Találatok a következő kifejezésre: Hogy legyek egy srác (113 db)

Hogyan legyek egy srác felé zárkózott és elutasító, amikor alapból nyitott vagyok és kedves?

észre vettem, hogy ha tetszik egy srác, én is neki, mindig csak addig vagyok érdekes, amíg ezt ki nem mutatom. mert utána úgy érzik, megvagyok, és le lépnek,vagy megijednek.

Legjobb válasz: Szerintem ne akarj más mien leni mint amien vagy. Ne fekudj le vele az elsö héten, a csok nak se muszáj elsörandin megtörténie más indokot nem tok miért éreznék ugy hogy "megvagy" meg ne foglalkozz ojan srácokkal akik nek nem vagy érdekes. Amugy meg ha pont azal vagy zárkózót és elutasító aki tetszik és te is neki szoval csak magadat meg öt kinzod , légy természetes sok sikert 22F

Szerintem ne akarj más mien leni mint amien vagy. Ne fekudj le vele az elsö héten, a csok nak se muszáj elsörandin megtörténie más indokot nem tok miért éreznék ugy hogy "megvagy" meg ne foglalkozz ojan srácokkal akik nek nem vagy érdekes. Amugy meg ha pont azal vagy zárkózót és elutasító aki tetszik és te is neki szoval csak magadat meg öt kinzod , légy természetes sok sikert 22F
Én is ilyen vagyok... De szerintem bõven elég, ha kétértelmû jeleket küldesz neki. Ha már mondtál egy olyat, amibõl úgy tûnhet neki, hogy szeretnél vele valamit, egy darabig sz*rd le. Amúgy meg gondolj végig mindent háromszor, ennyire egyszerû. :)
A kérdező hozzászólása: köszi a tanácsokat próbálok természetesen viselkedni, de ha valaki tetszik, nekem úgy fent van az adrenalinom sajnos. azt majd kipróbálom, hogy ha elszóltam magam, utána mondok valami ellenkezõnek tûnõt. amúgy nem tudom meggondolni elõtte, mert önkéntelenül beszélek sokszor, utólag veszem észre magam sajnos.

Lányok szerintetek milyen kell legyen egy srác hogy bejöjjön nektek?

Arcra(szem, haj stb...),testre(kigyúrt)és bels?re(kedves, stb...)

Legjobb válasz: Arcra, szerintem teljesen mindegy a szín, a forma, a méret.... Az a lényeg, hogy ápolt legyen. Szóval ne legyen tiszta zsír, vagy betokosodott pattanás stb... Testre: Hát igazából azt hiszem bármilyen lehet, a lényeg az, hogy ne a külseje legyen az, ami megfog benne. BElsõre legyen kedves, vicces, megértõ, de ne olyan mint egy legjobb barátnõ, ja és legyen határozott , magabiztos és talpraesett,de nem bunkó. A lényeg, hogy tudjunk mirõl beszélni egymással. :) Remélem segítettem :)

Arcra, szerintem teljesen mindegy a szín, a forma, a méret.... Az a lényeg, hogy ápolt legyen. Szóval ne legyen tiszta zsír, vagy betokosodott pattanás stb... Testre: Hát igazából azt hiszem bármilyen lehet, a lényeg az, hogy ne a külseje legyen az, ami megfog benne. BElsõre legyen kedves, vicces, megértõ, de ne olyan mint egy legjobb barátnõ, ja és legyen határozott , magabiztos és talpraesett, de nem bunkó. A lényeg, hogy tudjunk mirõl beszélni egymással. :) Remélem segítettem :)
A kérdező hozzászólása: Gondoltam, hogy csinálok egy átlagot, de szerintem itt belsõre megy...
Arcra végülis mindegy, legyen kigyort.. fekete, vagy barna haj vagy kopasz.. szemeszíne zöld, kék, barna tetovált esetleg belsõre romantikus határozott igazi férfi legyen végülis ennyi
A kérdező hozzászólása: ti belsõre inkább a férfiasságot, vagy a humort és az együttérzést tartjátok elõbbre?

Csajok! Mennyire fontos az, hogy egy srácnak legyen pénze, vagy kocsija?

Mert sajnos már egyre jobban ezek számítanak. Legalábbis én ezt vettem észre.

Legjobb válasz: Szerintem minden csajnak számít, hogy legyen pénze a srácnak... tudatosan vagy tudat alatt, de számít. Nem mindegy, hogy étterembe visz egy lányt a srác vagy csinál neki zsíros kenyeret.

Szerintem minden csajnak számít, hogy legyen pénze a srácnak... tudatosan vagy tudat alatt, de számít. Nem mindegy, hogy étterembe visz egy lányt a srác vagy csinál neki zsíros kenyeret.
Az a csaj, akinek ezek számítanak, az a r*banc. Te se ilyenekre hajts, nem éri meg...többet érsz annál, hogy ilyen , , nõd" legyen:)
nekem elsosorba az a fontos h szeressen, szeressuk egymast, es nem az h kocsija van e vagy nem, az aki e szerint valaszt az igazabol nem is szereti a parjat...kihasznalja..
nekem nem fontos 18L
Legutolsó szempont. Sose érdekelt, hogy kinek mije van, csak az számít, hogy szíve van-e. Páromnak se kocsija, se lakása, se jól keresõ állása nincs, mégis szeretem. Jól írta az elsõ válaszoló: az ilyen lány egy [email protected], akinek a pénz számít.
Nekem fontos, ne legyen nálam szegényebb, mert akkor nem kerülhet be a családunkba. 18L
20:57 nincs ezzel semmi baj. Mármint, ha egy lánynak fontos a pénz. Csak mindenki azt hajtja, hogy nem az számít és ez gyanús.
20:54 Ki beszélt plázacicákról? Az általános szép nõkrõl beszéltem, ami a legtöbb férfinél nagyjából ugyanaz, független a plázacicáktól: ez a szép, formás alak, jó mellek, jó popsi, bájos arc. Lehet, hogy néhány férfinek ez nem tetszik, de kijelenthetõ, hogy a férfiak 99%-nak ez ösztönösen a legvonzóbb nõ. Na, ezekrõl a nõkrõl beszéltem, hogy õk azok akik válogathatnak a pasik közül, mindenféle alapján.
ma 20:57 jah már mindent értek:D tehát tulajdonképpen midnenki szent, kell a nagy mell és a sok pénz, nem értem a felháborodások okát ;D ..bár... a kis mellbõl még lehet csudanagy tejeszacskó, ám a trabantból nem lesz bmw ha nem igyekeztek
Hát remélem, hogy nagyon fontos nekik, különben hiába van jó kocsim... (sok pénzem ugyan nincs, de azért akad) És én tanúsíthatom, hogy elég sok lánynál ez szempont, noha nem hosszabb idõre, de egy jó kocsi meghozza gyümölcsét, és annyira szeretem a málnát, hogy csuda! Lányokat vonzza a nagy motor és csillogó felnik, bár lehet, hogy csak a csillogó felni, de akkor is kb mint bogarak a lámpára (kicsi túlzással). Azt elismerem, hogy normálisabb lányt így nem fogsz találni, mivel akiknek van egy kis eszük rád se bagóznak. Aztán az is lehet, hogy ez nyár óta változott, azóta nem igen róttam a köröket csajokra vadászva =)
Mert nem mindegy, hogy mennyi tej fér el bennük szoptatáshoz. :p :D
Amúgy a pénz és a jópasiság ugyanaz a nõk számára, mint a pasiknál a bomanõ alak jó seggel meg mellel. Ha a férfiak tehetnék, õk is a bombanõt választanák, ugyanígy, ha a lányok tehetnék, mindannyian a pénzes, jóképû srácot választanák. A különbség az, hogy a csajok közül ezt többen megtehetik, a srácok közül viszont nagyon keveseknek lehet bomba nõje. Szerintem egyik nemet sem lehet hibáztatni azért, mert magának a legjobbat akarja. Nyilván jobb pénzes pasival akivel nincsen anyagi aggodalom, utazások, programok stb. mint a csóró Pistával elmenni busszal a moziba, meg lemenni a balcsira fürödni.
ha már itt tartunk nektek miért számít annyira a D kosár ?:) ha a férfiak válogathatnak a nõ kinézete alapján, a nõ mértne válogathatna a férfi pénze alapján? Bár.. lehet csak túl ronda és túl fiatal vagyok hogy megértsem ezt :D
20:51 Azt mondod, hogy ide csak "nem olyan szép" csajok írnak? Ezt nem tudom. Nekem van pénzem, de én nem a pláza cicákra bukom. Vagyis... nem feltétlen. :p
65%-hoz Igen. Jó lenne, ha tudatnák ezt a férfiakkal, és nem nyomatnák az anyukák meg a nagymamák a "belsõ érték"-maszlagot.
20:50 Én ezzel tisztában vagyok, csak itt ezt nem sikerül senkivel megértetnem. :D
és vagyunk mi, akik még elhiszik hogy lehet szép a világ:D aztán kitudja lehet nálam is beüt majd a pánik amikor számítani fog a pénz. (=
81%-os, ide azért írják a lányok, hogy nem számít a pénz, mert nekik tényleg nem számít a pénz, ugyanis nem tehetik meg, hogy számítson. A pénzes pasik a jó csajoknál próbálkoznak, nekik számít a pénz, és be is vallják. Az ideíró csajok is választanának pénz alapján, ha tehetnék. Dehát mivel nem is próbálkoznak náluk, ezért mondják, hogy nem számít.
20:48-as remekül leírta a lehetséges opciókat. csak a tanulságot hagyta ki. Hogy a nõk 98%-a számító, pénzéhes [email protected]
Hagyjátok már a BMW-t. Nekem is az van. :D engem nem érdekel kinek mekkora a melle. Az se, l ha fontos neki a pénz. Az nem jó, ha csak az számít, mert sok olyan lány is van, akinek tökmindegy kivel jár, csak legyen pénze. A lényeg a mondanivalómban az, hogy szerintem minden lány arra vágyik, hogy legen pénze a pasijának.
20:59 Igen, furcsa, és a tapasztalat sem ezt mutatja. Csak itt jön be, hogy nekem is sok lány ismerõsöm mondja, hogy neki nem számít a pénz stb. Érdekes, ezek a lányok mindig csúnyácskák, és amúgysem válogathatnak pasik közül. Míg a szép, vonzó barátnõim nagyrésze nyíltan kimondja, hogy fontos neki a pénz, mert szeretne kényelemben lenni a pasija mellett, és nem a garast számolgatni. Szóval innen látszik, hogy aki megteheti a külseje alapján, az bevallja, aki meg csúnya, az nyilván azt fogja mondani, hogy neki nem számít, mert tényleg nem számít, hiszen esélye sincs egy gazdag jópasinál.
Bár az is igaz, hogy a barátnõimtõl sokkal gyakrabban hallom, hogy egy csávó alacsony / nem helyes, tehát a csúnyaság inkább kizáró tényezõ. A külsõ nyilván a legfontosabb. Ismerek sok csóró csávót, aki nagyon helyes és magas, és a legjobb nõket kúrja. Szóval a külsõ mégis az elsõdleges szempont.
Régen nem volt annyira fontos, 20 fölött már fontos.
:DD már azthitted valami világmegváltó köcsög vagyok mi?:D
hát így igen. ismerkedés szempontjából könnyebb dolgunk van, ezt már elõbb is beismertem. kérdezõ: elég sz*r hozzáállásod van. Már írtam: a p*nához kell pénz. és ne fogd a fiatalságra a hülyeséget, én is csak egy évvel vagyok idõsebb nálad mégsem gondolom hogy ennyi idõsen az embernek csak szexre kell pár :)
A kérdező hozzászólása: Én meg már elveszítettem a fonalat. Most olvasom, hogy nem Jani, hanem Jami. Ezért nem értette, mi van.
Jami, én is nõ vagyok, és tudom hogy mindez milyen nehéz, mert kisgyerekem is van és menstruálok is :) De az elõbb nem a család és egyéb dolgokra gondoltam, hanem arra, amit a környezetemben látok. A barátnõim ha csak mondjuk jó az alakjuk vagy az arcuk, már szinte bármennyi pasi közül válogathatnak. Viszont a pasiknál minden barátnõm kiköti, hogy legyen helyes, magas, és azért ne legyen csóró... és az alacsonyabb vagy nem túl helyes barátaim mind egyedül vannak. Tehát ezért kiegyenlítetlen. A nõknek szinte semmit nem kell tenniük, csak mutatni egy kis cicit, a férfiak meg belegebedhetnek, ha nem születtek magasnak, helyesnek, jó anyagi lehetõségekkel.
A kérdező hozzászólása: Nekem meg nem kell nõ szöveg miatt.
A kérdező hozzászólása: Nekem meg nem kell nõ MÉG, mert semmi idõm se lenne rá. Meg sajnos sok a hülye HP a környéken, akivel össze is jöttem volna, (meg õ is velem) az pedig messze lakik. 18éves vagyok, nekem az idõsebbek tetszenek általában, nem tudom miért. Talán érettebbek. Ja, és nem vagyok se homokos, se biszexuális mielõtt valaki ezt gondolná. "Nekem meg nem kell nõ
nono, azért a kiegyenlítetlent szeretném a ti oldalatokra billenteni... gyereketnevelni - akár egyedül is, menstruálni, szülni ki fog? próbálj meg három gyerek után jól kinézni, és meglátjuk kivel cseszett ki az evolucio :P
21:15 Amúgy ez tényleg így van. Egy nõ, ha csak egyik része a testének nagyon jó, a melle, feneke, arca, haja, bõre közül valamelyik kettõ nagyon szép már a férfiak 99%-a gondolkodás nélkül elfogadná. Ehhez képest szegény pasiknál magasságnak + helyességnek + pénznek stimmelnie kell, hogy számára vonzó barátnõje lehessen. Kicsit kiegyenlítetlen, de ez is evolúciós dolog. A nõnél sokkal nagyobb a teherbeesés miatti kockázat, ezért õ sokkal jobban válogat a férfiak között.
Persze, hogy nem minden nõnek számít! MERT NEM MINDEN NÕ TEHETI MEG, HOGY JÓPASIT VÁLASSZON. Ezért azt mondják, hogy nekik számít, hiszen esélyük sincs az ilyen pasiknál. Ez olyan, mint amikor fiúk azt mondják, hogy nekik nem számít a külsõ. Ezt érdekes módon mindig alacsony és csúnyácska fiúk mondják, akik nem is választhatnának szép lányt. Szóval mindenki a saját helyzetének megfelelõen hazudik saját magának is, mert az igazság az, hogy minden ember az általa elérhetõ legjobb partnert akarja magának.
na. szóf*sásom van gyerekek bocsi.:D szval igen akülsõ más téma, az nálam is elsõdleges egy bizonyos szintig: szexuálisan vonzónak kell találnom a férfit különben veszett ügy. de ez nem teszi elérhetetlenül magasra a lécet, csak ne undorodjak tõle. ellenben ezt felülírja ha tapló. ...na próbáljatok meg megfelelni bármilyen nõnek is :D néha nem irigyellek titeket...a nõnek csak egy pár jó mell kell és nyert ügye van.
azért írtam bmw-t mert mindneki azzal kezdte:D a számomra szép autók miatt itt körberöhögnétek. és látom eljutottunk oda hogy csaka ronda nõknek nem számít a pénz... hát erre nem tudok rácáfolni, tudjafranc, lehet... De szerintem attól hogy valaki csúnyább, még ugyanazok a dolgok számítanak fontosnak. Már kérdés hogy ha valaki felszínes... viszont nem vonnék párhuzamot szép és felszínes között. hát ebben lehet hogy igazatok van :) Midnenesetre egy biztos: nem minden nõnek számít a pénz.
21:05 Van igazság abban, amit írsz.
Elõzõ, nézd ez mindenkinél más. Függ a csaj lehetõségétõl, intellektusától stb hogy mi alapján keres pasit. A lányok, legalábbis az én széleskörû tapasztalataim alapján, fiatalkorban fõleg a külsõt nézik, és ha megtehetik, az alapján választanak. Nyilván a pénz, és ilyenek jól jönnek, ezekhez még inkább fognak vonzódni a csajok. Van, aki ezeket a macsókat fiatalon gyerekkel akarja megfogni, ezek a huszonéves anyák, akiket otthagy a macsó pasijuk a kölökkel. Ezek keresnek egy lúzert, aki ezután eltartja õket. Ezt is rengetegszer látom. Aztán van, akit elõbb említettem: harminc éves korig külsõ + macsóság + pénz, ha nincs ilyen szabad pasi, akkor családos apával is dugatja magát. Aztán harminc körül beüt a babapánik, akkor talál valami lúzert aki viszonylag stabilan keres, annak szül pár gyereket, és eltartatja magát. Aztán vannak a csúnya lányok, akik már korán férjhez mennek az elsõ pasihoz, aki rájuk fanyalodik. Aztán vannak az intelligensebb, csinos lányok, akik szellemi társat is keresnek a barátjukban és szeretetreméltóak, ezek általában hasonlóan jópasi és jó belsejû + anyagi helyzetû pasival vannak és többnyire a pasi ragaszkodik is hozzájuk. Ezek a lányok megtehetik, hogy minden szempontból a legjobb pasit válasszák. Az a lényeg, hogy minden csaj a számára elérhetõ legjobb pasit akarja.
Holnap már csak 80%-os leszek, de nem baj. Ide csak olyan lányok írnak, akinek nem számít a pénz... vagy nem vallja be.
20:23 igaz szerelem nem 1-2 évig van. Az akkor olyan rövid, ha csak biológiai, hormonális dolog van benne. Ha valaki a másik lényét igazán szereti, az ennyi idõ után még igazibb lesz, még inkább elmélyül. Csak ez nagyon ritka egy életben, ehhez kellõ odaadás kell, a másik szeretete, megismerése.
Ok nem muszály leírni :D Am 19/F
Nekem van kocsim meg pénzem is és ahogy észrevettem nem számít egyáltalán a csajoknak ez. 20f
Ezt ti sem gondoljátok komolyan lányok. Megnéznélek titeket, akkor ha jön majd két gyerek és a srác annyit keres, hogy minden nap zsíros kenyéren éltek. Akkor beszéljünk majd az "igaz szerelemrõl". Pontozzatok le nyugodtan. Ez a véleményem. F/23
ma 20:23 utána jobbesetben van szeretet. Ha nincs, akkor van szakítás.
Nem minden lánynak fontos. Viszont a jobb csajok, akikre rengeteg pasi hajt, õk megtehetik, hogy az anyagi helyzet alapján IS válogatnak, hogy kényelmes legyen a pasival lenni, elvigye õket szép helyekre stb. Viszont minden lánynak fontos valamilyen szinten a férfi dominanciája, és ennek egyik fokmérõje lehet a férfi státusza, pénze, anyagi javai. Szóval a pénzes pasikhoz a lányok ösztönösen vonzódnak, mert az dominanciát sugall és kényelmet. Nekem maga a pénz meg a kocsi nem fontos, inkább az, hogy a férfi csináljon valamit az életével, tehát legyen valami - vagy a hobbija vagy a munkája - amit komolyan vesz és ambíciózus. Szóval fel tudjak rá nézni az akaratereje, céltudatossága miatt. De ez nem mindig jár együtt pénzzel. Mostani barátom például zenész, és nem keres sokat, de az fogott meg, hogy annyira elhivatott a zenéléssel kapcsolatban.
tovabb tart..
én szeretem elfogyasztani a zsíroskenyeremet valakivel akit szeretek :) valószínû azért mert nem vagyok hozzászokva az éttermezéshez, nem is élvezem. Ellenben ha azt nézzük hogy egy éjszakára hány p*nát kapsz...bezony számít a kocsi meg a pénz. Amennyiben nõt szeretnél, nem számít. Számít az, hogy ne legyél lusta disznó. Még nálam is. Dolgozzon a férfi, nem érdekel a fizetése de ne lógassa a lábát itthon, attól a falat kaparom... felõlem lehet önkéntes is, csak ne legyen az a szõrös kanapénülõs tvnézõs p*csvakarós büdös...
Igaz szerelem csak 1-2 évig van... vagy még addig sem. Utána?
hidd el, hogy ahol igaz szerelem van, ott mind egy h etterem vagy zsiroskenyer
A kérdező hozzászólása: Nem írom le. Úgy értettem, nem veri ki a biztosítékot, ha számít valamennyire neki a pénz, de ne az legyen a középpontban? Érted?
Miért mid van amit meg lehet nézni?
A kérdező hozzászólása: Második: Ez kb olyan, mintha te szegényebb lennél a srácnál, és te ezért nem kerülhetsz be a családjába.
Nem baj ha nincs kocsija, de akkor legalább BMW-je ne legyen. Mert ha csak Suzukija nincs, az már gáz.
20:27 A gyerekvállalás egy más dolog! Persze, hogy akkor fontos, hogy a férj el tudjon tartani, de itt a puszta pasizás-csajozás párkapcsolat szintjén megy a vita, hogy a csajoknak saját maguk miatt mennyire fontos a pasi pénze! A családalapításhoz rengeteg minden kell, és ott már valóban fontos a pénz, de a család miatt, és ezzel senki nem vitatkozik, és teljesen érthetõ.
:)
még midnig nem a férjhezmenetel a téma, hanem az ismerkedés. de ebben sem értek veled egyet. nem is kell :)
Lehet én vagyok nagyra vágyó, de ha lány lennék én amellett, hogy dolgoznék valószínûleg fontosnak tartanám azt is, hogy olyan emberrel járjak vagy ahhoz menjek férjhez, akivel mindig azt csinálhatom, oda mehetünk ahova akarunk. Mondjuk minden ember más, ez tény.
ez meg akkora hülyeség hogy nem tud olyan programokat szervezni.. Mozi? a legnagyobb hülyeség amit egy randin el lehet követni. Nézzük a filmet és kiesik a szánkból a kukorica. ez aztán az ismerkedési forma. Odaülsz szépen a tv elé és együtt megnézitek az esti filmet, összebújva az ágyban. Amit nem tudzs pénz nélkül megcisnálni az az étterem és fizetõs programok, de minek is? több találékonyság kell, de sokkal jobb lehet egy közös kirándulás haverokkal mint egy sz*r film egy sötét teremben sok mamlasz ember közt.
ma 20:35... nem. ebben akorszakban jellemzõ hogy a nõk a pénzre hajtanak, azért mert felborult az értékrendjük, és azt hiszik ez a legfontosabb. Ám ekkor még nem számít nekik hogy a gyereket majd hogy fogják eltartani... El tudsz képzelni egy 21 éves nõt, aki azt mondja hogy ah én sanyikával járok, mert neki van pénze, és majd a gyerekeimnek dejo lesz ez? nem. ha a pénz miatt választja õt, az azért lesz, mert magának akar többet. Idõsebb korban az értékrend felcserélõdik, de ott már valóban ott van az anyagi biztonság fontosága, de az nem a bmw-rõl szól, hanem a havi biztos fizetésrõl, legyen az akármennyi is. egyébkétn lehet csak azért látom így mert sosem volt még gazdag párom, és ha megízlelném máshogy állnék a dologhoz, de engem nem érdekel hogy van-e kocsija.
Akkor mi alapján választatok magatoknak párt? Mit néztek meg elõször egy fiún? Mert ugyebár, akinek nincs annyi pénze, az nem úgy öltözködik, nem tud olyan programokat szervezni, nyaralás, mozi...stb stb.
20:35 Meg fogsz lepõdni, de igen, nagyjából így van. Csak a babázási pánik inkább harminc körül üt be a csajoknál. Addig dugatják magukat a jópasikkal, még családos pasikhoz is beállnak szeretõnek, csak harmnc körül, amikor beüt náluk, hogy hoppá, kéne család, akkor kezdenek el fejvesztve keresni valami lúzert, akinek szülnek és el tudja õket tartani meg a kölyküket. Akkor lesz fontos a pénz. Rengeteg ilyen nõt ismerek, akinél így zajlott lett a pasivadászat.
20:32 De, nekem személy szerint fontos volt, amikor a barátommal megismerkedtem, hogy milyen apa, férj stb. lesz belõle, de a fiatal lányok 95%-a NEM A CSALÁDALAPÍTÁS miatt keres pasit, és nem a családalapításért fontos neki a pénz. A saját maga kényelméért, luxusáért fontos. A legtöbb lányt abszolút nem érdekli most se a gyerek, se a család.
Tehát összegzem: A csajok 16-25 éves korig úgy válogatnak pasit, hogy mindegy mennyi pénze van, csak jó legyen az ágyban, meg legyen. Aztán ha elérik azt a kort, amikor már családot alapítanának, kidobják ezt az illetõt, vagy akivel éppen vannak és keresnek egy olyat, aki el is tudja õket tartani. Értem...
Hát meg aki pénzes, az több, változatosabb élménnyel tud a csajnál bevágódni, szóval még ha egyenlõ esélyt is ad a csaj egy csóró lúzernek és egy gazdag pasinak, a gazdag pasival átélt sokkal több élmény is kihat az érzelmi kötõdésre, és a gazdaghoz érzelmileg jobban fog kötõdni.
ma 20:27 hát kérlek ha a gyerekeknek csak zsíroskenyérj ut, az a nõ hiája is, miután már emancipált világban élünk. És az már külön problémakör hogy a család nem tud megélni. De itt nem errõl van szó. Egyébként ez a pénzkérdés 16-26 éves kor közt jelentõs, és ott még nem gyerekekrõl beszélünk. A biztos anyagi háttér a családhoz kell, de az két emberen múlik és egy alacsony fizetésbõl is lehet normálisan élni. Ismerkedésnél meg már leírtam a véleményem...
Nem azért pasizol, hogy megtaláld azt, akivel le akarod élni az életed késõbb?
Lehet, hogy nem elvárás egy Nõnél, hogy kocsi és pénz, de ahhoz fog közelebb állni, aki kocsival viszi el étterembe, nem ahhoz aki elsétál vele a mekibe. 21/F
A kérdező hozzászólása: Ha megnézi valamennyire nem baj, de ne a pénz legyen a középpontban.

Lányok, akik azt mondják, hogy nem számít, hogy egy srác izmos/sportos legyen, ti voltatok már ilyen pasival?

Én éveken át ezt hangoztattam, hogy semmi pluszt nem nyújtana nekem, ha a pasi akivel vagyok izmos lenne, vagy nem is az hogy izmos, de tudjátok olyan egészségesen sportos külsejű. Viszont a mostani barátom ilyen típus, és rájöttem, hogy ez szex közben nagyon sok pluszt nyújt mégis, alapból jó érzés, hogy ilyen erős férfi tart a karjai közt. Szóval, akik szerint ez semmi pluszt nem jelent, ti voltatok már ilyen pasival, és ennek ellenére is így gondoljátok?

Legjobb válasz: Voltam kidolgozott testû sráccal és sima, "mezei" jó testû fiúval is. Ezt úgy értem, hogy különösen nem tett semmit a testéért, de 1 deka háj nem volt rajta, mégsem volt gizda sem. Biztos jó géneket örökölt :D illetve voltam nagyon magas, vékony sráccal is. ÉS valóban, van különbség. Legalábbis én éreztem :) Annyiban, hogy ha nagyobb testû a srác - tehát izmos, kidolgozott, széles vállak - akkor sokkal inkább éreztem õt dominánsnak és valahogy kevésbé vágytam arra, hogy én irányítsak, maga az is gyönyörfakasztó volt, ahogyan láttam magam felett megfeszülni õt. Mondjuk, amikor én domináltam abban meg az volt baromi jó, hogy tudtam, én uralkodok az õ teste felett. Hm, jobban belegondolva, [email protected]ó volt :D Ettõl függetlenül nem csupán hozzá fûzõdnek jó szexuális élményeim. Kevésbé sportos srác is tud, igazán fantasztikusan teljesíteni az ágyban. A kidolgozott fiúknál biztos a látvány dob sokat az egészen :) A minõség viszont nálam nem ettõl függ. 24N

Voltam kidolgozott testû sráccal és sima, "mezei" jó testû fiúval is. Ezt úgy értem, hogy különösen nem tett semmit a testéért, de 1 deka háj nem volt rajta, mégsem volt gizda sem. Biztos jó géneket örökölt :D illetve voltam nagyon magas, vékony sráccal is. ÉS valóban, van különbség. Legalábbis én éreztem :) Annyiban, hogy ha nagyobb testû a srác - tehát izmos, kidolgozott, széles vállak - akkor sokkal inkább éreztem õt dominánsnak és valahogy kevésbé vágytam arra, hogy én irányítsak, maga az is gyönyörfakasztó volt, ahogyan láttam magam felett megfeszülni õt. Mondjuk, amikor én domináltam abban meg az volt baromi jó, hogy tudtam, én uralkodok az õ teste felett. Hm, jobban belegondolva, [email protected]ó volt :D Ettõl függetlenül nem csupán hozzá fûzõdnek jó szexuális élményeim. Kevésbé sportos srác is tud, igazán fantasztikusan teljesíteni az ágyban. A kidolgozott fiúknál biztos a látvány dob sokat az egészen :) A minõség viszont nálam nem ettõl függ. 24N
Nekem volt nem izmos barátom és végképp nem volt semmi gond, nem zavart :)
Voltam, de valahogy nem jött be. Viszont nekem alapból nem igazán tetszik ez a típus, benne is a kedvessége fogott meg az elején, nem a külseje.
A kérdező hozzászólása: Nekem is volt aki nem volt izmos, nem zavart cseppet se, most nem arról van szó... és nem is ez fogott meg a mostani barátomban. De igazából nem ez a kérdés. :D
bocsánat, hogy bele offolok ez minek számít? mennyire sportos? http://www.kepfeltoltes.hu/view/130502/k_p_6_www.kepfeltolte.. 37f
Én egyáltalán nem vagyok vizuális alkat, az ágyban szeretem csukva tartani a szemem, és minden porcikámmal érezni. Így számomra a külsõ nem sok mindent jelent. A mostani barátom sem egy izomagy, amennyi idõt tud, sportol egyetem mellett, de inkább a gének hatása, ami látszik. Viszont szeretem a pici pocakját, amihez oda lehet bújni :D Természetesen nem vagyok vak, én is megnézem a "jó féle emberkéket", de egyáltalán nem ez alapján döntenék.
Én voltam olyannal is aki nem volt izmos, és sportosan izmossal is(jelenleg) és igen be kellett vallanom magamnak hogy vele sokkal jobb az ágyban, Õt sokkal jobban kivánom. :) Õt jobban akarom.

Hogy legyek vonzó egy srác iránt? Valami újat hogy tudok neki mutatni? Változzak kicsit hogy ne legyek unalmas?

Legjobb válasz: Szia.Tetszik a kérdésed.Gondolom van egy srác a suliban aki nagyon tetszik neked és szeretnéd magadra felhivi a figyelmét.Szerintem többet sürögj körülötte és mosolyogj rá ha rád néz.A mosoly nagyon sokat számit.Ha Te is tetszel neki tuti észre fogja venni.A kinézeteden egyenlõre ne sokat változtass mert még kellemetlenûl is elsülhet a dolog rád nézve.Ne tedd magad nevetségessé. Na sok sikert :-)

Szia.Tetszik a kérdésed.Gondolom van egy srác a suliban aki nagyon tetszik neked és szeretnéd magadra felhivi a figyelmét.Szerintem többet sürögj körülötte és mosolyogj rá ha rád néz.A mosoly nagyon sokat számit.Ha Te is tetszel neki tuti észre fogja venni.A kinézeteden egyenlõre ne sokat változtass mert még kellemetlenûl is elsülhet a dolog rád nézve.Ne tedd magad nevetségessé. Na sok sikert :-)
hogyhogy unalmas?ha kinézetre gondolsz.. akkor kivágottabb ruhákat vegyél fel és rövidebb szoknyáákat... vagy nem tudom... festd át a hajad...

Hogy néz ki egy srác ha vagyis honnan tudjuk hogyha leszoptad épp a szádba élvezet, milyen volt neki, h viselkedik? Hogy lehet ugy leszopni egy srácot h az felejthetetlen legyen?

Legjobb válasz: Olvass vissza kicsit, már le van írva párszor a módszer. És, hogy mibõl veszed észre? A srác hever, levegõ után kapkod, az arcán üdvözült mosoly - téged meg úgy eláraszt, hogy a szemed kerekedik :-()

Olvass vissza kicsit, már le van írva párszor a módszer. És, hogy mibõl veszed észre? A srác hever, levegõ után kapkod, az arcán üdvözült mosoly - téged meg úgy eláraszt, hogy a szemed kerekedik :-()
csak fekszik és fekszik és fekszik csukott szemmel, és azt mondja neked annyira szeretlek kicsim....:D Nem szabad azonnal rácuppani, be kell vezetni. Olyan legyen mint egy jó fogalmazás...:D Bevezetés: körbejárom mindenhol, nyali-fali itt ott.. Tárgyalás: szivod, folyamatosan nyalogatod (fõleg a makkot) és nagyon fontos, hogy a másik kezed se tétlenkedjen, símogasd a hasát, a mellét és a lefontosabb "gyúrmászd" a heréit. Imádják a férfiak...nagyon! De a gáttal is játszadozhatsz, vagy tovább megyek, prosztata masszázs közben. De ezt meg kell beszélni, nem minden férfi szeretné ha felnyúlnának neki. Ha okés akkor sikosító, és ügyes kézmozdulatok. A prosztataorgazmussal élete legjobb orgazmusát adot meg neki!!! Befejezés: Ha lenyeled neki, sokkal teljesebb érzete lesz, és örül neki, hogy mindenét elfogadod. A legfontosabb, hogy közben a kedves lássa rajta, hogy te is nagyon élvezed!!!!!! Sok sikert! Petranova
Egyrészt fogod látni, hogy elégedett-e - alvás mindenképpen az egyik jele egy kellemes magömles után. Másrészt pedig hogy felejthetetlen? Hát ez nagyon relativ. A csúcs felé közeledve, mielött elélvez, kuki ki punciból, száj rátapad....és cumi...a hatás garantált. Ezt én sem magamtól tudom. Egy sráctol tanultam -akivel csóknál tovább soha nem jutottunk. Másnál alkalmaztam, minden alkalommal mikor bevetettem, térdre esett elöttem a partner szó szerint. - és alvás....
nézz meg egy pornó filmet!abból látod hogy azok a nõk hogyan csinálják!õk értenek hozzá!ha úgy csinálod tutoi meg lesz az eredménye
Vietnámi kenõccsel tocsogósan bekenni, aztán fél pofa Erõs Pistával együtt szájba venni - maradandó élmény!
Kérdezd meg szivi h élvezte e:D

Ha egy srác meleg, semiképp sem fog lefeküdni egy lánnyal? ( Nem lehet elérni, hogy bi legyen? )

Részletesen : Imádok egy meleg srácot.Elfogadom,hogy meleg s?t van egy barátja is,de ennek ellenére kívánom ?t elmondhatatlanul.A kapcsolatát nem akarom és nem is tudnám szétzilálni,mert legyen boldog azzal akit szeret,de szerintetek nem lehet valahogy felébreszteni benne egy kis lángot,hogy lányokkal is szeretkezzen ?

Legjobb válasz: Én is meleg vagyok. Ha nem lenne kapcsolatom, nem zárnám ki a lehetõséget. De sok jó válasz érkezett eddig is. Viszont egy dolgot senki se vett figyelembe... Ellentmondasz Önmagadnak... Nem akarod a kapcsolatukat szétzilálni, de szeretnéd, ha "bi" lenne... Ugyan! Nézd, a plátói szerelemben az a szép, hogy soha nem fog beteljesülni. Gondolj bele, lehet, h rávennéd, és iszonyat rossz lenne mind a kettõtöknek.. Akkor megérné a barátságotokat ezért feláldozni? Ráadásul hatalmasat csalódnál, hogy az általad bálványozott srác nem is olyan jó... Tudom, hogy min mész keresztül, de hidd el, minél késõbb nyugszol bele, annál nehezebb lesz. Sajnos az élet nem mindig fair. Vesztesz egy "numerát", de nyerhetsz egy barátot... Mérlegelj! Remélem, segítettem... ;-)

Én is meleg vagyok. Ha nem lenne kapcsolatom, nem zárnám ki a lehetõséget. De sok jó válasz érkezett eddig is. Viszont egy dolgot senki se vett figyelembe... Ellentmondasz Önmagadnak... Nem akarod a kapcsolatukat szétzilálni, de szeretnéd, ha "bi" lenne... Ugyan! Nézd, a plátói szerelemben az a szép, hogy soha nem fog beteljesülni. Gondolj bele, lehet, h rávennéd, és iszonyat rossz lenne mind a kettõtöknek.. Akkor megérné a barátságotokat ezért feláldozni? Ráadásul hatalmasat csalódnál, hogy az általad bálványozott srác nem is olyan jó... Tudom, hogy min mész keresztül, de hidd el, minél késõbb nyugszol bele, annál nehezebb lesz. Sajnos az élet nem mindig fair. Vesztesz egy "numerát", de nyerhetsz egy barátot... Mérlegelj! Remélem, segítettem... ;-)
de fellehet, ha valahogy tudsz rá hatni, teletömöd a fejét, agymosás:lásd mszpé, és mûködik
Úgysem élveznéd vele a szexet, felesleges erõltetni.
Én még a nekem tetszõ hetero lányokban sem tudok lángot ébreszteni, hogy szeretkezzenek velem. És senki se tud segíteni.(f29)
Szerintem inkább hagyd.
Attól függ, hogy hol helyezkedik el a Kinsley skálán. Amúgy én ebben a témában Megan Fox véleményével értek egyet... :) 20F
A csajom tarsasagaban van egy meleg srac. Na, neki pl kivertek a lanyok (egy buli utan) - es nem volt ellenere, pedig szerepe szerint asszem o a lany. De a fallosz megiscsak fallosz. Szeret vele elelvezni. :P
Ez sok mindentõl függ. Én például meleg vagyok, de viszont majdnem minden inger, ami ér... hát akcióképessé tesz (persze egy meghatározott keretein belül; azaz bizonyos emberek /öregek, kövérek, kiskorúak, ápolatlanok/ kivételével). Szóval, ha egy lány nagyon rám nyomulna, akkor lennének övön aluli reakciók. Szerintem még meg is lépném a szexet. De mivel párkapcsolata van, én ezt annyira nem erõltetném.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a véleményeket, hozzászólásokat !

Mit ronthatok el vajon? Mindig, mikor tetszik egy srác, akkor Vele sose jön össze semmi, akitől meg én nem akarok semmit, vele meg simán összejöhetne . Mit csinálhatok rosszul? Mit kellene tennem, hogy legyen bármi is?

Ez már nagyon kezd zavarni, mikor múltkor is írta egy srác, hogy bejövök Neki, hát néztem egy nagyot, meg jól is esett hogy volt olyan bátor, hgy ezt nekem megírja. <- Szóval, csak arra akartam kilyukadni, hogy már azt sem akarom, hogy nekem kelljen bárkit is visszautasítanom, meg azt sem akarom, hogy engem visszautasítsanak .. NAGYON JÓL TUDOM? HOGY MILYEN ÉRZÉS. !!

Legjobb válasz: namár...õõõ... az az igazság hogy nagyon sokáig én is ezt hittem, aztán multkor rájöttem valamire. lehetrád nem igaz, de leírom hátha mégis nálad is ez áll fenn. szóval arra jöttem rá, hogy valójában nekem nem nem jön össze akit én akarok, hanem nem akarok olyat, aki összejöhetne. vagyis mindaddig tetszik valaki, addig találom vonzónak, amíg azt nem mondja hogy oké... erre onnan jöttem rá, hogy volt egy srác aki naagyon bejött nagyon kellett volna, de nem történt semmi. aztán egyszercsak érdeklõdni kezdett irántam, és elhívott... na onnantól valahogy már nem is kellett. szóval lehet hogy fordítva van:) ha nem, akkor még az lehet hogy túl magasra teszed a lécet. vagy talán hogy másképp viselkedsz azokkal az emberekkel.

namár...õõõ... az az igazság hogy nagyon sokáig én is ezt hittem, aztán multkor rájöttem valamire. lehetrád nem igaz, de leírom hátha mégis nálad is ez áll fenn. szóval arra jöttem rá, hogy valójában nekem nem nem jön össze akit én akarok, hanem nem akarok olyat, aki összejöhetne. vagyis mindaddig tetszik valaki, addig találom vonzónak, amíg azt nem mondja hogy oké... erre onnan jöttem rá, hogy volt egy srác aki naagyon bejött nagyon kellett volna, de nem történt semmi. aztán egyszercsak érdeklõdni kezdett irántam, és elhívott... na onnantól valahogy már nem is kellett. szóval lehet hogy fordítva van:) ha nem, akkor még az lehet hogy túl magasra teszed a lécet. vagy talán hogy másképp viselkedsz azokkal az emberekkel.
Sztem is túl válogatós vagy. Nemcsak a legjóképûbb pasikkal érezheted jól magad!
Dettó ez van velem is. Bár a léc nevezhetõ magasnak, de sztem nem az, van olyan, hogy egy mások szerint iszonyat ronda pasira azt mondom helyes, de neki már van barátnõje, szóval kétlem, hogy magas lenne a léc, bár akiknek nem volt, nekik meg nem kellettem, de mindig volt olyan, aki próbálkozott, de nekem nem jött be, bár tudom nehéz elviselni, és aki elfog viselni és szeretni is fog és én is õt, õ lesz az igazi. Nem biztos, hogy létezik ilyen, mert még sosem volt pasim, ebbõl kifolyólag gondolom velem van a baj. Az elsõ válaszoló véleménye rám pl. nem igaz, ha lépne a srác, aki jelenleg tetszik valószínûleg én lennék a legboldogabb a világon. 21/L
A kérdező hozzászólása: Nekem sem volt pasim , , amúgy, nem a legjobb képû pasik jönnek be.: pl.: van egy pasi, és minden 2. csaj bele van zúgva, max' tetszik csajoknak .. én pl nem vagyok olyan, max' aztmondom, , hogy wáá, dejóó pasíí, de ennyi. :) Lehet azért is, mert nagyon nem lenne nála esélyem, hanem már annyi csaja lehetett, vagy valami, hogy használt eléggé számomra. : DD , , amúgy meg olyan fiúk jönnek be mostanság átlagban, akik nem is a leghelyesebbek de nem is a legalsó fokon állnak. : DD , , abban a kategóriában vagyok, hogy nyugodtan mondhtatom "lekopogom" : DD nincs annyira sok vetélytársam .. : ))

Az egyik srác az osztályomban totál aranyos, de elég rossz tanuló. Korrepetálással próbáltam volna közelebb kerülni hozzá. Mit tegyek, hogy legyen köztünk valami?

Év vége van, minden tanár azzal nyaggatja, hogy kezdjen el tanulni mert iszonyat bukta lesz a végén... felajánlottam neki, hogy segítek egy kicsit, beleegyezett, írtam neki jegyzeteket, de nem volt hajlandó tanulni. A gáz az, hogy (és most jön a filmbeillő nyálas jelenet) nagyon bejön, de nem tudom, hogyan mondhatnám el neki, és mindezek mellett annak a lánynak is bejön az osztályból akit szívből utálok, és láthatóan a srácnak ő jön be inkább mert folyton egy társaságban vannak és a lány eléggé harsány meg feltűnő, én meg folyton a tanulás miatt megyek oda hozzá, és itt kb. ki is merül a kommunikációnk. Mit csináljak, hogy esetleg június közepéig történjen is köztünk valami? :(

Legjobb válasz: Leírásod alapján számomra az derül ki, h Te egy okos leányzó vagy. Biztos vagy benne, h akarsz vmit ettõl a lusta, buta sráctól? Nem csak a másik (lány) útálata vonz hozzá, h megmutatsd neki, Te vagy az, aki kell ennek a srácnak? Nem tudom, érthetõ voltam-e?

Leírásod alapján számomra az derül ki, h Te egy okos leányzó vagy. Biztos vagy benne, h akarsz vmit ettõl a lusta, buta sráctól? Nem csak a másik (lány) útálata vonz hozzá, h megmutatsd neki, Te vagy az, aki kell ennek a srácnak? Nem tudom, érthetõ voltam-e?
A kérdező hozzászólása: Teljesen érthetõ voltál :) és nem a másik lány miatt vonzódom hozzá, egyszerûen csak szeretem...
Értem. Akkor csak szeresd egyszerûen és ne törõdj senkivel és semmivel. Sok boldogságot! :) (:
A kérdező hozzászólása: Hát köszönöm, de nem hiszem, hogy bármi lehet köztünk...:) de felpontoztalak ;)
Ez olyan mint a SzJG-ben! :D
A kérdező hozzászólása: Amúgy tényleg :DD Csak Cortez és Reni nagy nehezen összejönnek, de ez nálunk nem túl valószínû...://

Lányok! Hogyan jelzitek ha táncolni akar veletek egy srác egy buliban, hogy tényleg csak tánc legyen?

Nálam minden esetbe ha odajött egy srác, hogy táncoljuk elkezdett taperolni vagy megakart csókolni. A kezüket ekkor feljebb tettem a derekamra, de nem vették a célzást... Ezért ha táncolni hívnak, akkor inkább lerázom őket, mert félek...Miért hiszik azt, hogy egyből tapi meg csók??! Lányok ti hogyan kezelitek ezt a helyzetet?

Legjobb válasz: Ha bejön a srác,akkor táncolok vele,a kezét feljebb rakom én is,de van amikor hagyom,viszont nem hagyom,hogy megcsókoljon. Ha nem tetszik,egyértelmû,arrébb állok,vagy épp ezért szoktam a barátnõimmel táncolni.

Ha bejön a srác, akkor táncolok vele, a kezét feljebb rakom én is, de van amikor hagyom, viszont nem hagyom, hogy megcsókoljon. Ha nem tetszik, egyértelmû, arrébb állok, vagy épp ezért szoktam a barátnõimmel táncolni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. :D Csak ha be is jön a srác, akkor se tapizzon le, meg csókoljon meg, ha én nem akarom, de már mindegyik azt hiszi, hogy lehet mindent...
Járj el intelligensebb helyekre szórakozniT Mi srácok sem vagyunk mind egyformák. 18/F

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!