Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet, teszt és (259 db)

Hogyan lehet diplomatikusan és szebben kifejezni, hogy enyeleg egy pasi egy csajjal, teszi az agyát. Stb?

Nem feltételen egy szóval, inkább mondattal.

Legjobb válasz: teszi neki a szépet

teszi neki a szépet
Miért szeretnéd másképp kifejezni? Kinek szeretnéd mondani? (Ugye a csaj nem a barátnõd, a pasi meg a legjobb barátod?...)
flörtöl
A kérdező hozzászólása: A flörtöléstõl erõsebb, az udvarlástól gyengébb jelentésû szókapcsoaltot keresek. Az enyeleg negatív, én semlegeset keresek.

Hogy lehet, hogy + teszt és ma (most) mégis megjött (péntek óta késett)? Most mi van? Rossz volt a teszt?

Nagyon el vagyok keseredve!

Legjobb válasz: Szerintem menj el orvoshoz, mert több lehetõség is lehet: 1. Rossz volt a teszt, bár pozitív irányba nemigen szokott csalni, ha jól tudom 2. Terhes vagy, és úgy menstruálsz. Néha elõfordul. 3. A legrosszabb eshetõség, hogy elvetéltél.

Szerintem menj el orvoshoz, mert több lehetõség is lehet: 1. Rossz volt a teszt, bár pozitív irányba nemigen szokott csalni, ha jól tudom 2. Terhes vagy, és úgy menstruálsz. Néha elõfordul. 3. A legrosszabb eshetõség, hogy elvetéltél.
A kérdező hozzászólása: És ha ez csak késõi menzi volt (bár nem érte a halvány tesztet) a következõ hónapban próbálkozhatunk? Nem görcsölök csak az a menzis érzés. Nem vérzek nagyon csak úgy normálisan (talán kevesebb) de ezt csak holnap tudom megírni, hogy addig mi lesz.
Szépen jelentkezz be a dokihoz, nincsen semmi baj..pozitív teszt szinte tévedhetetlen, mivel a hcg-d kimutatta ott a baba. Ha vetélés lenne azért görcsölnél is erõsebben, de akkor általában darabosvérzés jellemzõ. Ha nagyon aggodsz jelenj meg szülészeti ambulancián, akár most , de valaki egész terhesség alatt mensizik, vagyis nem kell megijedni, de job ha orvos lát, mert ha gyógyszer szükséges, azt nem kapsz az internetrõl. Ha esetleg nem lenne baba akkor következõ hónapban lehet próbálkozni, vetélés esetén pedig az orvos ad irányadó választ.
Mivel teszteltél? Nekem is pozitívat mutatott a MediLab, és mégsem voltam terhes. A legjobb, ha elmész dokihoz, én is ezt tettem.
Ne keseredj el! Lehet, hogy nincs semmi baj, nálam is elõfordult vérezgetés az elsõ hetekben (kevés, fõként pecsételõ). Nézz még egy tesztet! Ha az pozitív menj orvoshoz! Ha negatív, akkor volt egy nagyon korai vetélés. Nekem is volt kétszer. S a nõk többségének van is ilyen, de többnyire észre sem veszik. Ilyenkor nem kell még gyógykaparást sem csinálni, legalábbis az én orvosom sosem csinált. A második esetnél nem is mentem orvoshoz. Nekem azt mondták ilyenkor nem is kell várni a következõ terhességgel.Én mind a kettõ után gyorsan az is lettem, vagyis az vagyok. Még egyszer ne keseredj el! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Hát mostmár belenyugodtam hogy most is egy vetélés, nekem is a 2. volt, az elsõ ugyan ilyen júni elején volt. Remélem a következõ hónapban szerencsésebb leszek. De végülis akkor jön a baba amikor õ akar, szóval mást nem tehetek mint türelmesen várok és sokat szeretjük egymást a férjemmel. Neked Gratulálok hogy hamar összejött a baba! Remélem lassan én is ezt írhatom ide! Sok boldogságot kívánok!!! :)

Hogy lehet az hogy a reggeli teszt halvany pozitiv, es egy mas masik fajta delutan meg total negativ?

Legjobb válasz: Úgy, h reggel van a legtöbb Bhcg a vizeletben, így az délutánra picit csökkenhet, annyira, h nem elég, arra, h a teszt kimutassa. A két teszt között is lehet erõsségbeli különbség. Inkább várj egy pár napot és a reggeli vizeletet vedd mérvadónak. Nem kell 600 féle tesztet megcsinálni, hanem egyet jó idõben.

Úgy, h reggel van a legtöbb Bhcg a vizeletben, így az délutánra picit csökkenhet, annyira, h nem elég, arra, h a teszt kimutassa. A két teszt között is lehet erõsségbeli különbség. Inkább várj egy pár napot és a reggeli vizeletet vedd mérvadónak. Nem kell 600 féle tesztet megcsinálni, hanem egyet jó idõben.

Hogy lehet egy teszt reggel negatív, aztán este megnézik és pozitív? Ilyet lehet csinálni?

Ma reggel olvasgattam jó pár ezzel kapcsolatos kérdést és láttam a vitákat is. Én eddig kétszer csináltam tesztet, de sajna negatív lett, aztán el is dobtam, mert rá volt írva, hogy pár perc múlva az eredmény már nem leolvasható. Akkor én tettem rosszat? Miért írják rá ezt a tesztre, ha órákkal kés?bb mutatja a jó eredményt? Netán ezek a n?k már annyira szeretnének babát, hogy mindent elhisznek? Én átérzem a bánatuk! Nagyon szeretnék én is már babót, de eddig még nem csináltam olyat, hogy órák múlva nézegettem újra a tesztem. Kellene?

Legjobb válasz: :) Szia! Nem kellene. :) DE! Én is mindig azt mondtam, gondoltam magamban, amikor ilyeneket olvastam, hogy minek nézegetik órák múlva a tesztet. Nekem eddig még soha nem hazudott a teszt. Mensi után teszteltem és ha negativ volt , akkor tényleg az volt, amikor pozitiv, akkor babás is voltam. És 1 percen belül kimutatta. Most viszont már 1,5 éve várjuk a babát és bizony megszoktam nézni órák múlva is. :) Lehet csak azért, mert itt olyan sokan megnézik és "rámragadt" :) Pedig tudom, hogy hülyeség, csak talán akkor már a saját magam megnyugtatására, vagy nem tudom miért csinálom. Bár hinni akkor sem hinném, ha pozitiv lenne, mert nem értékelhetõ. :)

:) Szia! Nem kellene. :) DE! Én is mindig azt mondtam, gondoltam magamban, amikor ilyeneket olvastam, hogy minek nézegetik órák múlva a tesztet. Nekem eddig még soha nem hazudott a teszt. Mensi után teszteltem és ha negativ volt , akkor tényleg az volt, amikor pozitiv, akkor babás is voltam. És 1 percen belül kimutatta. Most viszont már 1, 5 éve várjuk a babát és bizony megszoktam nézni órák múlva is. :) Lehet csak azért, mert itt olyan sokan megnézik és "rámragadt" :) Pedig tudom, hogy hülyeség, csak talán akkor már a saját magam megnyugtatására, vagy nem tudom miért csinálom. Bár hinni akkor sem hinném, ha pozitiv lenne, mert nem értékelhetõ. :)
Nos, nekem volt olyan, hogy teszteltem és negatív lett, aztán megnéztem órák múlva, és ott volt a második csík is. Szóval hiába írják rá, h nem értékelhetõ, mégis mutatott valamit. Ja és akkor tényleg babás voltam:) De amikor tuti nem voltam terhes, akkor órák múlva sem mutatott semmit.
Amikor nekem kb 15 perc múltán lett pozitív NEM voltam terhes. Amikor pozitív volt tényleg az 1 percen belül megjelent. A dokimat is kérdeztem errõl, azt mondta hogy ha az van rajta, hogy 10 perc akkor 11 percnél dobjam és felejtsem el. Igaza lett, hogy ha pozitív akkor gyorsan pozitív lesz. Lehet, hogy pár embernek már ez is bejött, de ha fél nap múlva csináltak volna egy tesztet lehet az már rendes pozitív lett volna nekik és nem kell a kukából elõbányászni :) Ha pozitív akkor azt a másnap megcsinált teszt úgyis megmutatja, és annak már jobban lehet örülni!

Hogy lehet hogy utoljára márc.22-én volt meg, azóta nem és a teszt negatívot mutat?

Már töbször teszteltem és nem mutatott még halvány csíkot sem

Legjobb válasz: És még nem voltál dokinál?? Ha a teszt - akkor nem vagy terhes, vagyis más oka van annak, hogy nem jött meg.El kellene menned az orvosodhoz, hogy kiderítse miért is nem jött meg.Nekem is csak márc.7-én volt utoljára, de én kaptam rá norcolutot, és persze clostilbegytet.Lehet hogy a hormonok szórakoznak veled, vagy lehet hogy cisztád van.Menj orvoshoz!!!!!!

És még nem voltál dokinál?? Ha a teszt - akkor nem vagy terhes, vagyis más oka van annak, hogy nem jött meg.El kellene menned az orvosodhoz, hogy kiderítse miért is nem jött meg.Nekem is csak márc.7-én volt utoljára, de én kaptam rá norcolutot, és persze clostilbegytet.Lehet hogy a hormonok szórakoznak veled, vagy lehet hogy cisztád van.Menj orvoshoz!!!!!!
A kérdező hozzászólása: kezd megjönni, de köszi a választ

Segítség! 8 napja késik.2 Negatív teszt, de sok furcsa egybeesés. Lehet rá esély, hogy babát várok, és az X-epil teszt téved? (Befolyásoló tényezõ: Crohn-beteg vagyok, jelenleg passzív szakasz)

Sziasztok! Amióta az eszemet tudom a mensim rendszertelenül érkezik, lehetetlen számolgatni bármit is. Ami most felkeltette a 'gyanút': Szinte állandó 36.7-37 °C a hõm napok óta (általánosságban 35-36 szokott lenni maximum), érzékeny mellbimbók, duzzadt bimbó-udvar, mellek is duzzadtak, szédülés, hányinger-hányás, folytonos zabálás (nem szoktam ennyit enni), gyakori vizelési inger, hangulatingadozás, alhasi furcsa érzet, néha enyhe görcsök (ezek lehetnek viszont a betegségem miatt is)

Legjobb válasz: Hát ha a teszt negatív... Lehetséges a terhesség,de ahogy írod összevissza jön meg,tehát...A hõre se lehet adni,meleg az idõ már.Hányinger,zabálás,vizelési inger,hangulatingadozás nincs ilyen hamar,mert nincsen annyi hormon még,ami ezt okozza. Vegyél másik féle tesztet,ha az is negativ,akkor max doki.

Hát ha a teszt negatív... Lehetséges a terhesség, de ahogy írod összevissza jön meg, tehát...A hõre se lehet adni, meleg az idõ már.Hányinger, zabálás, vizelési inger, hangulatingadozás nincs ilyen hamar, mert nincsen annyi hormon még, ami ezt okozza. Vegyél másik féle tesztet, ha az is negativ, akkor max doki.
én akkor szoktam ilyeneket produkálni, mikor meg fog jönni-egy fél disznót meg tudnék enni.egyébként pedig a hányinger pár napos esetleges terhességnél még nem igazán szokott lenni.ha rendszertelen, akkor még várj kicsit-utána tesztelj-de szerintem ez még korai, nem lehet, h nagyon rágörcsöltél??
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Már van idõpontom a nõgyógyászomhoz egy hónapõ múlvára... Azért tartom lehetségesnek, mert elég nyulasra sikerült az elmúlt hónap a párommal :D Hát reménykedjünk... :)
Én negatív teszttel most kezdem a 25.hetet.
A kérdező hozzászólása: Csak negatív tesztjeid voltak és végül az orvos mondta ki a végszót? Milyen tesztet csináltál?
Szia kérdezõ, mi lett végüL?
A kérdező hozzászólása: Negatív... nincs baba... :/ .. még :)

Hogy lehet az, hogy wondfo 10 es teszt negatív, clearblue teszt ami elvileg 50 es érzékenységű meg halvány pozitív?

4-5 napom van a nemvártig, mindkét tesztet nemrég csináltam...

Legjobb válasz: hamis negatívat mutathat a teszt, de a pozitív az mindig igaz.

hamis negatívat mutathat a teszt, de a pozitív az mindig igaz.
Gratulálok. 7-es válaszoló, azóta 17 heteske.
gratula
Gratulálok!!! :)
A kérdező hozzászólása: nem tudom ki jár erre, de a teszt jó volt, teszteltem pár nap múlva mást és az is pozitív lett :)
A kérdező hozzászólása: hát akkor mégsem olyan jó ez CB..
A CB nekem is halvány pozitív lett a nem várt napján és nem volt baba... :(
Én két nappal a nemvárt elõtt teszteltem cb-val halvány pozit. 15hkm.
A kérdező hozzászólása: már van egy 2éves gyerkõcünk vele is a nemvárt elõtti napokban ugyanígy clearblueval teszteltem haloványka pozit, de nagyon halovány volt..
4-5 nappal a nem várt elõtt, hááát, elég korai a tesztelés. Én 3 nappal elõbb teszteltem 10-essel, annyira halvány lett, hogy el sem hittem. 2 nappal elõbb már jó volt.
A kérdező hozzászólása: õszinte legyek a clearblue is negatív lett csakhogy mérgemben szétszedtem és alatta 2 perc múlva jelent meg a második csík, de lehet hogy szétkentem az ujjamal és azért jelent meg a csík? hát gõzöm sincs.. tüneteim vannak szóval nem tudom megvárom szerintem a menszit aztán ha nem jön tesztelek...
Szia! Nem elkeseríteni akarlak, de nekem a clearblue, volt már halvány pozi, és nem voltam terhes. Szerintem mással próbáld meg. Drukkolok:)
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek !!!! :) ))

Hogy lehet egy kisgyerekkel egy ágyban aludni? Aki velük alszik, nem fél, hogy agyonnyomja, megfullad a kicsi a párnában, stb? És a szülők magánéletét nem teszi ez tönkre?

Legjobb válasz: Lehet együtt aludni a kicsivel,és nem feltétlen teszi tönkre a házaséletet.A férjem kifejezetten szereti,ha a gyerekek velünk szuszognak egy ágyban.Én inkább visszaviszem õket a helyükre,legalább éjszaka legyek nyugtom tõlük./6 és 1.5 évesek/Sokat szoptattam éjszaka,így Nekem kényelmesebb volt magam mellett tartani õket,gyakran már szopi közben aludtam Én is.És Én tartottam attól,hogy ráfekszünk,rá is feküdtünk egy párszor,de észrevettük,így nem lett gond.De mindenki úgy csinálja ahogy a családnak jó,nem rossz egyik megoldás sem.Mi is váltogattuk,a velünk ill.a külön szobában alvást.Már nem szoptatok,de ha a kicsi beteg akkor velünk van,de hogy mondjuk éjjel a nagyobbnak,hogy Te inkább menj vissza a saját ágyadba.

Lehet együtt aludni a kicsivel, és nem feltétlen teszi tönkre a házaséletet.A férjem kifejezetten szereti, ha a gyerekek velünk szuszognak egy ágyban.Én inkább visszaviszem õket a helyükre, legalább éjszaka legyek nyugtom tõlük./6 és 1.5 évesek/Sokat szoptattam éjszaka, így Nekem kényelmesebb volt magam mellett tartani õket, gyakran már szopi közben aludtam Én is.És Én tartottam attól, hogy ráfekszünk, rá is feküdtünk egy párszor, de észrevettük, így nem lett gond.De mindenki úgy csinálja ahogy a családnak jó, nem rossz egyik megoldás sem.Mi is váltogattuk, a velünk ill.a külön szobában alvást.Már nem szoptatok, de ha a kicsi beteg akkor velünk van, de hogy mondjuk éjjel a nagyobbnak, hogy Te inkább menj vissza a saját ágyadba.
velünk alszik mostanában a 2. vagy 3. kelése után a kisbabánk, mert fáradtak vagyunk visszavinni az ágyába szoptatás után. Én cseppet sem félek attól, hogy megfullad, mert hatalmas ágyunk van, a lepedõn alszik a párnától távolabb, rajta a textilpellusa. Attól sem félek, hogy agyonnyomom, mert ezt én sem hittem korábban (nagyon jó alvó vagyok), de még ha a másik szobában is van, minden rezdülésére, hangjára felébredek. Mikor mellettem alszik, szinte nem is forgolódok, és ugyanígy folyamatos a kapcsolat vele alvás közben is. A házaséletet hosszú távon szerintem biztosan tönkre teszi, így törekedni kell arra, hogy a saját ágyában aludjon :D
mi együtt aludtunk elsõ gyerekünkkel. a férjem nagyon rettegett attól, h ráfekszik. én elég éberen aludtam. egy éves koráig aludt velünk. még nem volt kettõ, mikor megszületett a tesó. eleinte vele is külön ágyban aludtam. aztán történt valami. nagyon kimerült voltam, és hosszú idõ óta elõször álmodtam. nem jót. és véletlenül megharaptam a fiam. teljesen össze voltam törve; hogy történhetett? tény, ha valaki mélyen alszik, nagyon kimerült, az nem szabad, h együtt aludjon a gyerekkel. én ebbõl kellett , h tanuljak. azóta külön alszunk. de ki, h érzi...
Agyonnyomja?? Hát ilyet csak az kérdezhet akinek nincs még gyereke. Már bocsi....
Szia az 5. vagyok. lehet, ha neked is a fiad 5xfelkelne minden éjjel és csak cicivel aludna visza, akkor lehet, hogy melletted is aludt volna.... Nekem a la´nyom a kiságyban alszik el, majd a3x ébred és után rakom magam mellé. Èn örülnék a legjobban ha végre átaludná az éjszakat.....
A kérdező hozzászólása: Lehet hogy ez szorosabbá teszi a szülõ-gyerek kapcsolatot, de én inkább arra emlékszem, hogy mennyire nehéz volt engem leszoktani róla, és átszoktatni külön szobába, ágyba. Rengeteget szenvedett anyukám és én is, mert féltem egyedül, meg hisztiztem, sõt még alvajáró is lettem, pedig igazán mindent megpróbáltak, türelemesek voltak. Valószínûleg én ezért sem mertem a fiamat beszoktatni a saját ágyunkba, mert félek, hogy õ is így járna mint én. Szokott a fiam a nagyágyban velünk lenni, játszani este, hétvégén reggel is, de aludni csak a saját ágyában.
Azt szokták mondani"ahány ház annyi szokás"és ez igaz is! Vannak olyan szülök akik minden pillanatban a gyerekeikkel szeretnének lenni éjjel-nappal kihasználva az alkalmat, hogy még picike és meg lehet ilyent csinálni, mert ha már nagyobb a gyerek akkor már õ maga nem akar a szülõk között aludni, és van olyan szülõ aki ennek pont az ellentéte, és mindenkinek más a természetes, bár nem értem, hogyha te is a szüleid között aludtál kislány korodban akkor hogyan vélekedhetsz így errõl a témáról, hiszen akkor tudhatod, hogy a szülök közötti alvás kicsit szorosabbá is teszi a gyermek-szülõ kapcsolatot általában! Az én kisfiam is közöttünk aludt és soha nem volt gond ezzel a férjem is szerette, hogy közöttünk alszik(már külön ágyban alszik)imádtunk éjszaka fent beszélgetni és nézni ahogy ott szuszog mellettünk a mi kis csemeténk. A házaséletet meg soha nem a gyerek mellett csináltuk el sem tudnám azt képzelni!
Én a baba szobájában alszok (17 napos), õ mellettem, mózeskosárban. Hajnalban, ha nagyon nyugtalan, kiveszem, és magam mellé teszem, de nem a párnára, alá teszek egy textilpelust, átkarolom és úgy alszunk. Nagyon mélyalvó voltam, de mióta meg van, minden pisszenésére felébredek. Nem hiszem, hogy ráfeküdnék, szinte mozdulatlan fekszek, ha ott van. A magánéletnek biztos nem tesz jót hosszútávon, de még nagyon kicsi, még úgy vagyok nyugodt, ha mellettem van.
A kérdező hozzászólása: Én valahogy el se tudom képzelni, pedig kiskoromban én is a szüleimmel aludtam. A kisfiam kezedetketõl külön szobában és ágyban alszik, így szokta meg és nem is igényli, hogy velünk aludjon.Eszébe se jutott még.(2 éves múlt). Nálunk a férjemmel az esti órák azok ( mikor a kisfiunk már alszik), mikor nyugodtan tudunk beszélgetni és egymással foglalkozni. Szerintem -bármennyire is szeretjük a gyerekeinket-szükség van arra, hogy kettesben is legyünk. .. nem beszélve arról, hogy én képtelen lennék éjszaka úgy kipihenni magam, hogy arra vigyázok, hogy rá ne feküdjek, vagy meg se merjek mozdulni. ..és a férjemre is tekintetel vagyok, aki hajnalban kel és egész nap dolgozik, hogy nyugodtan tudjon pihenni, és ne költse fel éjjel a gyerek.
A lányom velem alszik kb a 3.ébrede´stöl.10 hónapos de még mindég fele´bred 4x 5x.csak szopival alszik vissza.szinte meg sem mozdulok.Ùgy ébredek ahogy lefeküdtem.nem kényelmetlen, nem fe´lek, hogy rá feszem.Vann közöttünk böven hely.Bizom benne, hogy elöbb utóbb nem ébred fel nnyit e´s akkor marad a kiságyban ahol elalszik:) ) A párommal amúgy is külön vonulunk, ha olyanról van szó:) )Nem a gyerek mellett ...Nem tudom ki hogy van ezzel.Jó a lányom felébred mindenre.
én se aludnék együtt a picivel, mert "alvajáró" vagyok. azért idézõjelben, mert nem mászkálok, hanem ott az ágyban csinálok dolgokat.pl. rángatom férjem karját, a kispárnát forgatom összevissza, mintha nem találnám az elejét :)
A kislanyom most 12hetes.Az elso naptol kezdve ahogy hazajottunk a korhazbol velunk egy agyban alszik.Egyszer megprobaltam berani ot ejszakara a babaagyba, de ki is vettem, mert zavart, hogy nem hallom a szuszogaat, nem erzem a kis teste meleget.Onzo vagyok?Lehet, de nekunk igy jo.Meg egyszer sem nyomtuk ossze, fekudtunk ra.Sokat varunk ra es elvezzuk a babazas minden pillanatat mind a ketten.

Hogy lehet ez? Pénteken volt ovum, teszt szerint és hő szerint is, ma meg ultrahangon láttak egy 18 mm-es tüszőt.

Akkor ezek szerint nem is volt ovum?És ezzel a tüsz?vel mi lesz ha mégis volt?Ez is megreped?A nyálkahártya 18mm.Nem túl vastag ez szerintetek?

Legjobb válasz: Ha tényleg volt ovud, akkor nem valószínû, hogy megreped, de ritkán elõfordul. Ha nem reped meg akkor valószínûleg "visszafejlõdik", vagy lesz belõle egy pici funkcionális ciszta, ami aztán felszívódik. Nem szerepel a leleten, hogy sárgatest látszik-e valamelyik petefészekben? Mert ha igen, akkor tuti, hogy volt ovud. A 18 mm rendben van, ha volt ovu, ha nem volt akkor tényleg vastag. De ha a teszt is jelzett és a hõ is felment, akkor valószínûleg volt ovud és minden OK.

Ha tényleg volt ovud, akkor nem valószínû, hogy megreped, de ritkán elõfordul. Ha nem reped meg akkor valószínûleg "visszafejlõdik", vagy lesz belõle egy pici funkcionális ciszta, ami aztán felszívódik. Nem szerepel a leleten, hogy sárgatest látszik-e valamelyik petefészekben? Mert ha igen, akkor tuti, hogy volt ovud. A 18 mm rendben van, ha volt ovu, ha nem volt akkor tényleg vastag. De ha a teszt is jelzett és a hõ is felment, akkor valószínûleg volt ovud és minden OK.

X-epil tesztem erősebb pozitív délutáni vizeletből, mint a vaterás 10-es teszt reggeli pisiből, ez hogy lehet?

Én nem értem. 11.dpon déluti pisib?l látható pozim lett x-epillel, másnap reggel a 10-es vaterás nem mutatott semmit. Tegnap nemvárt napján a délutáni xepil jó er?s lett, ma reggel a vaterás 10-es halványabb. Miért van ez?

Legjobb válasz: Ismételd meg, lehet, hogy rossz a teszt.

Ismételd meg, lehet, hogy rossz a teszt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Már kétszer is ez volt, hogy délutáni xepil erõsebb mint a reggeli vaterás 10-es, lehet, hogy ennyivel rosszabb minõségû a vaterás. Azért csinálok többet, mert olyan jó látni ahogy erõsödik. Meg a párom is követeli, hogy mutassak neki szép pozikat. :D
A kérdező hozzászólása: Akkor nem csak nálam van így. Érdekes, mindig a reggeli vizeletre mondták, hogy jóval koncentráltabb. Köszönöm a válaszokat.
Ha pozitiv pozitiv többet ne csinalj !!! Gratulálok )én anno 6 darabot csinaltam de mi a fityfenének mindegyik egyet mutatott hogy baba van :D)
Nekem pozitív volt az x-epil du-i vizeletbõl. Igaz én csak ezt az egy tesztet csináltam, utána irány a doki.
Érdekes, nekem úgy általában a délutáni tesztjeim erõsebbek voltak mindig, mint a reggeliek, márkától függetlenül.Pedig a papírforma az, hogy a reggeli erõsebb.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!