Találatok a következő kifejezésre: Hogy kezelhetném a helyzetet (1 db)

Hogy kezelhetném ezt a helyzetet?

A barátom volt barátn?je állandóan hívogatja a barátomat mindenféle ócska ürüggyel.Miel?tt lett volna köztük v.mi, ?k már akkor is jóba voltak, de a kapcsolatuk csak nagyon rövid ideig tartott (nem úgy mint velem).Nem zavarna annyira a dolog ha nem utálnám azt a csajt.Én is ismerem már régebb óta, de soha nem bírtuk 1mást.Igaz, neki is van barátja akit állítólag szeret,de én mégis félek mert hát tényleg nagyon jóba voltak a barátommal,mi lesz ha elcsábítja.Már mondtam a barátomnak hogy zavar a dolog,de nem igazán tör?dött vele,mondjuk velem úgy viselkedik ahogy eddig.Tényleg nagyon zavar, de lehet hogy ha továbbra is szekálom a barátomat a csajjal csak rosszat érek el.Vagy a csajjal beszéljek?Mi lehet a megoldás?

Legjobb válasz: A csajt hagyd a francba,és a pasidat se szekáld!Inkább éreztesd azt a pasiddal,h nálad tökéletesebb nõt nem talál.Fõzz neki finomakat,légy figyelmes,bújj hozzá,h érezze milyen erõs,éreztesd vele,h igazi férfi!Hidd el,akkor nem is akar majd visszamenni a csajhoz,bár így sem hiszem,h vissza akarna,csak te magyarázod be magadnak.A párommal mi ugyanígy vagyunk,csak itt õ a féltékeny,és én meg az aki a másik nem egyedeivel is létesit kommunikációs csatornákat.De mióta érzi,h nekem nem kell más,azóta a világ legnyugodtabb embere.Ha viszont tovább szekálod a csajjal ki fog penderíteni bármennyire is szeret!

A csajt hagyd a francba, és a pasidat se szekáld!Inkább éreztesd azt a pasiddal, h nálad tökéletesebb nõt nem talál.Fõzz neki finomakat, légy figyelmes, bújj hozzá, h érezze milyen erõs, éreztesd vele, h igazi férfi!Hidd el, akkor nem is akar majd visszamenni a csajhoz, bár így sem hiszem, h vissza akarna, csak te magyarázod be magadnak.A párommal mi ugyanígy vagyunk, csak itt õ a féltékeny, és én meg az aki a másik nem egyedeivel is létesit kommunikációs csatornákat.De mióta érzi, h nekem nem kell más, azóta a világ legnyugodtabb embere.Ha viszont tovább szekálod a csajjal ki fog penderíteni bármennyire is szeret!
A csajjal nem érdemes beszélned, mindenképpen a barátoddal kell! Ha tényleg szeret téged és fontos vagy neki, akkor lerázza a volt barátnõjét. Ha el tudná csábitani a volt nõ a barátodat, akkor ne is erõltesd magad miatta, mert jobbat érdemelsz!
én se tarom jó ötletnek h a csajjal beszélj mert ha keresztbe akar neked tenni akkor megy a pasidhoz h a barátõd nem hagy békén pedig mi csak barátok vagyunk cimszóval.vagy beszlél a pasidal h ha télleg szeret akkor hozzon érted egy kis áldozatot vagy probáld meg valahogy eltakaritani az utból ezt a nõt


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogyan szerezhetném vissza a barátom bizalmát?

a barátommal nagyon össze vesztünk és a hívás listámon az exemnek a neve is szerepelt nem találkoztunk és nem is beszéltünk csak meg csörgettem és azt mondta hogy megcsaltam nem igazán bízik bennem viszont szeretem de hogyan tudnám vissza szerezni igazán a bizalmát? nomrális válaszokat

3

Veszprém megyei lányok, kijönne velem szallagavatomra és a ballagásomra?

irjatok üzenetet. 19/F vagyok

3

Miért van az, hogy egyszer már nagyon vágyom egy párkapcsolatra, máskor meg inkább úgy van, hogy azt érzem mellettem senki nem lenne boldog, és akkor inkább jobb nekem egyedül?

6

Miért van az, hogy a lányok csak "lelki társként" tekintenek rám?

Sziasztok. Az a bajom, hogy elég sok lányt ismerek, és néhányan közülük be is jönnek nekem. Nagyon jófejnek tartanak, jobbnak mint több másik srácot, meg sokak szerint nem is nézek ki rosszul, csak egy kicsit vékony vagyok. Nem tudom hogy miért, de mindegyik lánnyal csak ilyen "baráti" szinten vagyok, a lelki társuknak tekintenek többen, mindent megbeszélnek velem meg minden, de nem tudnak rám mint "pasi" tekinteni. Miért van ez? Miben változzak?
(16/f)

7

Honnan számítjátok egy kapcsolat kezdetét: első csók, találkozás, szex, randi vagy valami más?

2

Férfiak, fiúk! Ti sokat gondoltak azon exetekre, akivel nagyon jól éreztétek magatok minden téren?

Ha volt egy lány, akivel nagyjából minden tökéletes volt, és ezt ti magatok is elismeritek, de valami miatt egyikőtök feladta a kapcsolatot, eszetekbe jutna? Még akkor is, ha van barátnőtök? És elképzelhető szerintetek, hogy valaki a mostani mellől visszavágyjon egy ilyen volt kapcsolathoz? Köszönöm a válaszokat előre is!:)

3

Gáz az ha most akarom kiélni magam?

18 éves vagyok,nem érdekelnek a fiúk inkább hanyagolom őket a sok csalódás miatt,inkább a jövőmmel foglalkozok,tanulok,és eljárok bulizni..

6

A nők a múltbéli csalódásaik után miért az új barátjuk büntetik?

Temérdek esetben látni itt és a valóságban is (és személyesen is megtapasztaltam), hogy ha egy nő egyszer/többször csalódott az életben párkapcsolati téren, akkor a jövőben túlságosan is gyanakvó, féltékeny hárpia lesz. Az addig rendben lenne, ha tanultak volna a hibáikból, de ezzel csak újabb hibákat követnek el, amivel megölik az egész kapcsolatot. A "rendes srác" dologról nem is beszélve, hogy általában azt hiszik rájuk, hogy a kedvességgel csak a bugyiba akarnak bejutni, mert "a múltban már megütöttem hasonlóképp a bokám". Mindig hangoztatják, hogy "minden ember más"... akkor ilyenkor mégis miért lesz hirtelen egyforma a legtöbb férfi a szemükben?

13

Miért mondja mindenki azt, hogy osztálytárssal nem járna? Mi abban a rossz?

Valaki mondja már meg miért tiltakozik sok ember,hogy nem járna osztálytárssal. :D nem vagyok én ilyen szituációba benne,de érdekel :D

8

Igaz, hogy a monogám pasik, egy idő után elvesztik vonzerejüket az adott nő szemében, unalmasnak fognak neki tűnni, és a nő fog félrelépni/új kalandokat keresni?

Ha meg poligám valaki, az igaz, hogy a megcsalások nagyon rosszul esnek a nőnek, sokszor sírnak meg minden, de VONZÓNAK fogják látni a férfit, mert látják hogy más nőknek is kell.

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!