Találatok a következő kifejezésre: Hogy kerüljem hogy (586 db)

Hogy kerüljek közel egy olyan nõhöz, aki zárkózott?

Hidegnek, zárkózottnak mutatja magát, fogalmam sincs hogy közeledhetnék felé. Volt már valakinek ilyen nõvel dolga? Normális válaszokat kérek, elég fontos lenne.

Legjobb válasz: Kedves elsõ, te meg egy barom vagy, már bocsánat. Eszedbe nem jut, hogy oka lehet valakinek a zárkózottságra? Például mert valaki már visszaélt a bizalmával? Továbbá vannak egyszerûen zárkózott típusú emberek, mindkét nemben. Kérdezõ: én egy kifejezetten zárkózott nõ voltam és még eléggé az is vagyok, ha valaki közeledni próbál, mert fiatalon elárulták az érzéseimet és megtanultam nem megbízni az emberekben. 4 éve vagyok párkapcsolatban, a partnerem elérte, hogy megbízzak benne, igazából mi elõbb barátok lettünk, majd fokozatosan egymás bizalmasai, egyre több mindent elmondtunk és megosztottunk egymással. Közben merült fel, hogy ebbõl több is lehetne. Nálam az kell, hogy valaki közel kerüljön hozzám, hogy elég jól megismerjem az illetõt és az õszinte legyen velem. Mindig. Akkor is, ha ezzel fájdalmat okoz. Sajnos nem tudom megmondani, hogy a nálad szóban forgó nõt visszariasztja-e, ha õszintén megmondod neki, mit akarsz tõle vagy sem, ezért én azt mondanám, elõször próbálj meg a barátja lenni, annyit mondj el neki az érzéseidbõl, amennyi még jónak tûnik, de ezt mindig õszintén tedd.

Kedves elsõ, te meg egy barom vagy, már bocsánat. Eszedbe nem jut, hogy oka lehet valakinek a zárkózottságra? Például mert valaki már visszaélt a bizalmával? Továbbá vannak egyszerûen zárkózott típusú emberek, mindkét nemben. Kérdezõ: én egy kifejezetten zárkózott nõ voltam és még eléggé az is vagyok, ha valaki közeledni próbál, mert fiatalon elárulták az érzéseimet és megtanultam nem megbízni az emberekben. 4 éve vagyok párkapcsolatban, a partnerem elérte, hogy megbízzak benne, igazából mi elõbb barátok lettünk, majd fokozatosan egymás bizalmasai, egyre több mindent elmondtunk és megosztottunk egymással. Közben merült fel, hogy ebbõl több is lehetne. Nálam az kell, hogy valaki közel kerüljön hozzám, hogy elég jól megismerjem az illetõt és az õszinte legyen velem. Mindig. Akkor is, ha ezzel fájdalmat okoz. Sajnos nem tudom megmondani, hogy a nálad szóban forgó nõt visszariasztja-e, ha õszintén megmondod neki, mit akarsz tõle vagy sem, ezért én azt mondanám, elõször próbálj meg a barátja lenni, annyit mondj el neki az érzéseidbõl, amennyi még jónak tûnik, de ezt mindig õszintén tedd.
hagyni kell az ilyeneket a fenébe. gyogyósak.
Férkõzz a bizalmába.
Sok türelemmel és kitartással de ne nyomulj folyamatosan. Érd el azt, hogy hiányozz neki, ha nem vagy mellette.
Többször keresd a társaságát, éreztesd vele, hogy érdekled, vonzónak találod! Ha ez kölcsönös és neki is tetszel, szerintem úgyis engedi, hogy közeledj felé és nem marad viszonzatlanul az érzés! Esetleg tovább tart mint más esetben, de kitartás!

Hogyan kerüljem el hogy ne essen le a lábkörmöm futás után?

Lefutottam 21 km-t, 1 szàmmal nagyobb futòcipôt hordok, futòzoknim is van, 1-1 làbkörmöm mégis fàj, és elkezdtek levàlni. Hogtan tudom ezt megelôzni? Mit tegyek most? Köszönöm a vàlaszokat! :)

Legjobb válasz: Bocsi a kérdés feltevés hibás. Helyesen: Hogy kerüljem el hogy leesen a lábkörmöm futás után?

A kérdező hozzászólása: Bocsi a kérdés feltevés hibás. Helyesen: Hogy kerüljem el hogy leesen a lábkörmöm futás után?
szia, jutottál ez ügyben valami infohoz közben?

Hogyan kerüljem el, hogy ne legyen baja a fogamnak? (Ajak piercing)

2 hete szúrattam két karikát az alsó ajkamba és hallottam már ,hogy sokaknak tönkretette a fogát. Hogyan lehetne ezt elkerülni?

Legjobb válasz: "Hogyan kerüljem el, hogy ne legyen baja a fogamnak?" = "Hogyan okozzak bajt a fogamnak?"

"Hogyan kerüljem el, hogy ne legyen baja a fogamnak?" = "Hogyan okozzak bajt a fogamnak?"
Szedd ki a vasat a szádból. Nem odavaló.
Ezt nem lehet "elkerülni". :S Ott van és folyamatosan hozzákoppan a fogadhoz, ezért elkerülhetetlen, hogy ne szedje le itt-ott a fogzománcodat. A maximum amit tehetsz, hogy kicsit "támogatod" a fogzománcod speciális fogkrémmel. De ne várj csodát tõle.
cseréld ki sima talpas szilikon piercingre.


Hogyan kerüljek közel hozzá?

Az a helyzet, hogy nagyon tetszik egy 11.-es srác, én 9.-es vagyok... köszön? viszonyban vagyunk, naponta max 2x... úgy kezd?dött hogy: Ugye gimis lettem, teltek múltak a hetek..és megláttam ?t :) Nagyon megtetszett, barátn?imnek állandóan róla beszéltem, hogy milyen kis édes :)) stb.. úgy éreztem, hogy tennem kell valamit... közelednem kell hozzá... kell nekem . Bejelöltem fb-n, néha-néha ráírtam, és végül a suliban köszönt! Gondoltam, bejövök neki, vagy nem is tudom...... Éreztem, hogy minden tök jól alakul, de egyszer csak minden megállt.. nem beszéltünk fb-n, és csak a köszönés maradt... Megijedtem. Én bolond, hatalmas zavaromban, írtam neki üzit, hogy nem lenne-e kedve eljönni velem sétálni.. Mondta hogy számára ez csak egy oldalú.. Oké mondtam magamban.. Hozzá kell tennem, hogy soha nem beszéltem vele él?ben egy Szia-nál többet! Olyan hülyén éreztem magam...tudom, hogy elsiettem... soha nem kezdeményeztem.. lehet, hogy ? megijedt, hogy "jézusom mit akar még?".. A legjobb haverjával jóban vagyok, vele is amolyan köszönéses alapon, de vele sokkal könnyebb... Mit tegyek, kérlek segítsetek, ez már 1-2 hónapja történt, de még mindig olyan rossz, mert szeretném jobban megismerni, és tudom, hogy ? is.. csak most ez így alakult. Mit tegyek?? Hogyan tudnék beszélgetni vele?? Hogyan kezdjem, mit csináljak? :S (Kérlek, normális válaszokat írjatok, a hülyéskedésre most aztán végképp nem vagyok kíváncsi, köszi)

Legjobb válasz: Esetleg elõbb kerülj közelebb a haverjához, ha vele összebarátkozol, és eljutsz egy "megbizható" szintre, akkor megkérdeheted, hogy puhatolózza ki, hogy mi szél fúj felõle. :)

Esetleg elõbb kerülj közelebb a haverjához, ha vele összebarátkozol, és eljutsz egy "megbizható" szintre, akkor megkérdeheted, hogy puhatolózza ki, hogy mi szél fúj felõle. :)
Derítsd ki, hogy hova szokott járni általában és menj oda te is bnõiddel és így sor kerülhet a "véletlen" találkozásra. :)
A kérdező hozzászólása: Köszii Csak az a baj, hogy haverjával is alig tudok köszönni, beszélgetni meg fõleg nem, mert az õ barátnõje azért "utál" engem, mert köszönni szoktunk -.-" Tipikus az a "ölni tudna a szemével" nézés.
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy hova szokott járni, ott is csak köszönés... Focizik, és én "véletlen" arra tévedtem b.nõmmel, és akkor is csak köszönt .. :S

Hogyan kerüljem el a bubi frizurát?

18 éves srác vagyok, nyakig érõ fekete hajjal. A problémám az, hogy a hajam elõl rendszeresen az arcom felé göndörödik, és eddig még nem találtam módot arra, hogy ezt megszüntessem (beszárítás, vasalás csak egy-két óráig hat). Másik gondom, hogy hátul pedig úgy nyakközéptájt elkezd visszakunkorodni, és a vége majdnem függõlegesen áll.

Legjobb válasz: Hát,én lány vagyok és szerintem jobban tennéd ha levágatnád. Biztos vagyok benne,hogy jobban állna:) Ha meg nem szeretnéd nem kell. Nekem is göndör hajam van,elõször amikor vasaltam 180 fokos vasalóval,akkor rá pár órára nekemis vissza állt,de már régóta használak új vasalót és 230 fokon vasalom. Ez sokkal jobb mert nem göndörödik vissza és jól is néz ki:) Javaslom,hogy hajmosás után szárítsd be és utána vasald ki vasalóval és másnap is vasald ki reggel:)

Hát, én lány vagyok és szerintem jobban tennéd ha levágatnád. Biztos vagyok benne, hogy jobban állna:) Ha meg nem szeretnéd nem kell. Nekem is göndör hajam van, elõször amikor vasaltam 180 fokos vasalóval, akkor rá pár órára nekemis vissza állt, de már régóta használak új vasalót és 230 fokon vasalom. Ez sokkal jobb mert nem göndörödik vissza és jól is néz ki:) Javaslom, hogy hajmosás után szárítsd be és utána vasald ki vasalóval és másnap is vasald ki reggel:)

Szakítás után hogyan kerüljek közelebb hozzá?

Szakított velem a barátnõm... és ezt mondta nem bírja már ezt a sok veszekedést mert így már nem olyan boldog mint régen és nem látja értelmét a dolgoknak... azt is hogy már nem úgy szeret mint az elején de még valamennyire szeret... :S de én ennek ellenére újra akarom kezdeni vele vagyis meg akarnám próbálni újból de hogy érjem el?

Legjobb válasz: Ismerõs, se vele, se nélküle kapcsolat. Én azt tanácsolom, hogy próbálj elszakadni tõle. Én egy 7 éves házasság során voltam ilyen cipõben, komolyan hálás vagyok az exemnek, hogy elhagyott. Rájöttem, hogy tényleg vannak olyan lányok, akikkel mentálisan is jól érzem magamat, egy cseppet sem idegesítenek, még ha vannak is hülye dolgaik. Nem csak testileg kell összeilleni egy párkapcsolatban, hanem lelkileg is:) 37/F

Ismerõs, se vele, se nélküle kapcsolat. Én azt tanácsolom, hogy próbálj elszakadni tõle. Én egy 7 éves házasság során voltam ilyen cipõben, komolyan hálás vagyok az exemnek, hogy elhagyott. Rájöttem, hogy tényleg vannak olyan lányok, akikkel mentálisan is jól érzem magamat, egy cseppet sem idegesítenek, még ha vannak is hülye dolgaik. Nem csak testileg kell összeilleni egy párkapcsolatban, hanem lelkileg is:) 37/F
A kérdező hozzászólása: de mi összeillettünk meg értettük egymást meg minden mindig megbeszéltük a dolgokat ezért nem akarom ennyibe hagyni :/
Nehéz helyzet...nekem is 1 hónapja ért véget egy komolynak hitt kapcsolatom, kiderült, hogy a lány már nem így gondolta, csak hazudott hónapokig. Õ is azt mondta hogy szeret, de nem úgy hogy velem is folytassa a jövõjét. Aztán utána nem sokkal betoppant az életembe a nagy õ. Komolyan mondom isteni csoda ami történt. Lehet neked is ez a sorsod, mint nekem. A kérdésedre hogy válaszoljak, szerintem most a háttérben kéne maradnod, bármennyire is nehéz. Ki kell bírnod, hogy ne keresd, mert ha minden jól megy, akkor hidd el, õ fog keresni, és átgondolja a dolgokat.
A kérdező hozzászólása: jólvanna :DD bevagyok parázva :S
Vége, finito, game over, encima, sur, yli, yli... Értsd már meg... "már nem úgy szeret mint az elején de még valamennyire szeret" Ez a mondat nem azt jelenti, hogy van még esélyed, csak azt, hogy "hazugság lenne azt mondani, hogy nem érzek semmit az iránt, aki egyszer mindennél többet jelentett"
A kérdező hozzászólása: oké értem...
Hiába akarod újból megpróbálni, azzal csak magadat alázod meg.A lány érzései kihûltek, a kapcsolatotok zátonyra futott, kudarcot vallott minden lépésed, ami ketõttök megmentésére irányult.Ezek után nincs miért, és fõleg kiért próbáloznod, egyszerûen nincs értelme.Ezt értsd meg, fogadd el!
A kérdező hozzászólása: oké
Nincs értelme az újra kezdésnek!Fogadd el a döntését és hagyd õt békén nem illet meg téged!

Hogy felejtsem el vagy hogy kerüljem el hogy belé szeressek?

Nos annyi hogy nagyon tetszik egy lány aki mellesleg az osztály társam és másfél után rám írt :)(de elõszõr elitéltem a külseje miatt mert tudjátok olyan fajta aki elég sokat sminkelni magát meg ilyenek) beszélgettünk és kiderült hogy õ egyáltalán nem nagy képû se semmi ilyesmi:)

Legjobb válasz: Ne beszélgess vele és kész. Ha kérdezi miért, nyugodtan megmondhatod az igazat. Jobb esetben megérti.

Ne beszélgess vele és kész. Ha kérdezi miért, nyugodtan megmondhatod az igazat. Jobb esetben megérti.
Ezen csak te tudsz segíteni, belátod, hogy õ írt rád, nem te kezdtél vele. Olyasmire ne vágysz , ami a másé. Ami egészen sosem lehet a tiéd.Romantikus :) A legnagyobb titkát rád bízza, akkor te csak a barátja lehetsz. Furcsa, miközben 3 éves kapcsolata van, ekkora bizalommal viseltessen egy külsõ kapcsolat felé.
A kérdező hozzászólása: Lehet igazad van..
Én tudjam? De a leírásod alapján már több, mint barátság - részedrõl legalábbis. Ezért tanácsoltam, hogy felejtsd el és ne beszélj vele. Mert ugye kapcsolata van. Így csak magadat gyötröd.
A kérdező hozzászólása: jézusom pedig én nagyon nem akartam belé esni:(.. de lehet hogy ez csak fellángolás nem srácok?:)
Pedig ez ilyen egyszerû. Ha nem bonyolítod túl, nem bonyolultabb. :) Amúgy szerintem már beleestél, mint vak ló a szakadékba...!
Véged kérdezõ:D Elért a végzeted:D
A kérdező hozzászólása: 1*...bárcsak ilyen egyszerû lenne:/. 2*..csaknem..nem bírnám ki..mögötte ülök pár óránál és mikor megfordul és látom a mosolyát már akkor nem bírom ki szinte hogy ne öleljem át legalább:(
Már késõ, már bele vagy esve nyakig:D
Belegondoltál már, hogy (a többiek szerint) annyitól szerelmes lettél a csajba, hogy egyszer rád írt, aztán beszélgettél vele? Ha ennyire nincs benned tartás, és nem tudsz távolságot tartani, akkor mi lesz így veled a továbbiakban? Meglátod a következõ csajt, az is hozzádszól, és abba is szerelmes leszel, vagy mi? Esetleg papucs leszel emellett életed végéig, vagy csak plátói szerelmet fogsz táplálni iránta, mert elhívni randizni úgysem mered majd? Ezeken gondolkodj el, és talán megspórolsz néhány évtizednyi hibát párkapcsolat terén. Jelen esetben úgy állsz, hogy a csajnál pozitív a mérleged, ami azt jelenti, hogy szívesen haverkodna vagy barátkozna veled, de egyelõre ennél több nem került szóba. A titok dolgot ne vedd komolyan, mert elképzelhetõ, hogy egy sokadrangú dologról van csak szó. Ennyi. Ha õ írt rád, akkor lehet, hogy tetszel neki, és titkolja, de az is lehet, hogy csak szimplán unatkozott. Nem lehet tudni. Dolgozni kell rajta. Beszélgess vele többet, és talán ki tudod puhatolni, hogy mi a helyzet, vagy kérdezd meg a barátnõid, hogy szerintük mit gondol rólad, ha már kicsit jobban ismered a baráti társaságát. Semmiképp ne ronts ajtóstul a házba ebben a helyzetben, mert nagyon könnyen padlót foghatsz vagy a csalódás miatt, vagy a pasija üt le. Most csak az ismerkedésnek van itt az ideje, a szerelemnek még nem.

Hogyan kerüljek hozzá közelebb és hogy keltsem fel az érdeklõdését?

Van egy srác aki tetszik, de nem tudom, hogyan lépjek vele kapcsolatba. Mindig akkor beszélünk, ha be megyek hozzá a munkahelyére valamiért... Hogyan keltsem fel jobban az érdeklõdését. Tudom, hogy tetszek neki de eddig volt barátom.. most már egy ideje nincs.

Legjobb válasz: hát szolísd meg kérdezd meg hogy telik a napja csak úgy.mosolyogj rá. vagy hirtelen kezdj el beszélgetni arról a dologról amiért bemész vagy ilyesmi..:)

hát szolísd meg kérdezd meg hogy telik a napja csak úgy.mosolyogj rá. vagy hirtelen kezdj el beszélgetni arról a dologról amiért bemész vagy ilyesmi..:)
hát, mikor legközelebb bemész hozzá, kicsit beszélgessetek, mikor elmész köszönd meg a randit, és kérdezd meg tõle, mikor lesz a következõ.

Hogyan kerüljem el a vetélést, ill. az orvosi beavatkozást (küretet)?

Szeretném ha olyanok válaszolnának, akik hasonlóan rettegnek, vagy hasonló helyzetben vannak.

Legjobb válasz: a vetélés ellen egy mód van ha van progeszteron pótlás ha ez lenne az oka a vetélésnek. ettöl még vetélés bármi mástól is lehet. ha elhal egy magzat és nem ürül spontán muszáj a amütét különben te is belehalhatsz. nem teljesen értem amiket irsz. mi az hogy nem jársz orvoshoz? a terhesség alatt? nem korházban akarsz szülni? Mi köze ennek ahhoz hogy a párod fiatalabb?

a vetélés ellen egy mód van ha van progeszteron pótlás ha ez lenne az oka a vetélésnek. ettöl még vetélés bármi mástól is lehet. ha elhal egy magzat és nem ürül spontán muszáj a amütét különben te is belehalhatsz. nem teljesen értem amiket irsz. mi az hogy nem jársz orvoshoz? a terhesség alatt? nem korházban akarsz szülni? Mi köze ennek ahhoz hogy a párod fiatalabb?
????
Azzal pl. sokat teszel a vetélés ellen, hogy vágysz rá, nem csak azért akarod, hogy otthon legyél. Ha hiszed, ha nem, a magzat megérzi, hogy akarják-e vagy sem. Bocs, de ez így van.
ha baj van a magzattal, akkor a természet szelektál, lehet, hogy nem ürül ki teljesen, ekkor az életed megmentése miatt elkerülhetetlen a mûszeres befejezés de ami szerintem a legfontosabb, hogy pozitívan kell hozzáállni, igenis sikerülni fog, nem lesz semmi gond, komplikáció mi úgy álltunk hozzá, hogy minden rendben lesz, pedig van jócskán egészségügyi problémám, hormonális gondom, mégis mind a két gyermekünk elsõre összejött, nem volt gond a kihordásukkal és természetes úton, idõben, fájdalomcsillapítás nélkül szültem õket keress egy olyan nõgyógyászt, aki a természetes szülés híve, ha bízol benne, akkor ez már egy nagy lépés és sokkal könnyebb végigvinni az elhatározott dolgokat
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nektek. :) Elsõsorban a párom szeretné már nagyon, engem visszatart az, hogy nagyon sok rosszat olvasni errõl. Iszonyúan fel tudom magam húzni ezen, hogy miért a nõknek kell szenvedniük?? Én már annyira nem szeretném, a fenti okok miatt... Õ nagyon pozitiv, szerinte nem lesz semmi baj. Igen ám, de a korom!!
A korod??????
3. voltam. Hidd el sokat számít a hozzáállásod. Ne olvasgass rémhíreket. Nekem két méhen kívüli terhességem volt, és most volt egy vetélésem, valamiért úgy érzem hozzátett a sok aggódásom, félelmem. Nem rémisztgetni akarlak, de tényleg ha nincs semmilyen problémád, ne generálj fölöslegesen gondot. Nekem volt, és anyámtól is örököltem a nõgyógyászati problémákat, szóval volt min aggódnom, de neked nincs. Vetélés esetén az orvosi beavatkozás elkerülhetetlen, de nem ezen kell gondolkodnod!
Már bocsánat, de nehogymár azért ne akarj gyereket, mert elvetélhetsz...? Ezzel az erõvel ne akarj barátot sem, mert meghalhat. Ne akarj munkahelyet, mert kirúghatnak, házat, mert összedõlhet, ne szeress senkit, mert késõbb összeveszhettek. Nehogy azzal töltsd már az idõd, hogy rettegj a jövõtõl, ami még el sem jött...
33 év pedig nem kor. Ma baromi sok nõ szül ilyen idõsen. 53 éves szülõ nõk is léteznek.

Hogyan kerüljek el agy konfliktust úgy, hogy a másik fél ne érezze magát gyõztesnek?

Legjobb válasz: Ha nem foglalkozol fele akkor hülyén fogja érezni magát egy kicsit ha van valamennyi esze ha pedig nem akkor is te vagy a gyõztes mivel elkerültél egy konfliktust. De ez ember függõ is van olyan hogy tök mindegy mit csinálsz akkor is gyõztesnek fogja érezni magát :D de ne ez legyen a célod az legyen a szemed elõtt hogy Te elkerülted és ez a lényeg te voltál az okos.

Ha nem foglalkozol fele akkor hülyén fogja érezni magát egy kicsit ha van valamennyi esze ha pedig nem akkor is te vagy a gyõztes mivel elkerültél egy konfliktust. De ez ember függõ is van olyan hogy tök mindegy mit csinálsz akkor is gyõztesnek fogja érezni magát :D de ne ez legyen a célod az legyen a szemed elõtt hogy Te elkerülted és ez a lényeg te voltál az okos.
Szarkazmussal adj neki igazat.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!