Találatok a következő kifejezésre: Hogy kezelhetném a helyzetet (1 db)

Hogy kezelhetném ezt a helyzetet?

A barátom volt barátn?je állandóan hívogatja a barátomat mindenféle ócska ürüggyel.Miel?tt lett volna köztük v.mi, ?k már akkor is jóba voltak, de a kapcsolatuk csak nagyon rövid ideig tartott (nem úgy mint velem).Nem zavarna annyira a dolog ha nem utálnám azt a csajt.Én is ismerem már régebb óta, de soha nem bírtuk 1mást.Igaz, neki is van barátja akit állítólag szeret,de én mégis félek mert hát tényleg nagyon jóba voltak a barátommal,mi lesz ha elcsábítja.Már mondtam a barátomnak hogy zavar a dolog,de nem igazán tör?dött vele,mondjuk velem úgy viselkedik ahogy eddig.Tényleg nagyon zavar, de lehet hogy ha továbbra is szekálom a barátomat a csajjal csak rosszat érek el.Vagy a csajjal beszéljek?Mi lehet a megoldás?

Legjobb válasz: A csajt hagyd a francba,és a pasidat se szekáld!Inkább éreztesd azt a pasiddal,h nálad tökéletesebb nõt nem talál.Fõzz neki finomakat,légy figyelmes,bújj hozzá,h érezze milyen erõs,éreztesd vele,h igazi férfi!Hidd el,akkor nem is akar majd visszamenni a csajhoz,bár így sem hiszem,h vissza akarna,csak te magyarázod be magadnak.A párommal mi ugyanígy vagyunk,csak itt õ a féltékeny,és én meg az aki a másik nem egyedeivel is létesit kommunikációs csatornákat.De mióta érzi,h nekem nem kell más,azóta a világ legnyugodtabb embere.Ha viszont tovább szekálod a csajjal ki fog penderíteni bármennyire is szeret!

A csajt hagyd a francba, és a pasidat se szekáld!Inkább éreztesd azt a pasiddal, h nálad tökéletesebb nõt nem talál.Fõzz neki finomakat, légy figyelmes, bújj hozzá, h érezze milyen erõs, éreztesd vele, h igazi férfi!Hidd el, akkor nem is akar majd visszamenni a csajhoz, bár így sem hiszem, h vissza akarna, csak te magyarázod be magadnak.A párommal mi ugyanígy vagyunk, csak itt õ a féltékeny, és én meg az aki a másik nem egyedeivel is létesit kommunikációs csatornákat.De mióta érzi, h nekem nem kell más, azóta a világ legnyugodtabb embere.Ha viszont tovább szekálod a csajjal ki fog penderíteni bármennyire is szeret!
A csajjal nem érdemes beszélned, mindenképpen a barátoddal kell! Ha tényleg szeret téged és fontos vagy neki, akkor lerázza a volt barátnõjét. Ha el tudná csábitani a volt nõ a barátodat, akkor ne is erõltesd magad miatta, mert jobbat érdemelsz!
én se tarom jó ötletnek h a csajjal beszélj mert ha keresztbe akar neked tenni akkor megy a pasidhoz h a barátõd nem hagy békén pedig mi csak barátok vagyunk cimszóval.vagy beszlél a pasidal h ha télleg szeret akkor hozzon érted egy kis áldozatot vagy probáld meg valahogy eltakaritani az utból ezt a nõt


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

1 éve szakítottam a barátommal és idén ujra össze akart velem jönni, de nem beszéltük meg a dolgot és most összejött egy csajjal azért, hogy bosszantson, de én lehet, hogy járnék még vele. Na tanács? Am az anyja miatt kellett szakítanunk.

2

Ciki ha a lány adja az 1. szájra puszit?

9

Hogy szerezzem vissza? Hogy udvaroljak neki?

2 éve vagyunk együtt barátnőmmel most lehet szakítani fogunk. Nem beszéltünk 4 napja. Hogy szerezzem vissza? Hogy kell egyáltalán udvarolni egy olyannak akit ismerek 2 éve? csinos vagy jól nézel ki, mozi vacsora stb? de az nem udvarlás. segítsetek fontos!!

ne offoljunk légyszives fontos lenne :( előre is köszi a válaszokat!

2

Szingli vagy?

36

Fiúk, ti hogyan szoktátok jelezni egy lány felé, hogy bejön nektek?

Van egy fiú aki bejön nekem, egy évfolyamon vagyunk, így néha-néha együtt vagyunk órákon. Szemem sarkából látom, hogy nézni szokott engem órákon, szünetekben. Szokszor szokott hülyéskedni velem, vagy például ha ott vagyok a jelenlétében néha a barátai mintha, szóval tudjátok úgy összenéznek vagy hogy mondjam.:D Ez akkor most azt jelenti. Ti milyen jelekkel mutatjátok egy lánynak ha bejön nektek?
15/L

2

Szerintetek miért van az, hogy a mai 18, és húszon éves lányok, egyre inkább, a tőlük 10 évvel idősebb fiúkért vannak oda?

a saját korcsoportunkban nem nagyon kezdenek párkapcsolatba.
én 21 éves fiú vagyok, és eléggé kiakaszt ez a dolog.. nekem még nem volt egy barátnőm sem, semmilyen korosztályból, sőt, még szűz is vagyok. tudom vannak olyan fiúk akiknek minden héten másik van, de én valahogy nem találom a helyem a világban, és egyre inkább kezd kiakasztani a dolog hogy én már 21 éves vagyok, és még szűz...

45

Hogyan szerezek magamnak baratnot?

Mindig amikor talaok egy jo csajt es megismerkedek vele akk vagy azt mondja hogy mar van baratja vagy azt mondja hogy nem vagyok az esete es azt hogy maradjunk baratok Mit tegyek?

6

Lányok titeket nagyon zavarna, ha a barátotokon van 7-8kg felesleg?

Sajnos eléggé meghíztam egy ideje, de le fogom fogyni, csak biztos beletelik azért pár hónapba az. De addig szeretnék egy szép csajt összeszedni. Magabiztossággal nincs gond. Nem vagyok csöndes, társaságba kedvel mindenki. Csak ez engem nagyon zavar. Mennyire hátrány ez nektek? Azt mondják nem vagyok nagyon kövér, inkább olyan nagydarab. :) De engem zavar.

10

Miért próbálják elhitetni velem, hogy lesz párom?

Régebben munkatársaim mind azzal hitegettek, hogy biztos rám talál a szerelem, meg megtalálom a páromat én is, de könyörgöm! Ha a kis ujjamat se mozdítom, akkor miért állítanak ilyesmit? Nem teszek semmit azért, hogy legyen barátnőm, igaz hogy fáj a magány, de nem szokásom panaszkodni, meg ha ilyen hülye vagyok akkor forduljak fel egyedül mert megérdemlem.
Akkor meg miért állítottak ilyesmit? Talán azt hitték, hogy megváltozom majd idővel?

16

Hogyan tudnam bebizonyitani a baratomnak, hogy nincs oka feltekenysegre ha mas fiu nemuvel is beszelgetek / jol erzem magam? Csak ot szeretem es egyaltalan eszemben nincs levaltani.

lassan 5 hnapja es 2 hete vagyunk egyutt a kapcsolatunk egyaltalan nem unalmas sot..:)
ertem en , hogy a feltekenyszeg annak a jele , hogy szeret es nem akar elvesziteni , de megis jobban orulnek , ha nem lenne feltekeny, ha massal beszelgetek..az is igaz,hogy inkabb az a baja,hogy ha mas nyomul ram de attol en meg nem nyomulok a masikra es csak a baratomat szeretem! hgyan tudnam ezt megertetni vele?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!