Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet, fél perc alatt (5 db)

Az mitől lehet hogy ha egy csaj leszp akkor 20 perc se elég hogy elmenjek, de viszont ha rásegítek és elkezdem verni akkor fél perc alatt eltudok menni? 18F

Eddig 2x voltam csajjal , lehet még az idegesség/izgulás miatt lehet ez?

Legjobb válasz: Vagy a csajok voltak bénák. Valószínû, hogy az idegesség is közrejátszott, de az is lehet, hogy hozzászoktál a határozott ingerekhez mikor vered és így a lágy, nõi ajkak nem stimulálnak annyira.

Vagy a csajok voltak bénák. Valószínû, hogy az idegesség is közrejátszott, de az is lehet, hogy hozzászoktál a határozott ingerekhez mikor vered és így a lágy, nõi ajkak nem stimulálnak annyira.
gondolom gyenge minõségû az orál. Tapasztaltab lányok verik is közben, meg a golyókat, gátat is izgatják. Tehát ne egy bólogatós kutyával próbálkozz, hanem egy olyan nõvel, aki a szája mellett mindkét kezét is használja.
Szerintem azért tudsz elmenni magadtól hamarabb mert te tudod és érzed, hogy neked mi hogy mikor jó. A lány meg még nem ismer és lehet h tapasztalatlan is. L/24
A kérdező hozzászólása: hááát az lehet mert az egyik 19 a másik 20 éves volt. :/
a megszokás
Nekem is ez volt, el se tudtam menni , magamtól meg könnyen elmentem.. Szerintem van benne az is, hogy izgulsz, meg az is , hogy a csaj nem csinálja túl jól/intenzíven..
A kérdező hozzászólása: Pedig mind a kettõ mély torkosan bönyálasan csinálta , nem tudom kezdõk lehettek e még nem nagyon tudom eldönteni :S de lehet tényleg az izgulás miatt volt :/
Na meg ha az ember megszokja nagyon a maszturbálást akkor át kell szokni erre is..

Hogy lehet, hogy fél perc alatt elmentem?

el?játék sem volt és n? vagyok. minidg nagyon hosszadalmas folyamat ez a párommal, és ugye nem is mindig jön össze, van, hogy csak élvezem magát a szexet és sosem tudtam volna elképzelni, hogy fél perc alatt végem lesz. semmi romantika, semmi új póz... persze nem baj, csak kíváncsi vagyok:)

Legjobb válasz: lehet már nagyon ki voltál éhezve.velem si volt már ilyen :)

lehet már nagyon ki voltál éhezve.velem si volt már ilyen :)
Örülj neki! Lehet, hogy jobban izgatott voltál, vagy épp azért, mert semmi romantika, elõjáték nem volt, csak spontán történt meg. Az sokszor sokkal jobb, mintha rágörcsöl az ember! Mondjuk nekem hála istennek nincs gondom az orgazmussal, könnyen megy. Szóval a mai nap neked is tuti volt...:-D
A kérdező hozzászólása: hát az lehet:) 4 nap kimaradt és az nekünk már sok:D

Mitől lehet, hogy valaki gumi nélkül sem esik teherbe, mások meg egy fél perc alatt is képesek teherbe esni?

Szoktam itt járni, és a legtöbb kérdés: "lehetek terhes?" IGEN, lehetsz! Minden esetben... ez így oké, persze, lehet akár egy csepptől is terhes az ember. DE vannak kivételek, és én ezekre a kivételekre vagyok kíváncsi. Miért van az, hogy valakik évekig próbálkoznak, éles lövészet van, mégsem esnek teherbe? Gondolom azért kiszámolják az ovuláció idejét is, ha már egyszer gyereket akarnak. Szóval ezek a nők miért nem esnek olyan könnyen teherbe mint mások? Egészségügyi problémák? Kimaradt peteérés(akár évekig)? Kevés ondó? Termőképtelenek az ivarsejtek? Mégis kb mi lehet az oka? Köszönöm!

Legjobb válasz: merthogy sajt.

merthogy sajt.
A kérdező hozzászólása: Háhh! És milyen? Gouda? Trapista? :P
Elárulom neked, hogy ez sajnos szerencse, ember, szervezet és partnerfüggõ is. És ez így van valóban, hogy van akik hónapokig, akár évekig lövik élesben és semmi sehol(a sors ironiájaként ez olyanoknál szokott lenni akik vagy már gyereket akarnak, vagy nem bánják ha véletlen becsúszik), és van aki egyszer csinálja és nyomban terhes lesz, más csak az elõváladéktól, más meg mensi alatt, vagy épp tabletta szedésközben is. Peches helyeztek, emberek mindig voltak és lesznek is, ez tény.Persze mivel semmi nem százszázalék, az ember folyton kiemeli a negatív eseteket, hisz ugyebár jobb félni mint megijedni, de valójában a megelõzés lenne a legfontosabb. A saját példámat megemlítve, nekem szabályos 28 napos ciklusom volt egész életemben, sosem szedtem tablettát egészségügyi okok miatt, általában vagy gumival vagy megszakítással védekeztem eddig mindig. Sosem féltem és volt soha semmi gondom, de figyelek, hogy mikor peteérés közelében járok(10-18, nap közt), mert ismerem már annyira a testem és jeleket, hogy ki tudjam számítani, akkor mindig gumit használunk. Semmi nõgyógyászati meg egyébb egyészségügyi probléma nem akadályozza hogy teherbe essek, lehet csak végig szerencsés voltam. Azt viszont tudom, hogy ahhoz hogy egy nõ teherbe essen könnyedén elég sok testi, és akár lelki, pszihés dolognak kell egybevágnia, szóval van akinek ez könnyeben megy, másoknak nehezebben. Akár egy kis stressz is bekavarhat. És még ha meg is fogan valaki, az sem biztos hogy beágyazódik, és fejlõdésnek is indul, tehát nagyon sok fura dolog van még, órákig lehetne ezekrõl mesélni.
Ja, és még annyi, hogy mindig tudatában voltam a tetteinek, és úgy voltam vele, ha akar annyira jönni az gyerek, akkor hadd jöjjön, mert megtartom , tehát nem lett volna gond ha teherbe is estem volna, mert eleve vállaltam/vállalom a kockázatot és a következményt is.


Baj ha este nem eszik? 11 hetesem a fürdetés után hiába szopizik, van hogy 1 perc alatt bealszik rajta, fel se lehet kelteni.

Van, hogy végig megy mind a két cicin, de jó pár napja reggel els? pelus cserénél látom, hogy abszolút nem pisis. Tehát nem evett valami sokat este. Amúgy minden éjszakát végig alszik. 21-4/5-ig. Akkor is ha 1 perc alatt elaludt a cicin.

Legjobb válasz: Ha éhes lenne kelne, figyeljétek a súlyát, nehogy fogyjon. De nem gondolom, h ebbõl lehet gond.A bõrének a feszességét is nézheted, ha a hasán két ujjaddal összecsippented a bõrét és az úgy marad akkor áll fenn a kiszáradás veszélye.

Ha éhes lenne kelne, figyeljétek a súlyát, nehogy fogyjon. De nem gondolom, h ebbõl lehet gond.A bõrének a feszességét is nézheted, ha a hasán két ujjaddal összecsippented a bõrét és az úgy marad akkor áll fenn a kiszáradás veszélye.
Lehet azért alszik be a cicin mert már nagyon fáradt és már nincs ereje szopizni!Próbáld meg elõbbre hozni a fürdést, hogy ne legyen még annyira fáradt, álmos!Bár ha éjszaka nem kel enni akkor valszínû neki elég ennyi, nappal jól lakik!
Nálunk is ez volt, és azt csináltuk, amit az elõttem író ajánlott: elõrébb hoztuk a fürdetést, és javult a helyzet.
A kérdező hozzászólása: Érdekes, hogy mostanában alszik fürdés elõtt. Tehát felkel, fürdés és utána már be is alszik. Amikor meg nem aludt fürdés elõtt, akkor meg volt ereje szopizni, + tápszeres pótlást kap és még azt is igényelte.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!