Találatok a következő kifejezésre: Hogy kerüljem hogy a (395 db)

Hogyan kerüljem el a bubi frizurát?

18 éves srác vagyok, nyakig érõ fekete hajjal. A problémám az, hogy a hajam elõl rendszeresen az arcom felé göndörödik, és eddig még nem találtam módot arra, hogy ezt megszüntessem (beszárítás, vasalás csak egy-két óráig hat). Másik gondom, hogy hátul pedig úgy nyakközéptájt elkezd visszakunkorodni, és a vége majdnem függõlegesen áll.

Legjobb válasz: Hát,én lány vagyok és szerintem jobban tennéd ha levágatnád. Biztos vagyok benne,hogy jobban állna:) Ha meg nem szeretnéd nem kell. Nekem is göndör hajam van,elõször amikor vasaltam 180 fokos vasalóval,akkor rá pár órára nekemis vissza állt,de már régóta használak új vasalót és 230 fokon vasalom. Ez sokkal jobb mert nem göndörödik vissza és jól is néz ki:) Javaslom,hogy hajmosás után szárítsd be és utána vasald ki vasalóval és másnap is vasald ki reggel:)

Hát, én lány vagyok és szerintem jobban tennéd ha levágatnád. Biztos vagyok benne, hogy jobban állna:) Ha meg nem szeretnéd nem kell. Nekem is göndör hajam van, elõször amikor vasaltam 180 fokos vasalóval, akkor rá pár órára nekemis vissza állt, de már régóta használak új vasalót és 230 fokon vasalom. Ez sokkal jobb mert nem göndörödik vissza és jól is néz ki:) Javaslom, hogy hajmosás után szárítsd be és utána vasald ki vasalóval és másnap is vasald ki reggel:)
elkerülni nem tudod: mert már benne vagy.
Nõk esetében bármikor bármibõl lehet bármi, ez az alapszabály... :-) Ergó, lepd meg ha névnapja van egy bonbonnal... Hívd el moziba... Fogd meg a kezét... Öleld át... ...aztán ha pofont kapsz, akkor nagy esélyed van... ...ha nem, akkor is... :-)
Ismerõs helyzet. Nekem 1 év kemény munka volt, hogy sikerült többet is kihoznom belõle, mint barátság.
A kérdező hozzászólása: de egyszer barat kell legyek vele, utanna lehet csak valami koztunk.
Szerintem ne erõltesd akkor a barátkozást, ha rohadtul nem az a célod. Ezzel a lányt is átvernéd. És nem, nem törvényszerû, hogy barátkozásból lesz a kapcsolat. Ha eddig nem mutatta jelét annak, hogy tetszenél neki, lehet, egyszerûen nem jössz be, akkor sem, ha fejenállsz. Te semmit nem tehetsz, max. megmondod neki, hogy XY, én többet szeretnék barátságnál...
Te már benne vagy, hagyd a vergõdést.

Ismerkedek egy lánnyal, hogyan kerüljem el a barátzónát?

Pár napja ismerkedünk,még nem vagyok benne,de a késõbbiekben,hogyan tudnám elkerülni?Légyszi értelmes válaszokat várok.

Legjobb válasz: õszintén mutasd ki az érzelmeid felé

õszintén mutasd ki az érzelmeid felé
Ha nem egyértelmû, hogy te mit akarsz tõle akkor ne rinyálj ha oda kerülsz. Filmekben is megkérdezik a srácot, hogy mit szeretne és mi általában a válasz: "Jaa, csak barátság, tök jó barát vagy, blablabla" és utána sír.
mibajod a nikkemmel? :D
Úgy hogy ne menj bele abba a zónába. Figyeld a táblákat és ha látod a barátzónát jelzõ táblát akkor kerüld ki!
mindig bókolj neki, mutasd ki (persze nem kell túlságosan) hogy tetszik neked és ne hagyd, hogy olyan beszélgetésbe vigyen, hogy ki tetszik neki, meg szerinted jó pasi-e vki, vagy bármilyen csajos téma
dugd meg, aztán kapcsol majd
Merjél hozzá férfiként közelíteni! Bókolj neki nyíltan, ha erre jól reagál, mondd neki, hogy mennyire tetszik, törekedjél lépésrõl-lépésre több fizikai kontaktusra, mellé legyen mindig megnyerõ fellépésed, szimpatikus mosollyal.
KöltõnõxDDDDDD ez a név.... Vallomásokkal se mész sokra ha túl késõn csinálod.... szóval a lényeg egyértelmûen érezze, hogy akarsz valamit....
egyértelmû szándéknyilvánítással
Mármint hogy azt szeretnéd elkerülni hogy csak barátként kezeljen téged? Ha igen, akkor úgy tudod elkerülni, hogy nem csak sokat beszélgetsz vele, hanem udvarolsz is közben, bókolsz, kezdeményezel. Ne azt várd, hogy õ kezdeményezzen.
mondd neki, hogy tetszik


Hogyan kerüljek közelebb a lányhoz?

Hetente csak kétszer tudunk találkozni. A végén mindig csókolózunk. Két hete randiztunk el?ször. Mit tegyek, hogy közelebb kerüljek hozzá?

Legjobb válasz: Kezd el tapizni csók közben:))

Kezd el tapizni csók közben:) )
dehoyg kezd el még tapizni. 1-2 randi után még ne akarj nagyon közelebb kerülni. Türelem, ismerjétek meg egymást egy kapcsolat nem csak a testiségbõl áll.....
találkozz vele többet, beszélgessetek sétáljatok stb.ismerd meg jobban :) ha szexelni akarsz vele akkor csókolgasd a nyakát aztán mehet a tapi is ha úgy veszed észre h szaporábban lélegzik, na akkor kíván, lehet fogni a fenekét, becsúsztatni a kezed a ruha alá a derekára, hasára feljebb is ha hagyja.ha nem mond h bocs csak odavagyok érted, elkapott a hév. :)
jaja ismerd meg jobban; beszélgessetek; mutasd ki felé, hogy érdekel téged; legyél figyelmes vele
beszéljetek személyes dolgokról :)

Hogyan kerüljem el a kiszáradást?

5 hónapos kiskutyám reggel óta hány és hasmenése van. Étvágytalan és levert.

Legjobb válasz: Fecskendõvel adj neki (szõlõcukros)vizet, tojásos mézet, nekünk ezt javasolta az orvos.

Fecskendõvel adj neki (szõlõcukros)vizet, tojásos mézet, nekünk ezt javasolta az orvos.
Fecskendõvel itasd, és lehetõleg addig legyen hûvös, árnyékos helyen.
A kérdező hozzászólása: Iszik magától vizet az elég? Ételt nem fogad el csak fekszik szerencsétlen. Remélem nincs komolyabb baja!

Hogy kerüljem el a jojó effektust?

Nemrég fogytam pár kg-t de nem akarom visszahízni.Nagyon félek ,hogy pár nap/hét múlva visszajönnek azok a kg.

Legjobb válasz: Nem szabad annyit enni, mint régen.

Nem szabad annyit enni, mint régen.
Nem szabad koplalni.
fokozatosan csökkentsd a szénhidrátot ne drasztikusan. és elegendõ fehérjét kell bevinni diéta alatt. így kivédheted.

Hogyan kerüljek közelebb a tanárnőmhöz?

Szóval a helyzet az,hogy szerelemes vagyok a tanárnőmbe.. És az a legjobb hogy lány vagyok.. Tudom nagyon gáz, és nem is értem a magam. Egész nap ő jár a fejemben. Õ annyira más mint a többi tanár. Vicces, aranyos, okos és nagyon sokat lehet tőle tanulni. Mindig a közelébe szeretnék lenni és a állandóan a folyosót bámulom hogy mikor bukkan már fel. Igazából az zavar a legjobban hogy ő nem nagyon figyel rám vagyis csak úgy mint egy diákra a sok közül. És tök féltékeny vagyok amikor másokkal beszélget és nevet. Hogyan lehetnék vele többet ? Vagy mivel hívhatnám fel a figyelmét magamra? Teljesen meghülyültem ?:D 16/l

Legjobb válasz: állj mellé :D

állj mellé :D
Valamelyik fiúval lefeküdtél esetleg?
Ha õ 42, te pedig 16, akkor a lánya lehetnél. Nem lehet, hogy valamiféle anyapótlékot látsz benne tudat alatt?
A kérdező hozzászólása: Igazából nem vagyok egy nagy pasizós..két fiúm volt eddig. A másodikkal fél évig voltam együtt aminek már egy éve. Az elsõ meg nem igazán volt komoly. Elég fura ..mert néha igen vonzódom hozzá.. de ilyen még sohe nem volt velem.. hogy egy másik lányra (ez esetben nõre) felfigyeltem volna.. Amúgy 42 éves.
16:13-as... ne itt éld ki a perverzitásodat, spaszki. :D
Szerintem nem szerelmes vagy, inkább ez egyfajta rajongás a tanárnõ iránt. Gondolom szeretnél minél jobban hasonlítani rá, ezért lesed minden mozdulatát. Tiszteled a tudása miatt, és olyan a kisugárzása, hogy az rád pozitívan hat.De ez nem szerelem. Ez egy fokozott szimpátia. Ennek a nemiséghez semmi köze! Örülj neki, hogy van egy ilyen tanárod, akire ennyire felnézel. De ez nem szerelem. Ne butáskodj már!
Csak úgy érdekességbõl, a tanárnõ hány éves?
Gondolom a pasikat már 15 évesen meguntad, mi? :D
Vonzódsz hosszá szexuálisan is? Kinyalnád?
Csak emberileg vonzódsz, ami nem baj. Én nem hiszem, hogy jól értelmezed a szerelem szót, ha ebben az esetben is ezt használod. Szólj hozzá az órákon, nem baj, ha látja a rajongásodat, de fontos, hogy ne magyarázd magadnak félre az iránta való érzésed. Még jobb lenne, ha egy pasasba fojtanád a rajongásod, hadd legyél valóban szerelmes :) Az majd helyrerak.
Tanulj szorgalmasan és jelentkezz! Amúgy mindig a lányokhoz vonzódtál? Csak szexuálisan kivánod, vagy inkább rajongást érzel iránta?
A kérdező hozzászólása: Egyikkel sem. Amúgy köszi a válaszokat.

Kényszerevő vagyok! Mit csináljak, hogyan kerüljem el a felesleges evéseket?

Egyszerűen ha elmegyek a konyha előtt, nem bírom ki, bevágok egy szendvicset vagy kakaóscsigát, amit találok, teljesen mindegy, de nem bírom ki evés nélkül... Ezt mind úgy, hogy azelőtt 10-20 perccel ettem.. Mit tanácsoltok, valami mód ez ellen? Film, olvasás közben is rágnom KELL valami sz*rt... :(

Legjobb válasz: csak aludni járj haza. találj másodállást,edz,csavarogj,bandázz.

csak aludni járj haza. találj másodállást, edz, csavarogj, bandázz.
Vagy rossz szokás, mint a dohányzás, vagy van valami bajod, amit a kényszeres evéssel nyomsz el. lelki probléma, vagy trauma, ami miatt eszel, mert nem akarsz szembenézni vele. Döntsd el, melyik a bajod, és úgy keress megoldást. Ha rossz szokás, akkor szokj le róla akaraterõvel, ha valami pszichológiai bajod van, akkor keress egy pszichológust.
Akaraterõ. :) Anélkül nem fog menni, esetleg állj át a napi több (5-6) étkezésre.
Ne legyen otthon ilyesmi, csak annyi, amennyi a fõétkezésekre a családnak kell. Ha nagyon enni akarsz, egyél almát. Ha a rágás hiányzik: rágógumi! (Nekem ez rengeteget segített.) Amúgy: odafigyelés, kitartás, akaraterõ!
El kell rajta gondolkozni, mi helyett van ez a pótcselekvés nálad. Minden fejben dõl el. Amikor enni akarsz, kérdezd meg magadtól, tényleg éhes vagyok? Szükségem van erre? Én amikor fogyóztam naponta többször akár hangosan is elmondtam, hogy - Képes vagyok rá, most lefogyok! Nos kb. két év alatt 25 kilót adtam le...
én is ilyen vagyok, félek a konyha fele menni mert azonnal zabálni kezdek, már próbálkoztam azzal, hogy ilyenkor inkább a gyümölcsöskosár felé veszem az irányt, de ha az almába vagy banánba harapok hányingert kapok és a kenyér az amitõl jobba érzem magam Én se tudok úgy tévézni, hogy ne egyek közben valamit A rágóval is próbálkoztam, de iszonyatosan fájt tõle a hasam, volt mikor ilyenkor elmentem fogat mosni de az se sokat segített. Mostanában azzal próbálkozom, hogy evés helyett inkább csinálok egy kapucsínót, de a második után már rosszul vagyok.
Nagyon egy cipõben jàrunk. Csak hètvégén vagyok itthol, de màst se csinálok csak zabàlok egész nap mint egy disznó. Hètkøznap minden ok, reggelizek, a suliba ebédelek ès estère 5vagy 6körül vacsizok. Àllitòlag sok vizet kell inni de attól még éhesebb lettem:( Szerintem is csak az segít ha nagy ívben elkerülöd a könyhát (velem eggyütt)
rágózz :)
A kérdező hozzászólása: igen, a víz még éhesebbé tesz engem is... KIVÉVE.. a citromos! belefacsarok két pohár nagy vízbe egy citromot, és helyben legyûröm mindkettõt... azután elmegy az étvágyam, feljövök a szobámba és elfelejtem a kajákat... egyszer-kétszer bejött:D de azért várom a további ötleteket^^ mindenkinek megy a zöld kéz.
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek, mindenhova ment a zöld kéz:) az a baj, hogy magántanuló vagyok idén (17 éves) és így szinte egész nap otthon vagyok.. ergo amikor iskolába jártam, soha nem vittem uzsonnát stb., délután kettõig, amíg haza nem értem egy falatot se ettem. de nem is volt gond, soha nem éreztem a hiányt, nem voltam éhes addig. most meg egyszerûen káosz... nem is lennék éhes, szerintem az egészet csak beképzelem magamnak. a nap végére mindig elérek vagy 2500 kalóriához, amihez minden nap 60 perc elliptikus tréner társul, ami nagyjából semmit nem ér ír.
Én is ugyanebben a cipõben járok, a rágó nem jó ötlet mert a rágástõl termelõdik a nyál és csak éhesebb leszel, ezt a doki mondta, mert voltam fogyi tárborban!! most megint elkezdem mert már nem állapot ahogyan kinézek, jólenne konzultálni, hogy megy neked, majd írj üzit :)
Most sokan meg fognak szólni amit írok de, én is ilyen voltam és ez nagyon rossz volt. kipróbáltam az adipexet attól megszûnt a kényszer evés talán 2 szer vettem fogytam is tõle de elmúlt az éhség érzetem és azóta nem eszem annyit 1000 kalóriát eszem egy nap és az bõven elég.És ennek már lassan 1 éve hogy nem szedem az adipex elég kemény gyógyszer sok mellék hatása lehet de erre tök jó volt.
Ugyanezt csinálom én is itthon vagyok és bármennyire jóllaktam tovább eszek egész este míg tvzek vagy gépezek persze látszik is rajtam szerencsére nem piszkálnak vele én meg jól elvagyok így most. Nõvérem poénkodik hogy egyszer szétrepedek meg ilyesmi de azt túlélem
Konkrét jelek nélkül nehéz megmondani.

Hogy kerüljek be a bizalmi körébe?

Van egy fiú ismer?söm, akibe azt hiszem beleszerettem. Már nagyon régóta ismerjük egymást, de nekem eddig barátom volt. Most egyedülálló vagyok, próbálok vele barátkozni és azt remélem ha megismer akkor talán kialakulhat köztünk vmi. DE! Nagyon zárkózott. Ez kívülr?l nem is igazén látszik, elég beszédes, közlékeny mindenkivel, de sosem beszél magáról, alig tudok róla valamit, ahhoz képest, hogy eddig mennyi id?t töltöttünk együtt. Amit tudok róla azt se t?le. Egy látszatot tart fenn, és közben ösztönösen, tudat alatt falat húz fel maga köré. Ezt már meg is mondtam neki, megdöbbent, de nem tiltakozott, szüval ? is lát valami igazságot a megállíptásomban.

Legjobb válasz: Szerintem minél többet ossz meg vele magadról, úgy hátha õ is jobban megnyílik neked idõvel!

Szerintem minél többet ossz meg vele magadról, úgy hátha õ is jobban megnyílik neked idõvel!
két ilyen sztorim is van: egyik, h volt egy fiú, ugyanígy nekem is tetszett, de õ hiába beszélgettünk sokat, mégis zárt maradt, kb semmit nem mondott magáról. Abban kell dicsérni, amiben jó. Pl ha jól sportol, menj el egy meccsére, ha rajzol, egy kiállítására, vagy ha nincsenek ilyenek, akkor csak valahogy a hobbija iránt kéne érdeklõdnöd. Mert biztos h van neki is egy olyen dolog az életében, amit teljesen õszintén, odaadással csinál..érted? Ha látja, h ez téged érdekel, és lenyûgöz téged az õ munkája(rajzok, írások, sport, bármi) akkor megmutatja talán kicsit jobban, belülrõl, és akkor azon keresztül megismerheted, ráadásul õ is érezni fogja, h jé, beengedtem vkit ebbe az én kis zárt világomba...lehet h tök érthetetlen amit írok, én értem :) (amúgy nem lett happy end, összejöttünk, de pár hónapra rá szakítottunk, mert szerinte én nem mondok el neki semmit...no comment :D ) A másik egy fiúbarátom, évek óta ismertem és sosem mesélt magáról. Hiába kérdezgettem, h baj van? nincs...szóval ha mindketten tudtuk h vmi nem ok, akkor sem mondta. Aztán elkezdtem rá figyelni. Nem közbevágni, ha éppen belekezd vmibe, hanem csak RÁ figyelni. Szép lassan megnyílt, de azt is észrevettem h utálja, ha tanácsokat adok neki. Csak azt szeretné, h meghallgassam, idegesíti ha okoskodok :) Erre is figyelj. Most ezek jutottak eszembe, ha gondolod írj privátban 19L


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!