Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet Anna (35 db)

Nokia 5800-ra hogy lehet Symbian ANNA-t rakni?

Legjobb válasz: Belle nincs még szerkesztett sem szegény 5800ra. Anna a hivatalos is és semmi különbséget nem fogsz tapasztalni vele. Nekem elhiheted (talán kicsit jobban fog akadni). De a nokia suite azt fogja neked felrakni akár akarod akár nem, ha frissítést kérsz rá. :P Amire viszont szerintem te gondolsz az a C6 os "widgetes" homescreen (vagy firmware ha úgy tetszik, ezt leszámítva nagyon nem fogsz mást észrevenni). Ami úgy néz ki hogy olyan jó, pedig nem nagy szám (bár tény hogy az alap trióhoz viszonyítva hatalmas upgrade) Na abból tényleg csak custom room van. Ha fel szeretnéd dobni az öreg 5800 at törd fel és telepítsd az Orange Tsunamit (ezt megtalálod minden egyéb infóval a nokiaprogramos magyar oldalon) Fényévekkel jobb mint az eredeti. Sajnos csak a homescreen hülyeségeire megoldás.

Belle nincs még szerkesztett sem szegény 5800ra. Anna a hivatalos is és semmi különbséget nem fogsz tapasztalni vele. Nekem elhiheted (talán kicsit jobban fog akadni). De a nokia suite azt fogja neked felrakni akár akarod akár nem, ha frissítést kérsz rá. :P Amire viszont szerintem te gondolsz az a C6 os "widgetes" homescreen (vagy firmware ha úgy tetszik, ezt leszámítva nagyon nem fogsz mást észrevenni). Ami úgy néz ki hogy olyan jó, pedig nem nagy szám (bár tény hogy az alap trióhoz viszonyítva hatalmas upgrade) Na abból tényleg csak custom room van. Ha fel szeretnéd dobni az öreg 5800 at törd fel és telepítsd az Orange Tsunamit (ezt megtalálod minden egyéb infóval a nokiaprogramos magyar oldalon) Fényévekkel jobb mint az eredeti. Sajnos csak a homescreen hülyeségeire megoldás.
A számítógépedre telepísd a Nokia Suite programot! Ha megvan, a telódat kábelen kapcsold a géphez és indisd el ezt a progit, autómatikusan jelzi majd ha van frissités a telódhoz, ha az anna fut a telódon akkor azt is! Fel is tudod róla telepíteni!
A kérdező hozzászólása: oké De én csak úgy tudtam, hogy szerkesztett Anna van ró, szóval a Nokia nem készített gyárilag ANNA OS-t 5800-ra.
Van. Nokia programok.hu-n írnak róla részletesen. De azt hiszem bonyolult, mert kernelt kell cserélni...vagy valami ilyesmi.

Hogy lehet az hogy mikor vámpíros cuccokról van szó alig kerül szóba Darren Shan? Vagy Anne Rice?

Csak a twájlájt,meg a vampanaplók,esküszöm,még Drakuláról sincs szó,pedig ő aztán értette mitől döglik az ember. Sajátos véleményem szerint ha királyságról van szó,Mr.Larten Crepsley egy villanás alatt szétkúrná Edward diszkógömb méretű seggét,Lestat meg szépen komótosan(ahogy egy úrivámpírhoz illik)lekaszabolná a teljes glittercsaládot. Nah,ez jól esett...jobb kint,mint bent gyerekek.

Legjobb válasz: Írok majd egy twilihgt fanfiction-t amiben Darren a körmével feldarabolja edvrád és bea vámpírkölkét miközben Rudi(tudod a farkas) elharapja jákob torkát. Utána Mr. Crepsley felvágná edvárd gyomrát aki elvérezne és utolsó szavaival bevallaná beának, hogy õ a fiúkat szerette és szerinte jákob cuki volt. Erre Harkat szétkaszabolná beát, de csak miután Evra és a kígyója kinyírta a volturit. Utána a végére, hogy teljesen hepi end legyen a farkasember felfalná dzsémszet és bandáját. Hepi end :D

Írok majd egy twilihgt fanfiction-t amiben Darren a körmével feldarabolja edvrád és bea vámpírkölkét miközben Rudi(tudod a farkas) elharapja jákob torkát. Utána Mr. Crepsley felvágná edvárd gyomrát aki elvérezne és utolsó szavaival bevallaná beának, hogy õ a fiúkat szerette és szerinte jákob cuki volt. Erre Harkat szétkaszabolná beát, de csak miután Evra és a kígyója kinyírta a volturit. Utána a végére, hogy teljesen hepi end legyen a farkasember felfalná dzsémszet és bandáját. Hepi end :D
Anne Rice pl. azért mert nem tiniknek írt. De az õ könyveibõl is készültek filmek, és az Interjú a vámpírral egy igazi klasszikus. És ha jól tudom Darren Shan egyik könyvébõl is készült film. Bár én azokat nem olvastam/láttam.
Hát.. A Darren Shan könyvek inkább fiatalabbnak valók, nincsen bennü sok szerelmi rész, a twájlájt meg a vámpirnaplók meg csöpögnek a szerelmi részektõl, ezért az idõsebbekis jobban szeretik.. Szerintem.. =)
mert anne rice vámpírjai végülis nemtelenek, de ez csak a könyvbõl derül ki. filmen homár benyomást keltenének, ami már korhatáros. egyébként meg szerintem louis lehet, hogy kijönne a tvájlájtos õzvérszívó familiával:) .
"Mer' azok má' olyan õsiek!!!" Mondják a mai fiatalok! A másik, hogy nincsenek megfilmesítve!Na jó a Rémségek cirkusza igen!Mondjuk nekem sokkal jobban tetszett könyvbe, a film az kicsit "sietõs"! De az utolsó mondat tetszett!!!! :D "egyébként meg szerintem louis lehet, hogy kijönne a tvájlájtos õzvérszívó familiával:) "
A kérdező hozzászólása: NOBEL DÍJAT NEKED!!!!MOST AZONNAL!!!XD Esküszöm ha megírod megmutatom a három Darrenista barátnõmnek is^^ Értékelni fogják XD

Hogy lehet méretre vágni a profilképet? Feltöltéskor nem ajánlotta fel, mint anno, nézzétek meg légyszi, nálatok hogy van! (? )

Utólag se tudom beállítani, rámegyek arra az opcióra, hogy méretre vágás, és nem csinál semmit... :(


Hogyan lehet az anno 2070-t úgy becrackelni, hogy működjön?

Mert én a reloadedet szettem le és az ő crackjével nemtok belépni mert kér felhasználónevet meg jelszót. Vhol olvastam h a felhasznn. az RELOADED a jelszó meg 1 de ezek nemjók. Ha meg beírom őket azt írja ki h: the connection to the server has been lost. pls segítsetek

Legjobb válasz: Namármost az NFO külön felhívja a figyelmedet arra, hogy blokkold a firewallon a cuccot, és másold a profilt az appdatába, de hát a write-only usereknek hiába beszélnek.

Namármost az NFO külön felhívja a figyelmedet arra, hogy blokkold a firewallon a cuccot, és másold a profilt az appdatába, de hát a write-only usereknek hiába beszélnek.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ, de ha egy kicsit magyarosabban írnád hogy értsem is az király lenne:)
Át kell szerkeszteni a szövegfájlban a jármû nevét. (american.gtx)
Én inkább azt javasolnám, csinálj két hegyes pálcikát, ha eltörik, újból mást !

Hogy lehet downgradelni egy Nokia N8-ast Belléről Annára?

A nyelv miatt szeretném visszaállítani.

Hogyan lehet rátenni symbian anna oprendszert az rm-588 típusú nokia 5230 mobilomra?

Legjobb válasz: Sehogy. Egy cirka 400 Mhz-es processzor nemfogja neked még a Symbiant sem meghajtani.

Sehogy. Egy cirka 400 Mhz-es processzor nemfogja neked még a Symbiant sem meghajtani.
A kérdező hozzászólása: De ezen alapból is symbian van... És már láttam olyat, hogy symbian anna van rajta.
Ezt egyféleképpen tudhatod meg: telepítsd le a Nokia USB- s programját (ha eddig nem tetted meg) ott lesz valahol, hogy frissítés, kösd rá USb- vel a PC- re a mobilt és ha lehet, lehet, ha nem, nem lehet felrakni...
Az Anna frissítés csak a Symbian^3-as Nokiákra telepíthetõ.
A kérdező hozzászólása: Aha.. Köszönöm :)
Vagy egy témár raksz rá(amitõl nem lesz 3 fõképernyõd) vagy egy komplett CFW-t ammi olyasmi mint a lebutított Symbian anna vagy ilyesmi
*Témát
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget, de hogyan tudom azt a ctw-t rátenni?
A kérdező hozzászólása: cfv*

Hogy lehet halkrémet csinálni? Olyat, amit anno oviban meg általánosban kaptam. Nagyon szerettem.

Legjobb válasz: a halszeleteket sózd borsozd ,majd kevés olajon süsd meg mindkétt oldalát. Amikor kész akkor kevés puha vajjal turmixold össze fokhagymával is ízesitheted. Tengeri hal szeletbõl, vagy magyar halból szoktam csinálni . Amur, busa . Ha kicsit dusabb krémet szeretnél akkor tehetsz bele kevés keményre fõtt tojást apróra vágva...

a halszeleteket sózd borsozd , majd kevés olajon süsd meg mindkétt oldalát. Amikor kész akkor kevés puha vajjal turmixold össze fokhagymával is ízesitheted. Tengeri hal szeletbõl, vagy magyar halból szoktam csinálni . Amur, busa . Ha kicsit dusabb krémet szeretnél akkor tehetsz bele kevés keményre fõtt tojást apróra vágva...
Én a halkrémet szardiniából készítem. Érzés szerint vajjal/margarinnal kikeverem, ha sima natúr, akkor a levét leöntöm, macska szereti, a paradicsomosnak és a többinek meghagyom a levét, szóval kikeverem, kap sót, borsot, kicsi mustárt, lehet citromot helyette, hûtõbe beteszem, mikor áthült, mehet kenyérre, piritósra, finom :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!