Találatok a következő kifejezésre: Hogy létezik, eddig (52 db)

Sajnos létezik, igen
A kérdező hozzászólása: :/ Köszi azért!
Allergia bármikor, bármire kialakulhat. Ezáért kell pl. elvileg minden egyes hajfestés elõtt allergiapróbát csinálni, stb. De amúgy ilyen tüneteket okozhat az is, ha vmi olyannal volt permetezve, akár a szomszédtól átfújva, stb. Igyál sok kalciumos pezsgõtabit, hátha enyhíti a tüneteket, meg kérj a patikában antihisztaminos szert, hátha. :S
#6: légy erõs, nem csak Európán kívül. Magyarországon is törvényes.
egyáltalán nem vagytok közeli rokonok, nem kell aggódni. Akkor kéne, ha unokatestvérek lennétek.
azért gyerekvállalás elõtt nézz utána, nehogy genetikailag beteg legyen a gyereketek, mert az ugye gyógyíthatatlan.
Europan kivul az elso unokatestvert is felesegul veszik, tudom hogy ez tulzas, de szerintem ti eleg tavoli rokonok vagytok, hogy ebbol ne legyen baj
ááá ez már nem közeli....semmi gond nem lesz, fõleg a nincs örökletes betegség a családban....
A legközelebbi közös õstõl számolják azt, hogy hányad rokonságban állnak, nem? Tehát jelen esetben a dédpapától. Nem tudom, érdekes helyzet. Hány évesek vagytok? :)
Én nem járnék így vele. :S Mert nem tudnám kiverni a fejembõl hogy a rokonom, közeli vagy távoli, ide vagy oda, de akkor is a rokonom... És félnék, ha egyszer gyerekünk lenne, akkor milyen lenne..nem lenne beteg? De ez csak én vagyok és lehet tök hülyeség az egész. Hát hallgass a szívedre...ha nem feszélyez a dolog, akkor megér egy próbát!
ez harmad nem?
Magyarul a másodunokatestvéred? Hát, azért az elég közeli rokonság szerintem, bár ha jól tudom törvény nem tiltja, de azért necces.
Ne legyünk már ennyire primitívek. Könyörgöm, 21. század van, pár ezer éve még a saját gyereküket is "megszeretgették" az apák/anyák, aztán jött a nagy szent (pedofil) egyház és mindent amit az ember addig élvezettel csinált, azt megtiltotta. Azóta is folytatják az emberek ezt az álszent, álprûd viselkedést, amit csak fokoznak a társadalmi elvárások. Kit érdekel, hogy ki mit gondol ha tudnátok szeretni egymást, úgy ahogy mást soha?
Ehhez vannak tesztek, amivel majdnem biztosra mehetsz. Másodunokatesó már nem olyan durva, fõleg, hogy még nem is találkoztatok:) Szerintem vágjatok bele.
Mert ha eddig nem találkoztak, akkor nem jöhet össze szerencsétlen esetben valami örökletes gond?
Szerintem mehet a téma! Sõt még egy kicsit izgalmasabb is ! A történelemben se szeri se száma a hasonló eseteknek! PL. az Iváldiak közé idegen gólya ne fészkeljen mottót halottad már? Ott mindenki rokona a másiknak és Iváldi szinte majdnem mindenki!

Hogy létezik, hogy eddig hátsó fali volt a méhlepény, most pedig mellső fali?

A dokim nem mondta, hogy gond lenne.

Legjobb válasz: nekem meg pont fordítva van: elõször volt mellsõ fali (12 hetesen), utána meg 21 hetesen hátsó fali. állítólag ez nem baj, csak ne fedje a méhszájat.

nekem meg pont fordítva van: elõször volt mellsõ fali (12 hetesen), utána meg 21 hetesen hátsó fali. állítólag ez nem baj, csak ne fedje a méhszájat.
Nekem is az elején mellsõfali volt aztán meg hátsófali lett.Csak akkor baj, ha elfedi a méhszájat.Attól csúszhat hátrébb, hogy elkezdett nõni nagyon a méhed.
A méhlepény nem "vándorol", hanem ahogy a méh tágul, növekszik, a helye megváltozik a méhlepénynek. Pl vegyél egy lufit, fujd fel egy körte nagyságúra. Rajzolj rá egy nagy pöttyöt valahova. Aztán fújd tovább, míg egészen nagy nem lesz. A pötty nõtt is és máshol is van a korábbi állapothoz képest.
A kérdező hozzászólása: Aranyos vagy, kedves utolsó válaszoló! Szerintem nagyon jó, ha ilyen régi kérdésekre is érkezik új és jó válasz, mert így a mostani kismamáknak is érdemes megnézegetni a régi kérdéseket, mielõtt újra meg újra kiírnák ugyanazt. Azóta nekem már 13, 5 hónapos a kisfiam.

Létezik, hogy 16 hetesen kezdődjön a hányós korszak? Eddig folyton hányingerem volt, de csak 2x hánytam, most viszont tegnap hábnytam és mindjárt megint megyek. Létezik, hogy egyre erősödik ez a tünet, mikor már múlnia kéne?

:)

Legjobb válasz: Pont ez volt velem az elõzõ héten.... :) (16. hét) 3 napig minden ételtõl, szagtól rosszul lettem, rohantam hányni... Most megint szuperul vagyok! Kitartás!! :)

Pont ez volt velem az elõzõ héten.... :) (16. hét) 3 napig minden ételtõl, szagtól rosszul lettem, rohantam hányni... Most megint szuperul vagyok! Kitartás!! :)
A kérdező hozzászólása: Remélem nálam is így lesz... :) Csak nem túl kellemes és érdekes amikor a kicsi lányom a fejem mellett áll a WC-n :D
Hehehe... Nálunk ugyanez... 2 évesem érdeklõdõ, enyhén aggodalmas tekintete... :) (elsõ voltam)
Létezik. Még az is elõfordult az egyik ismerõsömnél, hogy végighányta az elsõ és a harmadik trimesztert is.
A kérdező hozzászólása: Hurrá... :D Már most várom a végét!:D Köszi az eddigi válaszokat!

Létezik, hogy a terhesség miatt lett ennyire érzékeny az emésztőrendszerem? Fel vagyok fújódva, fáj néha az epém és a gyomrom. Eddig büntetlenül ehettem bármit, nem volt gondom.

Legjobb válasz: Az könnyen lehet, én is így jártam, bár nekem a gyakori wc-re menéssel van gondom. Eddig se volt panasz az emésztésemre, de amióta babát várok, napjába 3-4szer megyek "nagydolgozni", Elevitet szedek ami állítólag székrekedést okoz, na nálam ez a mellékhatás nem jelentkezik, sõt!

Az könnyen lehet, én is így jártam, bár nekem a gyakori wc-re menéssel van gondom. Eddig se volt panasz az emésztésemre, de amióta babát várok, napjába 3-4szer megyek "nagydolgozni", Elevitet szedek ami állítólag székrekedést okoz, na nálam ez a mellékhatás nem jelentkezik, sõt!
hajaj. szokj hozza a peffedéshez... meg majd teljesen megvaltozik, hogy mit fogsz szeretni meg mit nem! ne aggódj, ez természetes. boldog babavárást

Abban szeretnék segítséget kérni, hogy 2, 5 éve nem védekezünk a párommal, eddig sajnos nem sikerült teherbe esnem. Most viszont 3 napja késik a havim. Csináltam 2 tesztet is de negatív lett. Létezik az hogy még a tesz nem mutatja hogy terhes vagyok?

Vagy valami mád gond lehet? Tünetei sincsenek hogy terhes lennék.

Legjobb válasz: Vagy korán teszteltél, vagy tényleg nem vagy terhes. Én is jártam már úgy, hogy 3 hetet késett, mert egyszerûen "elbambult" a egyik petefészkem. Orvosi kivizsgálás eredménye, mondták, hogy néha elõfordul mûködési zavar.

Vagy korán teszteltél, vagy tényleg nem vagy terhes. Én is jártam már úgy, hogy 3 hetet késett, mert egyszerûen "elbambult" a egyik petefészkem. Orvosi kivizsgálás eredménye, mondták, hogy néha elõfordul mûködési zavar.
Sajnos hiába van 1 nyolc éves lányod, akihez ezúton is gratulálok, a nõi test bármelyik pillanatban "elromolhat" Rengeteg féle hormonprobléma, szervi probléma lehet, illetve a pároddal is lehetnek gondok. Nem szeretnélek megijeszteni, de ha szeretnétek babát, akor nem szabad tétlenkedni. A meddõség definíciója: amikor 2 felnõtt embernek, védekezés nélkül, rendszeres nemi élet mellett, 1 éven belül nem fogan gyermeke. Csak azért szeretnék segíteni, mert abból kiindulva hogy van egy 8 éves gyermeked, gondolom nem 20 éves vagy. Ha a hormonok nem mûködnek, a petefészked nem mûködik rendesen, lehet hogy lassan kifuttok az idõbõl, pedig a legtöbb probléma kezelhetõ! És a párod spermiogrammja is nagyon fontos lenne! Én drukkolok nektek, de ne tétlenkedjetek!
A kérdező hozzászólása: Hát úgy néz ki nem vagyok az. Némi vérzésem van. :(
A kérdező hozzászólása: Nem biztos hogy elmenne. Õ úgy van vele, hogy ha összejön összejön ha nem nem...
Akkor a partnert el kellene küldeni egy spermavizsgálatra.
A kérdező hozzászólása: Még nem. Nekem az elõzõ kapcsolatomból van egy 8 éves lányom.
Ha 2.5 éve nem védekeztek és nem sikerült a baba, ott valami más gond lehet a háttérben, nem valószínû, hogy terhes lennél. Kivizsgáltattátok már magatokat?
Tényleg ez a kétféle verzió létezik: Vagy a cikuson belül késõbb fogant meg, mint gondolod, és még nem mutatja ki. Vagy nem vagy terhes, csak valamiért késik a menzeszed vagy akár ki is marad egy hónap - ezt okozhatja stressz, betegség (nem csak nõgyógyászati, hanem bármi enyhe is, amin áteshettél a hónapban) vagy hormoningadozás, ami ha csak ilyen ritkán fordul elõ, benne van a normálisban.
A kérdező hozzászólása: 2 hete lehetett peteérésem. Sosem szokott késni. Inkább mindig elõbb jött meg 1-2 nappal.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a segítséget. Mindenképp orvoshoz fordulok már.

Létezik, hogy a szervezet érzékeli, hogy mikor a legérettebb a gyermekvállalásra? Mármint, hogy az ovulációt sokkal erősebben és egyértelműbben érzem, mint eddig bármikor.

28 vagyok, már van egy gyerekem, 24 évesen lettem terhes. Akkortájt egyáltalán nem éreztem a peteérést. Most viszont pár hónapja mindig érzem, hogy mikor van. A ciklus közepén érzékenyebbek a melleim, meg is duzzadnak kicsit, érzem a nagyon enyhe görcsölgetést, és folyásom is van. Mindezt 2-3 napig. Lehet, hogy ez attól van, hogy a testem most lenne a legfelkészültebb?

Legjobb válasz: Ha ez megnyugtat, akkor én ezt 23 évesen éreztem, amikor teherbe estem. Nem tudom, hogy ez lett volna a legbiztosabb idõpont a gyerekvállaláshoz a szervezetem szerint, de 14 hónapos a lányom és szülés óta minden hónapban ugyan ezt érzem. Szóval, ha ettõl függne a dolog, akkor már 10 gyermeken lennék túl :]]

Ha ez megnyugtat, akkor én ezt 23 évesen éreztem, amikor teherbe estem. Nem tudom, hogy ez lett volna a legbiztosabb idõpont a gyerekvállaláshoz a szervezetem szerint, de 14 hónapos a lányom és szülés óta minden hónapban ugyan ezt érzem. Szóval, ha ettõl függne a dolog, akkor már 10 gyermeken lennék túl :]]
A kérdező hozzászólása: Akkor nem tudom :) Eddig nem volt ilyen.

Párommal nagyon szeretnénk babát, de eddig sajnos még nemsikerült. állandóan 1csíkot mutat a teszt. Esetleg valami "trükk" létezik, hogy pozi legyen a teszt? (póz, szex utáni teendő, étel-ital. )

Legjobb válasz: Megmosolyogtató, de mi 1x úgy csináltuk, hogy együttlét után elkezdtünk hülyéskedni. A férjem felkelt, felemelt lábamnál fogva, és elkezdett rázni, miközben mondta, hogy most úgyis sikerül!!! Igaza lett. :)

Megmosolyogtató, de mi 1x úgy csináltuk, hogy együttlét után elkezdtünk hülyéskedni. A férjem felkelt, felemelt lábamnál fogva, és elkezdett rázni, miközben mondta, hogy most úgyis sikerül!!! Igaza lett. :)
Gratulálok!!! :) A doki még lehet, hogy korai lesz...
A kérdező hozzászólása: köszönöm. Tapintható volt a terhesség kb 5hetes, 5napos. Szerdán megyek ultrahangra :)
A kérdező hozzászólása: Olvastam hogy általában a ciklus 14.napjától van de aztis hogy ez midnekinél más és más.másképpen hogy tudom megállapítani?olvastam a hõmérõzésrõl, de nemtudom hogy azt mikortól kell nézni..
Figyeld az ovulációdat, és azokban a napokban legyetek együtt. Bár gondolom, ez már mûködik, csak ezt még fentebb nem írták. :)
Hát mi 9 hónapig próbálkoztunk mire összejött a Babó. A végefelé kezdtük azt csinálni, hogy szeretkezés után én gyertya állásba álltam kb. 5 percre. Viccesen hangozhat, de ma már itt van a kislányom! :-)
A kérdező hozzászólása: Nah tegnap pozitív lett a tesztem :) ) holnap megyek dokihoz
A kérdező hozzászólása: köszönöm, persze szoritok énis:) nekem az a baj hogy változó a ciklusom, valamikor idõben jön, de általában csúszik 1-2napot.múltkor pl.2hét csúszás volt és még elötte apró vércseppek voltak kb3 nagpig, volt hányás is, de a teszt negativ, a doki azt mondta hogy valószinüleg korai terhesség csináljunk még tesztet.aztán egyszer megjelent a 2.csik halványan és kb2perc után eltünt és rá 3napra megjött.na akkor nem értettem mivan :(
Igen a ciklus.hu-n tudod követni a ciklusaidat ha ott vezeted.
A neten találsz menstruációs-ovulációs naptárat, csak beírod a keresõbe. Szerintem nagyon jó, a ciklusod hosszához méri az ovuláció idejét.Én nem hiszek ebbe a 14 napba, hiszen mindenkinek más a menstruációs ciklusa. Legfõképpen a tojásfehérjéhez hasonlító váladék utal a terékenységre, szurkálás, mellfájdalom, de annyira kevés ideig él a petesejt, hogy iszonyú nehéz eltalálni azt a pár órát. Inkább elõtte pár nappal és aznap kell:-)Én folsavat szedek napi 1/2 a 3 mg.ból, és a Maca Vibét kezdtük el a férjemmel, állítólag nagyon jó spermaszám növelõ!És egy jótanács:ne csak magadnak adagold a vitaminokat, hiszen a párod egészsége uolyan fontos, belõle lesz az a babó!!Ezenkívül stressz kerülés, C-vitamin, rengeteg gyümölcs, zöldség, no cigi, no alkohol, én ezeket követem. Sok sikert, te is szorits nekem.
A kérdező hozzászólása: igen a gyertyát énis csinálom az utóbbi idõben, párom meg mindig kiröhög :D ha esetleg eszetekbe jutna még valami akkor nagyon szívesen várom az üziket :) esetleg nem tudtok valami kaját ami növelhetné a fogantatás esélyét?
A kérdező hozzászólása: egyébként tudom hogy hülyén hangzik ez, mert nem trükközni kell de azért egy kicsit csak lehet csalni :D
Én még cickafark teát szoktam inni napi 1 csészével + elevit.

Ma hallottam ezt a szót, hogy pszichológiai hadviselés az egyik csatornán. Eddig is tudtam, hogy ilyen létezik, tehát pszichésen megtörni az ellenfelet. Cikk vagy olvasnivaló ezzel kapcsolatban?

Természetesen a harc,mint téma nem érdekel,inkább ezek a pszichológiai dolgok érdekelnének,amiket párkapcsolatban tudnék alkalmazni.Nem tönkre tenni a másikat,hanem az er?viszonyokat rendezni,ami jelenleg egyenl?tlen.Úgyhogy senki ne gondoljon brutalitásra,miel?tt valaki ezt írná..:D 29/N

Legjobb válasz: Leírnád pontosabban, hogy mi a szituáció, amit meg szeretnél oldani? Mik az "erõviszonyok"?

Leírnád pontosabban, hogy mi a szituáció, amit meg szeretnél oldani? Mik az "erõviszonyok"?
Egy kapcsolat elején mindenkinek érdeke, hogy szeretni tudó, gondoskodó, pozitív oldalát mutassa. Az idõ múlásával aztán elõbújik a valódi jelleme. Ezek szerint Te kikaptál egy "uralkodó" típusú férfit, és bízol abban, hogy olyanná tudod változtatni, aki egyenrangú félként kezel. Nem jó hír, de nem fog sikerülni. Rövid ideig tartó változásokat elérhetsz, de az alaptermészetét megváltoztatni nem tudod. A kellemes modorát továbbra is megtartja mások felé (úgy viselkedik másokkal, ahogy Veled az elején), de Te már abba a körbe tartozol, akivel szemben nem erõlködik ezen. Az ilyen emberrel kapcsolatban viszont kár azon agyalni, hogy mi történt, régen milyen más volt, mit rontottam el, stb. Semmit nem rontottál el, csak már ismered. Innentõl eldöntheted, hogy el tudod-e fogadni olyannak, amilyen, vagy nincs szükséged erre a kapcsolatra, mert lehúz Téged.
A kérdező hozzászólása: Igen, ott hallottam, de az ottani történések engem nem érdekelnek, viszont utánaolvastam a neten.És ezzel kapcsolatban jutott ez eszembe.Hogyan lehet szavakkal hatni a másik érzelmeire például?Amit sokan meg is tudnak csinálni, még ha nincsenek is ennek a tudatában.Ennek is vannak fokozatai, a gátlástalantól az érzelmi zsarolóig, stb.Én úgy szeretnék hatni a beszédemmel, hogy abból kitûnjön, vagyok olyan erõs mint õ, nem vagyok elveszett, és értékelni kellene a hozzáállásomat.Vannak olyan szavak, amiknek pozitív csengése van ha egy ember meghallja.Persze, jó a felvetés, hogy magamat is meg kell még jobban erõsítenem.De nem akarok túlzottan se erõsnek látszani, mert ez nem a nõ dolga.Úgy szeretnék beszélni, hogy annak legyen súlya, tekintélye, nem össze-vissza dobálózni a sérelmeimmel.Ezáltal pedig elérni a pszichés egyensúlyt közöttünk.
miért nem magadat erõsíted inkább? ha meg nem szereted, vagy úgy érzed, hogy kihasznál, akkor miért vagy vele?
Akkor lelövöm a poént, a kérdezõ a valóvilág nevezetû szennyben látta és erõsen kétlem, hogy az ottani majomkodásnak bármi köze lenne a valódi pszichológiai hadviseléshez, mintsem inkább egymás fúrásáról, szándékos kiakasztásáról és b*sztatásáról van inkább szó. Bocs, hogy érdemben nem tudok hozzászólni, google a barátod biztos többet tud segíteni, de nagyon erõs túlzás azt a fõmûsoridõben zajló egymást csesztetõ szart pszichológiai hadviselésnek nevezni.
A pszichológiai hadviselés nemcsak harcban alkalmazott. De nem hiába hadviselés a neve. Ha megbeszélés nélkül nem tudod rendezni a dolgokat, akkor ott már nincs mit tenni. Mert amirõl te beszélsz, az manipuláció. És az a leggusztustalanabb dolog, ami egy párkapcsolatban elõfordulhat.
"Nem tönkre tenni a másikat, hanem az erõviszonyokat rendezni" Ehhez elég egy beszélgetés...
A kérdező hozzászólása: Én inkább úgy nevezném, hogy a pszichének a gyengítése.Tudom, hogy sok helyen alkalmazzák.
05:30 vagyok Kedves 11:40! Az az alak egy jellemtelen senki lehetett, nem azzal kell kialakítani a rangsort, hogy mint a bolond szorítja a másik kezét. Pláne ha nõrõl van szó... Máskor vagy alázd meg, hogy rászólsz milyen nevetségesen hat, hogy így próbálja erõsnek mutatni magát miközben tart tõled. Vagy tedd rá a másik kezed a kezére kézfogás közben, mondj valami zárószöveget (nem feltétlenül elköszönést értek alatta, csak azt az adott helyzetet kell lezárni) majd határozottan húzd el mindkét kezed és zárd le a kézfogást. Közben nyugodtan nézz a szemébe is, vicces lesz, ahogy elkerekedik majd a meglepettségtõl.
Ezt a kézfogásos trükköt egy kedves férfikliens úgy alkalmazta rajtam, hogy akkorát roppantott a kezemen (45 kg vagyok), hogy majdnem térdre rogytam. Ilyen helyzetben elég nehéz kezet forgatni meg bárhová lépkedni, amikor könnyezel a fájdalomtól. Mondjuk nem is jött ki jól a tárgyalásból, mert ezzel már az elején elásta magát nálam.
Szerintem is inkább ülj le és beszélj vele... Az ilyen jellegû dolgokat azért nem ajánlatos a civil életben alkalmazni, mert nem leszel szakértõ attól, hogy elölvasol néhány cikket, melyet nagy valószínûséggel (mivel most hallasz róla elõször) értelmezni sem tudsz... Egy vakbelet sem fogsz tudni kivenni, hiába olvasol el 10 cikket róla... Ez pedig annyit tesz, hogy nem is fogod tudni alkalmazni ezen módszerek finomságait... Úgy jársz majd, mint elefánt a porcelánboltban, vagy mint az a szobrász, aki dinamittal próbált alkotni... Több kárt fogsz okozni, mint hasznot... Elvégre ezen hadviselést évekig tanítják még az akadémia után is... Nem véletlenül... Mindent összevéve ne kombinálj, ne erõszakoskodj, hanem beszéld meg a problémáidat... Nekem mindig azt tanították, hogy a legtisztább út az egyenes, és mindig célba ér...
"Ebben az esetben a megbeszélést inkább mellõzném." Gyáva vagy, de mégis erõsnek akarsz látszani?
Régen rossz, ha egy párkapcsolatban arról van szó, hogy egymást szándékuk ellenére akarják befolyásolni a felek. Miért nem vagy vele inkább õszinte, és miért nem mondod meg neki, hogy elnyomva érzed magad? A "mert úgysem hallgatná meg" szövegre már elõre azt kérdezném: próbáltad?
"Úgy szeretnék beszélni, hogy annak legyen súlya, tekintélye, nem össze-vissza dobálózni a sérelmeimmel." És arról miért a férfi tehet mert te hisztis vagy? :O Meg nincs súlya a szavadnak? Arról nem õ tehet hanem te :D:D Hát akk ne dobálózz a sérelmeiddel, meg legyél következetes, ha valamit megmondasz akk az úgy legyen ha a világ felfordul akk is! Olyat meg ne mondj amit úgyse tudsz betartani! És ne sértõdj meg minden hülyeségen. Ennyi és máris lesz súlya a szavadnak :P
Sztem meg igenis lehet és néha kell is használni a párkapcsolatban. Erre mondják pl azt h a nõ irányít a kapcsolatban, de a férfi azt hiszi hogy õ..Vagy fordítva. Ezt pszichológiai hadviseléssel lehet elérni. Nincs ezzel semmi baj:D
Nekem elvileg megy az ilyesmi, viszont esetemben ösztönösen. Nem értem párkapcsolatban miért akarod használni. Nekem a párom ilyen szempontból tabu. Amikor ezt alkalmazom akkor a másik minden esetben sérül. Legtöbbször csak kicsit, máskor jobban... Roh.adék dolog a szerelmeddel szemben használni! Elvileg egy pár vagytok, nyisd ki a szád és beszélj vele. Vagy ha úgy érzed, nem hallgat meg vagy nem vesz komolyan akkor TETTEKKEL BIZONYÍTS. Lássa, hogy egyedül is boldogulsz. Legyél nem is tudom... harciasabb(inkább játékosabb). Ne nagyon, de menj bele a játszmába és ne hátrálj meg. Ha látja, hogy igenis ellenfél vagy akkor idõvel tisztelni fog és rendben lesz a rangsor. Ezt lehet akármilyen kis hétköznapi dologban alkalmazni. Legyél határozott és szedd össze magad mutasd meg, hogy okos vagy értesz te is annyira a dolgokhoz, mint õ és nélküle is boldogulsz. 04:44-es kézfogós példája jó volt. Van is egyfajta technika, amivel a domináns kézfogót alárendeltté lehet tenni, az egésznek az a lényege, hogy kényszerhelyzetbe hozd, billentsd ki kicsit az egyensúlyából. "gy szeretnék beszélni, hogy annak legyen súlya, tekintélye, nem össze-vissza... " Erre nem lehet mit mondani, használd az agyad mielõtt megszólalsz. Gondold át amit mondasz. Egy idõ után látni fogod az összefüggéseket és tudod mit ne mondj inkább ki. Olyan ez, mint a sakkban, mindig 3 lépéssel elõre gondolkodj.
A kérdező hozzászólása: Az "erõviszony" nem tetszik nekem jelenleg, mert a férfi úgy érzi szerintem hogy õ van feljebb, egyéb dolgokból következtetek erre.Szeretném ha ez megfordulna, a pszichéjére szeretnék hatni.Most ez lehet hogy fondorlatosan hangzik, de szívesen kipróbálnék bizonyos dolgokat ezzel kapcsolatban.Ebben az esetben a megbeszélést inkább mellõzném.
Mindenképp olyan könyveket ajánlanék, amik a békére nevelik az embert. és az egyensúlyra, az megadhatja esetleg a hiányzó önbizalmat. Nem kis károkat lehet okozni az érzékeny emberi pszichének az alattomos pszichológiai hadviseléssel, vagyis pusztítással.Mert ez ugye semmiképp nem építõ jelegû... Mindenképp a békét ajánlom és az ilyen irodalmat...

Létezik olyan hogy eddig szeretett, de azt mondja hogy mostmár másképp néz rám? ( ez még vissza forditható )?

Legjobb válasz: Márhogynelétezne. A szerelem elmúlik. Nem visszafordítható igazából. Magadhoz kötheted, de sosem lesz ugyanaz. Örülj hogy megmondta.

Márhogynelétezne. A szerelem elmúlik. Nem visszafordítható igazából. Magadhoz kötheted, de sosem lesz ugyanaz. Örülj hogy megmondta.
igen létezik. visszafordítható, de nagyon nehezen... keveseknek sikerül.
Szerintem nem visszafordítható. Én is ebben a cipõben vagyok 2 hete, de már nem hiszek semmi jóban. Az élet ilyen...lesz még ennél rosszabb is!
szerintem visszafordítható! az is lehet ha kis ideig nem beszéltek egymással (pl1hét) rájön h nélküled nem tud élni!vagy ha vh megpróblod felélinkíteni a kapcsolatotokat. pl csináljatok sok új programot , nézzétek vissza a régi videóitokat, képeiteket stb. bár igazából szerintem nagyon fontos az, h mennyi ideje jártok. mert pl egy pár hónapos kapcsolatban kevés rá az esély, h melletted maradjon, úgy h már úgy érzi nem annyira szeret. de pl egy 1-2 éves kapcsolatban már más a helyzet. ott azért több a sok szép közös emlék és a megszokás is.
Visszafordítható, csak érdemes-e? Érdemes attól félni, hogy hátha megint arra mégy haza, hogy "máshogy néz már Rád"? Keress mást, valszeg õ is azért néz Rád máshogy.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!