Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet, van akinek (2633 db)

folyami hal(édesvizi) 6 hótól Tengeri(sós vizi) 12 hótól adható
Kosz, hogy leirtad akkor azert irja egyikhelyen igy a masikon ugy mert en is csodalkoztam.

Lehet hogy hererákom van akkor ennek mik a tünetei?

kis golyó szer? valamiket érzek a herém mellett de nem merek orvoshoz menni

Legjobb válasz: Nekem is volt ilyen, nagyon megijedtem. Elmentem urológushoz aki elküldött ultrahangra és kiderült, hogy csak ciszta. Ott mondták hogy jó hogy mentem, mert sokaknak így derült ki a daganat. Szóval rák is lehet, úgyhogy mindenképp menj el hagy nézzék meg, ez nem játék!

Nekem is volt ilyen, nagyon megijedtem. Elmentem urológushoz aki elküldött ultrahangra és kiderült, hogy csak ciszta. Ott mondták hogy jó hogy mentem, mert sokaknak így derült ki a daganat. Szóval rák is lehet, úgyhogy mindenképp menj el hagy nézzék meg, ez nem játék!

Hogy van az angolul hogy mindíg van akire lehet számítani+az hogy nem kell sorba állni a fürdőszobánál+az h mindíg van akivel megbeszélhetem a problémáimat?

Legjobb válasz: There is always someone to rely on. You don't need to queue outside the bathroom. There is always someone to discuss my problems with.. (English File?)

There is always someone to rely on. You don't need to queue outside the bathroom. There is always someone to discuss my problems with.. (English File?)

Be lehet mérni a mobiltelefont hogy hol van akkor is, ha ki van kapcsolva? Vagy ha kivették belőle a SIM kártyát?

Legjobb válasz: Szerintem sim nélkül be lehet.Segélykéréshez sem kell sim kártya,tehát kártya nélkül is tud a telefon kommunikálni a tornyokkal,ergo be lehet mérni.

Szerintem sim nélkül be lehet.Segélykéréshez sem kell sim kártya, tehát kártya nélkül is tud a telefon kommunikálni a tornyokkal, ergo be lehet mérni.
Van olyan típus, amit a torony "fel tud ébreszteni", azaz bizonyos funkciókat távvezérléssel be lehet kapcsolni. Ezeket be lehet mérni kikapcsolva (bár a bemérés azzal kezdõdik, hogy az adóját bekapcsolják), viszont kell hozzá vagy a SIM, vagy valami más azonosító (nem tudom, van-e ilyen).
Nem.
Sim nélkûl sehogyan, Simm-el esetleg, telefontól függ.
be lehet merni de ahoz hivatalos felhatalmazasok kellenek es ezt csak hatosagi erok adhatjak amit altalaban lehalgatasokra hasznalnak de egy sima eltunt teloval nem fognak foglalkozni. egyes uj telokban van GPS csip ami helyzetmeghatarozo ugyebar es ezekben a telokban van funkcio vagy letoltheto ami megmutatja hogy hol van ha eltunik sot bisztonsagi beallitasokat csinalva ellopas eseten kuld emailt is terkeppel hogy hol hasznaltak utoljara nekem volt mar ien egy iphonenal
Szerintem be a telefon IMEI száma alapján mivel a telefon sim nélkül is csatlakozik a legközelebbi adótoronyhoz (segélyhívás ) off:a feljelentések nagy részét a segélyhívóknál IMEI szám alapján teszik

Ha nem biztos, hogy hüvelygombám van, akkor is lehet használni a canesten tablettát?

Legjobb válasz: Hát lehetni lehet, de akkor minek? Viszket, büdi, sárgás zöldes folyás???

Hát lehetni lehet, de akkor minek? Viszket, büdi, sárgás zöldes folyás???
kedves 7.-ke teljesen igazad van, de nem arra ajánlottam a Canestent, hogy használja, ha nincs semmi baja , hanem akkor ha van. Lehet, hogy félreérthetõ voltam, vagy te nem olvastad figyelmesen?
A kérdező hozzászólása: köszi a választ
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat:) már máskor volt, tudom milyen a hüvelygomba, de ez most nem olyan mint eddig.nincsenek olyan tüneteim, mint akkor, de a tetején (ahol eddig nem szokott) most viszket néha.meg van egy kis folyásom, de normálisnak tûnik.
3.nak "irrigáló szereket gyártók mindent elöntõ reklámkampányára egyes kollégák is elhitték ezt a csacskaságot." mondja ez az orvos, de persze Õ NEM ILYEN? Õ NEM HISZI EL CSAK A TÖBBIEK, mert azok olyanok. nem szánalmas ez egy kicsit? akkor annak a gyógyszergyártóknak ültek fel az orvosok, most a másiknak...
Próbáld meg a Canesten combi kenõcsöt... nekem segített. (ártani nem árt, legfeljebb nem múlik el tõle)
Nem lehet! El kell menni orvoshoz, és azt használni, amit õ ír fel, mert ha félrekezeled magad, akkor abból nagyobb baj is lehet!
Akkor se használd a canestent, ha bajod van!!! El kell menni szépen orvoshoz és õ ajánl olyan gyógyszert, ami a betegségre való (ha van betegség). A megelõzésnél pedig iszonyat fontos, hogy ph4-es intim lemosót használj. Az véd a visszatérõ problémáktól.
A kérdező hozzászólása: értem, akkor nem fogom használni! köszi mindenkinek:)
engem a canesten gyógyított ki, mert meguntam a nõdokihoz járást.
kedves elõttem szóló az nem igaz, hogy ártani nem árt....minden gyógyszer, kenõcs bármi készitmény valamely tünet enyhitésére, gyógyitására van. Ha nincs semmi bajod és szeded a gyógyszert vagy használod a kenõcsöt akkor csak hozzászokik a szervezet és immunis lesz ha tényleg baj van! canestennél ha nem gomba, és használja akkor hozzászokik és ha tényleg gombás lesz a canesten tuti h nem fog segiteni!

Hogy lehet valakinek akinek önbizalomhiánya van, elfogadnia magát 100%osan ebben a külsőségekkel teli világban, ahol már nagyon sok helyen csak a külső a fontos?

És hogy lehet azt a gondolatot elfogadni, hogy majd ha lesz egy barátom, akkor mi van ha csak azért fogad el mert jó vagyok neki mint szamár, de közben csak a legszebb és legtökéletesebb lányokat akarja ? is magának, vagy titkon csak ?ket nézi meg?

Legjobb válasz: igen ezek az érdekes látásmódok... Egy dagadt/duci pasi, - azt látja h csak a sportos fiúknak van b.nõjük Egy sportos pasi - azt látja csak a dagadt, duci pasiknak van b.nõjük Egy vékony pasi - azt látja, hogy a dagi és a sportos pasiknak van csak b.nõje ------ Én sportos testalkattal rendelkezem teszek is érte, és azt látom, hogy rajtam kívül mindenkinek van barátnõje... :)

igen ezek az érdekes látásmódok... Egy dagadt/duci pasi, - azt látja h csak a sportos fiúknak van b.nõjük Egy sportos pasi - azt látja csak a dagadt, duci pasiknak van b.nõjük Egy vékony pasi - azt látja, hogy a dagi és a sportos pasiknak van csak b.nõje ------ Én sportos testalkattal rendelkezem teszek is érte, és azt látom, hogy rajtam kívül mindenkinek van barátnõje... :)
Nem kell ilyen pesszimistán hozzáállni a dolgokhoz! Persze, elsõre mindenki a külsõt nézi.Hiszen ha felszállsz a buszra vagy elmész a postára feladni a csekket akkor a fiúk elõször a külsõdet látják.Ezért úgy is ítélnek meg.De ha ismerõsi körben próbálsz barátot találni és megismerik a belsõ értékeidet(már ha vannak)akkor könnyen találhatsz olyan fiút aki belédszeret. Pl:Pár éve én is jártam olyan csajjal aki hát "nem tartozott a legszebbek közé".De egy zenei mûfajt kedveltünk és egy eszmét vallottunk+még sok közös egyéb.És rendesen össze is passzoltunk.Hát mindent megtettem volna érte...csak sajnos egy másik [email protected] lenyúlta tõlem. Meg egyébként is, egy átlagosnál csúnyább lánynak mérföldekkel több esélye van palit szerezni, mint egy átlagosnál csúnyább fiúnak csajt.Nézd csak meg az utcán szinte minden dagadt nõ mellett van egy pali, viszont ha egy férfi már enyhe súlytöbblettel rendelkezik és próbálkozni próbál a lányoknál, akkor általába 90%-ban visszautasításokkal kell számolnia. 21/F
Ne legyél már ilyen szerencsétlen fap!na :D :D :D
háát van akinek ez sosem sikerül.... van aki egyedül éli le az életét, van aki nem, van akinek sok kapcsolata lesz, van akinek csak egy...
A kérdező hozzászólása: ma 20:12 Ez érdekes megfigyelés, tetszik.
A kérdező hozzászólása: akkor azok mit csinálnak akik ducik és még is van barátnõjük? Nem egyszer láttam olyat, hogy tényleg duci volt a fiú és nagyon vékony barátnõje volt..meg szép is vagy átlagos, a lényeg, hogy barátnõjük van..
Igaza van az elöttem szólónak, bár nem a kérdéshez tartozik, de én is mackósabb testalkatú vagyok, és még soha nem találtam eddig magamnak lányt.
forever alone
A kérdező hozzászólása: Érdekes módon én még is látok nem egy duci pasit akinek csinos barátnõje van. Nem ez számít a fiúknál sem, de a lényegesebb az, hogy tudjuk, hogy kiknél keresgéljünk.. De végül is fel lehet venni a versenyt, ha van hozzá kellõ önbizalma és határozottsága..
Én meg pont a fordítottját észleltem, a dagadt fiúknak nagyobb eséllyel van barátnõjük, mint a dagadt nõknek barátjuk, bár ez csak személyes észrevétel.
Na én is ugyanígy gondolkodTAM. Az egész csak a dolgokhoz való hozzáállás kérdése. :)
A kérdező hozzászólása: Örülök, hogy rólad leperegnek a tények, rólam viszont nem. Más írjon , ha lehet normális választ.
Mibõl ered az önbizalomhiányod? Ronda az arcod?Törpe vagy?Esetleg a kisugárzásoddal van probléma?
Muzikális a családod?
:''''''DDDDDD SIKÍTOK :DDDD lefordítom az elsõ válaszoló kérdését: " Cigány vagy ?! "
ma 15:00 Köszönöm 1-eske vagyok.
1-es itt 2-es amúgy nekem is egybõl ez volt az elsõ gondolatom... mondom Magyar ember nem akarja roknát... Amúgy meg tudod milyen rokonság van közöttük... Az õ unokatesójának az anyjának a sógorának a fia. körülbelül...

Hogy lehet az, hogy sokan vannak, akik állatokkal, vagy épp gyerekekkel szexelnek?

ha annyira kell nekik kielégítés, miért nem keresnek egy ribit?(pasit, vagy csajt, az mindegy)

Legjobb válasz: Szerencsére azért nincsenek sokan. És azért nem keresnek pasi vagy csaj ribit, mert nem erre izgulnak fel szexuálisan sajnos.

Szerencsére azért nincsenek sokan. És azért nem keresnek pasi vagy csaj ribit, mert nem erre izgulnak fel szexuálisan sajnos.
A tiltott gyümölcs mindig édesebb, ez egy tipikus emberi gyenge jellemvonás... :-) Mellesleg, nagy az isten állatkertje... :-) ...és ne feledd az ember a legnagyobb állat! :-)
A kérdező hozzászólása: Sokan vannak, mert az 1 is sok ilyesmibõl. Fura dolog ez, elméletileg ez betegség. Akkor gyógyírt kéne keresni nekik, nem?
Nem arra izgulnak. Ez most olyan, hogy egy heterót próbáld rávenni, hogy szexeljen a saját nemével, vagy egy meleget a egy ellenkezõ nemûvel. (és itt megjegyzem, hogy az élet nem egy pornófilm...) Sok pszichikai betegségre nincs gyógyír. Esetleg elnyomhatják a betegben a vágyat, csökkentik a libidóját. De kigyógyulni soha nem fog.
Nagyon sok mindent nem lehet még meggyógyítani
ez beteges, ugyanúgy nem a fajfenntartást szolgálja, mint a homoszexualitás.
6. az orálszex az jó, pedig az se a fajfenntartást szolgálja... rossz érv...

Hogy lehet ez? Akkor most kinek van igaza?

A szüleim,az ének tanárom,a nagyszüleim,a barátaim szerint is jó hangom van. Sõt tegnap egy ünnepségen az osztály énekelt engem meg a mikrofonhoz elég közel állított a tanítóm s amikor lementem a színpadról mondták hogy de jó hangom van..

Legjobb válasz: Tudsz mutatni valamilyen felvételt az énekedrõl, hogy el lehessen dönteni?

Tudsz mutatni valamilyen felvételt az énekedrõl, hogy el lehessen dönteni?
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem :(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!