Találatok a következő kifejezésre: Hogy kezdeményezzek (460 db)

Mit gondoltok errõl és hogyan kezdeményezzek most én?

9 hónapja szakított velem a barátom.Féléves együttjárás után.Mély depresszióba estem.2 hónapra rá bejelentette hogy neki van már másik csaja és nagyon gúnyos volt velem.Összevesztünk emiatt.A csaja megakart verni mert rájöttem csalja az exemet.Csúnya jelenetet rendeztünk az exemmel.A csaja meg végignevette.Majd 1 hét múlva megkerestem az exemet.És az exem sírva ölelt és bocsánatot kért.Én is bocsánatot kértem tõle,mert én meg akkor ott felpofoztam.Ezt követõen jött a macska-egér játék.Egyik nap gyûlõlt másik nap meg szeretett.Volt hogy elhívtam étterembe és együtt ebédeltünk.Ezalatt meg a barátnõje meg mással kavart.A lánnyal a kapcsolata vagy 4-5 hónapig tarthatott kisebb szünetekkel.Mikor megtudtam hogy vége a kapcsolatuknak,rögtön felhívtam az exemet.Szakításunk óta mindig letette a telót,ha rájött hogy én keresem.Akkor nem.Csak annyit mondott:Igen vége,de hagyjál.Erre én megvettem neki a legnagyobb csokit amit a boltban találtam és elmentem hozzá.Nem akart szóba állni velem.Elküldött.Majd késõbb felhívott hogy meglátogathatom és vigyem amit akartam neki adni.Örült neki.És a szerelmünkrõl is beszéltünk.De ennyi volt.Utána megint macska- egér játék következett.Azóta engem támadás ért.Az egyik legjobb barátja támadott meg.Akivel testvéri volt a viszonya.Erre megszakította vele a kapcsolatot.Illedelmes és védelmezõ volt velem.Azt mondta sokat zaklattam és ezért volt velem durva.Az egyik családtagjával beszéltem.Azt mondta õ tudja hogy még mindig engem szeret.De akkor mégis mi van? Én visszaakarom kapni! Mit tehetnék? Tippek? 18/L

Legjobb válasz: Ne haragudj, hogy ezt mondom, de baromi gáz hogy térden csúszol az exed után. Világos számára ezek alapján, hogy neked még mindig õ kell, mégsem lép érted, nem tesz érted semmit, ennek pedig sajnos jelentése van. Még õ is megmondta, hogy gyakorlatilag zaklattad. Ha még mindig szeretne, akkor nem "elküldene", nem kezdett volna mással és nem lett volna veled paraszt. A kedvessége annak szól, hogy te törõdtél vele, mikor õ rosszul volt, emiatt véd meg, nem szerelembõl :( a kérdésed tárgytalan, hogy hogyan kezdeményezz, ugyanis eddig is végig te kezdeményeztél, te kerested, te vittél neki csokit, te hívtad el ebédelni, pedig ez a pasi dolga lenne, nem a tiéd. Sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de ez a fiú nem szerelmes beléd, ha az lenne, akkor már rég együtt lennétek. Ja és plusz tanács: a fiúk nem szeretik, ha a lány lealacsonyodik értük és fut utánuk, ez nõietlen viselkedés, ilyen lánynál nem találnak kihívást, mivel tudja hogy csettintésre ugrasz neki. 22/L

Ne haragudj, hogy ezt mondom, de baromi gáz hogy térden csúszol az exed után. Világos számára ezek alapján, hogy neked még mindig õ kell, mégsem lép érted, nem tesz érted semmit, ennek pedig sajnos jelentése van. Még õ is megmondta, hogy gyakorlatilag zaklattad. Ha még mindig szeretne, akkor nem "elküldene", nem kezdett volna mással és nem lett volna veled paraszt. A kedvessége annak szól, hogy te törõdtél vele, mikor õ rosszul volt, emiatt véd meg, nem szerelembõl :( a kérdésed tárgytalan, hogy hogyan kezdeményezz, ugyanis eddig is végig te kezdeményeztél, te kerested, te vittél neki csokit, te hívtad el ebédelni, pedig ez a pasi dolga lenne, nem a tiéd. Sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de ez a fiú nem szerelmes beléd, ha az lenne, akkor már rég együtt lennétek. Ja és plusz tanács: a fiúk nem szeretik, ha a lány lealacsonyodik értük és fut utánuk, ez nõietlen viselkedés, ilyen lánynál nem találnak kihívást, mivel tudja hogy csettintésre ugrasz neki. 22/L

Hogyan vehetném rá jelekkel, hogy kezdeményezzen?

Van egy srác aki tetszik nekem és sokszor szemezünk is, viszont egyikünk se mer lépni, mindketten eléggé félénkek vagyunk párkapcsolati téren, nincs sok tapasztalatunk. Azt hallottam egyik közös ismerõsünktõl, hogy a srác nem szereti, ha egy lány kezdeményez, de akkor miért nem lép õ elõször?

Legjobb válasz: Persze, hogy nem szereti, mert tudja hogy neki kéne csinálnia. Csak fosik.. Szerintem kezdeményezz te, vagy felejtõs.

Persze, hogy nem szereti, mert tudja hogy neki kéne csinálnia. Csak fosik.. Szerintem kezdeményezz te, vagy felejtõs.
Ráveheted akár szisztematikusan rendezett verbális jelekkel is.
Nekem azt mondta egyszer apukám, ha tetszik valaki, akkor igenis a fiúnak illik kezdeményezni, csak valami bátrabb jelet küldj neki. Vegye észre, de ne legyen túlzó, mert belesülhetsz. És te is vedd észre ha komolyabb jelet küld. Mosolyogj rá, menj el mellette, vagy nevess egy aprót ha a szemedbe néz. Vagy ha van közösségi oldalatok, ott beszélgessetek sokat, adjátok önmagatokat, esetleg ha már véges a helyzet, akkor üzenetben finoman ügyelj arra, hogy talán elmennél vele valahova. Nem vagyok ebben még jártas, de tévében, és a való életben is láttam külsõ emberként párkapcsolatot. És hidd el, ha kitartóak vagytok, lesz eredmény. Ügyesen! ;)
Azért nem lép, mert fogalma sincs, h tetszik neked. Nyugodtan kezdeményezz, nem fog csak azért visszautasítani!
Ha elég jelet kap, akkor lépni fog, akármennyire félénk is.

Mi a fenének várja el sok csaj, hogy kezdeményezzenek a pasik, amikor a kapcsolatok 90%-a úgy alakul ki, hogy a csaj teszi meg az első lépést, ha tetszik neki egy pasi?

Ezt a 90%-os adatot statisztikai felmérésben olvastam egy könyvben. És tényleg így van, nekem életemben összesen 8 bnőm volt, mind átlagon felüliek, köztük 2 10/10-es bombázó. De mindegyik engem szedett fel, vagy leszólított, vagy facebook-on rámnyomult stb. Soha az életben nem tudtam felszedni én magam egy csajt csak úgy. Ha én kezdeményeztem, akkor rendre kudarc lett az egész (pedig eljátszottam ezt vagy 30-40szer). És ezzel nem csak én vagyok így, az összes ismerősöm akiknek bnőjük van és némelyik veri a mellét, hogy felszedte ezt meg azt, utólag kiderült, hogy valójában a csaj nyomult rá, ő meg csak elfogadta. Akkor most hogy is van ez? (23/F)

Legjobb válasz: Jó, akkor te ne kezdeményezz, én meg várom. Aztán majd meglátjuk kinek hogy sikerül. Köszi. Szerintem mindenki azt vár el, amit akar.

Jó, akkor te ne kezdeményezz, én meg várom. Aztán majd meglátjuk kinek hogy sikerül. Köszi. Szerintem mindenki azt vár el, amit akar.
Szerintem ez a dolog emberfüggõ. Én el nem tudnám képzelni, hogy egy csaj szedjen fel engem. Nekem ezt még kimondani (leírni) is furcsa. Ha kezdeményezéseid mind kudarcot vallottak, akkor valami hiba van játékodban. Ezt ennyibõl nem lehet megállapítani, hogy te miért jártál mindig így. Lehet, hogy nem vagy az a domináns fajta, ezért vonzod azokat a nõket, akik szeretnek irányítani. Szóval szerintem nõk joggal várják el, hogy a férfiak kezdeményezzenek, szerintem ez így természetes. Én vagyok a férfi, én akarom irányítani a helyzetet. De mondom, ez csak az én véleményem. Minden ember más, minden ember mást igényel.
Mindig a nõ választ, ha te ha õ kezdeményez akkor is õ fog dönteni :)
Vannak, akik a legjobb pasik / csajok láttán lefagynak, nem tudnak, mit mondjanak nekik, hogyan viselkedjenek. Ezek nagyon komoly gondok egy fiatal életében, hiszen ott az álom pasi / nõ elõtte. A legnagyobb hiba, hogy úgy viselkedsz, mintha nem is érdekelne. Ettõl nem leszel menõ. Így õ sem fog észrevenni. Ha okos vagy, tudsz úgy irányítani, hogy a másik azt hiszi õ kezdeményezett. Nem ez a lényeg! Ha te nem akarod a kapcsolatot, akkor itt vége a történetnek. Ha akarod a kapcsolatot, akkor meg menj oda. Egy egyszerû "Szia!" számtalan dologhoz vezethet.
Szerintem azok a csajok már megunták a sok lúzer pasi bénázását... Egyébként ha egy kicsit kreatívabbak lennétek, akkor több esélyetek lenne rendesen felszedni egy csajt. De ez csak az én egyéni véleményem, nem várom el hogy mindenki egyet értsen vele.
Azért ne általánosítsunk ennyire, hogy nem normálisak. Vannak dominánsabb nõk, akik rámenõsebbek és szeretnek irányítani. Az ilyen nõket vonzzák a félénkebb srácok, akik nem nagyon szeretnek kezdeményezni vagy nem tudják, hogy hogyan tegyék. Egy domináns férfivel lehet, hogy ütnék egymást. Végül úgyis mindenki megtalálja azt, aki neki való.
Annak kell kezdeményezni, aki kapcsolatot akar. Nem létezik semmilyen szabály, hogy ki kezdeményezhet. Ez egy baromság! Tetszik egy lány? Odamész: Szia! Tetszik egy fiú? Odamész: Szia! Nem akarsz foglalkozni egy lánnyal? Szerinted észre fog venni? Nem akarsz foglalkozni egy pasival? Szerinted észre fog venni? Ha sosem beszélsz senkivel, nem várhatod el, hogy társra találj. Aki így gondolkodik, annak le kéne állnia a tévével, és olvasni néhány normális könyvet.
Omfg.Csak ki kéne nyitni a szád és elmondani, hogy már akarod. Ebben mi olyan nehéz?!
Akkor elég nagy nyomi a barátod..már bocs
Akkor mondd meg neki , hogy nagyon kívánod.
Csak nyisd ki a szádat. ;D
Szerintem nyugodtan elmondhatod neki. Gondolom már korábban is beszéltetek róla. És te is írod, hogy arra vár, hogy te kezdeményezz.
Így: ''dugunk?"
A kérdező hozzászólása: mondtam neki, de az volt a válasza, hogy még ne mert nem akarja hogy azt gondoljam, hogy csak lefeküdni akart velem
A kérdező hozzászólása: csak szerelmes :)
Attól, hogy szûz vagy és maradsz még egy darabig, attól még lehet jó dolgokat csinálni az ágyban! :) Mondjuk fokozatosan felfedezni egymás testét, örömét. Mi épp itt tartunk, Kedvesem szûz még, de nagyon-nagyon sok örömet adunk egymásnak.

Tetszek egy pasinak, de mégsem lép, hogy érjem el, hogy kezdeményezzen?

Legjobb válasz: Miért õ kezdeményezzen? Csinálj te is valamit aranyoskám! Legalább adj neki valami kezdõ lökést, mert lehet, hogy az életben se fog lépni, mivel nem tudja mi zajlik le a te buksidban.

Miért õ kezdeményezzen? Csinálj te is valamit aranyoskám! Legalább adj neki valami kezdõ lökést, mert lehet, hogy az életben se fog lépni, mivel nem tudja mi zajlik le a te buksidban.
A kérdező hozzászólása: miféle kezdõlökést?
A srác tudja, hogy a vonzalom nem egyoldalú, és te neked is tetszik? Valahogy éreztesd ezt vele jobban szerintem, attól biztos bátrabb lenne
Hajjj... szoktál vele beszélgetni? Terelgesd valami számotokra közös tevékenységre, hobbira, vagy mit tudom én mire a gondolat meneteteket. Apró, szinte csak véletlenszerû érintés a másik fél számára, ami elültet benne egy reménycsírát. Ha beszélsz vele nevess a poénjain, de ne úgy tûnjön, mintha õt nevetnéd ki (a mai lányok folyton vihorásznak, amitõl nekem speciel tele van a tököm). Lehet, hogy kissé távolságtartó lesz (mivel lehetséges, hogy volt már kellemetlen tapasztalata), oldd a gátlásait, szerezd meg a bizalmát. Légy kedves, figyelmes és jó indulatú. Minden esetre ne bájologj, mert az elég átlátszó, és inkább azt a látszatot kelti, hogy csak "dugópartnert" keresel. Legyél kissé szende nimfomán, az mindig bejön a férfiaknál (legalábbis nekem bejönne X) ). Remélem tudtam segíteni! További kérdés-kérés panasz esetén privit írj.

Hogy kezdeményezzek, ha a kiszemelt fiú visszahúzódó és csendes?

Volt hogy együtt mentünk suliba, én kérdezgettem ő válaszolt. Nagyon valószínű hogy tetszem neki, hiszen mindig tök aranyos velem, meg mindig elvörösödik. Ezt érzi az ember, főleg ha más lánnyal kissé mogorva. Õ 17 és fél, én meg 15 és fél :)

Legjobb válasz: Úgy kezdeményezz hogy odamész hozzá és elhívod, vagy megkéred hogy segítsen valamiben hogy meglásd jól el vagytok e azt azután hívod el.

Úgy kezdeményezz hogy odamész hozzá és elhívod, vagy megkéred hogy segítsen valamiben hogy meglásd jól el vagytok e azt azután hívod el.
Nem kell semmi speckó módszer. Normálisan kezdeményezel, elhívod stb. Attól, hogy visszahúzódó nem lesz visszautasító is, csak gondolom fél kezdeményezni, ezért neked kell. Majd felbátorodik.
Hívd el randira......de vigyázz nehogy leteperd szegénykét:)
Ha akar valamit, kezdeményezzen, és ne legyen nyámnyila.
Senkinek se kell semmit!Ha szeretne valamit akkor kezdeményezzen.Amúgy meg felõlem napestig is álmodozhat...
egy nö ne kezdeményezzen, de tény hogy nem vagyok már tini. Természetesen jeleket küldjön a nö de ne ö kezdeményezzen. Sajnos egyre több fiú ezt várja el aztán a lányok meg csodálkoznak miért nem ugy áll utána hozzájuk a fiú. A vadászösztön igenis meg van a mai férfiakban is.
A kérdező hozzászólása: de ha a fiú azt szereti ha a lány kezdeményez akkor a lány mit tegyen hogy ne lépje át a bizonyos határokat
én naponta 3-4 csajt szólítok le utcán, de nagyon jól esik ha a csaj kezdeményez fõleg ha jól csinálja
A kérdező hozzászólása: es mi az amivel jol lehet kezdemenyezni ?
A fiúk ilyen téren nyuszik :-). Nem nagyon akarják felválani az érzéseiket
Igen vol, 4 éves kapcsolat volt az eredményes, jó soka jártam utána az biztos, de meg is bántam késõbb, idõsebb fejjel..

Hogyan kezdeményezzek pettinget a barátomnál?

kb egy hónapja elkezdte csókolgatni a nyakamat, majd egyre lejjebb haladt, de én soknak éreztem, és leállítottam. akkor azt mondta, most egy jó darabig nem fogja csinálni, ezért, mert nem akar nekem rosszat. de most már kívánnám, hogy csináljuk. mivel tudnám elérni, hogy újra próbálkozzon ilyesmivel? elég félénk vagyok 17/L

Legjobb válasz: kezdeményezz te. pl azzal hogy csókolózás közbe elkezded csókolgatni a nyakát majd simogatni és a kezeddel egyre lejjebb mész. vedd le a pólóját, vagy vedd le a saját pólódat

kezdeményezz te. pl azzal hogy csókolózás közbe elkezded csókolgatni a nyakát majd simogatni és a kezeddel egyre lejjebb mész. vedd le a pólóját, vagy vedd le a saját pólódat
… aki 13 évesen d.g, az rendben van, de aki 17 évesen felénken belekezdene a pettingbe a barátjával, az gáz… grat. próbáld úgy, ahogy mondták. csókolgasd, és simogasd… esetleg csinosan öltözz fel, hogy "rád izguljon". :)
fogd meg a farkat!
17 évesen inkább a matekleckén kéne gondolkodnod, kislány!
kezd el neki te csinálni :D
Próbálkozz szavakkal. Az álltalában szokott segíteni.
kezd el lábbal verni a péniszét majd az essenciáját nyeld le, de elõbb mutasd meg neki hogy a szádba van, ez jelképezi a hatalmát feletted, utána nyeld le és mutasd meg neki hogy lenyelted, és hagyd hogy elpofozzon a farkával
Elõször is egy kis laza filterezés belefér utána csinálhatod neki lábbal is ha kedved tartja. Második lépés fogj egy buci nagy ásót áss egy gödröt feküdj bele és mikor rájöttél h ez hülye kérdés volt gyere elõ :3

Csajok nők lányok ti szeretitek ha a pasi kezdeményezia szexet? Ha érzem hogy a csaj vonzódik hozzám hogy kezdeményezzek szexet?

kezdeményezés

Legjobb válasz: hát attól függ hol vagyunk, fényes nappal az utcán ne nagyon kezdeményezze, de pl a természet lágy ölén egy napraforgó mezõbe hajrá :D

hát attól függ hol vagyunk, fényes nappal az utcán ne nagyon kezdeményezze, de pl a természet lágy ölén egy napraforgó mezõbe hajrá :D
igen! kezdeményezhetsz nyugodtan ha érzed, hogy vonzódik hozzád.
én rendszerint mindig beelõzöm a barátnõmet kezdeményezés terén...XD õ ezt nem bánja, sõt multkor már felhányta, hogy mivan nemkívánsz már, hogy nem akarsz rámmászni...pedig már 1 órája várom..XD természetesen szarkasztikusan fogalmazott...XD
Aha, nagyon :)
Igen, imádom ha kezdeményez, mert mostanában mindig én teperem õt le, és már unom egy kicsit....a pasik el tudnak kényelmesedni egy kapcsolatban. viszont a szavaidból úgy veszem ki, nem jártok együtt....vagy igen? mert ha nem, akkor azért elõször valamiféle együtt járást kellene kezdeményezned vagy megbeszélni vele, hogy elég e neki a szexuális kapcsolat.
éés azért legyen nálad gumi...:S

Hogyan érhetném el, hogy kezdeményezzen?

Van egy pasi,akit csak látásból ismerek, de nagyon tetszik, biztos forrásból tudom, hogy én is neki. Szerintem tisztában vele, hogy nekem is ?, de mégsem kezdeményez. Mit tegyek, hogy végre lépjen?

Legjobb válasz: Kezdeményezz te. Problem solved.

Kezdeményezz te. Problem solved.
Lehet, hogy még sincs tisztában vele, hogy tetszik neked. Vagy csak nagyon félénk. Esetleg megpróbálhatsz te kezdeményezni...
Ha tudod, hogy tetszel neki, akkor kezdeményezz TE! Mondjuk beszélgetés kezdésnek nem rossz....
Lépj te! :) Egy fiú mindig is sexy-nek és csábítónak tartja, ha egy lány kezdeményez :) a fiúk sokszor nyuszik...de menj oda hozzá és sokat beszélgess vele...sokat mosolyogj, ha a jelenlétében vagy mindig légy csinos és magabiztos, esetleg kérdezd meg tõle, hogy nem-e akar beülni valahova vagy csak sétálgatni..sok sikert!! :)
A kérdező hozzászólása: Nem merek kezdeményezni, mert neki nem rég lett vége a kapcsolatának és nem tudom, hogy nem tartaná- e korainak.
Mondjuk kifogás az mindig van...
A kérdező hozzászólása: Jogos :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!