Találatok a következő kifejezésre: Hogy legyen a (16132 db)

176 cm vagyok akkor hány cm kell hogy legyen a derekam, csípőm, hogy szép alakom legyen, körülbelül?

Legjobb válasz: Ez azért nem így megy... Mert nem mindegy, hogy pl körte v. homokóra alkat vagy széles csípõvel, vagy alma, esetleg egyenes alkatú.

Ez azért nem így megy... Mert nem mindegy, hogy pl körte v. homokóra alkat vagy széles csípõvel, vagy alma, esetleg egyenes alkatú.
A kérdező hozzászólása: körtének látom az alkatom
A kérdező hozzászólása: 107cm csípõ az széles nem?
Ha a csípõcsontod is alapból széles (gondolom, igen, ha körte vagy), akkor szerintem 176 cm-hez nem olyan sok az a 107 cm.
A kérdező hozzászólása: szerintem körte vagyok, vagy homokóra nem tom
Írni se tudsz gyökér
Basszus...azért h valaki 14 évesen ilyen hülye legyen...
A kérdező hozzászólása: valami értelmesebb válasz
nem lehet, hogy rajtad nevet? mert én most jót nevettem, de nem veled:DD
pattanás van a seggeden, szedezdsd le, utána szeretni fog
Úr isten ekkora hülyét.. tanulj meg fogalmazni.

Lányok-fiúk! Hogyan legyen a barátnőm odáig értem?

Úgy érzem nem szeret annyira, hogy mindennél jobban. Szeretném, annyira magamba zúgatni, amennyire lehet :) Hogy a nap minden percében vágyódjon utánam. Tippek-trükkök?

Legjobb válasz: járj a kedvében, kényeztesd, légy jó az ágyban, légy hûséges

járj a kedvében, kényeztesd, légy jó az ágyban, légy hûséges
Pár hónap múlva meg azért fogsz ideírni, hogy nem hagy békén a barátnõd, megfojt, nem ad teret stb stb...
A kérdező hozzászólása: Nem-nem. Még jó is lenne, ha úgy kötõdne. Engem konkrét tippek-trükkök érdekelnének.
14
14 év felett lehet szexelni.
Ha nem 26 lennél, hanem csak 17, akkor 12 éves lánnyal is pettingelhetnél, vagy orálisan szexelhetnél. (Közösülést nem.)
Ha elmúlt 14, akkor bárkivel lefeküdhet, amennyiben saját beleegyezésével teszi, és nem kényszerítik rá. Ellenszolgáltatásért, pénzért pedig 18 éves kora után csinálhatja.
legyen 14, érje fel a templomkilincset, és bírja el a vazelinos vödröt
utolsó, ez büntet :D:D
19:05 "Mára az általában a települések által kijelölt türelmi zónákban, és azok hiányában a védett zónán kívül legálisan folytatható tevékenység lett. (...) Ugyanakkor magánlakásokon a prostitúció teljesen legális. 2007 óta lehetséges Magyarországon egyéni vállalkozói engedély kiváltásával legálisan is ûzni ezt a foglalkozást, számlát adni a szolgáltatásról és adózni utána." Szóval dehogynem lehet csinálni 18 éves kor után.
A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 18:57 pénzért szexuális szolgáltatást nyújtani prostitúció, ami kis hazánkban nem legális...ha 50 éves az illetõ, akkor sem amúgy ja, 14...de ha a törvény nem is bünteti, valamelyik férfi családtag annál is inkább
14, attól még elítélendõ... Csak épp már nem ütközik törvénybe.
Japánban ha japán állampolgár lennél akkor 13 évessel is dughatnál, a Fülöp szigeteken pedig már 12 évessel is, de mivel magyar állampolgárságod van, így mindenhol ez vonatkozik rád, vagyis 14 éves a min kor akivel kikezdhetsz.
Elõzõhöz: természetesen, hacsak a helyi törvények nem szigorúbbak. Nekem egyébként olyan kiegészítése rémlik a korhatárt tartalmazó törvényrõl, hogy a 14 csak heteroszexuális kapcsolatra érvényes, homoszexuális kapcsolatnál 18 a korhatár, még mindkét fél beleegyezése esetén is.
Elõzõ: rosszul tudod. A homoszexuális pont úgy van, mint a hetero.
Lehet, igazából nem kellett érintettség okán jobban utánanézni a dolgoknak :)

Szerintetek melyik ünnep az, amelyik a legfontosabb kell hogy legyen a keresztények számára?

ünnep

Legjobb válasz: Ezt írja a Biblia: Mózes 1. könyve, a teremtésrõl 1:14 Azután ezt mondta Isten: Legyenek világító testek az égbolton, hogy elválasszák a nappalt az éjszakától, és meghatározó jelei legyenek az ünnepeknek, a napoknak és az esztendõknek Tehát egyáltalán nem tiltottak ünnepek, mielõtt ebbe bárki belekötne. Részemrõl a karácsony, amikor azt ünnepeljük, hogy Isten megüresítve magát ember lett, ezzel mutatva meg hatalmas szeretetét és kegyelmét. A húsvét, mert igenis mindig emlékezni kell rá, hogy mit tett értünk. Születésnapok, mivel a gyermek és házastárs Isten ajándéka, amit ünnepelni kell, mivel ezek az ajándékok áldások.

Ezt írja a Biblia: Mózes 1. könyve, a teremtésrõl 1:14 Azután ezt mondta Isten: Legyenek világító testek az égbolton, hogy elválasszák a nappalt az éjszakától, és meghatározó jelei legyenek az ünnepeknek, a napoknak és az esztendõknek Tehát egyáltalán nem tiltottak ünnepek, mielõtt ebbe bárki belekötne. Részemrõl a karácsony, amikor azt ünnepeljük, hogy Isten megüresítve magát ember lett, ezzel mutatva meg hatalmas szeretetét és kegyelmét. A húsvét, mert igenis mindig emlékezni kell rá, hogy mit tett értünk. Születésnapok, mivel a gyermek és házastárs Isten ajándéka, amit ünnepelni kell, mivel ezek az ajándékok áldások.
Természetesen a feltámadás.Ha úgy vesszük akkor a feltámadás az oka annak hogy létezik a keresztény hit.Ez a bizonyíték egy keresztény számára arra hogy van élet a halál után.
Jézus nem a születésével hanem a halálával váltotta meg az embert, egyébként sem Decemberben született, és a szent írás nem is tesz említést direkt errõl, pontos dátummal. Jézus és az elsõ keresztények az írások szerint is egyetlen "ünnepet" tartottak meg, és erre fel is hívták a figyelmet. A Többi csak régen bevezetett dolgok voltak, amik Jézushoz vezették az embereket, és Jézus a halálával és az új szövetséggel lezárta azt a korszakot. Ha a feltámadás, és az örök élet Jézus halála miatt lehetséges, akkor nyilván ezt tartják a keresztények a legfontosabbnak, minden más csak feleslege önmaga mutogatás.
Én a húsvétot tartanám fontosabbnak mivel Jézus áldozata amit értünk tett felbecsülhetetlen kegyelemrõl tanúsít. Hogy miért írok a kegyelemrõl? Azért mert akkor amikor mi még meg se voltunk már megkaptuk a kegyelmet. És ezért kell megemlékezni arról a napról mint ahogy azt Õ is kérte.
Van olyan ami a keresztényeknek a legfontosabb?Ne az ünnep, hanem Jézus legyen.Én úgy gondolom ami Jézus iránt , megemlékezés nagyon szép, és megtisztelõ ha az szívbõl jövõ..Legyen az bármikor.A Szeretet és bizalom iránta pedig már örömünnep...
Szervusz Számomra Jézus tanítása az ünnepekrõl a legfontosabb. Ezt olvashatjuk a Lukács 22:19 " És vett egy kenyeret, hálát adott, megtörte, és odaadta nekik, ezt mondva: „Ez jelenti a testemet, amely értetek adatik. Ezentúl ezt cselekedjétek a rólam való megemlékezésül.” Mivel Jézus a niszán hónap 14-én halt meg, minden évben ez a legnagyobb esemény a követõi számára. Idén április 14-ére esik hétfõre, (este naplemente után kezdõdik a nap) Az elszõ századi keresztények is minden évben ezen a napon megtartották az Úr vacsoráját. Pál apostol ezt írta errõl: 1Korintusz 11:23–25" Mert én az Úrtól kaptam, amit tovább is adtam nektek, hogy az Úr Jézus azon az éjszakán, amelyen át is adták, vett egy kenyeret, és miután hálát adott, megtörte, és ezt mondta: „Ez jelenti a testemet, amely értetek van. Ezentúl ezt cselekedjétek a rólam való megemlékezésül.” Hasonlóképpen tett a pohárral is, miután megvacsorázott, ezt mondva: „Ez a pohár jelenti a véremen alapuló új szövetséget. Ezentúl EZT CSELEKEDJÉTEK, valahányszor isszátok, a rólam való megemlékezésül+.”
Viszont Jézus csak a haláláról való megemlékezst hagyta meg a követõinek. Azért mert az fontosabb mint a születése.
A Karacsony mert ha Jezus nem jott volna le a foldre akkor nem kaptunk volna soha orok eletet
Jézus a halálának való megemlékezést hagyta meg a követõinek. Szémomra az a legfontosabb esemény.
A legnagyobb ünnep a húsvét, hiszen az ember csak úgy élhet örökké, ha elhiszi, hogy valaki meghalt érte, és feltámadt. A biológiai élet fentartásához is más élõlényektõl vesszük el az életet, és a lelkünk üdvösségéért is hinni kell, hogy Jézus vére értünk folyt ki. A kereszténység egy feltámadt megváltót imád.
A három legfontosabb, legnagyobb, legmagasztosabb ünnep: Karácsony Húsvét Pünkösd

A ". fenn kell hogy legyen. " vagy ". fenn kell, hogy legyen. " a helyes írásmód?

Lehet rossz a kategória "nyelvtanulás", de nem találtam jobbat.

Legjobb válasz: ha jól értelmezem az Osiris helyesírás szavait, ebben a szórendben fakultatív a vesszõ használata (nem kis meglepetésemre, mert én tettem volna) a _kell, hogy fenn legyen_ esetében ki köll tenni a vesszõt én megkerülném, ha van rá mód: fenn kell lennie :)

ha jól értelmezem az Osiris helyesírás szavait, ebben a szórendben fakultatív a vesszõ használata (nem kis meglepetésemre, mert én tettem volna) a _kell, hogy fenn legyen_ esetében ki köll tenni a vesszõt én megkerülném, ha van rá mód: fenn kell lennie :)
A kérdező hozzászólása: Igen, így frappánsan megkerülhetõ lenne. :)
Kell a vesszõ. Legalábbis én úgy tanultam. "Hogy" elõtt mindig vesszõ áll, kivéve, ha az a "hogyan" szónak a rövidítése.
1. hozzászólóhoz csatlakoznék, én is vesszõt tennék, biztos, ami biztos. Az Osiris liberálisabban kezeli a helyesírást, mint az érvényes MTA hivatalos helyesírási szabályzata. Én tennék vesszõt.
Még valami a fentihez. Minden nyelvre, így a magyarra is érvényes, hogy tanulj meg a nehéz esetekre példamondatokat. Nekem errõl a kérdésrõl mondjuk beugrik az LGT dala, amiben azt (is) éneklik, hogy "nagyon kell, hogy szeress engem", nehéz vesszõ nélkül elképzelni. Érdemes utánanézni a bizonytalan, liberális-megengedõ könyveknek (mivel a magyar nagyon bonyolult és nehéz nyelv, változik, néha már nem tudni miért, pl. "hull a hó" de "hullik a vakolat", stb., a szótáraktban, helyesírási tanácsadókban mindig a gyakoribb, és/vagy inkább elfogadott változat van elõször leírva, utána a másodi, és aztán leírják, hogy mindkettõ helyes. Haszáld a legelsõt. ..Bizonytalanságra másik példa, a vegyes hangrendû szavak toldalékai. "Férfinek" vagy "férfinak". Elvileg mindkettõ helyes. Grétsy professzor szerint ilyen esetben az a tendencia, hogy mindig a MÉLY hangrendû ragot kell választani (tehát férfinak, bár a másik is helyes.)

Hogy legyen a kéztartásom fekvőtámasznál, hogy inkább mellre menjen a gyakorlat? És hogy tartsam, ha inkább tricepszre szeretnék dolgozni?

Legjobb válasz: ha a mellizmodat akarod megdolgoztatni, akkor a kezeid a válladdal párhuzamosan legyen, ha tricepszre, akkor a tested mellett legyenek a kezeid, a csípõd és a vállad közötti távolság felénél

ha a mellizmodat akarod megdolgoztatni, akkor a kezeid a válladdal párhuzamosan legyen, ha tricepszre, akkor a tested mellett legyenek a kezeid, a csípõd és a vállad közötti távolság felénél
Nem egészen úgy van ahogy az elsõ írta. Mellnél széles tartással vállszélesség duplája. Tricepsznél pedig szûk tartással, a legnehezebb ha a kézfejeid összeérnek.
Ha mellizomra mész, a vállszélesség 2x-ese, ha pedig tricepszre akkor érjen össze a 2 mutatóujjad vége.

Férfiaknak szol a kérdés: mik azok az alapvetö dolgok, amik meg kell, hogy legyenek a nöben és mik a kizàro tényezök?

Pl., feltétlenül tudjon fözni, legyen diplomàja, beszéljen nyelveket, jöjjön ki a haverokkal stb... Mik azok amik nélkül szoba sem jöhet egy nö egy komoly (!) kapcsolatra?

Legjobb válasz: alapvetõ dolog, hogy szeressen, eltudj vele beszélgetni, tudj vele viccelõdni, szóval jól érezd magad vele. a kizáró okok meg mindenkinél más.. persze az is fontos, hogy jól kijöjjön a barátaiddal, ne legyen féltékeny, és ne balhézzon , ha épp a barátaiddal vagy néha (ettõl agyvérzést tudok kapni). Az, hogy milyen végzettsége van csak külsõség szerintem (persze ne legyen hülye). A fõzést meg idõközbe is megtudja tanulni:D 18/F

alapvetõ dolog, hogy szeressen, eltudj vele beszélgetni, tudj vele viccelõdni, szóval jól érezd magad vele. a kizáró okok meg mindenkinél más.. persze az is fontos, hogy jól kijöjjön a barátaiddal, ne legyen féltékeny, és ne balhézzon , ha épp a barátaiddal vagy néha (ettõl agyvérzést tudok kapni). Az, hogy milyen végzettsége van csak külsõség szerintem (persze ne legyen hülye). A fõzést meg idõközbe is megtudja tanulni:D 18/F
elsõ vagyok, végülis korosztály függõ, én 18 vagyok, és más a nézõpontom mint a másik kollégának:D
Legyen okos, intelligens, legyen saját véleménye és akarata, és nem kell feltétlenül tudnia fõznie. És ami kizáró tényezõ: a csúnya beszéd, bulikba járás (mert oda a nem értelmes emberek járnak) és a lustaság. Mondjuk engem nagyon vonzanak az orvos, mérnök, tudós, jogász stb. nõk. 31/F
- feltétlenül tudjon fõzni --> nálam nem fontos mert szeretek fõzni - diploma --> nem ez számít! Nem ettõl lesz valaki életrevalóbb, és nem ettõl fog tudni valaki érvényesülni a világban és nem ettõl fog tapasztalatot szerezni élet terén. Ergo nem érdekel. - beszél nyelveket..---> nem kötelezõ, de örülök neki mert nem vagyok perfekt - kijöjjön a haverokkal --> ez azért nem árt, de ehhez hozzátartozik h mennyi értelmes a lány mennyire érett gondolkodásu, vagy csak egy kuka valaki aki ha odarakják a sarokba ott marad és csak kussol... Ami kizáró ok: - ne a középkorban éljen se testileg, se külsõleg :) - ne pénzért jólétért legyen a pasijával - túl rövid haj kizáró ok, lehet õ az isten is akkor is. - ne kezdjen el rinyálni meg húzni a száját, ha egy festés után takarítani kell. - ne hazudjon, legyen õszinte. --a külsõbe most nem megyek bele--
-rövid haj-ha csak vállig ér már felejtõs -hájas test -löttyös has -narancsbõr -hízás-azonnal szakítok -nem sportol -lusta -irányítani akar -nem érti a viccet -nem foglalkozik a külsejével -elvár de nem add semmit Ha ezek egyike is van sajnos nálam az a lány felejtõs, azonnal szakítok vagy nem foglalkozok vele.
A kérdező hozzászólása: Köszike a válaszaitokat! :) Látom, többen is írjátok a túlsúlyt. Persze ez nem éppen pozitívum, de tényleg kizáró tényezõ, bármilyen klassz belsõ tulajdonságai is vannak a nõnek? (Nem véletlen kérdezem, én is túlsúlyos vagyok és érdekel. :)
Nehéz erre válaszolni... valami plusz kell. Valami ami megfog, egy kislányos mosoly, egy huncut tekintet, valami amibõl talán megsejtem hogy én sem vagyon a hölgy szemében kutyaütõ. Ha fõzni tud, az elõny, de nem feltétel. Diploma, nyelvek, formális dolgok, azért ha vannak barátnõi az nem baj, ha meg az én barátaimmal is ki tud jönni, az már több mint jó. És ha hazaérek, adjon 5 percet, addig ne támadjon le semmivel, mert annyi kell nekem hogy átkapcsoljak a munkáról a magánéletre. Utána nyitott vagyok bármilyen témára, de az is a halálom, ha hazaérek és se át nem öltöztem, se nem pisiltem, de máris valami témákat kell hallgatnom azonnal. Csak 5 percet kérek, nem nagy dolog. Valamint még el kell mondjam, nagyon konzervatív vagyok, ezért leírom mik a kizáró tényezõk : elvált, elvált+gyermek, dohányzás, drogozás(könnyû is), tetoválás, pirszing (bárhol), jelentõs túlsúly(több kg, mint magasság(cm)-80). Lehet, hogy túl igényes vagyok.
Egyszerû: Nem lehet konkrétumokat kiemelni, csak az összhang a lényeg. Látni fogod már az ismerkedés alatt. "Ne olyasvalakit keress akivel letudnád élni az életed, hanem aki nélkül nem" 18/F
Mi kell: - szép legyen, legalábbis nekem :) - igényesség - ambíció - szorgalom - ész Kizáró tényezõ: - buta - plázacica - sznob - nem tud önálló lenni - szórja a pénzt, nem tud spórolni - kellemetlen szagú a lehelete, teste 24/F
Attól, még, hogy egy lány túlsúlyos nem kizáró tényezõ, fõleg, ha sok jó tulajdonsága van :)
Miért akarod, hogy legyenek kölykei? Tenyészteni akarsz?
Oké, te egy tárgyat szeretnél vásárolni magadnak, szóval én itt kiléptem a beszélgetésbõl...
Majd beadja a menhelyre, vagy a fajtamentõkhöz, mert az már használhatatlan lesz és túl drága lesz az etetése...
Kérlek, ezt a tovább akarom tenyészteni dolgot mondd el a tenyésztõnek is, majd arra megfelelõ kutyád ad neked. De ne csodálkozz ha plüssbõl lesz.
5 év? Mi az isten csinálsz a kutyával h 5 év múlva használhatatlan? Amúgy ne azon a segítõn spórolj már, aki tizenx évig a társad lesz. Drága cipõ nem gáz, drága telefon nem gáz, internet nem gáz, de egy érzõ, lélegzõ lényért normális árat fizetni már az?
És milyen munkára szeretnéd használni? Ugye tudod, hogy egy szuka szülhet akár 8 kölyköt is? Amúgy ha munkakutya vérvonalat szeretnéd továbbvinni (mivel azt mondod dolgozni akarsz vele) akkor célszerû lenne olyan kennelt választani. Amit te találtál az milyen vérvonal? Sportos, munka, örzõvédõ?
Eltartása havi szintem kb 10000-bõl kijön, ebben benne van a kaja és a kullancs elleni csepp, ha majd ezt választod. Azt, hogy milyen célra szeretnéd venni egyedül TE tudhatod. Ha tenyészteni akarsz, akkor kösd fel a gatyádat, mert elég drága mindenre leszûretni és már maga a kölyök is elég drága lesz. Lehetnek a kannak is kölykei, miért kell rögtön szukára gondolni???
de az 5 éves kutya még nem öreg! sõt..!
A kérdező hozzászólása: nem a drága etetésrõl van szó, azt szüleim késõbb elvállaják, hanem arról, hogy ha kiöregszik legyen legalább egy kölyök, ami emlékeztet majd az elsõ német juhászomra...
Rendkívül rossz a hozzáállásod a dologhoz. Egy kutya tizenévig él. Az ötéves kutyával mit szeretnél tenni? Lecserélni a kölykére?
A kérdező hozzászólása: nem, de olyan célra szeretném használni, hogy a kölykeit is munkára foghassam, és így olcsóbb lenne, mint hogy új kutyát venni, ha kiöregszik a szuka
A kérdező hozzászólása: nem akarom tovább vinni teljesen a vérvonalat, de nem óhajtok több ezerért 5 év múlva venni egy új kölyköt és õt is kiképezni
De hát a kedves kérdezõ nem akar tenyészteni, õ olcsón meg akarja úszni szaporítással is. Ide persze máris nem kell a fedeztetésért fizetni, max csak ha apróhirdetést tesz közzé valahol, nem kell szûretni a kutyát, a kölyköket nem kell oltatni, sõt, õ csak egyet akar, a többit agyon is lehet verni/utcára dobni/menhely elõtt lerakni. Máris olcsó lesz az egész. Persze ha már 5 évesen "öreg" lesz a kutya szerinte, akkor nyilván se kullancs ellen semmi, se betegség esettén semmi, se olyan minõségû eledel, amire szüksége lenne a kutyának (itt persze a következõ kérdés, etetnék-e rendesen szerencsétlen párát) és még gondolom -mivel a jövõbeli következõ kutyán máris spórolni akar- még olyan vérvonalt sem választ, aki esetleg megfelelne a munkának, amit írt. Hát kedves kérdezõ, én max. plüss nyuszit adnék neked. Még a játék kutyát is félteném tõled.

Ismerek egy lányt aki nagyon tetszik nekem és szeretném hogy a barátnõm legyen! Ezt hogy érjem el? Mármint hogy mirõl beszélgessek vele. Stb. vagy ha nem sikerül, akkor hogy legyek a legjobb barátja?

Legjobb válasz: hát ez nagyon függ attól, h mennyire ismeritek már egymást és milyen közegben szoktatok találkozni. gondolom suli... (?) Általában amúgy a lányokhoz nem beszélni kell, hanem hallgatni õket. Kérdezni, figyelni, reagálnni. Általában szeretnek magukról beszélni és érezni, h figyelnek rájuk.

hát ez nagyon függ attól, h mennyire ismeritek már egymást és milyen közegben szoktatok találkozni. gondolom suli... (?) Általában amúgy a lányokhoz nem beszélni kell, hanem hallgatni õket. Kérdezni, figyelni, reagálnni. Általában szeretnek magukról beszélni és érezni, h figyelnek rájuk.
A kérdező hozzászólása: szerintem eléggé ismerem! együtt járunk edzésre!
Legyél vicces! De ne úgy hogy mondogatod a vicceket mert az rohadt unalmas tud lenni.Amúgy meg ha tetszik neked akk mondd meg neki! A csajok szeretik az õszinte srácokat.14/L

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!