Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet, fél (3990 db)

Hogyan lehet fél órás, vagy hosszabb videókat feltölteni a Youtubera?

Legjobb válasz: 15 percet lehet már. hosszú videókat azok tölthetnek fel akiknek a videóit több száz ezren nézik, vagy szervezetek.

15 percet lehet már. hosszú videókat azok tölthetnek fel akiknek a videóit több száz ezren nézik, vagy szervezetek.
Limitálva van max. 10perc, nem?
Darabolva.
egybe sehogy :D
Vágd 3 részre és akkor "Címe [1/3]" Utána: "Címe [2/3]" aztán: "Címe [3/3]" én így szoktam...

Hogyan lehet fél liter sört 3-4 mp alatt legurítani?

Legjobb válasz: Nem kell semmiféle gégét kiakasztani, 2, max 3 kortyban kell lenyelni a fél littyót. Ennyi. Sok gyakorlás, sok sör:)

Nem kell semmiféle gégét kiakasztani, 2, max 3 kortyban kell lenyelni a fél littyót. Ennyi. Sok gyakorlás, sok sör:)
kiakasztod a gégéd
A kérdező hozzászólása: jó, eddig én is tisztában voltam, gyakorlatiasabban gondolom. Hogy?
A kérdező hozzászólása: 2 3 korty? Az nem emberi dolog...:D van egy ismerõsöm akinek 3.1 mp a rekordja. Nem tudom eldöntni h igaz amit mond vagy nem de azt mondja h a nyelvét húzza valahogy hátra és a sör szimplán lefolyik. Ennek mekkora lehet az igazságtartalma?
Van benne igazság, meg lehet csinálni. Mert én 9mp alatt iszok meg egy litert.
gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni
A legelsõ próbálkozásom 21 másodperc volt. Rögtön utána újra nekigyürkõztem 17 sec. Sok gyakorlás után sikerült elérnem a 10-11 másodperc körüli eredményt, a rekordom 9.6 lett. Ettõl jobbra már nem vagyok képes. Egyébként ez se rossz egyszer versenyt is nyertem vele egy nagyobb társaságban. Aki 8 alatt leküldi az nagyon profi ilyen 1.5-2 secet meg én el se hiszem, az gyakorlatilag lehetetlen. A legjobbaknak is kb 3-4 másodperc kell fél liter sörhöz. Ivás elõtt felkészülsz lelkileg, nyelsz jó nagyok mintha egy gombóc akadt volna a torkodon. Aztán hajrá :) )))
Utolsó, én sem hittem el amég nem láttam tegnap este jópár embert 3, és egy-kettõt két másodperc alatt inni...nekem 8 lett elsõre... de gyakorlat teszi a mestert, most is gyakorlok, csak éppen vízzel(amúgy jó taktika: keverd ki a habot a sörbõl, undorito íze lesz, de bubis sörrel nem tudsz 4 alá menni...)

Szeretném egy kicsit újjá tenni a szüleim bútorait meglepetésként szóval igazából csak egy délutánom van rá. Hogy lehet fel újitani szerintetek?

A színük már aminagyon zavar ütött-kopott (f?leg szekrények). szóval le vannak lakkozva alapból kék a színe de látszik a fa mintája. Milyen festékkel kell? vagy módszerrel tudnám átfesteni ?ket?

Legjobb válasz: Egy délután alatt ezt nem lehet megcsinálni. Le kéne csiszolni õket, aztán lefesteni vagy lakkozni. Elképzelhetõ, hogy két réteg is kell rájuk. Eleve a csiszolás elvesz egy délutánt, fõleg ha több, cirádás bútorról van szó. Aztán a festés sem két perc, a száradás meg pláne. Szerintem inkább várd meg, amíg elutaznak több napra. Festékboltban pedig kérj az eladótól segítséget, õ tudja, milyen fajta festék lesz ugyanolyan. De az is lehet, hogy a szüleid unják már a kéket és jobban örülnének, ha mondjuk fehérre festenéd a bútorokat, ezt próbáld meg kiszedni belõlük.

Egy délután alatt ezt nem lehet megcsinálni. Le kéne csiszolni õket, aztán lefesteni vagy lakkozni. Elképzelhetõ, hogy két réteg is kell rájuk. Eleve a csiszolás elvesz egy délutánt, fõleg ha több, cirádás bútorról van szó. Aztán a festés sem két perc, a száradás meg pláne. Szerintem inkább várd meg, amíg elutaznak több napra. Festékboltban pedig kérj az eladótól segítséget, õ tudja, milyen fajta festék lesz ugyanolyan. De az is lehet, hogy a szüleid unják már a kéket és jobban örülnének, ha mondjuk fehérre festenéd a bútorokat, ezt próbáld meg kiszedni belõlük.
A kérdező hozzászólása: köszi :) Hát igen lehet hogy valahogy megtudom oldani hogy elutazzanak. De amúgy nem kékre szeretném festeni hanem feketére csak nem tudom hogy erre a lakkozott felületre rámehetek -e festékkel nem baj ha majd nem látszik a mintája csak minnél egyszerûbben szeretném csinálni. Szóval muszáj lecsiszolnom? simán nem mehetek valamilyen festék típussal át rajta?
Átmehetsz, csak valószínûleg ronda lesz. Ha örömet akarsz nekik okozni, akkor mindenképp csiszolni kéne.
Konyhai, vagy szoba bútorról van szó?
A kérdező hozzászólása: szoba :) könyvespolc egybeépítve ruhásszekrénnyel.
Mi már próbálkoztunk hasonlóval, és ha rám hallgatsz: ne kezdj hozzá egyedül, csak ha van olyan segítséged, aki tudja, mit csinál. Már eleve a csiszolást el lehet rontani, akár kézzel, akár géppel csinálod, a festésrõl nem beszélve. Ha nem elég egyenletes, túl sok rétegben kened át, akkor nagyon csúnya lesz. Lehet egyébként kapni javítószetteket bútorokhoz (olyasmi, mint a filctoll), azzal át tudod festeni egy délután is. Ha mellé szépen lemosod, rendet raksz, szerintem annak is örülni fognak. Biztos, hogy szeretnék, ha a szekrény fekete lenne? Csak azért, mert én hülyét kapnék, ha valaki meglepetésbõl átalakítaná a bútorainkat.


Hogy lehet fel ismerni aranyat?

Legjobb válasz: Nem vagyok biztos pontosan melyik sav, talan kensav, abba kell belerakni a targyat es ha nem kezdi el oldani akkor lehet hogy arany

Nem vagyok biztos pontosan melyik sav, talan kensav, abba kell belerakni a targyat es ha nem kezdi el oldani akkor lehet hogy arany
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.

Gta 4-ben hogy lehet fel-le mozgatni a targonca villáját?

PC-N válaszokat előre is köszönöm

Legjobb válasz: Azt hiszem a GTA 4-ben már nem lehet!

Azt hiszem a GTA 4-ben már nem lehet!
A kérdező hozzászólása: KÖSZ

Hogy lehet fel venni Hitelt?

a párommal albérletbe vagyunk,kaptunk egy 3d-s tv-t hitelbe január 30 ig kel ki fizetni,és a karácsony is jön,szép karácsonyt szeretnénk,és a tv-t is ki szeretnénk fizetni,meg a csekket is...:( aki tudja,hogy hogyan lehet fel venni hitelt az kérem írjon.köszönöm

Legjobb válasz: Végigjárod a bankokat, hogy megtudd, hol vagy hitelképes és hogy hol milyen feltételek mellett kapod meg a szükséges összeget. Kiválasztod a számodra legkedvezõbb megoldást és onnan már az adott bank dolgozói fognak segíteni. Halkan azért megjegyzem, hogy biztos, hogy mindenáron szeretnéd azt a hitelt? Írtad, hogy valami csekket is be szeretnél fizetni, nekem ebbõl az jött le, hogy tartozásaid vannak. A hitelt nem csak felvenni kell, hanem visszafizetni is. Így könnyen adósságcsapdába kerülhetsz, ha a hitel nélkül is anyagi gondjaid vannak. A hitel csak átmeneti látszatmegoldás, ami nagyobb problémához vezet(het). Szóval gondold át, hogy valóban szükségetek van-e arra a tévére, illetve a hitelbõl finanszírozott karácsonyra? Nem lenne jobb beérni egy szerényebb ünnepléssel és a régi tévével? Akkor nem kellene annak a karácsonynak a részleteit fizetni még akkor is, amikor már szinte senki sem emlékezik rá. Jelenlegi gazdasági helyzetben próbálj addig nyújtózkodni, ameddig a takaród ér. De mivel nem rólam van szó ezért válaszoltam normálisan is, illetve megírtam a véleményemet is. Az, hogy megfogadod-e a tanácsom, az már rajtad múlik.

Végigjárod a bankokat, hogy megtudd, hol vagy hitelképes és hogy hol milyen feltételek mellett kapod meg a szükséges összeget. Kiválasztod a számodra legkedvezõbb megoldást és onnan már az adott bank dolgozói fognak segíteni. Halkan azért megjegyzem, hogy biztos, hogy mindenáron szeretnéd azt a hitelt? Írtad, hogy valami csekket is be szeretnél fizetni, nekem ebbõl az jött le, hogy tartozásaid vannak. A hitelt nem csak felvenni kell, hanem visszafizetni is. Így könnyen adósságcsapdába kerülhetsz, ha a hitel nélkül is anyagi gondjaid vannak. A hitel csak átmeneti látszatmegoldás, ami nagyobb problémához vezet(het). Szóval gondold át, hogy valóban szükségetek van-e arra a tévére, illetve a hitelbõl finanszírozott karácsonyra? Nem lenne jobb beérni egy szerényebb ünnepléssel és a régi tévével? Akkor nem kellene annak a karácsonynak a részleteit fizetni még akkor is, amikor már szinte senki sem emlékezik rá. Jelenlegi gazdasági helyzetben próbálj addig nyújtózkodni, ameddig a takaród ér. De mivel nem rólam van szó ezért válaszoltam normálisan is, illetve megírtam a véleményemet is. Az, hogy megfogadod-e a tanácsom, az már rajtad múlik.
Bementek a bankba és kértek személyi kölcsönt.

Xbox 360 ra hogy lehet fel installálni a titanfall t hogy ne olvassa folyamatossan a cédét?

Legjobb válasz: bemész az xbox "games" mappájába/menüjébe, megkeresed a játékot, nyomsz egy X-et, és ott rámész az "install game"-re amúgy a játékot valamilyen sebességen mindig olvasni fogja, csak nem olyan hangosan.

bemész az xbox "games" mappájába/menüjébe, megkeresed a játékot, nyomsz egy X-et, és ott rámész az "install game"-re amúgy a játékot valamilyen sebességen mindig olvasni fogja, csak nem olyan hangosan.
maximum CD!!! de nem hiszem hogy cd-re ráfér a titanfall esetleg bluray-en van rajta!

Hogy lehet fel ismerni azt hogy ha valakit megrontanak vagy el atkoznak?

Legjobb válasz: Az illetõ elfelejti, hogyan is kell helyesen írni.

Az illetõ elfelejti, hogyan is kell helyesen írni.
"megrontanak" Fájni fog a nemi szerved egy darabig. "el atkoznak" Minden háztartási gép gajjra megy fél év alatt :S De max jótállás után egy hónapon belül.
A kérdező hozzászólása: :D most kell kacagni vagy lehet kesobb is?!

Valaki megtudná mondani hogy Fifa 12ben Xboxon hogy lehet fel venni vkit barátnak? : S

Nem rég kaptam meg az Xboxomat és szeretnék haverommal játszani de ? se vágja nagyon ezt.:S


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!