Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet 3-nál több (5 db)

A kérdező hozzászólása: Remélem érthetõ volt:)
A kérdező hozzászólása: ??????
ne billentyût használj hanem controllert...
sípol egyet?
mivan? miért nem elég 3 gomb?!

Hogy lehet citromail-en 3-nál több embernek egyszerre elküldeni egy levelet?

Legjobb válasz: Elkell menteni az e-mail címeket a címjegyzékbe és onnan a címzett melletti kis nyillal (<) rá tudod rakni azokat akiknek el szeretnéd küldeni. De szerintem ha beírod az e-mail címeket egymás után ilyen jellel: ; elválastva akkor is el lehet küldeni. Nekem így megy.

Elkell menteni az e-mail címeket a címjegyzékbe és onnan a címzett melletti kis nyillal (<) rá tudod rakni azokat akiknek el szeretnéd küldeni. De szerintem ha beírod az e-mail címeket egymás után ilyen jellel: ; elválastva akkor is el lehet küldeni. Nekem így megy.


Nem jelent semmit. Nekem is folyamatosan megy a facebook a gépemen, amikor a munkahelyemen vagyok, de nem folyamatosan azzal foglalkozom, hanem csak az üresjáratokban nézek rá pihenésképp néhány percre.
nekem is folyamatosan be van kapcsolva, de én is csak a lukas percekben nézek rá...amúgy ha azt teszi az miért baj?ha olyan szerencsés, h talált egy munkahelyet ahol egész nap lehet chatelni és még fizetnek is érte, azért nem kell irigykedni :)
Lehet hogy mobilról facebookozik vagy más hordozható eszközrõl és a saját internetkapcsolatát használja.
1.vagyok ezért kérdeztem az azért is lehet, mert a telefonja automatikusan rácsatlakozik a FBra egyetemista bnõm is folyton zöld volt egyszer rákérdeztem mikor tudtam h elvileg órán van, és kiderült h mindig zöld neki a pötty:D
honnan veszed h fentvan? folyton írogat? vagy csak chaten látod h zöld a kis pötty a neve melletT?
Azt se felejtsétek, hogy a Facebookról rengeteg információt le tudnak szedni egy-egy személyrõl, adóalanyról!!!
A kérdező hozzászólása: Igen az lehet, kösz az erre irányuló hszeket. Nekem egy 10e ft-os mobilom van és nem tervezek fb-os mobilt venni és erre nem is gondoltam, hogy mobilról fb-ozik. Egyébként valszeg ez lehet, mert üzenõfalra nem nagyon posztol....
A kérdező hozzászólása: Igen látom chaten a zöld kis pöttyöt....
A kérdező hozzászólása: Azért mert a Covinus KIK-en végzett.. Had ne mondjam mennyit kellett tanulni...... Én meg pályakezdõ mérnök vagyok és úgy látom, hogy az amit nyomatnak folyamatosan hogy mérnöknek érdemes menni nem igazán állja meg a helyét.... Már bánom hogy nem közalkalmazottnak vagy pedagógusnak, tanárnak mentem.....
*vagy=van
A kérdező hozzászólása: Nem értem mirõl beszélsz?! 2 hete záróvizsgáztam és 1 azaz 1 db helyre nem adtam be a jelentkezésem, még ezután fogom, a diplomát sem kaptam meg még..... Nem irigylem egyáltalán egy mérnök 1-2 év gyakorlattal minimum nettó 200e -et keres, míg a közalkalmazottak bérét nem emelik ilyen mértékben az évek során..... Én is ismerek sok embert aki csak melegedni jár az egyetemre, errõl nem kell felvilágosítanod. Én sokat tanultam, úgyhogy nem értem mi alapján írod, hogy nem voltam szorgalmas és elhivatott. Fogalmam sincs mi alapján ítélkezel.
A kérdező hozzászólása: * a diplomát sem kaptam meg még.....
A kérdező hozzászólása: Igen egy közigazgatási kevesebbet ér. Igen rinyálok, mert nem sokat kellett tanulniuk mégis jó állásuk van. Az APEH tárt karokkal várja õket. Egy átlagos APEH dolgozó 160e nettót keres és ere még rájönnek a bónuszok vagy jutalmak, vagy hogy hívják.... A tanárok fizetését kb 50%-al fogják növelni 2012-tõl (ami már eldöntött tény) így a tanárok kezdõfizetése is kb 150 nettó lesz. Ha szerinted megdolgoznak ezért a pénzért akkor gratulálok a gondolkodásodhoz. Szerintem ez nem igazságos. De ha szerinted az akkor legyen így.
"Ha 3 ponttal vagyok a a ponthatár felett" Ez már a végeredmény. Felvettek és kész.
ma 21:03 nekem már van diplomám, és most is felvettek :D viszont kezdek begolyózni attól a sok baromságtól, amit itt olvasok sálálálálálálálááááá
Grat neked! És velem mi lesz? 400 a ponthatár, és 400am van. :D Benne vagyok? :D (kaposvári egyetem, elektronikus ábrázolás)
igen b*szki, felvettek költségtérítéses vallásfilozófus-szabadbölcsész szakra a bivalyb*sznádi fõsulira, örülj, a csúszásokat is beleszámítva 6-7 év bulizás következik, utána kapsz egy igazolást a TO-ról, hogy oda jártál (mert még eszperantóból sem lesz nyelvvizsgád...), oszt mehetsz közmunkára havi 47 kiló pénzért! hejehuja ihaj csuhaj felvettek anyuu! ámán lesz jóó
Kíváncsi lennék azért, hogy hol szerezted a diplomád, lenne egy tippem...
nem bûn a hülyeség, sálálálálláá nem bûn a hülyeség, sáláláláláláláláá mert nem bûn a hülyeség sááláláláá ám nem bûn a hülyeség, sáláláláállááá csak kellemetlen... sáláláláláááá
cheeky_bugger: savanyú a szõlõ?
utolsó, nem feltétlenül, tavaly egy ismerõsömet így nem vették fel, bár nem tudom mi alapján döntenek.. de ha nem sikerült, akkor fellebbezhetsz sok eséllyel!
És ilyenkor 5-en ülnek az elõadóteremben?
akkor figyelj: határ a legalacsonyabb ember felvett pontszáma
Hova ha szabad kérdezni?:)
A kérdező hozzászólása: Neeeee, úristeeen!! Köszönöm, kedves válaszolók! :D
Ha ponthatár fölött vagy, akkor felvettek, nincs külön létszámkorlát. Gratulálok.
A 9. válaszoló elég objektív "leírást" adott, - még ha kicsit sajátságos módon is. Sajnos nagyon sokszor ez a valóság, erre majd hamarosan rájöttök. Tapasztalat. (Bocs az ünneprontásért) :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!