Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet 3-nál (56 db)

Nem jelent semmit. Nekem is folyamatosan megy a facebook a gépemen, amikor a munkahelyemen vagyok, de nem folyamatosan azzal foglalkozom, hanem csak az üresjáratokban nézek rá pihenésképp néhány percre.
nekem is folyamatosan be van kapcsolva, de én is csak a lukas percekben nézek rá...amúgy ha azt teszi az miért baj?ha olyan szerencsés, h talált egy munkahelyet ahol egész nap lehet chatelni és még fizetnek is érte, azért nem kell irigykedni :)
Lehet hogy mobilról facebookozik vagy más hordozható eszközrõl és a saját internetkapcsolatát használja.
1.vagyok ezért kérdeztem az azért is lehet, mert a telefonja automatikusan rácsatlakozik a FBra egyetemista bnõm is folyton zöld volt egyszer rákérdeztem mikor tudtam h elvileg órán van, és kiderült h mindig zöld neki a pötty:D
honnan veszed h fentvan? folyton írogat? vagy csak chaten látod h zöld a kis pötty a neve melletT?
Azt se felejtsétek, hogy a Facebookról rengeteg információt le tudnak szedni egy-egy személyrõl, adóalanyról!!!
A kérdező hozzászólása: Igen az lehet, kösz az erre irányuló hszeket. Nekem egy 10e ft-os mobilom van és nem tervezek fb-os mobilt venni és erre nem is gondoltam, hogy mobilról fb-ozik. Egyébként valszeg ez lehet, mert üzenõfalra nem nagyon posztol....
A kérdező hozzászólása: Igen látom chaten a zöld kis pöttyöt....
A kérdező hozzászólása: Azért mert a Covinus KIK-en végzett.. Had ne mondjam mennyit kellett tanulni...... Én meg pályakezdõ mérnök vagyok és úgy látom, hogy az amit nyomatnak folyamatosan hogy mérnöknek érdemes menni nem igazán állja meg a helyét.... Már bánom hogy nem közalkalmazottnak vagy pedagógusnak, tanárnak mentem.....
*vagy=van
A kérdező hozzászólása: Nem értem mirõl beszélsz?! 2 hete záróvizsgáztam és 1 azaz 1 db helyre nem adtam be a jelentkezésem, még ezután fogom, a diplomát sem kaptam meg még..... Nem irigylem egyáltalán egy mérnök 1-2 év gyakorlattal minimum nettó 200e -et keres, míg a közalkalmazottak bérét nem emelik ilyen mértékben az évek során..... Én is ismerek sok embert aki csak melegedni jár az egyetemre, errõl nem kell felvilágosítanod. Én sokat tanultam, úgyhogy nem értem mi alapján írod, hogy nem voltam szorgalmas és elhivatott. Fogalmam sincs mi alapján ítélkezel.
A kérdező hozzászólása: * a diplomát sem kaptam meg még.....
A kérdező hozzászólása: Igen egy közigazgatási kevesebbet ér. Igen rinyálok, mert nem sokat kellett tanulniuk mégis jó állásuk van. Az APEH tárt karokkal várja õket. Egy átlagos APEH dolgozó 160e nettót keres és ere még rájönnek a bónuszok vagy jutalmak, vagy hogy hívják.... A tanárok fizetését kb 50%-al fogják növelni 2012-tõl (ami már eldöntött tény) így a tanárok kezdõfizetése is kb 150 nettó lesz. Ha szerinted megdolgoznak ezért a pénzért akkor gratulálok a gondolkodásodhoz. Szerintem ez nem igazságos. De ha szerinted az akkor legyen így.

A Battlefield 3-nal nalam gyakran elofordul, hogy a hang akadozik es a jatek sem megy tokeletesen siman. Mi lehet a problema?

AMD Athlon X2 64 4400+os proci(tudom hogy gyenge most kapok ujat) ATI Radeon HD 5570 1024MB videokari. 2GB RAM

Legjobb válasz: A hang akadozása az nem a gép hibája nekem is akadozik amikor mérföldekkell jobb gépem van..... a játék akadozása meg campaingn nél valószinü....a multinál meg ha akadozik keress európai szervert...Meg ha nagyon akad lehet be kéne ruházni még egy 2gb ramra.... ezen a gépen olyan low-beálitásokon fut tisztán...

A hang akadozása az nem a gép hibája nekem is akadozik amikor mérföldekkell jobb gépem van..... a játék akadozása meg campaingn nél valószinü....a multinál meg ha akadozik keress európai szervert...Meg ha nagyon akad lehet be kéne ruházni még egy 2gb ramra.... ezen a gépen olyan low-beálitásokon fut tisztán...
A kérdező hozzászólása: szinte maxon van es pont ugy megy mintha lowon lenne.
sajnos a dice nem foglalkozik a bugokkal ez van.... (nekem is ilyen) :(
1. Indítsd el a játékot rendszergazdaként. 2. Alt+Tab-olj a képernyõre. 3. Menj a Task Manager-be (Ctrl+Alt+Del) -> Start Task Manager, vagy jobb katt a tálcára -> Start Task Manager) 4. Menj a Processes-re, és keresd meg a BF3.exe-t. (Nem lesz nehéz, nézd azt, amelyik a legtöbb memóriát kajál ) 5. Jobb katt rá -> Set affinity -> csak EGY mag legyen kipipálva. 6. Ismét jobb katt a BF3.exe-re -> Set Priority -> kiválasztod a High-t. 7. Menj vissza a játékba. 8. Probléma megoldva.


Hol lehet az utorrent 3-nál beállitani, hogy miközben töltöm a filmet, amit már leszedtem, tudjam nézni?

Legjobb válasz: Nem hiszem, hogy erre lenne lehetõség. A letöltés nem a fájl elejétõl a végéig megy, hanem szeleteket töltesz le a különbözõ megosztóktól. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/3d/Torrentco.. Ha a filmet egy darabban töltöd, nem több csomagban, akkor el tudod indítani, de szakadozni fog.

Nem hiszem, hogy erre lenne lehetõség. A letöltés nem a fájl elejétõl a végéig megy, hanem szeleteket töltesz le a különbözõ megosztóktól. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/3d/Torrentco.. Ha a filmet egy darabban töltöd, nem több csomagban, akkor el tudod indítani, de szakadozni fog.
Semmilyen torrentnél nem lehet ezt megcsinálni. Ha van elég seeder + elég jó net, úgyis lent van 10 percen belül, annyit meg csak kibírsz.
A kérdező hozzászólása: ***** itt úgy irja a 3-nál hogy lehet* Automatikusan eltávolított tartalom.

IPhone 3-nál hogy lehet beállítani?

facebook chaten hogy tudom beállítani hogy telón elérhetőnek látszak és ne csak a telefon legyen a nevem mellett?

Legjobb válasz: nincs is olyan, hogy iphone 3, de amúgy gondolom van külön chat funkciója az alkalmazásnak, nem?

nincs is olyan, hogy iphone 3, de amúgy gondolom van külön chat funkciója az alkalmazásnak, nem?
ez nem iphone függõ, hanem a Facebook appot leszeded ott nézelõdj.
keress rá erre appstore-ban: facebook chat és tölts le valamilyen ingyenes facebook chatprogramot

Linux SuSe 11.3 nál hogy lehet azt kikapcsolni teljessen hogy csak egy asztal legyen?

Aki ismeri ezt az op rendszert az tudja hogy be lehet állítani több asztalt egyszerre. ezt az opciót hogy lehet kikapcsolni? hogy csak egy normál asztal legyen mint a windows xp-nél? mert engem személyszerint nagyon zavar ez az opció..

Legjobb válasz: 1. Jobb kattintás az asztalváltón, beállítások. 2. Asztalok számát egyre átállítani. 3. Jobb kattintás az asztalváltón, eltávolítás a panelrõl. (Nem biztos, hogy szó szerint így vannak írva a menüpontok magyar nyelvû rendszerben) Valamint egy apróság: nem Linux SuSe, hanem openSUSE a rendszer neve.

1. Jobb kattintás az asztalváltón, beállítások. 2. Asztalok számát egyre átállítani. 3. Jobb kattintás az asztalváltón, eltávolítás a panelrõl. (Nem biztos, hogy szó szerint így vannak írva a menüpontok magyar nyelvû rendszerben) Valamint egy apróság: nem Linux SuSe, hanem openSUSE a rendszer neve.
A kérdező hozzászólása: Remélem érthetõ volt:)
A kérdező hozzászólása: ??????
ne billentyût használj hanem controllert...
sípol egyet?
mivan? miért nem elég 3 gomb?!

Lehet-e egy lakásban tartott perzsa-kandúr meddő? Mennyi a valószínűsége? Többször párzott min 5 alkalommal, ebből az elsővel már 3 X, de semmi "eredmény". Lánycicák "lenyugszanak" kb.1 hónapra. Ki lehet-e vizsgáltatni, hogy van-e nála valami gond?

Legjobb válasz: Gondolom, ha tenyésztessz, akkor rendszeres orvosi felügyelet alatt van a macska. Az egyik ilyen találkozáskor meg is kérdezhetnéd az orvost, hogy mikor csinál spermavizsgálatot, mert termésuetesen el lehet végezni.

Gondolom, ha tenyésztessz, akkor rendszeres orvosi felügyelet alatt van a macska. Az egyik ilyen találkozáskor meg is kérdezhetnéd az orvost, hogy mikor csinál spermavizsgálatot, mert termésuetesen el lehet végezni.
Lehet, pláne, ha kövér.
Ó de még mennyire, hogy lehet! A macskáknak amúgyis kevés az "életképes" hímivarsejtjük, ezért is van, hogy a nõstények (azokban esetekben, ahol ez nincs kontrollálva) több kandúrral, többször is párosodnak a biztos megtermékenyülés érdekében. Tehát a kandúrok a fajfenntartás szempontjából eleve hátrányos helyzetbõl indulnak.

Iphone 5S be is lehet a szememmel irányitani azt, hogy fel vagy le menjek böngészésnél a lapon, vagy csak galaxy note 3-nál pl? !

Van esetleg valamilyen program ami lehetõvé teszi ezt a funkciót ,abban az esetben, ha alapból nem tudja, vagy nincs?

Legjobb válasz: 5s-nél nem lehet ezt beállítani

5s-nél nem lehet ezt beállítani

Hogy lehet citromail-en 3-nál több embernek egyszerre elküldeni egy levelet?

Legjobb válasz: Elkell menteni az e-mail címeket a címjegyzékbe és onnan a címzett melletti kis nyillal (<) rá tudod rakni azokat akiknek el szeretnéd küldeni. De szerintem ha beírod az e-mail címeket egymás után ilyen jellel: ; elválastva akkor is el lehet küldeni. Nekem így megy.

Elkell menteni az e-mail címeket a címjegyzékbe és onnan a címzett melletti kis nyillal (<) rá tudod rakni azokat akiknek el szeretnéd küldeni. De szerintem ha beírod az e-mail címeket egymás után ilyen jellel: ; elválastva akkor is el lehet küldeni. Nekem így megy.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!