Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet, van-e lehetőség (19 db)

II. Női Klinikán, hogy mennek a dolgok? Szülés után megkapjuk-e babát, van-e lehetőség rögtön megpróbálni szoptatni, és éjszaka velem lehet, vagy oda kell adni a csecsemősöknek?

igazából nagyon szeretném ha menne a szoptatás,és ha van tejcsi is, semiképp nem akarom, hogy bármilyen cukros vizet kapjon cumisüvegb?l.

Legjobb válasz: Szia!!!Én a II.Klinikán szültem 6ével ezelõtt,és sima szülésem volt meg kaptam a babámat csak annyira vidték el míg meg fürdeték,de végik vellem volt.Most nemtudom,hogy mûködik.ÜDV:40hetes kismama

Szia!!!Én a II.Klinikán szültem 6ével ezelõtt, és sima szülésem volt meg kaptam a babámat csak annyira vidték el míg meg fürdeték, de végik vellem volt.Most nemtudom, hogy mûködik.ÜDV:40hetes kismama

UBUNTU 11.10. operációs rendszernél hogyan lehet, kehet-e rendszer visszaállítást kezdeni? Mint a windows-nál? Linux-nál van ilyen lehetőség? Hogyan csináljam ha lehet?

Legjobb válasz: Több módszer is van. Clonezilla/dd ezzel a partíciót tudod lementeni bytról bytra. Akkor csinálhatsz telepítõt a meglévõ rendszeredbõl, erre ott a remastersys(ajánlom elõször Virtualboxban tesztelgesd, mert volt már pár verzió ami Debinán alatt mûvelt bizonyos dolgokat)

Több módszer is van. Clonezilla/dd ezzel a partíciót tudod lementeni bytról bytra. Akkor csinálhatsz telepítõt a meglévõ rendszeredbõl, erre ott a remastersys(ajánlom elõször Virtualboxban tesztelgesd, mert volt már pár verzió ami Debinán alatt mûvelt bizonyos dolgokat)

Hogy lehet, vagy van-e lehetőség az ip-cím titkositásra?

Legjobb válasz: a hide ip platinum nevezetû progit keresd, az pont erre való. lényege, hogy nagy nyilvános proxyszerverek "mögé" bújik, azaz azion keresztül bonyolítja a kapcsolatot. pl ha egy kínai proxyt használsz, akkor kívülrõl a te kínai ip-det fogják látni, ha rádkeresnek. viszont természetesen sebességcsökkenéssel is jár a dolog, mivel ugye a fél világot meg kell kerülniük az adatcsomagoknak. egyes verzióknál te magad adhstsz meg tetszõleges proxyt, ezan az oldalon találsz pár nyilvánosat, és azt is írják, mennyire biztonságos: http://www.proxy4free.com/page1.html viszont bûncselekmény elkövetésével vigyázz, mert ha kell, azért elõszednek így is. remélem nem erre akarod használni, viszont poénnak jó lehet.

a hide ip platinum nevezetû progit keresd, az pont erre való. lényege, hogy nagy nyilvános proxyszerverek "mögé" bújik, azaz azion keresztül bonyolítja a kapcsolatot. pl ha egy kínai proxyt használsz, akkor kívülrõl a te kínai ip-det fogják látni, ha rádkeresnek. viszont természetesen sebességcsökkenéssel is jár a dolog, mivel ugye a fél világot meg kell kerülniük az adatcsomagoknak. egyes verzióknál te magad adhstsz meg tetszõleges proxyt, ezan az oldalon találsz pár nyilvánosat, és azt is írják, mennyire biztonságos: http://www.proxy4free.com/page1.html viszont bûncselekmény elkövetésével vigyázz, mert ha kell, azért elõszednek így is. remélem nem erre akarod használni, viszont poénnak jó lehet.


Van-e arra lehetőség, hogy a Magánnyugdij számlámról lehet- e pénzt felvenni?

Legjobb válasz: Azt hiszem, hogy nem tudsz onnan pénzt kivenni.

Azt hiszem, hogy nem tudsz onnan pénzt kivenni.
Az önkéntesrõl lehet csak, bizonyos idõ után meghatározott összeghatárig.

Most szeptembertől ösztöndíjam van 3 hónapig Kanadában Nanaimo-ban (Vancouver Island), és a barátom is kijönne utánam októbertől, és van-e arra lehetőség hogy valami munkát találjon ott kinn decemberig, és ha igen hol lehet utána járni ennek?

Legjobb válasz: Ez nagyban függ attól, hogy milyen képzettsége van. Elképzelhetõ, hogy kaphat, de ugye ahhoz munkáltató kell elõre illetve vízum is, mert turista vízumon nem lehet dolgozni.

Ez nagyban függ attól, hogy milyen képzettsége van. Elképzelhetõ, hogy kaphat, de ugye ahhoz munkáltató kell elõre illetve vízum is, mert turista vízumon nem lehet dolgozni.
Hol lehet utánajárni? A kanadai követségen/konzulátuson. Fel lehet õket hívni és ott megmondják
Akkor fogod látni Kristen Stewartot és Robert Pattinsont meg a Twilight-osokat?:O De, jó neked!:) Amúgy sok sikert !
Majd pont azért megy, hogy õket lássa meg attól, hogy valaki megy valahová, még nem biztos, hogy találkozik velük. Gondolom, hogy a kérdezõ nem 13 éves, szóval nem ilyen dolgok izgatják.

Okostelefonnál ( ami az én esetemben Sony Ericsson Xperia X8-as ) van-e arra lehetőség hogy a telefonban lévő gyárilag megadott memóriát ( ami alapból 175 MB ) lehet-e bővíteni?

Nem a memóriakártyás b?vítésre gondolok mert az más.

Legjobb válasz: nem.. max ha olyan Romot teszel fel ami kevesebb helyet foglal.. de akkor se lesz több 175 megánál a memória, csak több helyed lesz.

nem.. max ha olyan Romot teszel fel ami kevesebb helyet foglal.. de akkor se lesz több 175 megánál a memória, csak több helyed lesz.
Fõzõtt ROM-mal is max 212 MB. Ebbõl 208 MB szabad.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat :)

Honnan lehet tudni előre az interneten, hogy az adott vonaton van-e wifi elérési lehetőség?

Érdekelne, mivel jó lenne végigkockulni az utat a ballagásra kapott telefonnal $: :)

Legjobb válasz: Egyre több kocsin van, de mivel még nincs mindegyik kocsiban addig nincsenek megjelölve. De jó eséllyel találsz majd olyan kocsit amiben már van. Aki szerint elég ciki, hogy nincs mindenhol, csak megjegyzem, hogy ez nálunk szerencsésebb országokban sem alapszolgáltatás, hogy legyen wifi, nem hogy nálunk... A Wifi árából pár fejlesztést végre lehetne hajtani...

Egyre több kocsin van, de mivel még nincs mindegyik kocsiban addig nincsenek megjelölve. De jó eséllyel találsz majd olyan kocsit amiben már van. Aki szerint elég ciki, hogy nincs mindenhol, csak megjegyzem, hogy ez nálunk szerencsésebb országokban sem alapszolgáltatás, hogy legyen wifi, nem hogy nálunk... A Wifi árából pár fejlesztést végre lehetne hajtani...
Sajna amire ki van irva, sokszor azon sincs. Uh sztem nem tudhatod.
Ciki az országra nézve, hogy nem alap, hogy mindegyiken van :(
A kérdező hozzászólása: Csak azért kérdezem, mert amikor elment mellettem egy gyorsvonat 3 jelet fogott be az 5 kocsiból. :D
A kérdező hozzászólása: Én örülök neki, hogy ez is van :)
Eléggé kiszámíthatatlan igazából...
szerintem is kiszámíthatatlan, és bár felesleges számokkal dobálózni, szerintem is alap szolgáltatásnak kellene lennie...bár erre semmilyen tekintetben nem felel meg az ország. nálam például telefonon szeged-budapest vonalon az utóbbi 1 hónapban kb cegléd és ferihegy megálló között alacsony, vagy egyáltalán nincs térerõ(t-mobile)...tehát bár a máv fejetlensége, hogy nincs pénze ilyesmire, kár is lenne ilyen minõségû szolgáltatásért fizetni...úgyhogy általában ezért van az, hogy a wifi is, ha lenne, ki van kapcsolva, vagy nem mûködik, mert nem tudom milyen sávszélesség van elõfizetve, de ha annak a töredéke sincs meg, plusz rácsatlakozna 10 ember, akkor az nem megy.
Sztem otthon tolts le par jatekot es azzal.nyomasd....vanak jo memoria.jatekok meg angry birds XD
A kérdező hozzászólása: nincs kábelem a gépbe.
Hardver azonosítókat, szerencsére nem lehet lekérni.
Az a your port mi a fene?
Ne hallgass rájuk, CSS-el le lehet kérni! Ha te ügyesebb vagy az átlagnál, akkor még a telefonszámot is le tudod kérni. Ne add fel, kitartás, menni fog! ja nem.
pali45: a szerveren a nyitott port a kliens irányába. :-) A mobil szám, ebbõl a szempontból vicces, mert régebben a WAP és WML -ek korábban mikor még csak proxy -s kapcsolat kellet létre hozni, HTTP headerben elküldte a telefonszámot. :-) Aztán voltak ebbõl jogi botrányok, úgy hogy kiterült az információk közül, ma már meg semmi adatott nem közvetít..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!