Találatok a következő kifejezésre: Hogy legyen a derékig érő haj (3 db)

Hogy legyen szép a derékig érő haj?

Els?sorban olyanok válaszát várom, akik hasonló hosszú lobonccal rendelkeznek, de bárki írhat, aki tud valami hasznos tippet, tanácsot.:)Éjszakára ki kell-e engedni, milyen fés?vel kell fésülni, stb.

Legjobb válasz: nekem hátközépig ér, de már nekem is húz esténként, meg a barátom rá is fekszik rendszeresen, de barátkozz meg ezzel, hisz amúgysem egészséges gumizni, pláne nem estére, én úgy tudom. én sörrel öblítem amúgy és szép fényes!!

nekem hátközépig ér, de már nekem is húz esténként, meg a barátom rá is fekszik rendszeresen, de barátkozz meg ezzel, hisz amúgysem egészséges gumizni, pláne nem estére, én úgy tudom. én sörrel öblítem amúgy és szép fényes!!
Helló Én úgy csinálom, hogy nagyon ritkán kötöm össze. Éjszakára soha. Úgy mosom meg, hogy hígítom a sampont, utána csalánteával öblítek. Utána teszek rá egy Insicht Henna nevû balzsamot, ezt kb századszori próbálkozásra találtam meg, és a levegõn szárítom. Göndör hajam van, nekem is derékig ér, a vége eléggé száraz, arra olívaolajat használok. Minden másnap szoktam megfésülni, szarufésûm van. Nem festem már kb három éve, nem vasalom és ritkán kötöm össze /tûzöm fel, mert nagyon féltem. Egyszer annyira hülye voltam, hogy rakattam bele melírt, hát kb 15 cm visszatört, le kellett vágni, és két év volt mire vissza bírtam növeszteni. Ja, az agyonreklámozott több száz forintos szerek nem jós semmire, nekem legjobban egy találomra a 100 forintos boltból kiválasztott csalános sampon vált be. Én már szerintem tízezreket ráköltöttem, mire megértettem, hogy ezek a sz...rok nem sok mindenre jók. Viszont kéthavonta megyek frissítõ vágásra. Na asszem nagyjából ennyi
A kérdező hozzászólása: Milyen az a szarufésû? Egyébként köszönöm a válaszokat;)
Szarufésû szaruból van:D Nem tudom így jobban elmondani, de várj csak: http://www.ecsetbolt.hu/termek.php?mi=45&meddig=20&gy1=25 Ilyen:) Én a nagy ritka fogút használom
Hát, nekem derékig érõ, vékony szálú hajam van, és nem tudok úgy aludni, hogy ki van engedve... Ráfekszek, rátekeredik a nyakamra, szenvedés - szóval én felkötött hajjal alszok, máshogy nem megy. Nem festem, nem sütöm, langyossal szárítom, minden hajmosáskor balzsamozom - nem töredezett, nagyon szép
Nekem is derékig érõ hajam van.Én éjszakára soha nem engedem ki a hajamt mert hát ahogy az elõttem szóló mondta ráfekszünk meg ilyenek meg hát reggelre a nagy forgolódástól annyira összekócolódik hogy utána problémás a fésülködés. Hajmosás:Én nem szoktam mindennap megmosni a hajamt mert a mindennapos hajmosás tönkreteszi a hajat és elõfordulhat hogy zsírosodik vagy korpásodik stb.Egy héten kb.2-3x elég megmosni hajsamponnak utána balzsammal.Ha erõs szép hajat akarsz árulnak hajpakolásokat is amit rá kell tenni a hajra rá egy zacskót v valamit és kb.30 percig ugy kell hagyni aztán meg meg kell mosni a hajat.
Nekem dús, erõs szálú hajam van. Amikor még derékig érõ hajjal rendelkeztem, nem kellett vele túl sokat foglalkoznom: hajmosás után használtam hajbalzsamot, szárítás után szépen kifésültem, kibontott hajjal aludtam, és csak hetente egyszer kellett mosnom.
Nekem is volt derékig érõ hajam, és most is épp növesztem vissza. Én mindig kontyba fogtam a hajam alváshoz, ha a párommal aludtam, ennek mjuk az volt a következménye, h csak göndören hordhattam, mivel ugye ha kontyolod akkor nem marad egyenes- legalábbis az enyém. Ha azt akartam h egyenes maradjon, akkor meg kingedve aludtam, de nem volt jó, mert ráfeküdtem, meleg volt és elõfordult, h fojtogatott :D Vasalni csak nagyon kicsit vasaltam ha egyeneset akartam, inkább az arcom körüli tincseket, mert nekem amúgy sem tetszik a nagyon egyenes haj, az olyan szopott gombócos nekem. na mindegy, most vállig érõ hajam van, de sokkal nehezebb vele bánni, így visszanövesztem.
Hát nekem fenékig érõ hajam volt, és..csak úgy megnõtt. Én egyszer levágattam a hajamat vállig érõre és kevesebb mint 3 év alatt ismét a fenekemig ért. Várd meg amíg megnõ, és javaslom hogy ne túl gyakran fésûld a hajadat, valamint ne mûanyag fésûvel, mert attól csak töredezik a haj. Valamint Ne hordj túl gyakran erõs coffokba, kontyba, stb. kötött frizurákat, mert ez csak lassítja a növést. HAjmosás meg 3-4 naponta, és ne használj ojan anyagokat amit a tv-be reklámoznak hajbalzsamot, hajlakk, meg tudom is én, mert ez csak pénz kidobás és nem is tesz sok jót a hajnak, valamint ne festékezd a hajadat hajfestékkel vagy hajszinezõvel. Ennyi tellett tõlem.
Az egészet kell festeni, de úgysem lesz egyszínû. Fõleg ha szivatva is lett.
Egy jó fodrászt keress meg és pár alkalom után újra egyszínû lesz.
A kérdező hozzászólása: Biztosan? Mit tesz vele a fodrász?
Befesti úgy, ahogy kellett volna elõször. Amúgy mi az, hogy össze-vissza festette? A színt nem beszéltétek meg?

Derék alá ér a hajam, de nem áll sehogy. Frufrut nem szeretnék, de úgy feldobnám néha valami szebbre, konttyal fonatokkal vagy ilyesmivel. Mit ajánlotok, mit csináljak vele hogy legyen valami változatosság? Képeket is küldjetek, ha találtok légyszi.

Legjobb válasz: copfozd fel amennyire tudod, gumizd össze egy vékony gumival, majd a hajad egy-két tincsér tekerd körbe a gumin és hullámcsattal tûzd össze, így olyqan mintha a hajad lenne a gumi, mert lefedi :) ráadásul, ha jól a fejed tetejére rakod a hajad igen jól tud kinézni, én szoktam így (hátközépig ér a hajam) és mindig dicsérik milyen jól néz ki, meg hogy ilyen hosszú a copf :) próbáld ki, ha még nem tetted ;)

copfozd fel amennyire tudod, gumizd össze egy vékony gumival, majd a hajad egy-két tincsér tekerd körbe a gumin és hullámcsattal tûzd össze, így olyqan mintha a hajad lenne a gumi, mert lefedi :) ráadásul, ha jól a fejed tetejére rakod a hajad igen jól tud kinézni, én szoktam így (hátközépig ér a hajam) és mindig dicsérik milyen jól néz ki, meg hogy ilyen hosszú a copf :) próbáld ki, ha még nem tetted ;)
az mekkora segg aki levágatta a szép hosszú haját csirkére
Tipikus esete vagy annak, amikor vágatni kell! Új ember leszel. A hosszú, uncsi hajadat akárhogy fonod, csavarod, baromi uncsi és kislányos leszel vele. Nem kell csirkére levágni, de valami fazont iganis tetess bele. Néhány rövidebb tincs elöl, kis tépés, és máris nem olyan lapos és unalmas. Göndörítve, egyenesen, hullámosan, kócosan, mindenhogy jó. :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!