Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet, a téves szám (3 db)

Hogy lehet, hogy a téves szám sose foglalt?

Legjobb válasz: :D erre egy sztori. a párom utálja ha valaki foglalt én meg mindig újra tárcsázom a számot, és nem csak az újra hívo gombot ´nyomom meg. ö adta meg a barátiank számát én meg mindig mert ö morog mindig az újrahívo gombbal hívtam öket egész hétvégén és nem vették fel, mikor már gyanus volt és és megnéztem rossz számot hívogattam vissza folyamatosan egy elütés miatt. itt nem vették fel a téves számon.

:D erre egy sztori. a párom utálja ha valaki foglalt én meg mindig újra tárcsázom a számot, és nem csak az újra hívo gombot ´nyomom meg. ö adta meg a barátiank számát én meg mindig mert ö morog mindig az újrahívo gombbal hívtam öket egész hétvégén és nem vették fel, mikor már gyanus volt és és megnéztem rossz számot hívogattam vissza folyamatosan egy elütés miatt. itt nem vették fel a téves számon.
Lehet foglalt, csak soha nem derül ki, hogy az téves volt... :-)
:D na ez jó kérdés?
Én úgy gondolom, azért annyira nem sûrû senkinél sem a téves szám hívása, hogy annyi tapasztalatot tudjunk szerezni, hogy foglalt-nem foglalt!=) Am jokérdés:D :) Boldog Karácsonyt(:
Most megfogtál ezzel a kérdéssel...

Hogy lehet az, h a téves szám sose foglalt?

Legjobb válasz: Mert az emelt dijas szám szóval nem nagyon hivogajták.

Mert az emelt dijas szám szóval nem nagyon hivogajták.

Hogy lehet, hogy a téves szám sose foglalt?

Legjobb válasz: nekem volt már foglalt XD

nekem volt már foglalt XD
:) )) Az élet nagy igazságtalansága, olvasd Murphy törvényeit http://unciklopedia.org/wiki/Murphy_t%C3%B6rv%C3%A9nyei


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!