Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet, a téves (16 db)

Hogy lehet hogy a tévesen hívott telefonszám sose foglalt?

Legjobb válasz: Ha foglalt, honnan tudod, hogy nem téves? Nekem már volt ilyen hívásom.

Ha foglalt, honnan tudod, hogy nem téves? Nekem már volt ilyen hívásom.
:)
Mert Murphy dolgozik :)
mert ha téves a szám akkor lehet olyan szám nem is létezik akkor hogy lenne foglalt meg miért lenne foglalt..mikor nincs is olyan telószám a 30-as vagy a 70-es vagy a 20-asok közül
ez a humor kategória:-))

Hogy lehet, hogy a téves szám sose foglalt?

Legjobb válasz: :D erre egy sztori. a párom utálja ha valaki foglalt én meg mindig újra tárcsázom a számot, és nem csak az újra hívo gombot ´nyomom meg. ö adta meg a barátiank számát én meg mindig mert ö morog mindig az újrahívo gombbal hívtam öket egész hétvégén és nem vették fel, mikor már gyanus volt és és megnéztem rossz számot hívogattam vissza folyamatosan egy elütés miatt. itt nem vették fel a téves számon.

:D erre egy sztori. a párom utálja ha valaki foglalt én meg mindig újra tárcsázom a számot, és nem csak az újra hívo gombot ´nyomom meg. ö adta meg a barátiank számát én meg mindig mert ö morog mindig az újrahívo gombbal hívtam öket egész hétvégén és nem vették fel, mikor már gyanus volt és és megnéztem rossz számot hívogattam vissza folyamatosan egy elütés miatt. itt nem vették fel a téves számon.
Lehet foglalt, csak soha nem derül ki, hogy az téves volt... :-)
:D na ez jó kérdés?
Én úgy gondolom, azért annyira nem sûrû senkinél sem a téves szám hívása, hogy annyi tapasztalatot tudjunk szerezni, hogy foglalt-nem foglalt!=) Am jokérdés:D :) Boldog Karácsonyt(:
Most megfogtál ezzel a kérdéssel...

Hogy lehet, hogy a téves szám sose foglalt?

Legjobb válasz: nekem volt már foglalt XD

nekem volt már foglalt XD
:) )) Az élet nagy igazságtalansága, olvasd Murphy törvényeit http://unciklopedia.org/wiki/Murphy_t%C3%B6rv%C3%A9nyei

Hogy lehet az, h a téves szám sose foglalt?

Legjobb válasz: Mert az emelt dijas szám szóval nem nagyon hivogajták.

Mert az emelt dijas szám szóval nem nagyon hivogajták.

Hogy lehet véglegesen kitörölni (pl. freemail vagy hotmail posta fiókból) a tévesen beírt email címeket?

Legjobb válasz: Ha pl Mozillát használsz Eszközök/Beállítások/Biztonság/Mentett jelszavak kikeresed melyiket akarod törölni és Eltávolítás

Ha pl Mozillát használsz Eszközök/Beállítások/Biztonság/Mentett jelszavak kikeresed melyiket akarod törölni és Eltávolítás

A picasaweb.google.hu fotófeltöltőnél egy adott albumhoz csatolt térképre tévesen telepített fotót hogyan lehet eltávolítani?

A kérdésb?l adódóan: a térképre véletlenül másik fotót illesztettem, mint amit eredetileg szándékoztam, de azt is rossz helyre. . .

Honnan lehet tudni, hogy 6000 éves a Föld? Meg szeretném győzni a földrajz tanáromat, hogy amit tanít téves!

A Biblia szent, így annak van igaza. Meggy?z? érveket szeretnék neki mondani.

Legjobb válasz: Én nem hiszem, hogy ez a kérdés komoly lenne. Egyébként két lehetõséged van erre. 1. Tudományosan bebizonyítod, hogy 6000 éves. 2. Megcáfolod a jelenlegi állításokat (amibõl még nem következik automatikusan, hogy a másik oldalnak igaza lesz). De az a legjobb, ha lebombázod kérdésekkel. Mert vagy igazad lesz, vagy tanulsz utána egy csomót.

3-as nem Galileit végezték ki hanem Giordano Brunot. Galilei azt tudta hogy forog a föld!
Nem zavar hogy a földön milliárd olyan van ami többszáz millió éves?A lignit tízezer évnél idõsebb a barna szén30 ezer évnél az antracit százezer éves.Aki ezt nem fogja fel az buta ember!!Az ezüstös pikkelyke 300 millió éve él a földön és kikéri magának a butaságot! Nem kell ehhoz se ész hogy a föld folyékony állapotból hült le a külsején!Ahhoz pedig milliárd évek kellettek!
Én nem hiszem, hogy ez a kérdés komoly lenne. Egyébként két lehetõséged van erre. 1. Tudományosan bebizonyítod, hogy 6000 éves. 2. Megcáfolod a jelenlegi állításokat (amibõl még nem következik automatikusan, hogy a másik oldalnak igaza lesz). De az a legjobb, ha lebombázod kérdésekkel. Mert vagy igazad lesz, vagy tanulsz utána egy csomót.
A tanárnak a tananyagot kell leadni, ezért földrajz órán nem hittant fog tanítani csak azért mert te vallásos vagy.
Kedves Kérdezõ! Most nem tudom eldönteni, hogy trollkodsz, vagy tényleg annyira szellemileg korlátolt vagy, hogy ezt komolyan kérdezed. A vallás minden egyéni ember dolga, addig amíg nem akar másokat korlátozni vele. Vegyük például Galileo Galileit, akit azért végeztek ki, mert azt merte állítani, hogy a föld nem lapos. Ezzel arra szeretnék rávilágítani, hogy ha nem tetszenek a földrajz órán oktatott tudományos tények, esetleg a történelmet vagy a természettudományokat sem szereted emiatt, és nem is olvasol semmit pogány költõktõl és íróktól, akkor igencsak kérd meg a szüleid, hogy vigyenek olyan iskolába, ahol mást tanulhatsz. Tessék tiszteletben tartani mások véleményét, és nem gyõzködni õket.
Sajnos ki kell hogy ábrándítsalak, a Biblia sehol sem tanítja azt, hogy 6000 éves a föld.
kamu
Nem fog menni. Tudományos oldalról nézve ez egyszerûen elképzelhetetlen. 6000 éve az emberek már éltek és virultak a Földön. Mikor a Nap létrejött, a Föld még nagyon kezdetleges állapotban volt. Állandóak voltak a meteorbecsapódások, és a felszín hihetetlenül forró volt. Ki kellett hûlnie elõször, hogy egyáltalán folyékony víz lehessen rajta. Ez már egy több millió éves folyamat. Erre jön rá az, hogy az életnek meg kellett jelennie. Elõször nagyon parányi mikroorganizmusok léteztek, szintén kellett néhány millió év, mire eljutunk a dinoszauruszok korához. Azonban egy igen nagy meteor ütközött a bolygónkkal, így az ütközés következtében a Föld majdhogynem alkalmatlan lett az élet fenntartására (mérgezõ légkör, forró felszín stb.), csak a legkisebb élõlények maradtak életben. Ennek köszönhetõ, hogy az emberiség van túlnyomó többségben a Földön. Újabb néhány százezer év múlva indult csak meg az ember fejlõdése. Tehát nem 6000 éves a Föld, hanem több millió éves.
Kérdezd a Repülõ Spagettiszörnyet.
A felezési idõs témával az a gond, hogy nem tudjuk a kiindulási koncentrációt.Isten simán csinálhatta úgy, hogy évmillióknak látszik a mostani összetétel , és így a Bibliának is igaza van de a tudomány sem téved.Erre miért nem gondol senki?
A kérdező hozzászólása: "hol írja a biblia, hogy a föld 6000 éves?" eltévesztettem, nem a Föld 6000 éves, hanem az ember.
Sehonnan. Nem lesznek meggyõzõ érveid, se másnak (vallás szempontjából), mert nincsenek erre a kérdésre.A tudománynak is csak elméletei, modelljei vannak (a tanárod ezt tanítja). A Biblia szent, az igaz (már akinek), de hogy igaza lenne fõleg a Föld keletkezésével kapcsolatban, az erõteljesen vitatandó. Egy olyan könyvbõl levonni természettudományos következtetést, amelyikben az oroszlánok füvet fognak fõ táplálékként fogyasztani, szerintem igencsak botorság.
Se nem a Föld, se nem az ember 6000 éves, hanem a mai tudásunk szerint vett civilizáció.
Az izotópok aránya nem esetleges, az az anyag kialakulásának folyamataiból levezethetõ.
Nos nem egyszerû de nem is bonyolult. Nem a föld hatezer éves, hanem a rajta lévõ emberi élet.Ha csak azt vesszük, hogy Jézus 2000 éve járt itt, és ehhez hosszá adjuk a Mózes elsõ könyvének megírt dátumát mi szintén majdnem 2000 év a Malakiás könyvéig , az már 4000. És Ádámig vissza menöleg Mózestõl is eltelt ugyan ennyi, egyébként is Ádám 930 évet élt, és Matusélah is 960 évet élt. Kb ezt adjuk össze, ami nem teljesen pontos, viszont sokat elárul az, hogy az Zsidóknál 5730-at írnak azt hiszem és nem 2013-at. ezért mondtam, hogy nem könnyû, de nem is nehéz ha az akkor élt személyek évszámát figyelembe vesszük. ersze majd most jönnek a kételkedõk, hogy hogyan élt Ádám 930. évet? Szó szerint annyit élt, ha hiszi valaki ha nem. Amint Erich Fromm szociológus mondta: „A társadalmi bajok csak úgy orvosolhatók, ha ezt az egész 6000 éves rendszert egy merõben más rendszer váltja fel.” Érdekes megfigyelni, hogy ez a tudós azt állítja, hogy 6000 éve vannak bajok a földön. . A The Catholic Encyclopoedia elismeri: „Szent Ágoston végül is azt a meggyõzõdést vallotta, hogy nem lesz millenium. Az emberiség 6000 éves uralma után következõ ezeréves szombat nap maga az örök élet, vagy más szavakkal, az ezres szám itt magát a tökéletességet akarja jelezni.” Nos itt pedig egy Katolikus enciklopédia nyilatkozik arról, hogy a földön 6000 éve van emberi uralom, vagy élet.
"Az izotópok aránya nem esetleges, az az anyag kialakulásának folyamataiból levezethetõ." Isten akkor is akármennyit elhelyezhetett hatezer éve a földbe.Ezt mi nem tudjuk.
Tanulj kémiát, majd nézd meg az urán felezési idejét...
Olvasom a hozzászólásokat és hol mosolygok, hol a a fejem csóválom. Ugyanezt szeretném kérdezni, mint valaki már megtette, hogy hol írja a biblia, hogy a föld 6000 éves? Igazából költõi kérdésnek szánom, mert pontosan tudom a a biblia ide vonatkozó szavait és abban nincs ilyen. Úgy kezdõdik, hogy KEZDETBEN teremtette Isten az eget és a földet. A kezdetben szó meghatározatlan idejû kifejezés. Nem ír idõpontot. Aki kételkedik, olvassa újra. Föld kora tehát nem meghatározható. Simán lehet több millió éves a biblia szerint. Ez van. Kezdetben Isten megteremtette a földet és telt az idõ..majd megszólalt: legyen világosság. Ekkortól van számolva az elsõ nap. Elõtte nem.
Én egy szóval sem mondta, hogy te rossz lennél (és ehhez hasonlókat sem) kedves Shanczi:)
Tény és való, hogy Brunot végezték ki. Elnézést kérek a hibáért, de én is ember vagyok. Ez mindazonáltal nem változtat azon a tényen, hogy tiszteletben kellene tartani mások véleményét és elképzelését is nem pedig erõvel ráerõltetni másra a miénk. Az, hogy én máshogy vélekedek és kimerem mondani a véleményem, ami nem úgy hangzik, mint ahogy a Bibliában le van írva az már egybõl helytelen? Aki nem a ti nézeteiteket osztja, azt az embert le kell írni, mert õ biztos, hogy rosszul tudja? Szóval ilyen ez a határtalan felebaráti szeretet, igaz?
Korszakokat?????? A harmadik napon, bocsánat ezek szerint korszakban megteremtette a növényeket, majd a negyedik korszakban a Napot, és az ötödikben a porzó rovarokat. Na, ez aztán nem semmi növények voltak, melyet korszakokat bírtak ki Nap és rovarok nélkül. Legalább ne ötvözzétek a vasat az agyaggal, mert nem lehet!
"Ez is az egyik bajunk hogy a földrengések a forró föld réteges kihûlése miatt vannak.A holdon nincsenek rengések mert nem lehetnek." Jaj már... Ez azért van, mert amióta Jézus meghalt, azóta a pokolban sincs olyan meleg. Nincs amivel fûteni lehetne. Viccet félretéve, miért fontos, hogy valaha a földnek forrónak kellett lenni? Egyáltalán a kezdete óta hosszú évekig? Egyébként meg 5773 éves a föld és nem a teremtésbõl mondják sokan, hanem a nibliai karakterek életkorát szokták összeadni egészen Ádámig (a családfa segítségével). Csak hosz tisztázzuk a dolgot. Bruno bácsi meg csúnya nagyon csúnya dolgokat mondott még, azért járt úgy. Persze nem mondom, hogy helyes volt kivégezni.
A kérdező hozzászólása: Ja, az ember 6000 éves, nem a Föld?!
3-as, Galileit nem végezték ki. Kérdezõ. A Bibliában napként fordított szó a héberbn korszakot is jelent. Ráadásul sehol nincs benne a Bibliában, hogy a Föld 6000 éves volna. Viszont az, aki azt mondja, hogy 10000 év kell a lignit kialakulásához, az gondolkozzon el a mindenható szó jelentésén.
Kedves Kérdezõ! Komolyan veszem a kérdésed, és válaszolok is rá. Ne gyõzködj a tanároddal. A föld nem 6000 éves. Igaz, azt irja a Biblia, hogy Isten a földet 6 nap alatt teremtette. De az eredeti "Héber Iratokban" a "nap" szónak többféle jelentése is volt. Jelenthetett több, vagy több ezer évet, esetleg több milliót is. Tehát maga a föld bizony létezhet több millió éve is. A 6000 évet az ember létezésére irja. Tehát az ember létezik 6000 éve a földön. Maga a föld megteremtése teremtési korszakokat is foglalhat magában. Üdvözlettel: Judit!
Ez is az egyik bajunk hogy a földrengések a forró föld réteges kihûlése miatt vannak.A holdon nincsenek rengések mert nem lehetnek.
Amit a földrajztanárod tanít, az ma a megfigyelt jelenségekre adható legjobb magyarázat. Isten persze lehetett vicces kedvében, és teremthetett hatezer éve egy olyan Földet, ami LÁTSZÓLAG nagyságrendekkel öregebb ennél, ráadásul pl. az õsmasszívumok - lekopott röghegységek - fiatal lánchegységek jelensége nem csak jóval régebbi, de folyamatos fejlõdési folyamatra utal. Ezt semmi nem zárja ki, de tulajdonképpen az is lehet hogy az egész életünk csak egy illúzió, és valójában csak agyvetítés az egész. (Neo, wake up!) Végtelen sok alternatív világmagyarázat van, de a természettudomány tette lehetõvé, hogy sikeresen befolyásoljuk a világot (mûanyagok, védõoltások, számítógép, stb.)

Hogyan lehet törölni a facebookról egy tévesen ismerősnek jelölt személyt?

Legjobb válasz: rákattintasz az illetõre, akit ki akarsz törölni a képe alatt bal oldalt megjelennek az ismerõsei alattuk ott áll: ISMERÕS TÖRLÉSE

rákattintasz az illetõre, akit ki akarsz törölni a képe alatt bal oldalt megjelennek az ismerõsei alattuk ott áll: ISMERÕS TÖRLÉSE
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat, de én arra lennék kíváncsi, hogy aki még nem igazolt vissza, csak téves volt a jelölésem, azt hogyan lehet visszavonni?

Itt olvastam, hogy clearblue és a medilab téves pozitívot addott pár esetben. Én lillyvel és gabrielell csináltam és mindkettő pozitív ugye ez így nem lehet téves?

Legjobb válasz: Szia, A lily nekem is bevált. De ha nagyon "félsz" vegyél egy egészen másfajta tesztet, és azt is csináld meg pár nap múlva. Amúgy babás vagy. Szóval most nyugi, és lazíts, ha hat-hét hetes leszel, akkor meg irány a doki. Amúgy elõbb is mehetsz, de ilyenkor tudnak ijesztõeket mondani a dokik:S Kellemes Ünnepeket

Szia, A lily nekem is bevált. De ha nagyon "félsz" vegyél egy egészen másfajta tesztet, és azt is csináld meg pár nap múlva. Amúgy babás vagy. Szóval most nyugi, és lazíts, ha hat-hét hetes leszel, akkor meg irány a doki. Amúgy elõbb is mehetsz, de ilyenkor tudnak ijesztõeket mondani a dokik:S Kellemes Ünnepeket
Szerintem biztosat csak az orvos mondhat. Nekem a Gabriel és a Pregimax a vetélésem után 6 héttel még mindig pozitívot mutatott. Váltottam Medilabra, az negatív lett. A mostani terhességemnél is Medilabot vettem, ami határozottan, jól láthatóan kimutatta, hogy jön Babó. A Lillyt nem ismerem, de, ha nem akarsz bizonytalanságban maradni, menj el az orvosodhoz.
A lilly megbízható, nekem mindhárom terhességemet az elmaradt mensi után 3 nappal kimutatta.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!