Találatok a következő kifejezésre: Hogy legyen a (15458 db)

176 cm vagyok akkor hány cm kell hogy legyen a derekam, csípőm, hogy szép alakom legyen, körülbelül?

Legjobb válasz: Ez azért nem így megy... Mert nem mindegy, hogy pl körte v. homokóra alkat vagy széles csípõvel, vagy alma, esetleg egyenes alkatú.

Ez azért nem így megy... Mert nem mindegy, hogy pl körte v. homokóra alkat vagy széles csípõvel, vagy alma, esetleg egyenes alkatú.
A kérdező hozzászólása: körtének látom az alkatom
A kérdező hozzászólása: 107cm csípõ az széles nem?
Ha a csípõcsontod is alapból széles (gondolom, igen, ha körte vagy), akkor szerintem 176 cm-hez nem olyan sok az a 107 cm.
A kérdező hozzászólása: szerintem körte vagyok, vagy homokóra nem tom

Lányok-fiúk! Hogyan legyen a barátnőm odáig értem?

Úgy érzem nem szeret annyira, hogy mindennél jobban. Szeretném, annyira magamba zúgatni, amennyire lehet :) Hogy a nap minden percében vágyódjon utánam. Tippek-trükkök?

Legjobb válasz: járj a kedvében, kényeztesd, légy jó az ágyban, légy hûséges

járj a kedvében, kényeztesd, légy jó az ágyban, légy hûséges
Pár hónap múlva meg azért fogsz ideírni, hogy nem hagy békén a barátnõd, megfojt, nem ad teret stb stb...
A kérdező hozzászólása: Nem-nem. Még jó is lenne, ha úgy kötõdne. Engem konkrét tippek-trükkök érdekelnének.
14
14 év felett lehet szexelni.
Ha nem 26 lennél, hanem csak 17, akkor 12 éves lánnyal is pettingelhetnél, vagy orálisan szexelhetnél. (Közösülést nem.)
Ha elmúlt 14, akkor bárkivel lefeküdhet, amennyiben saját beleegyezésével teszi, és nem kényszerítik rá. Ellenszolgáltatásért, pénzért pedig 18 éves kora után csinálhatja.
legyen 14, érje fel a templomkilincset, és bírja el a vazelinos vödröt
utolsó, ez büntet :D:D
19:05 "Mára az általában a települések által kijelölt türelmi zónákban, és azok hiányában a védett zónán kívül legálisan folytatható tevékenység lett. (...) Ugyanakkor magánlakásokon a prostitúció teljesen legális. 2007 óta lehetséges Magyarországon egyéni vállalkozói engedély kiváltásával legálisan is ûzni ezt a foglalkozást, számlát adni a szolgáltatásról és adózni utána." Szóval dehogynem lehet csinálni 18 éves kor után.
A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 18:57 pénzért szexuális szolgáltatást nyújtani prostitúció, ami kis hazánkban nem legális...ha 50 éves az illetõ, akkor sem amúgy ja, 14...de ha a törvény nem is bünteti, valamelyik férfi családtag annál is inkább
14, attól még elítélendõ... Csak épp már nem ütközik törvénybe.
Japánban ha japán állampolgár lennél akkor 13 évessel is dughatnál, a Fülöp szigeteken pedig már 12 évessel is, de mivel magyar állampolgárságod van, így mindenhol ez vonatkozik rád, vagyis 14 éves a min kor akivel kikezdhetsz.
Elõzõhöz: természetesen, hacsak a helyi törvények nem szigorúbbak. Nekem egyébként olyan kiegészítése rémlik a korhatárt tartalmazó törvényrõl, hogy a 14 csak heteroszexuális kapcsolatra érvényes, homoszexuális kapcsolatnál 18 a korhatár, még mindkét fél beleegyezése esetén is.
Elõzõ: rosszul tudod. A homoszexuális pont úgy van, mint a hetero.
Lehet, igazából nem kellett érintettség okán jobban utánanézni a dolgoknak :)

A ". fenn kell hogy legyen. " vagy ". fenn kell, hogy legyen. " a helyes írásmód?

Lehet rossz a kategória "nyelvtanulás", de nem találtam jobbat.

Legjobb válasz: ha jól értelmezem az Osiris helyesírás szavait, ebben a szórendben fakultatív a vesszõ használata (nem kis meglepetésemre, mert én tettem volna) a _kell, hogy fenn legyen_ esetében ki köll tenni a vesszõt én megkerülném, ha van rá mód: fenn kell lennie :)

ha jól értelmezem az Osiris helyesírás szavait, ebben a szórendben fakultatív a vesszõ használata (nem kis meglepetésemre, mert én tettem volna) a _kell, hogy fenn legyen_ esetében ki köll tenni a vesszõt én megkerülném, ha van rá mód: fenn kell lennie :)
A kérdező hozzászólása: Igen, így frappánsan megkerülhetõ lenne. :)
Kell a vesszõ. Legalábbis én úgy tanultam. "Hogy" elõtt mindig vesszõ áll, kivéve, ha az a "hogyan" szónak a rövidítése.
1. hozzászólóhoz csatlakoznék, én is vesszõt tennék, biztos, ami biztos. Az Osiris liberálisabban kezeli a helyesírást, mint az érvényes MTA hivatalos helyesírási szabályzata. Én tennék vesszõt.
Még valami a fentihez. Minden nyelvre, így a magyarra is érvényes, hogy tanulj meg a nehéz esetekre példamondatokat. Nekem errõl a kérdésrõl mondjuk beugrik az LGT dala, amiben azt (is) éneklik, hogy "nagyon kell, hogy szeress engem", nehéz vesszõ nélkül elképzelni. Érdemes utánanézni a bizonytalan, liberális-megengedõ könyveknek (mivel a magyar nagyon bonyolult és nehéz nyelv, változik, néha már nem tudni miért, pl. "hull a hó" de "hullik a vakolat", stb., a szótáraktban, helyesírási tanácsadókban mindig a gyakoribb, és/vagy inkább elfogadott változat van elõször leírva, utána a másodi, és aztán leírják, hogy mindkettõ helyes. Haszáld a legelsõt. ..Bizonytalanságra másik példa, a vegyes hangrendû szavak toldalékai. "Férfinek" vagy "férfinak". Elvileg mindkettõ helyes. Grétsy professzor szerint ilyen esetben az a tendencia, hogy mindig a MÉLY hangrendû ragot kell választani (tehát férfinak, bár a másik is helyes.)

Hogy legyen a kéztartásom fekvőtámasznál, hogy inkább mellre menjen a gyakorlat? És hogy tartsam, ha inkább tricepszre szeretnék dolgozni?

Legjobb válasz: ha a mellizmodat akarod megdolgoztatni, akkor a kezeid a válladdal párhuzamosan legyen, ha tricepszre, akkor a tested mellett legyenek a kezeid, a csípõd és a vállad közötti távolság felénél

ha a mellizmodat akarod megdolgoztatni, akkor a kezeid a válladdal párhuzamosan legyen, ha tricepszre, akkor a tested mellett legyenek a kezeid, a csípõd és a vállad közötti távolság felénél
Nem egészen úgy van ahogy az elsõ írta. Mellnél széles tartással vállszélesség duplája. Tricepsznél pedig szûk tartással, a legnehezebb ha a kézfejeid összeérnek.
Ha mellizomra mész, a vállszélesség 2x-ese, ha pedig tricepszre akkor érjen össze a 2 mutatóujjad vége.

Férfiaknak szol a kérdés: mik azok az alapvetö dolgok, amik meg kell, hogy legyenek a nöben és mik a kizàro tényezök?

Pl., feltétlenül tudjon fözni, legyen diplomàja, beszéljen nyelveket, jöjjön ki a haverokkal stb... Mik azok amik nélkül szoba sem jöhet egy nö egy komoly (!) kapcsolatra?

Legjobb válasz: alapvetõ dolog, hogy szeressen, eltudj vele beszélgetni, tudj vele viccelõdni, szóval jól érezd magad vele. a kizáró okok meg mindenkinél más.. persze az is fontos, hogy jól kijöjjön a barátaiddal, ne legyen féltékeny, és ne balhézzon , ha épp a barátaiddal vagy néha (ettõl agyvérzést tudok kapni). Az, hogy milyen végzettsége van csak külsõség szerintem (persze ne legyen hülye). A fõzést meg idõközbe is megtudja tanulni:D 18/F

alapvetõ dolog, hogy szeressen, eltudj vele beszélgetni, tudj vele viccelõdni, szóval jól érezd magad vele. a kizáró okok meg mindenkinél más.. persze az is fontos, hogy jól kijöjjön a barátaiddal, ne legyen féltékeny, és ne balhézzon , ha épp a barátaiddal vagy néha (ettõl agyvérzést tudok kapni). Az, hogy milyen végzettsége van csak külsõség szerintem (persze ne legyen hülye). A fõzést meg idõközbe is megtudja tanulni:D 18/F
elsõ vagyok, végülis korosztály függõ, én 18 vagyok, és más a nézõpontom mint a másik kollégának:D
Legyen okos, intelligens, legyen saját véleménye és akarata, és nem kell feltétlenül tudnia fõznie. És ami kizáró tényezõ: a csúnya beszéd, bulikba járás (mert oda a nem értelmes emberek járnak) és a lustaság. Mondjuk engem nagyon vonzanak az orvos, mérnök, tudós, jogász stb. nõk. 31/F
- feltétlenül tudjon fõzni --> nálam nem fontos mert szeretek fõzni - diploma --> nem ez számít! Nem ettõl lesz valaki életrevalóbb, és nem ettõl fog tudni valaki érvényesülni a világban és nem ettõl fog tapasztalatot szerezni élet terén. Ergo nem érdekel. - beszél nyelveket..---> nem kötelezõ, de örülök neki mert nem vagyok perfekt - kijöjjön a haverokkal --> ez azért nem árt, de ehhez hozzátartozik h mennyi értelmes a lány mennyire érett gondolkodásu, vagy csak egy kuka valaki aki ha odarakják a sarokba ott marad és csak kussol... Ami kizáró ok: - ne a középkorban éljen se testileg, se külsõleg :) - ne pénzért jólétért legyen a pasijával - túl rövid haj kizáró ok, lehet õ az isten is akkor is. - ne kezdjen el rinyálni meg húzni a száját, ha egy festés után takarítani kell. - ne hazudjon, legyen õszinte. --a külsõbe most nem megyek bele--
-rövid haj-ha csak vállig ér már felejtõs -hájas test -löttyös has -narancsbõr -hízás-azonnal szakítok -nem sportol -lusta -irányítani akar -nem érti a viccet -nem foglalkozik a külsejével -elvár de nem add semmit Ha ezek egyike is van sajnos nálam az a lány felejtõs, azonnal szakítok vagy nem foglalkozok vele.
A kérdező hozzászólása: Köszike a válaszaitokat! :) Látom, többen is írjátok a túlsúlyt. Persze ez nem éppen pozitívum, de tényleg kizáró tényezõ, bármilyen klassz belsõ tulajdonságai is vannak a nõnek? (Nem véletlen kérdezem, én is túlsúlyos vagyok és érdekel. :)
Nehéz erre válaszolni... valami plusz kell. Valami ami megfog, egy kislányos mosoly, egy huncut tekintet, valami amibõl talán megsejtem hogy én sem vagyon a hölgy szemében kutyaütõ. Ha fõzni tud, az elõny, de nem feltétel. Diploma, nyelvek, formális dolgok, azért ha vannak barátnõi az nem baj, ha meg az én barátaimmal is ki tud jönni, az már több mint jó. És ha hazaérek, adjon 5 percet, addig ne támadjon le semmivel, mert annyi kell nekem hogy átkapcsoljak a munkáról a magánéletre. Utána nyitott vagyok bármilyen témára, de az is a halálom, ha hazaérek és se át nem öltöztem, se nem pisiltem, de máris valami témákat kell hallgatnom azonnal. Csak 5 percet kérek, nem nagy dolog. Valamint még el kell mondjam, nagyon konzervatív vagyok, ezért leírom mik a kizáró tényezõk : elvált, elvált+gyermek, dohányzás, drogozás(könnyû is), tetoválás, pirszing (bárhol), jelentõs túlsúly(több kg, mint magasság(cm)-80). Lehet, hogy túl igényes vagyok.
Egyszerû: Nem lehet konkrétumokat kiemelni, csak az összhang a lényeg. Látni fogod már az ismerkedés alatt. "Ne olyasvalakit keress akivel letudnád élni az életed, hanem aki nélkül nem" 18/F
Mi kell: - szép legyen, legalábbis nekem :) - igényesség - ambíció - szorgalom - ész Kizáró tényezõ: - buta - plázacica - sznob - nem tud önálló lenni - szórja a pénzt, nem tud spórolni - kellemetlen szagú a lehelete, teste 24/F
Attól, még, hogy egy lány túlsúlyos nem kizáró tényezõ, fõleg, ha sok jó tulajdonsága van :)
Miért akarod, hogy legyenek kölykei? Tenyészteni akarsz?
Oké, te egy tárgyat szeretnél vásárolni magadnak, szóval én itt kiléptem a beszélgetésbõl...
Majd beadja a menhelyre, vagy a fajtamentõkhöz, mert az már használhatatlan lesz és túl drága lesz az etetése...
Kérlek, ezt a tovább akarom tenyészteni dolgot mondd el a tenyésztõnek is, majd arra megfelelõ kutyád ad neked. De ne csodálkozz ha plüssbõl lesz.
5 év? Mi az isten csinálsz a kutyával h 5 év múlva használhatatlan? Amúgy ne azon a segítõn spórolj már, aki tizenx évig a társad lesz. Drága cipõ nem gáz, drága telefon nem gáz, internet nem gáz, de egy érzõ, lélegzõ lényért normális árat fizetni már az?
És milyen munkára szeretnéd használni? Ugye tudod, hogy egy szuka szülhet akár 8 kölyköt is? Amúgy ha munkakutya vérvonalat szeretnéd továbbvinni (mivel azt mondod dolgozni akarsz vele) akkor célszerû lenne olyan kennelt választani. Amit te találtál az milyen vérvonal? Sportos, munka, örzõvédõ?
Eltartása havi szintem kb 10000-bõl kijön, ebben benne van a kaja és a kullancs elleni csepp, ha majd ezt választod. Azt, hogy milyen célra szeretnéd venni egyedül TE tudhatod. Ha tenyészteni akarsz, akkor kösd fel a gatyádat, mert elég drága mindenre leszûretni és már maga a kölyök is elég drága lesz. Lehetnek a kannak is kölykei, miért kell rögtön szukára gondolni???
de az 5 éves kutya még nem öreg! sõt..!
A kérdező hozzászólása: nem a drága etetésrõl van szó, azt szüleim késõbb elvállaják, hanem arról, hogy ha kiöregszik legyen legalább egy kölyök, ami emlékeztet majd az elsõ német juhászomra...
Rendkívül rossz a hozzáállásod a dologhoz. Egy kutya tizenévig él. Az ötéves kutyával mit szeretnél tenni? Lecserélni a kölykére?
A kérdező hozzászólása: nem, de olyan célra szeretném használni, hogy a kölykeit is munkára foghassam, és így olcsóbb lenne, mint hogy új kutyát venni, ha kiöregszik a szuka
A kérdező hozzászólása: nem akarom tovább vinni teljesen a vérvonalat, de nem óhajtok több ezerért 5 év múlva venni egy új kölyköt és õt is kiképezni
De hát a kedves kérdezõ nem akar tenyészteni, õ olcsón meg akarja úszni szaporítással is. Ide persze máris nem kell a fedeztetésért fizetni, max csak ha apróhirdetést tesz közzé valahol, nem kell szûretni a kutyát, a kölyköket nem kell oltatni, sõt, õ csak egyet akar, a többit agyon is lehet verni/utcára dobni/menhely elõtt lerakni. Máris olcsó lesz az egész. Persze ha már 5 évesen "öreg" lesz a kutya szerinte, akkor nyilván se kullancs ellen semmi, se betegség esettén semmi, se olyan minõségû eledel, amire szüksége lenne a kutyának (itt persze a következõ kérdés, etetnék-e rendesen szerencsétlen párát) és még gondolom -mivel a jövõbeli következõ kutyán máris spórolni akar- még olyan vérvonalt sem választ, aki esetleg megfelelne a munkának, amit írt. Hát kedves kérdezõ, én max. plüss nyuszit adnék neked. Még a játék kutyát is félteném tõled.

Hány éves korára elvárás, hogy legyen a férfinak saját lakása ill. autója a nők szerint?

Legjobb válasz: Ez nem így megy!!! Ez totál relatív téma. Én tisztelem, ha egy férfi elhivatott a szakmája iránt - és lehet azzal nem keres túl jól. Éljen hát a szüleivel, utazzon bkv-val, de ne legyen anyuci kicsi fia, tudja eltartani magát (tehát legalább felelõsen válasszon szakmát, ne fogjon mindent a körülményekre), ne szórja a pénz sz--rságokra, ha már szûkösen él, ne legyen igénytelen.

Ez nem így megy!!! Ez totál relatív téma. Én tisztelem, ha egy férfi elhivatott a szakmája iránt - és lehet azzal nem keres túl jól. Éljen hát a szüleivel, utazzon bkv-val, de ne legyen anyuci kicsi fia, tudja eltartani magát (tehát legalább felelõsen válasszon szakmát, ne fogjon mindent a körülményekre), ne szórja a pénz sz--rságokra, ha már szûkösen él, ne legyen igénytelen.
Hát autó olyan 25 felett legyen meg albérlet. Saját lakás nem fontos mivel manapság sajna nem könnyû az élet itt :$
Szerintem totál értelmetlen csak azért albérletbe költözni, hogy az ember ne legyen otthon. Legfeljebb akkor érdemes ha valaki olyan helyen kap munkát ami utazással már úgymond kényelmetlen lenne, és olyan munkát, ami elõrelépést, sok pénzt, de minimum élvezetet jelent az egyén számára. Ez a legyen mindenkinek saját lakása téma csak a 20. századi fogyasztói társadalom szülötte, ellentmond olyan dolgoknak mint a gazdaságosság, környezettudatosság, eltávolítja egymástól a családokat, magányossá teszi az embereket, és aki nem költözik külön, azt a többiek virtuálisan szégyenpadra állítják és kigúnyolják.
Attól függ, hogy a férfi felsõoktatásban végzett-e vagy sem. Egy 20 év körüli szakmunkástól már elvárják a környezetükbõl szóba jöhetõ csajok, hogy már legyen albérlete, valamilyen autója. Egyetemet végzett férfiak körül mozgó csajok meg csak mondjuk 25 évesnél idõsebbtõl várják el.
Saját lakás nem kell, de ne lakjon a szüleivel. Egy használt autót meg lehet már pár 100 ezerért is venni, 20-25 éves korban azért már bõven belefér (nekem is volt 25 évesen lány létemre, csak eladtam mert már nincs rá szükségem)
Honnan veszed hogy távol él a szüleitõl? Sehol sem írt ilyet.
A kérdező hozzászólása: Még mindig nem mondta, hogy mit csinál Budapesten a szüleitõl távol. Gondolom azért nem, mert tanul és a szülei támogatják. Arra azt lehet mellet verni.
Szerintem ilyen gazdasági helyzet mellett inkább kiváltság ha van lakása az embernek.
Mint ahogy azt a zárójeles részben is írtam.
Nem. :)
A kérdező hozzászólása: És azok a piacképes emberek itt verik a nyálukat egész nap gyk-n. HAHAHA!
De most komolyan... WTFAYTA???
A kérdező hozzászólása: "Én 22 vagyok és külön élek a szüleimtõl 3 éve albérletben."
Szövegértés: elégtelen! Azt írta hogy külön, nem azt hogy távol.
Nem értem miért tartozom neked magyarázattal bármire is de ha nagyon tudni akarod dolgoztam Angliában 1 évet onnan hoztam haza egy kis pénzt itthon meg hoszteszkedtem suli elõtt barátnõm meg dolgozik szóval így van albérlet :P Nagyon hihetetlen mi ?! Pff :D
A kérdező hozzászólása: qrzy te inkább a szövegértésemet ne vond kétségbe, mert a másik topikban is úgy oltanak, mint a szart. Biztos elképzelhetõ, hogy 2 utcányira lakik a szüleitõl... Zsófikám: ez mind múlt idõ. Azt a pénzt már rég felélted, szóval mégiscsak a szüleid támogatnak?
Na jó kérdezõ látom csak kötekedsz úgyhogy szia :D
A kérdező hozzászólása: Ezzel is az igazamat bizonyítod.
Hát igen, ott is hasonló agyhalottak vannak. :)
Egyébként képzeld, vannak olyan emberek, akik nem végigkockulták a gimnáziumi éveket, hanem olyan képességeket szereztek, ami már 20 éves kor körül is piacképes. (ahelyett hogy feljönnek a gyikra és hülyeségeket kérdeznek.)
Barátnõmmel lakom amikor elköltöztünk akkor még a nõvére is velünk lakott szóval hárman voltunk. Amúgy se valami palotára gondolj egy egyszerû két szobás 55nmes lakás :$
A kérdező hozzászólása: Akkor 22 évesen mit csinálsz ott 3 éve? Mûkörmös vagy? Ne nézz már hülyének.
Akkora, amikor a férfiak szemében is elvárás lesz, hogy a nõnek legyen lakása, autója.
Szerintem is, nem az fontos, hogy saját legyen, hanem hogy ne anyuci szoknyája mellett éljen még akkor is, amikor már komolyabb kapcsolatot tervez egy nõvel.... Ezt teheti albérletben is, ha úgy hozza az élet.
szerintem jó ha egy férfinak van autója de szerintem nincs elvárás ha valakit szeretek akkor nem érdekel h van e autója és lakása L
Nem várom el egyiket sem, hogy legyen.
"Saját lakás nem kell, de ne lakjon a szüleivel. " Oké, de akkor neked is legyen. "Egy használt autót meg lehet már pár 100 ezerért is venni, 20-25 éves korban azért már bõven belefér (nekem is volt 25 évesen lány létemre, csak eladtam mert már nincs rá szükségem)" Ha neked sincs, akkor ne is várd el.
#10 Azért nem rossz dolog külön lakni a szülõktõl, pláne ha olyanok, hogy felnõtt létedre is mindenbe beleszólnak. Meg ha együtt akarjuk tölteni az idõt, kényelmesebb egy "saját" albérletben ahol egyedül lehetünk, mint ott ahol ott vannak a lakásban még a szülõk is. Szóval az albérlet nem rossz dolog. Persze nem elvárás.
Szerintem sok válaszoló abból indul ki, hogy õk a fõvárosban/városban élnek. Ott könnyebb különköltözni, rengeteg olcsó albérletet találni esetleg lakótársakkal...Vidéken azért máshogy mennek a dolgok, szerintem ott sokkal több fiatal sokkal hosszabb ideig él a szüleivel, és ez ott kevésbé "probléma". Mellesleg én is pesti vagyok, de könyörgöm, nem élhet mindenki a fõvárosban, meg nem akarhat mindenki oda költözni.... :) Kocsi meg nyilván akkor kell az illetõnek, ha szüksége van rá.
Én 22 vagyok és külön élek a szüleimtõl 3 éve albérletben. Autóm nincs de ha lesz rá pénz veszek. :P Ha én mint nõ képes vagyok erre akkor ne mondjátok nekem hogy egy 25+os pasitól ez olyan nagy elvárás :O
Hát nem tudom, újabban arra jöttem rá hogy elég gázos egy fõre fõzni :( Egyébként ti tisztában vagytok azzal hogy pontosan mi a funkciója egy autónak?
A kérdező hozzászólása: Zsófikám úgy könnyû külön élni szülõktõl, hogy tanulsz és a p1csád alá raknak mindent, beleértve az albérletet is!
Szerintem mindenki azt várja el a másiktól, amit õ is tud nyújtani. Ergo ha nincs kocsid/lakásod, akkor nagyon nem kéne ezt elvárni a másiktól.
Nem raktak alám semmit de biztos jobban tudod úgy hogy nem is ismersz :D Viszont igen az igaz hogy a fõvárosban lakom és vidéken ez valóban nehezebb lehet.
Kérdezõkém. Neked vannak háttérinformációid, vagy a Zsófikával kapcsolatos megjegyzésedet az ujjadból szoptad? (amirõl igazán leszokhattál volna még a számítógép kezelésének megtanulása elõtt. Rengeteg bacilus tanyázik a billentyûzeteken.)
Remélem azért annyira mégsem elvárás :/ Nekem van autóm, amit csak én használok (igaz egyik szülõ nevén, mert úgy olcsóbb a biztosítás...), de csak a benzin mellet (karbantartást most hagyjuk...) albérletre már nem nagyon telne a 88eFt-os bérembõl, pláne, hogy akkor a rezsit is én fizetem + kaja, pia, és még a lányt is vigyem el ide-oda szórakozni, ha már a saját szórakozásomról le is mondok pénz hiányában... nehéz lenne akár nullszaldósra is kijönni... Nos az a helyzet, hogy amíg nincs egy stabil kapcsolatom, akivel megoszható a költségvetés, addig nem fognék bele a különélõsdibe... viszont ezekszerint, amíg nincs albi + kocsi + plazmatv, addig nem lesz stabil kapcsolat... értem én, ördögi kör... :(

Hogyan legyek a barátja?

Kb 2 hónapja lett vége egy 3 éves kapcsolatomnak. Úgy döntöttünk barátok maradunk, viszont most megismerte a tökéletest, azt a személyt akire eddig mindigis vágyott, kiegészítik egymást. Eddig úgy gondoltam az h barátkk maradunk nagyon jó és örültem is mert én szúrtam el mindent így a barátsága sokat jelent nekem. És tudom h még mindig fordulhatok hozzá. Most viszont bármennyire törekszem néha rámtör a fájdalom amikor arról beszél h milyen boldog és amikor látom rajta h majd kiugrik a bőréből. Annyira vele akarok örülni és mégsem tudok. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Tartsatok szünetet, nem egészséges dolog ez az akkor folytassuk barátként dolog, most a részedrõl különösen nem. Ne találkozzatok, ne is beszéljetek, hogy neked könnyebb legyen túllépni rajta és esetleg találni egy új párt; ha ez sikerült, akkor simán lehettek barátok, mert már egyikõtök sem azon fog agyalni, hogy milyen lenne a másikkal, miért nem vagyunk együtt, stb.

Tartsatok szünetet, nem egészséges dolog ez az akkor folytassuk barátként dolog, most a részedrõl különösen nem. Ne találkozzatok, ne is beszéljetek, hogy neked könnyebb legyen túllépni rajta és esetleg találni egy új párt; ha ez sikerült, akkor simán lehettek barátok, mert már egyikõtök sem azon fog agyalni, hogy milyen lenne a másikkal, miért nem vagyunk együtt, stb.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ viszont, az a baj ha most elengedem akkor soha többé nem leszünk barátok ezt tudom. És én nem akarom õt elveszízeni. Valahogy sikerülnie kell a dolognak.
Sajnos bele kell törõdni. Kezdj el te is másokkal ismerkedni, tegyél meg mindent, hogy sikerüljön elfelejteni. Nem baj, ha találkoztok, de túl gyakran. Tanulj, próbálj ki új dolgokat, járj el otthonról, és kerüld azokat a helyzeteket, amikor akaratlanul is elkezdesz ezen gondolkodni - ez talán segít, minél kevesebbet gondolsz rá, egy idõ után megszokod, és ha nem is tûnik el teljesen, de legalább enyhülni fog az érzés. Nem is beszélve arról, hogy ha elkezdesz mással is foglalkozni, talán te is megismered a "tökéletest".
elõzõ vagyok.. *Nem baj ha találkoztok, de NE túl gyakran.

Hogyan legyek a gimi cicababája?

Legjobb válasz: Hosszú,hidrogénezett haj,vörös mûkörömök,magassarkú,szexi mellkidobós felsõk,márkás cuccok,drága parfüm.Légy flegma és érzéketlen,nagyképû és megjátszós,de a srácok elõtt riszáld magad és nyalizz nekik.Kb. ennyi.

Hosszú, hidrogénezett haj, vörös mûkörömök, magassarkú, szexi mellkidobós felsõk, márkás cuccok, drága parfüm.Légy flegma és érzéketlen, nagyképû és megjátszós, de a srácok elõtt riszáld magad és nyalizz nekik.Kb. ennyi.
Az agyi szinted megvan hozzá. Õstehetség vagy.
Kacérkodj a pasikkal aztán pattintsd le õket. Meg fognak õrülni. legtöbben ezt csinálják. Meg eljátszod hogy te bármelyik pasit meg kaphatod és akkor sokan be fognak szállni a versenybe. Amilyen számalmasak.
Öltözz lenge ruhákba, légy laza, érzéketlen stb.Az elõttem szólókkal is egyetértek:)
Szerintem meg azért mert egy idióta kisleányka!!XD
Amugy mért akarsz a gimi cicababája lenni ? :D
Azért, mert ez kamu kérdés...
és tedd szét a lábad minden 2. fiúnak. csak ügyesen.
:"D
És majd csodálkozni fog, hogy minden fiú (+ tanárok) "átmennek" rajta :/
õszintén meg tudlak érteni, hogy hülye k*rva akarsz lenni, a valószínûsíthetõ korodban (13-14 évesen) én is észrevettem, hogy ezek körül forog a világ. de gondolj bele: -ezeknek nincs 1 IGAZI barátjuk sem, csak olyan, aki max azt tudja, hogy mi a kedvenc ruhamárkája -a pasijaik sem a csajt magát értékelik, hanem büszkék arra, hogy hú milyen jó csajuk van, de az nemhogy nem IGAZI szerelem, még csak szerelem se. csak felvágás a haverok elõtt - a hátuk mögött még a "barátaik" is utálják õket, akik valószínûleg azért barátkoznak vele, mert gazdag/menõ/partyhercegnõ/erõsebbnek, jobbnak érzik magukat egy olyan ember mellett, aki mindenkinek beszól, függetlenül attól, hogy jogos-e, vagy sem - a tanárok eléggé ki szoktak cseszni az ilyenekkel - igazság szerint ezeket inkább sajnálni kell, mert nincsenek belsõ értékeik, és ezzel próbálnak kompenzálni - mindenkinek, aki nem olyanok, mint õk, beszólnak, arra nem is gondolva, hogy esetleg életre szóló sebeket ejthetnek rajtuk szerintem ne változtass magadon, addig örülj, amig te nem vagy ilyen felszínes tyúk.
Te büdös ri*anc!:@
mért akar vki a gimi r*banca lenni ? hogy aztan ha kijartad legyen egy fuxxos, susogos nacis bmw-s pasid aki mikor már kicsit megöregedsz eldob mint egy szemetet és akkor majd nezhecc hogy egesz eletbe csak kihasználtak és majd ott álsz egyedül és akkor már szép se leszel meg a kevés agyad miatt senkinek se fogsz kelleni fõleg oylannak aki tenyleg megbecsül és szeret. Na nembaj sok szerencsét hozzá majd 20 év múlva meglátod hogy igazam lett :D
Az elsõ kommentelõ már mindent elmondott, még annyit tennék hozzá: legyél könnyen kapható!
Aki a gimi cicababája akar lenni annak le kell feküdnie velem, és akkor megosztom vele a gimis tapasztalataimat hogy hogyan lehetne a legeslegmenõbb csaj a gimiben. 19f
Miért akar valaki egy idióta szétb*szott p*csájú plázaku*va lenni? de ha neked az jó...ámen...nézd meg az álom.net-et....jó példa
Na igen az a film az vmi szörnyû rossz!!! :DD Te úristen azt meg ne nézze senki ép eszû!!!
Uristen...NEm tudom hogy nevezhetii valaki magááát plááza cicáának? HA valaki szõke mert az a hajszin tetszik neki, és pinkben jár mert az a stylusa aakor már el nevezik mások, vagy taláán "magáát" plaza cicaanak?? -.- hihetetlen.... HOGY LEHET VALAKI OLYAN PI*A HOGY MAGAT PLAZA CICANAK NYILVANITSAAAA......ERTSETEK MEG MAR HULYE EMBER H AZ NEM EGY STYLUS KONYORGOM!!
*(CICABABA)
Amikor majd ott jársz h gyorsan szétteszed a lábad a srácoknak, feltétlenül írj! :P 16/F
Utolsó válaszoló. Lány vok én is, de adhatnál pár tippe :D Elegem van a suli qrvákból :D
A kérdező hozzászólása: Köszii
gimiben tanulni kell nem k*rválkodni...
A kérdező hozzászólása: Nem kamu kérdés Tanulok de mért ne lehetnék cicababa és tanuló egyszerre? na mind1.
Már az írásod rossz... adok neked leckét hogy mégidiótább cicababának tûnj:) am = amúgy nah = na akk = akkor elengedhetetlen töltelékszavak, mondatok: "ennyi!!!", "mert én megtehetem", "szerinted?!", "alap!". Szmájlik közt: XD, XP, ^^, -, -, xD És máris egy idióta cicababa vagy:) a kinézetedet pedig feljebb ajánlották. Sok sikert!
Ne akarj cicababa lenni. Egyébként aki nem az a típus, az hiába próbálja magára erõltetni akkor se lesz az. Sõt úgy még rosszabb, mert látványosan nem saját maga. Miért nem fogadod el azt aki vagy?
Te hülye vagy [email protected], nem cicababa! 22/F
Inkább arra törekedj, hogy a gimi esze legyél!
Minden lany titkos alma h o legyen a legjobb , legszebb , legkorulrajongotabb!!!!!!deh hamar ra jossz majd hogy vannak olyan tipusu lanyok akik ezt a kisugarzasukkal erik el es vannak olyanok akik magukra eroltetik!akik magukra eroltetik sosem lesznek igazi cicababak szerintem add te csak onmagadat es sokkal tobbre fogod vinni minthogy megjatszol egy olyan mondjuk igy egyeniseget aki nem te vagy!!jah es lecci ne csinald mindenkivel a noi becsuleted maradjon csak meg:P
Szia! Nekem van ötletem, bár az elõttem szólók közül páran összefoglalták már. Szóval legyél mindenre kapható (kevésbé kulturált helyeken ez a k-betûs, a német kanyar szóhoz hasonló szó) legyél hülye, hisz ész az nem kell, járjál menõ, divatos cuccokban, elvégre az a fontos, nem az, ami belül van, mindig fesd a hajad, szóval látszódjon rajtad, h felszínes vagy, szard le, hogy mások mit mondanak, hiszen neked úgyis igazad lesz, és járj annyi fiúval, amennyivel csak tudsz, tedd õket lapátra, ne is érdekeljen, hogy esetleg lelki beteget csinálsz ezzel belõlük, hiszen cicababa vagy, aki nem törõdik ilyesmivel. Végül: jöjj rá, hogy talán nem ezt kellett volna, talán mégsincs igazad attól függetlenül, hogy biztos vagy benne és térjél észhez, hacsak nem akarod, hogy rajtad ragadjon, hogy k vagy. Szerintem pedig ne próbálj cicababa lenni. Csak a hülyéknek tetszik.
hozzáfûzés a 14:35ös válaszolóhoz: azok a smile-k nem mindig cicababára vallnak. én is használom õket, mégse vagyok cicababa (még csak nem is akarok az lenni:D) de szerintem inkább a cuksimuksi beszéd cicababás. Meg az a "milyenmenõha egymondatba csakegyspacetteszek" stílus. És hordj télen is p*csagatyát, necharisnyával! És neonrózsaszín hello kitty-s toppot. beválhat xD meg ugye a flegmaság... de könnyebben válaszolnék arra hogy hogyan akarod heccelni a suli k*rváit :D én szoktam ^^ L/15
-.- . Én akaratom ellenére vagyok az, és semmiben nem hasonlítok az elõzõ válaszolók elképzeléseihez. Most lettél kilencedikes? Különben is, ha nem te vagy a legszebb lány, akkor max a gimi [email protected] leszel. Pláne ha erölteted ezt a dolgot.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!