Találatok a következő kifejezésre: Hogy legyen a derékig (33 db)

176 cm vagyok akkor hány cm kell hogy legyen a derekam, csípőm, hogy szép alakom legyen, körülbelül?

Legjobb válasz: Ez azért nem így megy... Mert nem mindegy, hogy pl körte v. homokóra alkat vagy széles csípõvel, vagy alma, esetleg egyenes alkatú.

Ez azért nem így megy... Mert nem mindegy, hogy pl körte v. homokóra alkat vagy széles csípõvel, vagy alma, esetleg egyenes alkatú.
A kérdező hozzászólása: körtének látom az alkatom
A kérdező hozzászólása: 107cm csípõ az széles nem?
Ha a csípõcsontod is alapból széles (gondolom, igen, ha körte vagy), akkor szerintem 176 cm-hez nem olyan sok az a 107 cm.
A kérdező hozzászólása: szerintem körte vagyok, vagy homokóra nem tom

Milyen gyakorlatokkal érhetném el, hogy karcsúbb legyen a derekam?

168 cm és 57 kg vagyok. Leginkább a mell-derék-csíp? arányaimon (92-72-92) szeretnék változtatni, ha lehet, úgy, hogy karcsúsodni szeretnék.

Legjobb válasz: A derekad szálkásító diétával és aerob edzéssel lesz karcsúbb. Nincs helyi zsírégetés, tehát nincs helyi derékfogyasztó gyakorlat. Diéta és heti min. 3-4, 40-50 perces aerob edzés, pl kocogás, bicaj, ellipszis tréner, lépcsõzõgép, stb.

A derekad szálkásító diétával és aerob edzéssel lesz karcsúbb. Nincs helyi zsírégetés, tehát nincs helyi derékfogyasztó gyakorlat. Diéta és heti min. 3-4, 40-50 perces aerob edzés, pl kocogás, bicaj, ellipszis tréner, lépcsõzõgép, stb.
Szálkásító diéta: napi 3g*testtömegkg fehérje kell és 1, 5-2, 5g*testtömegkg szénhidrát (ch): fehérje: sovány húsok, tojás, sovány túró, protein tápkieg. Ch:zabpehely, barna rizs, fõtt krumpli, teljes kiõrlésû kenyér, sok zöldség. zsír: omega3, lenmagolaj. http://blog.builder.hu/blogs/index.php?blog=&title=diactais_.. Mintaétrendek:http://body.builder.hu/kaloria.htm4
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Szívesen.:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! A szálkásító diéta mit takar kb?

Milyen gyakorlatokat csináljak hogy vékonyabb legyen a derekam és laposabb a hasam?

Legjobb válasz: Ezeket a célokat csak diétával tudod elérni, persze a felülések is fontosak, hogy némi izmod legyen.

Ezeket a célokat csak diétával tudod elérni, persze a felülések is fontosak, hogy némi izmod legyen.
Én a hullahoppozást tudnám ajánlani. :)
Felülések? De ne csak olyan sima felüléseket, hanem van külön felsõ izomzatra, alsóra és oldalsóra gyakorlatok...


Hogy tudnám elérni, hogy vékonyabb legyen a derekam?

Évek óta fogyózom, több mint 20 kilót adtam le. Az utóbbi időben elég gyorsan fogyok, heti 1 kg körül, pedig már csak 48.3 vagyok, de a derekam stabilan 64 cm és a hasam sem akar eltűnni, pedig más testrészeimről fogyok. Naponta hasizmozok (bár nem sokat, de rendszeresen), ezen kívül futni, ugrálókötelezni szoktam. Mit lehetne tenni? Valami célzottan törzsre ható mozgásforma segítene?

Legjobb válasz: lehet, hogy õ alacsonyabb nálad? vagy, mivel 20 kilót már leadott, lehet h az ott a bõre :/

lehet, hogy õ alacsonyabb nálad? vagy, mivel 20 kilót már leadott, lehet h az ott a bõre :/
talán mert zsíros a hasa???
Oszt, mé' nem jó neked a 64 centis derék? Azért, mert valaki kitalálta a 90-60-90 ideált? 64-es derékkal már így is a 34-es konfekció méret kellhet! Ennél kisebbet minek?
nem a mozgástól fogysz, hanem attól h miket eszel
A kérdező hozzászólása: 11-es, de ha a karomról és a lábamról fogyok, a hasamról meg nem, akkor az nem helyi fogyás? Egyébként lehet, hogy alma alkatom van, de azon is biztos lehet segíteni, csak akaraterõ, kitartás és jó módszerek kellenek. Ez utóbbiakat keresm most.
A kérdező hozzászólása: 13, ilyen testalkattal én is elégedett lennék.
Én adnék egy esélyt a paleónak/ketogénnak, hátha bejön :)
Nem helyi fogyás, hiszen mindenhonnan fogysz, csak a hasadról nem.
A kérdező hozzászólása: 16, történetesen paleós vagyok. 17, de ha a hasam nem fogy, (sõt az egész törzsem se nagyon), akkor már nem MINDENHONNAN fogyok, tehát nem igaz, hogy az ember egyformán fogy minden testrészérõl. Már csak az a kérdés, hogyan tudom elérni, hogy máshonnan fogyjak, mint eddig, bár gondolom van egy határ, amikor már a hasam is elkezd végre csökkenni a derékméretemmel együtt, mert máshol már nincs zsír.
na, ha paleós vagy, akkor jó :) szerintem kardiózni nem kell, edzeni edzhetsz, de nem muszáj hasra és egy héten elég 3x, annál több nem jó. Számít még az is, h nem szabad stresszeni és hogy 8-9 órát aludj, sötétben! (elvileg lednek meg beszûrõdõ fénynek se szabad lenni) Én inkább súlyzós edzést vagy saját testsúlyos edzést (fegyencedzés) csinálnék heti 2-3x. Lehet h csak átmenetileg állt meg. Mennyi kalóriát eszel kb?
A kérdező hozzászólása: Fú, hát kalóriát nem nagyon számolok, de szinte ketogén módon eszem, gyümölcsöt alig, napi 2-3x tojást, húst, zöldséget, kókusztejet, stb. A fogyásom egyébként nem állt meg, csak a derékméretem csökkent. A Fegyencedzés nekem is megvan, csak eddig nem nagyon volt idõm/enregiám belekezdeni, most, hogy vége a sulinak, talán megpróbálkozom vele.
20% alatti testzsír miért kevés? itt egy 15%os: http://4.bp.blogspot.com/_woU5s2fwbZo/Soj-DPyBE-I/AAAAAAABLV..
Hullahopp karika.
5-ös, mint kiderült, nem (én 160 vagyok). Kérdezõ! 164-hez 48, 3 vagy és még tovább akarsz fogyni??? Helyi fogyás NINCS. Ahhoz, hogy tovább "karcsúsodj", máshonnan is kellene még fogynod. Nem lehet, hogy ALMA alkatod van? Vagy BANÁN? Nekik "vaskosabb" genetikailag a derekuk a többi testrészükhöz képest.
fogj egy tornázó botot, fogd meg a két végét, emeld a nyakadhoz, és csinálj törzsfordításokat. lélegezz közben jól, mert beszorulhat a levegõ és kezdheted elölrõl:/ ;)
20% alatti testzsír arány kevés!
A kérdező hozzászólása: 5-ös, lehetséges, hogy a bõröm az? Ha igen, hogy tudnám eltüntetni? Vagy magától visszahúzódik? Egyébként a derékvonalnál a hátam is elég húsos, fölül viszont már nagyon látszanak a csontjaim. Elég idegeítõ...
A kérdező hozzászólása: Amúgy nem 34-es méretû vagyok, hanem 36-os és 164 cm.
A kérdező hozzászólása: Az a gond, hogy a lábam és fenekem is elég vékony, ott már semmi zsír nincs és így nem túl arányos az alkatom. A derekam és a hasam környékén viszont sajnos van és már csak onnan akarnék fogyni, mert a dekoltázsomon például már látszanak a bordáim. Ezért gondoltam, hogy esetleg valami alakformáló edzés segítene.
64 centis derékkal nem lehet túl zsíros a hasa! Nekem is annyi és 19 a testzsírom.
A kérdező hozzászólása: javítok, csak a derékméretem NEM csökkent

Hogy lehet elérni, hogy hátul a derékon legyen olyan két kis bemélyedés?

Itt van egy kép hogy mire is gondolok valójában:

Legjobb válasz: Szerintem ez alkat függõ. Nekem is van csak nem ilyen mély, mint a képen. Talán hátizomerõsítéssel, de máshogy nem nagyon hiszem:)

Szerintem ez alkat függõ. Nekem is van csak nem ilyen mély, mint a képen. Talán hátizomerõsítéssel, de máshogy nem nagyon hiszem:)
A kérdező hozzászólása: Nekem csak nagyon halványan látszik...:( Én most ebben a hónapban járok edzõterembe, majd utánajárok hogy hogyan tudok rá edzeni.:)

Hogyan lehetne ilyen szexi darázsderekam mint ezeknek a szexi nőknek? Hogyan érték el hogy ilyen vékony derekuk legyen?

http://www.posters.ws/images/341882/gina_lollobrigida.jpg

Legjobb válasz: Én legjobban az elsõ képre hasonlítok, és nem szoktam fûzõt hordani. Sajnos erre tényleg születni kell, pár centit lefaraghatsz belõle, de ez alkati kérdés. Én olyan genetikai adottságokat örököltem, mint egy barbie baba, tehát nagyon vékony derék, hozzá szélesebb csípõ, így mindig azt hiszik, hogy fûzõ van rajtam...

Én legjobban az elsõ képre hasonlítok, és nem szoktam fûzõt hordani. Sajnos erre tényleg születni kell, pár centit lefaraghatsz belõle, de ez alkati kérdés. Én olyan genetikai adottságokat örököltem, mint egy barbie baba, tehát nagyon vékony derék, hozzá szélesebb csípõ, így mindig azt hiszik, hogy fûzõ van rajtam...
Ez természeti adottság, sajnos nem tudsz iyen csípõket csinálni.
ez testi adottság :) nekem is hasonló derekam van mint a második képen lévõ hölgynek, csak nem ennyire durván tér el... Sajna ilyet nem tudsz csinálni magadnak...:S
Szerintem ez a forma adottság, akinek ilyen van, annak akkor is vékony marad a dereka (persze a teste arányait nézve), ha meghízik. Nekem is elég vékony, a combom meg ahhoz képest vastag, és tizenöt kilóval nehezebben is karcsú voltam, a combom meg akkor is aránylag vastagnak hatott a testem többi részéhez képest, amikor 46 kilóra fogytam. Szerintem ne bánd azt az egybeformát, nekem pl. a szoknya jól áll, de a nadrág szerintem sokkal csinosabb az olyan lányokon, mint aki a blogspotos képen van. Én csak hosszú felsõvel hordok pl. farmert, mert különben a csípõm szélesnek látszik, holott csak a derekam kicsi. És igazuk van a válaszolóknak, hogy a harmadik képen rém idétlen a nõ alakja, pláne így túlhangsúlyozva.
Pedig nekem milliószor jobban tetszik az ilyen "egybederék".. A harmadik kép kiejezetten ijesztõ..28/F
Hát, engem sokkal jobban megfogott ez az "egybederekas" hölgy. A harmadik kimondottan gáz, nem természetes. Túl retró, ha meglátnék egy ilyen nõt, röhögnék rajta.
Szerintem undorítók. 20/F
Érdekes, csak a nõknek tetszik jobban az elsõ három kép, míg a férfiaknak a negyedik. Tehát: kinek akarsz tetszeni?
a masadik no neve barbara mori..nekik mind homokora alkatuk van..nekem is es tenyleg elonyos, mert ha meghizol is jol all..a homokora alkatu nok vallban illetve csipoben szelesek, derekban pedig keskenyek:) ez nagy cicikkel is jar..a nok csupan 8% ilyen... ami erdekes, hogy habar itt nem ez olvashato, de kutatasok bizonyitjak, hogy ez a testtalkat a kegszebb es legvonzobb, mert nagyon noies es vonza a tekintetet..ez a tokeletes alkat..egy csinos no olyan hatassal van a ferfiakra mint a drog vagy az alkohol..olvassatok utana, ez igy van.. raadasul megfigyeltek, hogy azoknak a noknek akiknek ilyen az alkatuk, okosabb es egezsegesebb gyerekeket hoznak a vilagra..szerintem azert van ez mert az ilyen homokora alkatu noknek tobb jutott a noi hormonbol..ezek mind igazak..tenyleg olvassatok utana.. de a lenyeg hogy ilyen alkatot csak max fuzovel erhetsz el..ha fiatal kortol rendszeresen hordod, befojasolja a lengobordak fejlodeset..nem engedi hogy elszelesedjenek..osszeszoritja es igy fejlodik aztan majd valamennyire kialakul ez az alkat..de egezsegtelen..a szervekre sincs jo hatassal..
Erre születni kell. Általában homokóra alkattal jár, ez a legritkább típus. Én is ilyen típus vagyok: nagy cicik, darázsderék, és szélesebb csípõ (cici-csípõ nagyjából megegyezik). Ez nagyon jó adottság, nõies, és még akkor is jól mutat, ha felmegy pár kiló. Megnézném a 4. képen szereplõ lányt plusz 5 kilóval hogy nézne ki.
Szerintem is sokkal szebb a 4. kép. Ha meglátnék egy olyan nõt, mint a negyedik, huu..:D A többi inkább átlagos, a harmadik undoritó.
Hát pedig a negyedik hölgy sokkal vonzóbb mint a többi. Az általad áhított "darázsderék" kimondottan gusztustalan szerintem. :S
Ma már nem igazán jön be a férfiaknak ez a "szegmentált" test és ez így van jól.
a derekadna semmi baja, teljesen jol van ugy ahogy van es a tobbi mosst nem kerdes targya
fûzõ...amiben megfulladsz :) ma már ez egyébként sem divat
A kérdező hozzászólása: Én nem akarok ilyen "egybederekat" mint neki van http://4.bp.blogspot.com/__dbyA4qeJng/S1wHfGVZ4VI/AAAAAAAABM..
A kérdező hozzászólása: a második képen lévõ nõnek titi nincs fûzõje ez mostani kép
Na meg kivetetik a lengõbordájukat......

Mennyire elterejdt a fiatalok (tinik, de írjanak idősebbek is) körében télen, hideg időben a body vagy trikó, hogy ne legyen kint a derekuk? Csak kíváncsiságból kérdezem.

Tiniként én is csíp?nadrágot meg rövid fels?t hordtam, viszont a télikabátom, mindig hosszú volt, hogy ne fázzon a derekam. Ezekt?l a derékig se ér? dzsekikt?l most is a hideg ráz :S Viszont így 27 éves fejjel (f?leg mióta terhes voltam - és akkor nagyon vigyáztam, hogy meg ne fázzon a pocakom), télen mindig body-t vagy trikót viselek a fels?k alá, és olyan jó, hgoy nem fázok sose, de persze, amikor anyukám mondta 15 éves koromban, sose vettem fel, pedig tök jó találmány :D Nyáron természetesen más a helyzet :) Válaszoljatok minél többen, ha lehet kort is írjatok!

Legjobb válasz: Ha bejönnek a nagyobb hidegek,én magamra veszek mindent,ami létezik. Bodym ugyan nincs,de atléta szinte mindig van rajtam,ha nagyon hideg van,akkor harisnyát is felveszek. Nem szeretem,ha ki van a hidegbe a derekam,hiába a hosszú kabát,suliban ha leülök ugyan úgy kint van a derekam különben.És ott azért nincs valami elviselhetetlen hõség. Kb 16-17 éves korom óta hordok atlétát,nekem anyum ugyan nem mondta,nem erõsködött semmi miatt,én kértem,hogy vegyen nekem,mert megfagyok 21/L

Az én derekam mindig fázik, így imádom a trikókat. badyt azért nem hordok, mert macerás a pisilés:) 32
Ha bejönnek a nagyobb hidegek, én magamra veszek mindent, ami létezik. Bodym ugyan nincs, de atléta szinte mindig van rajtam, ha nagyon hideg van, akkor harisnyát is felveszek. Nem szeretem, ha ki van a hidegbe a derekam, hiába a hosszú kabát, suliban ha leülök ugyan úgy kint van a derekam különben.És ott azért nincs valami elviselhetetlen hõség. Kb 16-17 éves korom óta hordok atlétát, nekem anyum ugyan nem mondta, nem erõsködött semmi miatt, én kértem, hogy vegyen nekem, mert megfagyok 21/L
20 eves koromig meg olyat is csinaltam hogy telen a legnagyobb hidegekben a derekam kint volt, olyan kabatot vettem ami nem ert le a nadrag derekaig, na ezt most nem birnam ki (24 leszek), nadrag ala harisnyat huzok a bluz ala felveszek egy vekonyabbat ami hosszabb es beturom a nadragba, igy is fazom, a body nekem kenyelmetlen, de feloltozom jol.
nem atlétát hordok, de a vékonypántos hosszú toppok mindíg begyûrve a gatyába télen elmaradhatatlan!!meg alul, ahol nem látszik, majdnem nyakig húzom a vastag harisnyát, úgyse látcik..rá a vékonypántos, rá meg egy félig tapadós póló, hogy még véletlen se tûnjön átt.., fölé kapucnis pulcsi, alul térdzokni, szal jól felöltözök! :D de én mindíg így csináltam, nem szeretek fázni, nyáron van a mutogatás idõszaka, akkor kell kinyílni!! 24/L
Elsõ vagyok (22/L) Nem húznám fel. Nem divat kérdése nálam ez, hanem nem bírom a ruhát magamon, garbót pláne nem például. Persze azt se mondtam egy szóval sem, hogy kin vana derekam egész télen, hanem normálisan de mégis atléta nélkül. Meg harisnya nélkül. Amikor megfáztam õsszel, az sem emiatt volt, olyna hüólyaghurutom volt, hogy doknál várva vert a víz, és egész délelõtt sírtam....szal tdom mirõl bezséltke, de ez jött nekem "bentlévõ" derékkal is...
Felvennéd majd, de már késõ... Nekem 4 évvel ezelõtt volt egy komoly vesemedence gyulladásom, pedig sohasem mászkáltam nyitott derékkal. Én nem gondolkodok a divat vs egészségen egy percig sem, nekem divatból nem lesz kint -20 fokban a derekam. Amúgy pedig most nagyon divatosak, és szépek ezek a derék melegítõk. talál hippsi vagy hippies a neve. Szép színesek, a télre én is beszerzek magamnak egyet. 24L
Én mindig hordok bodyt (amikor meleg van, akkor természetesen nem), mert nekem így sokkal kényelmesebb: nem fázom, nincs kint a bugyim, ha leülök, stb. Ez már ilyen új fajta body, csak kis vékony pántja van és egy kicsit alakformáló is, bár 170 cm és 55 kg vagyok, szóval arra nem nagyon van szükségem, inkább híznom kellene. Szó, ami szó én imádom a bodyt, a sok kis butus meg majd jól megbánja késõbb. 17/L
hálás köszönet a lepontozásért, szeretnék 0 pontos lennni :P szal lécci ezt is meg a többit is 0 ra, mert azt akarom h az alap%om 0 legyen ....:P szal így müxik..ha nem értek egyet a kérdezõvel..... lepontozás...vagy mert tök másképp gondolkodok mint a világ..vagy a most iccs ücsötgõ anuykák meg fázós csajok XD
Eszem ágában sincs felhúzni, amúgy is idegesít a ruha magamon....eddig is kibírtam atelekt enélkül, mióta nem kislány vagyok, és nem anyuka dönti el mit vegyek fel
talál=talán, bocsika
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszaitokat! Azért örülök, hogy a húszon túliaknak már benõtt a fejük lágya :D Azt hittem többen fognak érvelni a csupasz derék mellett, de örülök, hogy nem :) Viszont a divatdiktátorok is gondolkozhatnának, hogy nem normális dolog, amikor télen -15 fokban a lányok vastag szörmegalléros dzsekit viselnek, de kb 10 cm-s sávban kint van a csupasz derekuk. Arra nem gondolnak, hogy késõbb mennyi egészségügyi problémát okozhat ez, akár meddõvé is válhatnak :S Azért írjatok még!! Szép napot mindenkinek!
Én 16 vagyok, és egyenesen idegesít ha kint van a derekam. Csípõnadrágot hordok, de meg sem veszek olyan felsõt ami rövid. Akkor inkább otthagyom.
MINDIG veszek fel!!! kb csípõig érõt e pólóm alá és azt jól be tudom tûrni! nyáron is szoktam, tehát MINDIG, akármilyen is az idõ! 12/L
uccsó vagyok, tehát trikóról beszéltem természetesen nem bodyról!
Én szoktam ilyen kis toppot venni télen a ruha alá, mert fázós vagyok :D 17L
Nem hordok egyiket se, mert nekem bennt mindig melegem szokott lenni télen, megsülnék, ha még egy réteg lenne rajtam. Viszont normális hosszúságú felsõket hordok, kardigánnal és hosszabb szövetkabáttal, úgyhogy sosincs kinn semmim. 17/L
Rajtam szinte mindig van! Kb. mindenkit leszartam a télen, mivel én még a pólómat és a pulcsimat is betûrtem a dupla harisnya alá! Amúgy még most is hordom a trikót meg egy harisnyát, mert fázok! NEhogy már egy teljesen látszat dolog döntse el, a terhességem tárgyát!
azt kifelejtettem, hogy 16/L
genetika....barátnõm is így van... 17/f
Kell egy barát? :) Sztem az elsõ képen látható hölgy csinosabb. A második képe lévõ se rossz, de az már vékony. Ha olyan vagy, mint az elsõ, akkor nincsen baj. Hol laksz?
A kérdező hozzászólása: nincs barátom de azért köszi
Kedves kerdezo, ne is gondolj arra hogy leadj a derekadbol. Nagyon is csinos vagy ;) Szerintem vagyunk egy paran akik szerencsesnek tartjak a baratod.
szerintem az elso jobb no:)
semmit. Ez genetika.
Sztem a kettõ ugyanolyan...
A kérdező hozzászólása: ilyen egybe alak vagyok nem pedig homokóra
A kérdező hozzászólása: igen, találtam is egy hozzám nagyon hasonló nõt ezen a képen: http://www.google.hu/imgres?q=sportos+N%C5%90I+ALAK&um=1&hl=.. és ez lenne az álom alak: http://www.google.hu/imgres?q=n%C5%91i+alak&um=1&hl=hu&biw=1..
képet tudnál küldeni?
A kérdező hozzászólása: :( nem érzem magam valami vonzónak bár barátomat nem zavarta de direkt nem is hívtam fel rá a figyelmet
nekem megfelelsz! :)
szerintem felcserelted a ket kepet.na de ha esetleg tennel fel magadrol egyet arrol biztosabbat mondanank

Egy kis szöveget kéne írni úgy, hogy ezek a szavak benne legyenek: dérrel-dúrral, piszkosak, előkerül, fúj, reggelre. De nekem nem jut eszembe semmi. Ötletek?

Legjobb válasz: Anya nagy dérrel-dúrral jött oda hozzá,hogy megint piszkosak a reggelre kikészitett ruháim,pedig fúj a szél,de megnyugtattam,hogy elõkerül még tiszta a szekrényembõl.

Anya nagy dérrel-dúrral jött oda hozzá, hogy megint piszkosak a reggelre kikészitett ruháim, pedig fúj a szél, de megnyugtattam, hogy elõkerül még tiszta a szekrényembõl.
Reggelre nagy dérrel-dúrral elõkerültek a piszkosak, fúj!

Hogy érhetném el, hogy a derekem 60 cm-es legyen?

Mármint ha megmérem mér?szalaggal, akkor hatvan és hatvanöt között legyen. És a másik kérdésem, hogy most elég izmos a lábam, mg úgy mindenem, mert rendszeresen kézilabdázom. Az izmot el tudom tüntetni valahogy? 15/L

Legjobb válasz: Úristen... A kérdés is meg ez a válasz... NEM mindenkinek lehet 60 cm-es dereka, ha valakinek egyenes az alakja, vagyis nem túl nõies, annak nem lesz homokóra alakja soha. Azért irigylem az elõttem szólót, hogy kép nélkül látja, hogy néz ki a kérdezõ, sõt, össze is tudja mással hasonlítani. Az izom akkor tûnik el, ha a sportot huzamosabb idõre abbahagyod, de annak meg mi értelme? Amikor majd a tükörben azt látod, ez így jó, akkor nem mind1 a centi?

Úristen... A kérdés is meg ez a válasz... NEM mindenkinek lehet 60 cm-es dereka, ha valakinek egyenes az alakja, vagyis nem túl nõies, annak nem lesz homokóra alakja soha. Azért irigylem az elõttem szólót, hogy kép nélkül látja, hogy néz ki a kérdezõ, sõt, össze is tudja mással hasonlítani. Az izom akkor tûnik el, ha a sportot huzamosabb idõre abbahagyod, de annak meg mi értelme? Amikor majd a tükörben azt látod, ez így jó, akkor nem mind1 a centi?
Nem hinném, hogy izmos vagy. http://body.builder.hu/kepnagy.htm4?NAGYKEP=1226243947 Õ kb 2 évvel idõsebb nálad és izmosabbnak mondható. Menj el doktor bácsihoz, méress egy testzsír százalékot. Kb 20%-nál 60 körül lesz a derekad.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!