Találatok a következő kifejezésre: Hogy kezelhetném a helyzetet (1 db)

Hogy kezelhetném ezt a helyzetet?

A barátom volt barátn?je állandóan hívogatja a barátomat mindenféle ócska ürüggyel.Miel?tt lett volna köztük v.mi, ?k már akkor is jóba voltak, de a kapcsolatuk csak nagyon rövid ideig tartott (nem úgy mint velem).Nem zavarna annyira a dolog ha nem utálnám azt a csajt.Én is ismerem már régebb óta, de soha nem bírtuk 1mást.Igaz, neki is van barátja akit állítólag szeret,de én mégis félek mert hát tényleg nagyon jóba voltak a barátommal,mi lesz ha elcsábítja.Már mondtam a barátomnak hogy zavar a dolog,de nem igazán tör?dött vele,mondjuk velem úgy viselkedik ahogy eddig.Tényleg nagyon zavar, de lehet hogy ha továbbra is szekálom a barátomat a csajjal csak rosszat érek el.Vagy a csajjal beszéljek?Mi lehet a megoldás?

Legjobb válasz: A csajt hagyd a francba,és a pasidat se szekáld!Inkább éreztesd azt a pasiddal,h nálad tökéletesebb nõt nem talál.Fõzz neki finomakat,légy figyelmes,bújj hozzá,h érezze milyen erõs,éreztesd vele,h igazi férfi!Hidd el,akkor nem is akar majd visszamenni a csajhoz,bár így sem hiszem,h vissza akarna,csak te magyarázod be magadnak.A párommal mi ugyanígy vagyunk,csak itt õ a féltékeny,és én meg az aki a másik nem egyedeivel is létesit kommunikációs csatornákat.De mióta érzi,h nekem nem kell más,azóta a világ legnyugodtabb embere.Ha viszont tovább szekálod a csajjal ki fog penderíteni bármennyire is szeret!

A csajt hagyd a francba, és a pasidat se szekáld!Inkább éreztesd azt a pasiddal, h nálad tökéletesebb nõt nem talál.Fõzz neki finomakat, légy figyelmes, bújj hozzá, h érezze milyen erõs, éreztesd vele, h igazi férfi!Hidd el, akkor nem is akar majd visszamenni a csajhoz, bár így sem hiszem, h vissza akarna, csak te magyarázod be magadnak.A párommal mi ugyanígy vagyunk, csak itt õ a féltékeny, és én meg az aki a másik nem egyedeivel is létesit kommunikációs csatornákat.De mióta érzi, h nekem nem kell más, azóta a világ legnyugodtabb embere.Ha viszont tovább szekálod a csajjal ki fog penderíteni bármennyire is szeret!
A csajjal nem érdemes beszélned, mindenképpen a barátoddal kell! Ha tényleg szeret téged és fontos vagy neki, akkor lerázza a volt barátnõjét. Ha el tudná csábitani a volt nõ a barátodat, akkor ne is erõltesd magad miatta, mert jobbat érdemelsz!
én se tarom jó ötletnek h a csajjal beszélj mert ha keresztbe akar neked tenni akkor megy a pasidhoz h a barátõd nem hagy békén pedig mi csak barátok vagyunk cimszóval.vagy beszlél a pasidal h ha télleg szeret akkor hozzon érted egy kis áldozatot vagy probáld meg valahogy eltakaritani az utból ezt a nõt


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Csak játszik velem?

Van 1 fiú aki 2és fél éve tetszik de ugy érzem játszik velem. Van barátnője de nagyon rossz a kapcsolatuk és sokszor mondja hogy szeret és hogy szép vagyok folyton ölelget (a derekamnál) és fogja a kezem. én nagyon szeretem és nem akarok nélüle élni de szinte minden lánnyal ezt csinálja. És volt hogy 2 héten keresztül le se szart pedig semmi rosszat nem tettem! Fűvezik is és segíteni akarok neki de egyszerűen nem engedi vagy én nem is tudom kétségbe estem tanácstalan vagyok mit tegyek?

4

Azoktol kérdezem, akik több éve kapcsolatban vannak (3-4-5 éve), hogy milyen érzései vannak?

Nekem 4 éve van barátom. Eleinte nagyon jó volt, szerelem meg ami szokott. Az évek múlásával sok minden változott. Most is törődök vele, szeretem meglepni, gondoskodok rolla(főzés,stb.), de már nem mondhatom el azt, hogy szerelmes vagyok belé. Kétszer szakítottunk, az első után helyre jöttek a dolgok, a másadik nemrég volt de nagyon hiányzott így kibékültünk. Most pedig nagyon össze vagyok zavarodva, ráadásul mehetnénk ketten külföldre dolgozni, de nem tudom, bele merjek-e menni. Ti hogy vagytok?

3

Honnan tudhatom, ha csak azért van velem mert nem talált jobbat? Ti mit tennétek ha ez lenne a helyzet?

Túl lehet ezen lépni? A páromnak sok jó csaj ismerőse van de mindegyik foglalt. Én csak átlagos vagyok és szerintem nem is kíván annyira amennyire kellene. Félek el fog hagyni ha egy "álomnő" felszabadul. Nem is túl jó a kapcsolatunk de én örülök, hogy sok év után van végre valakim, nem szeretnék szakítani.

3

Hogy derült ki vagy hogy mondta el neked a párod ha megcsalt téged?

Ha valakit már megcsalt a párja, akkor az hogy derült ki?
Kezdek aggódni, hogy a párom félrelép..

5

Kezdenétek komoly kapcsolatot, olyan nővel, aki kényszerűségből együtt él a volt férjével?

komoly válságba került a kapcsolatom egy ilyen nővel, mert engem már zavar ez a helyzet, három év után. És azt mondta, akkor keres olyat, akit ez nem zavar, ezért kérdeztem
38f

3

1 hónapja együtt vagyok barátommal, de mer megcsókolni. Én már többre vágyom, mint egy-egy ölelés. Mit csináljak? Én 17, 5/L, ő 16/F

5

Õ a pénzhajhász, vagy nekem kéne rugalmasabbnak lennem?

A barátom felad 2 együtt töltött éjszakát és teljes napot azért, hogy kemény 5000 ft-vel többet keressen egy teljesen rugalmas idejű (éjjeli) munkával. Ha egy éjszaka nem megy be, senkinek semmi, csak azért az egy éjszakáért egész 5000 ft-t nem kap. Nem is enni kell neki a pénz vagy lakást fenntartani, hanem egy autót akar venni, amit még úgyse használna, semmi értelme, hogy megvegye, lakásban lakik, a szüleivel, iskolába jár, rendes munkája sincs még, ezen a diákmunkán kívül (ami ott van a szomszédban különben), és budapesti lakos révén mindenhova olcsóbban és gond nélkül eljut az ember tömegközlekedéssel. Amit megjegyzem, most is alig használ, mert minden ott van neki a szomszédban- suli, munka, stb, és még én, mint barátnője is inkább házhoz megyek. Mellesleg, nem csak önzőségből, de neki is jobb lenne, ha ma éjjel nem menne el dolgozni, mert holnap egész délelőtt órái vannak, éjjeli melóból rögtön a suliba kéne átszaladnia. És mégis, mindenáron el akar menni ma éjjel dolgozni, hogy nehogy 5000 ft-vel kevesebb legyen a hó végén a számláján, mert az mekkora katasztrófa, és inkább nem használja ki a ritka alkalmat, hogy a szülei nem lesznek otthon, és én gond nélkül ott alhatok nála 2 éjszakát.
Nem beszélve arról, hogy nagyon rosszul esik, ennyire semmi pénzt többre tart annál, minthogy velem legyen.

Szerintetek rugalmasabbnak kéne lennem ebben a kérdésben? Most elég csúnyán összevesztem vele ezért, de úgy érzem, jogosan. Tévedtem volna? Vagy mégis megérdemelte a hisztit?

2

Lányok! Titeket zavarna, ha a párotok esküvőben, vagy bálban valaki mást is felkér táncolni?

A barátom elég jól táncol, mivel tagja egy néptánccsoportnak is lassan 8 éve.. én sajnos nem nagyon tudok táncolni, ha szégyen ha nem falábú vagyok..
Próbált tanitani, és megy is valamennyire, de nem az igazi.
Titeket zavarna, ha bálban, esküvőben, eljegyzésen, vagy valami ilyen összejövetelen a párotok felkérne valaki mást is táncolni? Nem vadidegent, hanem pl egy régi ismerősét, aki lány. 18 évesek vagyunk

9

Akkor most mi a helyzet? Mit tegyek?

Az exemmel 2 honapja szakitottunk. (az osztálytársam) És mióta szakítottunk mindig minden órán engem néz meg ha elmegyünk egymás mellett akkor tök gyengéden hozzám ér meg minden.. Nem birok túl lépni rajta. És ezekből amiket leirtam szerintetek ő még szeret? És mit tegyek? Hagyjam az egészet a fenébe? 15/L

6

Szerintetek mit tegyek? Hogyan tovább?

Van egy srác, akibe másfél éve szerelmes vagyok, de van párja. Eddig jó barátok voltunk, de nemrégiben elkezdtünk többet összejárni, hosszasan beszélgetni és ezzel egész estéket együtt eltölteni. A beszélgetések alkalmával sokszor vegyes jelzéseket küld, és nem tudom, hogy akar-e tőlem valamit vagy csak viccelődik. (Például olyan témákat hoz fel, kacsintgat...) Én nagyon jól érzem magam vele, hiszen addig is a közelében vagyok, de mégis ott van a fejemben a gondolat, hogy kapcsolatban van. Mert egyre intenzívebben érzem azt, hogy szeretnék vele lenni.
A barátaim azt mondják, hogy én sem vagyok teljesen közömbös neki, de akkor még mindig nem értem: csak félre szeretne lépni és pont megfelelnék erre a célra, vagy akár lenne esélyem, hogy tényleg legyen valami komolyabb is köztünk? Azt tudja, hogy nagyon tetszik nekem.
Szerintetek csak élvezi, hogy odavagyok érte és próbálja fenntartani az érdeklődésemet vagy csak játszik velem?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!