskor semmi köze nincs a .NET keretrendszernek. (ami egyébként nem szerves része az oprendszernek, és le lehet szedni) Így kapcsolhatod azt ki XP-n: 1. kattints a START gombra, utána a futtatásra. 2. írd be: control userpasswords2 3. a megjelent ablakon szedd ki a pipát onnan, ahol azt írja, hogy felhasználónévvel és jelszóval lehet bejelentkezni. 4. ezután egy ablakban kérdezi, hogy bekapcsoláskor melyik felhasználóval lépjen be automatikusan (írd be a nevét) 5. ha van jelszava akkor azt is írd be, ha nincs, akkor hagyd üresen
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen sikerült!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!