Találatok a következő kifejezésre: Hogy kerdezzem a (250 db)

Hogy kérdezzem a lánytol, hogy Járna-e velem?

Voltunk, már együtt sétálni, volt csók, és nagyon bele szerettem. Ma megint találkozunk.Mondjam neki először, hogy szeretem? vagy kérdezzem meg hogy járna -e velem és aztán, hogy szeretem? Mit kérdezzek?Leszel-e a barátnőm, vagy azt hogy jársz velem ? vagy hogy járunk? vagy mit?

Legjobb válasz: http://www.youtube.com/watch?v=ftY2p0L8F-Q

Hát figyu. Elõször is séta közben fogd meg a kezét, ha engedi, az már jó jel. Aztán leültök egy padra, vagy ha rossz idõ van, akkor beültök valahova. Dumáltok, aztán meg is csókolhatod. Látni fogod rajta, ha õ is akarja. És ezek után megkérdezheted, hogy most hogyan tovább? Kérdezz nyugodtan, ha valami nem világos, vagy még van kérdésed és sok sikert :)
A kérdező hozzászólása: köszi a választ!

Hogyan kérdezzem a barátomtól, hogy neki mi számít megcsalásnak?

A barátommal még nem beszéltünk err?l. Szeretném megkédezni.. Nekem már a csók is megcsalásnak számít. Ha ezt ? máshogy gondolja, akkor hogy mondjam el neki? H még ha vki mással smárol az is fáj? És hogy ezt ? is így gondolja?

Legjobb válasz: Szerintem még egy olyan szó egy gondolat vagy akár egy pillantással is meg lehet "csalni" a párunkat... Egyszerûen úgy kérdezd meg tõle mint ahogy most tõlünk... (F/19)

Szerintem még egy olyan szó egy gondolat vagy akár egy pillantással is meg lehet "csalni" a párunkat... Egyszerûen úgy kérdezd meg tõle mint ahogy most tõlünk... (F/19)
Miért félsz ezt megkérdezni Tõle? Nincs abban semmi rossz, ha ezt tisztázzátok, egy egyszerû beszélgetés során nyugodtan megkérdezheted szerintem. Én mindent megbeszélek a párommal és mindenre rákérdezek, ami érdekel. Eddig sosem volt probléma belõle, inkább akkor volt, ha halogattam valaminek a megbeszélését.
"Szia, szerinted mi számít megcsalásnak?"
Egy egyszerû kérdés.. Nincs ebben semmi.
A kérdező hozzászólása: Oké. Köszi:)
Ahogy leírtad, így megkérdeztem, nem furcsálta, normális kérdés, kiderült, hogy a szájrapuszitól kezdve minden az... :)

Hogyan kérdezzem meg tőle, hogy szeretne-e többet a barátságnál?

Azt szeretném elkerülni, hogy nemleges válasz esetén a későbbiekben ne legyen kínos egy találkozás vagy beszélgetés. Biztos ti is voltatok már ilyen helyzetben. A lényeg az, hogy ne legyen gáz.

Legjobb válasz: Kérdezz annyit, hogy tudna-e rád ''úgy'' gondolni.

Kérdezz annyit, hogy tudna-e rád ''úgy'' gondolni.
hívd el ide-oda.. nem kell kifejezetten randinak nevezni.... és idõ után kialakul benne is az érzés hogy jó lenne veled együtt lenni... de ne támadd le ezzel a kérdéssel sokaknál ha így megkérdezik rögtön egy nem lenne a válasz! (persze vannak bõven kivételek is!)
Viszont húzni sem érdemes az idõt, mert ha sokáig kivársz, már annyira benne leszel a barátságban, hogy már többre nem fogsz kelleni neki kelleni. "tapasztalat"
Pont ugyanígy voltam nem rég. A lényeg az, hogy ne rohand le, hívd el valahova. Én elrontottam, te ne.


Holnap találkozom először a szülésznővel. Már holnap kérdezzek rá, hogy mennyit kér? Vagy hogy csináljam? És hogy kérdezzem meg?

Legjobb válasz: Én megkérdeztem egyszerûen, hogy van e konkrét összeg amennyiért vállalja. Végül is mért szégyenlõsködjek, hiszen mindketten tudjuk, hogy nem ingyen jön be külön az emberhez. Õ meg erre azt mondta, hogy amennyit gondolok és majd csak utólag, elõre nem kér semmit.

Én megkérdeztem egyszerûen, hogy van e konkrét összeg amennyiért vállalja. Végül is mért szégyenlõsködjek, hiszen mindketten tudjuk, hogy nem ingyen jön be külön az emberhez. Õ meg erre azt mondta, hogy amennyit gondolok és majd csak utólag, elõre nem kér semmit.
Én is az elsõ alkalommal rögtön rákérdeztem. Õ is azt mondta, nem érdekli a boríték, higgyem el. Amennyit gondolunk. 20-25 ezret gondolunk, ha elégedettek leszünk és esetleg egy ajándékcsomagot is. még meglátjuk.10 napon belül szülök.
Kérdezz rá, konkrétan, hogy mennyivel fogsz a végén tartozni. Jobb, ha idõben tudod. Általában ritka, aki konkrét összeget kér. A szülésznõk többsége nagyon rendes és nem pénzéhes. Nekem kétszer is volt, és a végén a borítékot is alig akarták elfogadni, hogy nem ezért csinálták.
Én is sokat gondolkoztam, hogy megkérdezzem-e.Hát megtettem, mert úgy gondoltam illik.Közölte, hogy neki 40-et szoktak adni.Én csak 25 körülre gondoltam, úgyhogy a dokim pénzébõl kellett sajna lefaragnom, pedig õ igazán megérdemelte volna amit félretettem neki.
Ez az utolsó elég súlyos. Én nem tudok majd ennyit adni, remélem, nem ilyen magas összeget mond majd!
A kérdező hozzászólása: Kezdek megijedni :D Én 40-et nem szeretnék adni.Nem is tudok. Nos, holnap kiderül. Köszönöm a válaszokat.
Hol fogsz szülni?Mert pl.az István khzban, ha megfogadod a szülésznõt 30 ezer ft a tarifája.
A kérdező hozzászólása: Tatabánya Szent Borbála kórház
Találkozzatok, ismerkedjetek :)
Legyél vele kedves, figyelmes és sokat találkozzatok. Ha jól érzi magát veled és nem ellenkezik újabb az "randik" ellen, akkor megkérdezheted, de ne húzd túl sokáig sem az agyát. Ha jól esnek neki az érintéseid, szavaid, akkor azt érezni fogod.

Hogyan kérdezzem meg a szüleimet az ő első élményeikről? (lent)

Szeretném megtudni,hogy nekik volt-e más is, vagy csak egymással voltak-e egész eddigi életükben. Hogyan tudjam ezt meg, hogy ne legyen kínos?

Legjobb válasz: Egyszerûen kérdezz rá!! :) Elhiheted elfogják mondani :)

Egyszerûen kérdezz rá!! :) Elhiheted elfogják mondani :)
Hú nem tudom. Én a világból kiszaladnék, ha elkezdenék mesélni! Cserében én sem tettem soha!
1. Kérdezz rá csak arra, amit tudni szeretnél. 2. Csak négyszemközt, akkor nyíltabban mesélnek, fõleg az Apák. Ráadásul az vér ciki helyzet lehet, ha mindkettõt egymás elõtt faggatod. 3. Mért mondod, hogy elszúrtad? Ezek szerint az emberek 99, 999999%-a elszúrta?
Én apánál tudom, hogy volt mással is (hisz a mai napig...). Anyánál nem vagyok biztos, mert apa elõtt volt 1 pasija, de nem tudom, mennyire volt komoly. Korán férjhez ment. Én nem lennék rá kíváncsi, téged miért érdekel? Nem zavarna, ha tudnád? (Nem bántóan kérdezem, csak úgy.)
A kérdező hozzászólása: A történet annyi, hogy szerettem volna úgy élni, hogy csak egy nõvel, és olyannal, aki szintén csak velem volt. Sajnos ez nem így alakult. De szeretném tudni, hogy én rontottam-e csak el, vagy a szüleim sem ilyenek
16:35-ös vagyok. Elsõ barátnõ volt? El tudom képzelni, hogy milyen rossz érzés lehet, hogy összetört az az álom, hogy az elsõ lesz az, akivel minden tökéletes lesz, és örökké tart, 19 évem volt rá. Éppen ezért volt iszonyatos törés, hogy bár én az a típus vagyok, aki leélne egy emberrel egy egész életet, mégsem így történt. Csak annyit tudok Neked mondani, hogy próbáld ne így felfogni, hogy valamit elrontottál, hanem hogy ez egy folyamat része, ahol tanulsz, fejlõdsz, hibázol, elesel, felkelsz, stb. Ahogy az elõttem lévõ leírta, nos, hát úgy, beszélj velük nyugodtan. Sok sikert! :) 19/L
A kérdező hozzászólása: Nyíltan rákérdezni nem merek, mert a szex nem igazán beszédtéma a családban, nagyon kínosan érezném magam. "Mért mondod, hogy elszúrtad? Ezek szerint az emberek 99, 999999%-a elszúrta?" - a saját erkölcsi értékrendemhez viszonyítva szúrtam el az életemet. Nem az elsõ barátnõm volt, hanem az elsõ, akivel lefeküdtem, és én is neki.

Szeretbék felmenni egy vonat vezetőfülkéjébe, ezt megengedik a mozdonyvezetők, vagy nem? Vagy ez személytől függ? Hogyan kérdezzem meg?

Legjobb válasz: Megkérdezed a kalauzt, hogy lehete-e, vagy kérd meg hogy kérdezze meg a vezetõt, hogy zavarnád-e, ha bemennél. De ha már elmúltál 12 akkor ez azért kicsit ciki.:)

Megkérdezed a kalauzt, hogy lehete-e, vagy kérd meg hogy kérdezze meg a vezetõt, hogy zavarnád-e, ha bemennél. De ha már elmúltál 12 akkor ez azért kicsit ciki.:)
A jegyvizsgálót kár ebbe bevonni, nem sok köze a mozdonyvezetõhöz. Ha ennyire szeretnél utazni, csak akkor tedd, ha tényleg nagyon fontos számodra, mivel ezzel elég sokat kockáztatnak, ha bevállalják papír nélkül. Van, aki megcsinálja, de egyre kevesebb. Célszerû hétvégén próbálkozni, mert ha ki szabad ezt így mondani, akkor kevesebb az ellenõrzés. És a mozdonyvezetõtõl kérdezd személyesen, de ne tolakodóan.
Rossz hírem van. Csak írásos engedéllyel tartózkodhatsz a vezetõállásban. Persze állomáson fél percre talán benézhetsz, de erre nagyon kicsi az esély. A vasút mégiscsak veszélyes üzem, elég vastag szabályzattal...

Hogyan kérdezzek rá a dologra? Lábfétis.

Na szóval. Lábfetisiszta vagyok. Egy jó ideje már tudja a barátnőm és szereti is ha kényeztetem a lábát.(csókolgatás, nyalogatás, stb.) És az a helyzet hogy azt szeretném hogy a lábával elégítsen ki, magyarul a talpával ráfog a szerszámra és úgy elégít ki. De nemtudom hogy egyáltalán ezt hogy adjam elő. Már mondtam neki hogy eléggé felizgat az ha a szerszámom közelébe van a lábacskája. Volt már valaki ilyen helyzetben? Hogy mondtátok el neki? Lányok, nektek a párotok kért ilyesmit stb.? Kort is és nemet is írjatok legyetek szívesek. 18/F

Legjobb válasz: Ha együtt vagytok, szeretitek egymást, akkor nem értem, mi a probléma. Nincs szégyellnivalótok egymás elõtt. Egyszerûen kérdezz rá. Ha szeret, miért ne tenné meg neked?

Ha együtt vagytok, szeretitek egymást, akkor nem értem, mi a probléma. Nincs szégyellnivalótok egymás elõtt. Egyszerûen kérdezz rá. Ha szeret, miért ne tenné meg neked?
A kérdező hozzászólása: Való igaz, köszönöm a választ. De azért várok még kommenteket..:)
Hát, talán intézd úgy, hogy puszilgatod a testét, és közben hozzáérinted a hímtagod a lábához. Ha tuja a fétised és nem zavaraja, akkor szerintem tudni fogja, hogy mit tegyen. Az szerintem nagyon jó kombó, amikor te szájjal csinálod a lánynak, és õ meg pont eléri a lábával a tiedet. 28/F

Rá kérdezzek a húgomnál arra hogy tudom hogy a fiának van egy 17 éves lánya? /senki nem tud róla a családban, mert nem él együtt velük.

Legjobb válasz: Hát ha ilyen nagyon buzog benned a testvéri és családi szeretet, hogy már látni szeretnéd és nem bírsz magaddal (annak ellenére, hogy õk láthatólag nem kívánják ezt más tudomására hozni), akkor kérdezz rá. Ne izgasson, hogy ez esetleg tapintatlanság.

Hát ha ilyen nagyon buzog benned a testvéri és családi szeretet, hogy már látni szeretnéd és nem bírsz magaddal (annak ellenére, hogy õk láthatólag nem kívánják ezt más tudomására hozni), akkor kérdezz rá. Ne izgasson, hogy ez esetleg tapintatlanság.
kérdezz rá a fiánál miért nem beszèl rôla
Szerintem ott valami gáz van, hogy ezt a saját családja, kérdezõ se tudhatja. Vajon a szüleiknek elmondta volna kérdezõ testvére? Érdekes viszony lhet.
Ne avatkozz bele, nyilván van oka annak, hogy senki nem tud róla.
A kérdező hozzászólása: szüleink már nem élnek. a húgom fia nem nõs, és ez a kislány az anyukájával nevelkedik./ egyes mama az anyukája Unokaöcsém nem igen törõdik a gyerekkel.
A kérdező hozzászólása: egyedülálló anyuka./javítás az utolsó mondatban/vagyis házasságon kivüli gyerek. szerintem akkor is törõdni kéne a kislánnyal , úgy anyagilag mint érzelmileg. Mert az apja nem törõdik vele, és ezért szeretném ha a család támogatását érezné a kislány.
Nem az volt a kérdésem, hogy élnek-e, de nem tûntök összetartó cslaádnak ez alapján. Kinek mondja ezt el valaki, ha nem a testvérének, szüleinek? Magukban tartják inkább? Érdeksek...

35 hetes terhes vagyok! Ha magánrendelőbe járok, és eddig nem kérdeztem meg a dokit, hogy elvállalja e a szülésemet, hogy kérdezzek rá? Nem ciki megkérdezni, hogy mennyiért vállalja el a szülést?

Azért nem kérdeztem eddig mert természetesnek vettem,hogy ha magán rendel?be járok akkor ? fog szüleszteni,de mint elmondták ez nem így van!

Legjobb válasz: Amikor legközelebb mész hozzá, kérdezz rá, hogy vállalja-e a szülés levezetését, milyen feltétekkel. Szerintem mindent el fog mondani. Nem ciki kérdezni. Könnyû szülést! Sok sikert a dokinál!

Amikor legközelebb mész hozzá, kérdezz rá, hogy vállalja-e a szülés levezetését, milyen feltétekkel. Szerintem mindent el fog mondani. Nem ciki kérdezni. Könnyû szülést! Sok sikert a dokinál!
nehogy megkérdezd h mennyiért vállal, hanem csak azt h vállal e...aztán majd adsz neki annyit amennyit akarsz, én is így tettem nem volt ebbõl gond
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ!Akkor ne úgy kérdezzek rá, hogy mennyiért vállalja el?Attól is félek, hogy ha túl sokat mond, akkor mit mondjak rá, mert én 50 ezret terveztem!
Mindenképp kérdezz rá, én így kérdeztem" Doktorúr tudunk együtt szülni?" Az is elõ fordulhat hogy éppen szabira megy vagy hasonló! A szülés árát meg ugy is mondja ha nem akkor annyit adsz amennyit gondolsz!
A kérdező hozzászólása: És ha sokat mond, akkor mondjam, hogy akkor inkább nem?Ez olyan faramuci!
Én megkérdeztem a dokim, hogy mennyiért vállalja és nem volt belõle gond. Szerintem jobb elõre letisztázni a dolgokat.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!