Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet óvszert az aktus után (2 db)

Hogy lehet egy óvszert az aktus után ellenörizni h ki e van szakadva?

vízel?

Legjobb válasz: Fogod megcsomozod a végét.utána megszoritva végighuzos és ha alul csöpög akkor gáz van.De elötte töröld le a gumit hogy ne legyen nedves ,utána ellenörizd.

Fogod megcsomozod a végét.utána megszoritva végighuzos és ha alul csöpög akkor gáz van.De elötte töröld le a gumit hogy ne legyen nedves , utána ellenörizd.
az 1 dolog, hogy a végén kijött-e, ez látszik, ha csöpög belõle. az meg a másik, ha alul jött ki belõle, ezt nem tod ellenõrizni
fújd fel.
akár meg is lehet szagolni (csak lányoknak ajánlom, akik már szájjal csinálták a párjuknak) mivel eredetileg kívül nem szabadna ondó szagaúnak lennie
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek
Mindegyik marhaság. Sehogyan sem tudod megbízhatóan ellenõrizni az óvszert.
ovatosan vizet engedsz bele szerintem így lehetséges

Lefeküdtem a barátommal és kiszakadt az óvszer. Vettem be az aktus után 72órás esemény utáni tablettát. A nőgyógyász azt mondta hogy 3 nap múlva vérzésem lesz. Már 4 nap eltelt azóta, hogy bevettem a gyógyszert és még nem jött meg. Lehet valami baj?

Legjobb válasz: Ne aggódj! Van akinél nem jelentkeznek mellékhatások, meg nem látszik "kifelé" a "hoermonbomba". Nekem pl a mensteuációm, minden ugyanúgy zajlott utána mint rendesen, nem görcsöltem, semmi. Nem kell, h 3 napra rá vérzés legyen!!! Amit viszont javaslok (nekem legalábbis ahogy a doki javasolta) vegyél majd tesztet és/vagy 3 hét után menj el nõgyógyászhoz egy ultrahngra, ott lehet a tehességet 100%osan kizárni! Meg legalább megnyugszol :)

Ne aggódj! Van akinél nem jelentkeznek mellékhatások, meg nem látszik "kifelé" a "hoermonbomba". Nekem pl a mensteuációm, minden ugyanúgy zajlott utána mint rendesen, nem görcsöltem, semmi. Nem kell, h 3 napra rá vérzés legyen!!! Amit viszont javaslok (nekem legalábbis ahogy a doki javasolta) vegyél majd tesztet és/vagy 3 hét után menj el nõgyógyászhoz egy ultrahngra, ott lehet a tehességet 100%osan kizárni! Meg legalább megnyugszol :)
nekem se 3 napra jött meg, hanem normális idõben, mikor alapból kellett volna, azaz (a tabletta bevétele után) 2 héttel.. :D semmi para ilyenkor. :)
nekem egy teljes hónap kimaradt utána szal ne parázz ha mégis biztosra akarsz menni vegyél egy tesztet

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!