Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet 3-nál több embernek (2 db)

Hogy lehet citromail-en 3-nál több embernek egyszerre elküldeni egy levelet?

Legjobb válasz: Elkell menteni az e-mail címeket a címjegyzékbe és onnan a címzett melletti kis nyillal (<) rá tudod rakni azokat akiknek el szeretnéd küldeni. De szerintem ha beírod az e-mail címeket egymás után ilyen jellel: ; elválastva akkor is el lehet küldeni. Nekem így megy.

Elkell menteni az e-mail címeket a címjegyzékbe és onnan a címzett melletti kis nyillal (<) rá tudod rakni azokat akiknek el szeretnéd küldeni. De szerintem ha beírod az e-mail címeket egymás után ilyen jellel: ; elválastva akkor is el lehet küldeni. Nekem így megy.
"Ha 3 ponttal vagyok a a ponthatár felett" Ez már a végeredmény. Felvettek és kész.
ma 21:03 nekem már van diplomám, és most is felvettek :D viszont kezdek begolyózni attól a sok baromságtól, amit itt olvasok sálálálálálálálááááá
Grat neked! És velem mi lesz? 400 a ponthatár, és 400am van. :D Benne vagyok? :D (kaposvári egyetem, elektronikus ábrázolás)
igen b*szki, felvettek költségtérítéses vallásfilozófus-szabadbölcsész szakra a bivalyb*sznádi fõsulira, örülj, a csúszásokat is beleszámítva 6-7 év bulizás következik, utána kapsz egy igazolást a TO-ról, hogy oda jártál (mert még eszperantóból sem lesz nyelvvizsgád...), oszt mehetsz közmunkára havi 47 kiló pénzért! hejehuja ihaj csuhaj felvettek anyuu! ámán lesz jóó
Kíváncsi lennék azért, hogy hol szerezted a diplomád, lenne egy tippem...
nem bûn a hülyeség, sálálálálláá nem bûn a hülyeség, sáláláláláláláláá mert nem bûn a hülyeség sááláláláá ám nem bûn a hülyeség, sáláláláállááá csak kellemetlen... sáláláláláááá
cheeky_bugger: savanyú a szõlõ?
utolsó, nem feltétlenül, tavaly egy ismerõsömet így nem vették fel, bár nem tudom mi alapján döntenek.. de ha nem sikerült, akkor fellebbezhetsz sok eséllyel!
És ilyenkor 5-en ülnek az elõadóteremben?
akkor figyelj: határ a legalacsonyabb ember felvett pontszáma
Hova ha szabad kérdezni?:)
A kérdező hozzászólása: Neeeee, úristeeen!! Köszönöm, kedves válaszolók! :D
Ha ponthatár fölött vagy, akkor felvettek, nincs külön létszámkorlát. Gratulálok.
A 9. válaszoló elég objektív "leírást" adott, - még ha kicsit sajátságos módon is. Sajnos nagyon sokszor ez a valóság, erre majd hamarosan rájöttök. Tapasztalat. (Bocs az ünneprontásért) :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!