Találatok a következő kifejezésre: Hogy kerüljem hogy (617 db)

Hogy kerüljek közel egy olyan nõhöz, aki zárkózott?

Hidegnek, zárkózottnak mutatja magát, fogalmam sincs hogy közeledhetnék felé. Volt már valakinek ilyen nõvel dolga? Normális válaszokat kérek, elég fontos lenne.

Legjobb válasz: Kedves elsõ, te meg egy barom vagy, már bocsánat. Eszedbe nem jut, hogy oka lehet valakinek a zárkózottságra? Például mert valaki már visszaélt a bizalmával? Továbbá vannak egyszerûen zárkózott típusú emberek, mindkét nemben. Kérdezõ: én egy kifejezetten zárkózott nõ voltam és még eléggé az is vagyok, ha valaki közeledni próbál, mert fiatalon elárulták az érzéseimet és megtanultam nem megbízni az emberekben. 4 éve vagyok párkapcsolatban, a partnerem elérte, hogy megbízzak benne, igazából mi elõbb barátok lettünk, majd fokozatosan egymás bizalmasai, egyre több mindent elmondtunk és megosztottunk egymással. Közben merült fel, hogy ebbõl több is lehetne. Nálam az kell, hogy valaki közel kerüljön hozzám, hogy elég jól megismerjem az illetõt és az õszinte legyen velem. Mindig. Akkor is, ha ezzel fájdalmat okoz. Sajnos nem tudom megmondani, hogy a nálad szóban forgó nõt visszariasztja-e, ha õszintén megmondod neki, mit akarsz tõle vagy sem, ezért én azt mondanám, elõször próbálj meg a barátja lenni, annyit mondj el neki az érzéseidbõl, amennyi még jónak tûnik, de ezt mindig õszintén tedd.

Kedves elsõ, te meg egy barom vagy, már bocsánat. Eszedbe nem jut, hogy oka lehet valakinek a zárkózottságra? Például mert valaki már visszaélt a bizalmával? Továbbá vannak egyszerûen zárkózott típusú emberek, mindkét nemben. Kérdezõ: én egy kifejezetten zárkózott nõ voltam és még eléggé az is vagyok, ha valaki közeledni próbál, mert fiatalon elárulták az érzéseimet és megtanultam nem megbízni az emberekben. 4 éve vagyok párkapcsolatban, a partnerem elérte, hogy megbízzak benne, igazából mi elõbb barátok lettünk, majd fokozatosan egymás bizalmasai, egyre több mindent elmondtunk és megosztottunk egymással. Közben merült fel, hogy ebbõl több is lehetne. Nálam az kell, hogy valaki közel kerüljön hozzám, hogy elég jól megismerjem az illetõt és az õszinte legyen velem. Mindig. Akkor is, ha ezzel fájdalmat okoz. Sajnos nem tudom megmondani, hogy a nálad szóban forgó nõt visszariasztja-e, ha õszintén megmondod neki, mit akarsz tõle vagy sem, ezért én azt mondanám, elõször próbálj meg a barátja lenni, annyit mondj el neki az érzéseidbõl, amennyi még jónak tûnik, de ezt mindig õszintén tedd.
hagyni kell az ilyeneket a fenébe. gyogyósak.
Férkõzz a bizalmába.
Sok türelemmel és kitartással de ne nyomulj folyamatosan. Érd el azt, hogy hiányozz neki, ha nem vagy mellette.
Többször keresd a társaságát, éreztesd vele, hogy érdekled, vonzónak találod! Ha ez kölcsönös és neki is tetszel, szerintem úgyis engedi, hogy közeledj felé és nem marad viszonzatlanul az érzés! Esetleg tovább tart mint más esetben, de kitartás!

Hogyan kerüljem el hogy ne essen le a lábkörmöm futás után?

Lefutottam 21 km-t, 1 szàmmal nagyobb futòcipôt hordok, futòzoknim is van, 1-1 làbkörmöm mégis fàj, és elkezdtek levàlni. Hogtan tudom ezt megelôzni? Mit tegyek most? Köszönöm a vàlaszokat! :)

Legjobb válasz: Bocsi a kérdés feltevés hibás. Helyesen: Hogy kerüljem el hogy leesen a lábkörmöm futás után?

A kérdező hozzászólása: Bocsi a kérdés feltevés hibás. Helyesen: Hogy kerüljem el hogy leesen a lábkörmöm futás után?
szia, jutottál ez ügyben valami infohoz közben?

Hogyan kerüljem el, hogy ne legyen baja a fogamnak? (Ajak piercing)

2 hete szúrattam két karikát az alsó ajkamba és hallottam már ,hogy sokaknak tönkretette a fogát. Hogyan lehetne ezt elkerülni?

Legjobb válasz: "Hogyan kerüljem el, hogy ne legyen baja a fogamnak?" = "Hogyan okozzak bajt a fogamnak?"

"Hogyan kerüljem el, hogy ne legyen baja a fogamnak?" = "Hogyan okozzak bajt a fogamnak?"
Szedd ki a vasat a szádból. Nem odavaló.
Ezt nem lehet "elkerülni". :S Ott van és folyamatosan hozzákoppan a fogadhoz, ezért elkerülhetetlen, hogy ne szedje le itt-ott a fogzománcodat. A maximum amit tehetsz, hogy kicsit "támogatod" a fogzománcod speciális fogkrémmel. De ne várj csodát tõle.
cseréld ki sima talpas szilikon piercingre.


Hogyan kerüljek közel hozzá?

Az a helyzet, hogy nagyon tetszik egy 11.-es srác, én 9.-es vagyok... köszön? viszonyban vagyunk, naponta max 2x... úgy kezd?dött hogy: Ugye gimis lettem, teltek múltak a hetek..és megláttam ?t :) Nagyon megtetszett, barátn?imnek állandóan róla beszéltem, hogy milyen kis édes :)) stb.. úgy éreztem, hogy tennem kell valamit... közelednem kell hozzá... kell nekem . Bejelöltem fb-n, néha-néha ráírtam, és végül a suliban köszönt! Gondoltam, bejövök neki, vagy nem is tudom...... Éreztem, hogy minden tök jól alakul, de egyszer csak minden megállt.. nem beszéltünk fb-n, és csak a köszönés maradt... Megijedtem. Én bolond, hatalmas zavaromban, írtam neki üzit, hogy nem lenne-e kedve eljönni velem sétálni.. Mondta hogy számára ez csak egy oldalú.. Oké mondtam magamban.. Hozzá kell tennem, hogy soha nem beszéltem vele él?ben egy Szia-nál többet! Olyan hülyén éreztem magam...tudom, hogy elsiettem... soha nem kezdeményeztem.. lehet, hogy ? megijedt, hogy "jézusom mit akar még?".. A legjobb haverjával jóban vagyok, vele is amolyan köszönéses alapon, de vele sokkal könnyebb... Mit tegyek, kérlek segítsetek, ez már 1-2 hónapja történt, de még mindig olyan rossz, mert szeretném jobban megismerni, és tudom, hogy ? is.. csak most ez így alakult. Mit tegyek?? Hogyan tudnék beszélgetni vele?? Hogyan kezdjem, mit csináljak? :S (Kérlek, normális válaszokat írjatok, a hülyéskedésre most aztán végképp nem vagyok kíváncsi, köszi)

Legjobb válasz: Esetleg elõbb kerülj közelebb a haverjához, ha vele összebarátkozol, és eljutsz egy "megbizható" szintre, akkor megkérdeheted, hogy puhatolózza ki, hogy mi szél fúj felõle. :)

Esetleg elõbb kerülj közelebb a haverjához, ha vele összebarátkozol, és eljutsz egy "megbizható" szintre, akkor megkérdeheted, hogy puhatolózza ki, hogy mi szél fúj felõle. :)
Derítsd ki, hogy hova szokott járni általában és menj oda te is bnõiddel és így sor kerülhet a "véletlen" találkozásra. :)
A kérdező hozzászólása: Köszii Csak az a baj, hogy haverjával is alig tudok köszönni, beszélgetni meg fõleg nem, mert az õ barátnõje azért "utál" engem, mert köszönni szoktunk -.-" Tipikus az a "ölni tudna a szemével" nézés.
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy hova szokott járni, ott is csak köszönés... Focizik, és én "véletlen" arra tévedtem b.nõmmel, és akkor is csak köszönt .. :S
Egy gyerek nem egy játék maci, ma teddy, holnap freddy.Nevére vette akkor, most már élete végéig azon is marad.igy járt.
Nem. Amit szeretnél sajnos nem lehetséges! Feltételezem nem tréfából váltok és van okod erre az egészre, de hidd el, hogy a gyereknek így lesz a legjobb. Mármint, hogy megmarad a neve. Lehet, hogy biológiailag nem, de jogilag õ az apja. Fizetnie kell gyerektartást és láthatás fog járni neki.
A kérdező hozzászólása: Gyerektartás nem érdekel Kapcsolattartással semmi problémám, de az örökbefogadás visszavonását mindketten szeretnénk Jogilag bonyolult Van vérszerinti gyermeke is, öröklésnél sem mindegy
Megkérdezhetem, hogy miért akarod, hogy a gyerekek másik nevet viseljenek?
A kérdező hozzászólása: Hogy a gyerek és az én nevem ugyanaz legyen Nem a név a fontos, hanem az örökbefogadás...a név gondolom könnyen változtatható
Ha egy másik "apa" örökbe akarja fogadni, csak akkor tud lemondani az apaságról. Különben sehogy! Ezt picit jobban át kellett volna gondolni anno...
A kérdező hozzászólása: mégegy hibátlan ember....
Félre ne érts, én nem bíráltalak, de a bíróság pont az ilyenek miatt nem engedi az ilyesmit. Olyan háziállat feelingje van ennek a dolognak... Ez nem játék, hogy most ez az apja, holnap meg amaz... Ha meg nincs kedve apucinak, akkor holnaptól apátlan... Az örökbefogadásnál maga az aláírás az aktus, így onnantól nincs kecmec...
Mellesleg ez nem hibátlanság kérdése. Mindenki hibázik, válljál egy 10x, rontsd el a vasárnapi ebédet, tegyél sót a kávéba, de ne a gyereked apaságával szórakozz, mert ez nem poénos! A választ már megkaptad, egyetlen-egy módon lehet megoldani.
A kérdező hozzászólása: szórakozok? háziállat? tényleg nem keresnél más szórakozást?
Azért mással örökbe fogatni a gyerekemet nem kis hiba. Kis hiba ha fordítva adódra a ruhát, vagy elveszted a cumiját.
A kérdező hozzászólása: KÉrdezte valaki a véleményedet? Szövegértés? Legközelebb hozzászólás elõtt olvasd el mi a kérdés....
Az örökbefogadást nem fogjak felbontani, nem all a gyermek érdekében. Indíthattok pert. Illetve elso körben mehettek a gyamhivatalba, mivel mindketten fel akarjátok bontani, ha ott elutasítják, akkor birosag. Azt nem art tudni, hogy a gyereket kulon ügyvéd képviseli majd veletek szembeni nem mindegy a gyerek kora se - kiskoru, ez minden 18 alattira igaz, de nem mindegy hogy 3 eves, vagy 13 es az ok sem, hogy miért akarjátok az orokbefogadas felbontását.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a normális választ!
Ha csak az öröklés miatt szeretné, hogy lekerüljön a nevérõl az örökbefogadó apa, akkor arra már kitalálták a végrendeletet. Lehet olcsóbban megúsznátok, mint a pert a felbontásról, ami lehet nem is jönne össze.
nem mondhat le róla ha csak más nem fogadja örökbe
Te nem kérelmezheted, de a (volt?) férjed viszont, ha úgy gondolja, akkor lemondhat a gyerekrõl. Ezután természetesen gyerektartásra se számíts. Ezt követõen kérelmezheted azt, hogy a gyereknek ne az apai neve legyen, hanem mondjuk a te vezeték neved. Egyébként személyes véleményem az, hogy ha ez a férfi már a gyerekedet a nevére vette, és jó a kapcsolatuk, akkor csak azért, mert ti elválltok, ne bolygasd meg a dolgot. A gyereknek fontos, hogy legyen apja is, akkor is ha az nem vérszerinti, és külön él!
A kérdező hozzászólása: Azaz nem a válasz a kérdésemre?
Ha van pénzed a hercehurcára, akkor mindenre van lehetõség.
A kérdező hozzászólása: van valakinek személyes tapasztalata a gyámügy reakciójáról?
"Nevere vette", ilyen a magyar jogban nem letezik. A ferjed hazastarsi orokbefogadassal orokbefogadta a gyerekedet. Az orokbefogadas felbontasahoz igen komoly okok kellenek, "az elvalok ettol a faxtol, a gyereknek se legyen hozza" nem indok. Igy jartal. Elore kellett volna gondolkodni. Mellsleg a gyereknek is biztos jo, hogy x evig kepzelt apa, x evig anya ferje az apa, aztna meg aki epp jon.... Gondolkodas, kerdezo, gondolkodas!
Nem csak akkor mondhat le a gyerekrõl ha valaki más örökbe fogadja.
Váláskor a gyerekre kell majd fizetnie a gyerektartást, ha a nevére vette.
Ha már ilyen h. volt, hogy elvett téged, és még a gyerekedet is a nevére vette, akkor kérjél tõle gyerektartást. Akkor a többi férfi talán tanul az õ hibájából, és több eszük lesz. És nem fognak megnõsülni...
Utolsó nem nõsüléssel vette a nevére, az teljesen más ügy volt. Én is házasságban akarok élni de más gyerekét soha nem fogadnám örökbe, arra van az apja.
Nem a nevére vette, hanem örökbefogadta és ennek részeként megkapta a nevét. De nem értem ezt az egészet. Amikor megszületett a gyereked fantom apa lett bejelölve vagy mi, utána megházasodtál és a férjed örökbefogadta, most elválsz ezért azt akarod, hogy megint fantom apja legyen? És ha jövõre megint házasságot kötsz, akkor majd a nem tudom hányas számú apajelölt nevét is megkapja? Kérdezõ gondolkodj már egy kicsit! A gyereked nem egy játékbaba, ami minden nap más nevet kap. Ha így folytatod tovább, akkor ne csodálkozz, ha felnõtt korában disszociatív személyisége lesz, vagy éppen tudathasadást kap... Szerintem inkább nevezd el Anonymusnak, ez minden helyzetben (házasságkötés, válás, szünet egy kapcsolatban, stb) megállja a helyét...
A kérdező hozzászólása: Azt értem, hogy rengeteg frusztrált embernek csak az marad, hogy itt próbál idegeneket megbántani....a kérdésre kérnék válaszokat, lehetõleg tapasztalatból...
Egy rendes válaszhoz kéne tudni a konkrétumokat! Mi az, hogy a nevére vette? Nem örökbe fogadta? Hány éves a gyerek?
A kérdező hozzászólása: Örökbefogadta Kiskorú
Tapasztalatokat vársz?! Úgy gondolom, hogy nem sok ember van, akinek ilyen jellegû tapasztalatai lennének. A normális emberek nem szokták évente cserélgetni a gyerekük nevét. Ha így lenne, akkor tele lennénk sérült gyerekekkel. A kérdésedre válaszolva pedig igen, meg tudod változtatni a nevét, ha van sok idõd végigcsinálni a procedúrát és ha van hozzá sok pénzed. A gyámügy pedig ugyanazt fogja mondani, amit a válaszolók döntõ többsége. Ne aggódj nem fog meglepetés érni.
A kérdező hozzászólása: Az tök jó, hogy rajtam kívül még senki nem csinált hibát az életében:) a beszólósoknak meg szívesen, hogy volt kin kicsit köszörülni a nyelvüket:) normális válaszokat még mindig várok:)
Szia! Azért igencsak nagy különbség van az örökbefogadta és a házasság során tett apasági között. Az elsõnek nincs köze a házassághoz, ebben az esetben volt apja a gyereknek aki hozzájárult az örökbefogadáshoz. A másik, hogy em volt apja a gyereknek és az anya nevén volt, vagyis rendezetlen jogállású volt, amikor házasságkötésre került sor az anyakönyvvezetõ megkérdezi, hogy elismeri-e a võlegény a menyasszony gyermekét, ha igen akkor egy teljes hatályú apasági nyilatkozat, amit nem lehet visszavonni. Mindkét esetben a jog a gyerek érdekét veszi figyelembe, akinek az állandóság az érdeke, vagyis hogy ne legyen évente új apja. A gyerek mind az örökbefogadással mind az apasági nyilatkozattal a vér szerinti gyerek jogállásába került.
Nem csak az lehet a gond, utolso. Hivatalosan gyermekelhelyezesi pert kell indítaniuk a válásnál, az apának tartasdijat kell fizetnie, minden egyes komolyabb dologhoz -iskola, költözés, útlevél- kell a hozzájárulása. Az orokseg a legkevesebb....

Hogyan kerüljem el a bubi frizurát?

18 éves srác vagyok, nyakig érõ fekete hajjal. A problémám az, hogy a hajam elõl rendszeresen az arcom felé göndörödik, és eddig még nem találtam módot arra, hogy ezt megszüntessem (beszárítás, vasalás csak egy-két óráig hat). Másik gondom, hogy hátul pedig úgy nyakközéptájt elkezd visszakunkorodni, és a vége majdnem függõlegesen áll.

Legjobb válasz: Hát,én lány vagyok és szerintem jobban tennéd ha levágatnád. Biztos vagyok benne,hogy jobban állna:) Ha meg nem szeretnéd nem kell. Nekem is göndör hajam van,elõször amikor vasaltam 180 fokos vasalóval,akkor rá pár órára nekemis vissza állt,de már régóta használak új vasalót és 230 fokon vasalom. Ez sokkal jobb mert nem göndörödik vissza és jól is néz ki:) Javaslom,hogy hajmosás után szárítsd be és utána vasald ki vasalóval és másnap is vasald ki reggel:)

Hát, én lány vagyok és szerintem jobban tennéd ha levágatnád. Biztos vagyok benne, hogy jobban állna:) Ha meg nem szeretnéd nem kell. Nekem is göndör hajam van, elõször amikor vasaltam 180 fokos vasalóval, akkor rá pár órára nekemis vissza állt, de már régóta használak új vasalót és 230 fokon vasalom. Ez sokkal jobb mert nem göndörödik vissza és jól is néz ki:) Javaslom, hogy hajmosás után szárítsd be és utána vasald ki vasalóval és másnap is vasald ki reggel:)

Szakítás után hogyan kerüljek közelebb hozzá?

Szakított velem a barátnõm... és ezt mondta nem bírja már ezt a sok veszekedést mert így már nem olyan boldog mint régen és nem látja értelmét a dolgoknak... azt is hogy már nem úgy szeret mint az elején de még valamennyire szeret... :S de én ennek ellenére újra akarom kezdeni vele vagyis meg akarnám próbálni újból de hogy érjem el?

Legjobb válasz: Ismerõs, se vele, se nélküle kapcsolat. Én azt tanácsolom, hogy próbálj elszakadni tõle. Én egy 7 éves házasság során voltam ilyen cipõben, komolyan hálás vagyok az exemnek, hogy elhagyott. Rájöttem, hogy tényleg vannak olyan lányok, akikkel mentálisan is jól érzem magamat, egy cseppet sem idegesítenek, még ha vannak is hülye dolgaik. Nem csak testileg kell összeilleni egy párkapcsolatban, hanem lelkileg is:) 37/F

Ismerõs, se vele, se nélküle kapcsolat. Én azt tanácsolom, hogy próbálj elszakadni tõle. Én egy 7 éves házasság során voltam ilyen cipõben, komolyan hálás vagyok az exemnek, hogy elhagyott. Rájöttem, hogy tényleg vannak olyan lányok, akikkel mentálisan is jól érzem magamat, egy cseppet sem idegesítenek, még ha vannak is hülye dolgaik. Nem csak testileg kell összeilleni egy párkapcsolatban, hanem lelkileg is:) 37/F
A kérdező hozzászólása: de mi összeillettünk meg értettük egymást meg minden mindig megbeszéltük a dolgokat ezért nem akarom ennyibe hagyni :/
Nehéz helyzet...nekem is 1 hónapja ért véget egy komolynak hitt kapcsolatom, kiderült, hogy a lány már nem így gondolta, csak hazudott hónapokig. Õ is azt mondta hogy szeret, de nem úgy hogy velem is folytassa a jövõjét. Aztán utána nem sokkal betoppant az életembe a nagy õ. Komolyan mondom isteni csoda ami történt. Lehet neked is ez a sorsod, mint nekem. A kérdésedre hogy válaszoljak, szerintem most a háttérben kéne maradnod, bármennyire is nehéz. Ki kell bírnod, hogy ne keresd, mert ha minden jól megy, akkor hidd el, õ fog keresni, és átgondolja a dolgokat.
A kérdező hozzászólása: jólvanna :DD bevagyok parázva :S
Vége, finito, game over, encima, sur, yli, yli... Értsd már meg... "már nem úgy szeret mint az elején de még valamennyire szeret" Ez a mondat nem azt jelenti, hogy van még esélyed, csak azt, hogy "hazugság lenne azt mondani, hogy nem érzek semmit az iránt, aki egyszer mindennél többet jelentett"
A kérdező hozzászólása: oké értem...
Hiába akarod újból megpróbálni, azzal csak magadat alázod meg.A lány érzései kihûltek, a kapcsolatotok zátonyra futott, kudarcot vallott minden lépésed, ami ketõttök megmentésére irányult.Ezek után nincs miért, és fõleg kiért próbáloznod, egyszerûen nincs értelme.Ezt értsd meg, fogadd el!
A kérdező hozzászólása: oké
Nincs értelme az újra kezdésnek!Fogadd el a döntését és hagyd õt békén nem illet meg téged!

Hogy felejtsem el vagy hogy kerüljem el hogy belé szeressek?

Nos annyi hogy nagyon tetszik egy lány aki mellesleg az osztály társam és másfél után rám írt :)(de elõszõr elitéltem a külseje miatt mert tudjátok olyan fajta aki elég sokat sminkelni magát meg ilyenek) beszélgettünk és kiderült hogy õ egyáltalán nem nagy képû se semmi ilyesmi:)

Legjobb válasz: Ne beszélgess vele és kész. Ha kérdezi miért, nyugodtan megmondhatod az igazat. Jobb esetben megérti.

Ne beszélgess vele és kész. Ha kérdezi miért, nyugodtan megmondhatod az igazat. Jobb esetben megérti.
Ezen csak te tudsz segíteni, belátod, hogy õ írt rád, nem te kezdtél vele. Olyasmire ne vágysz , ami a másé. Ami egészen sosem lehet a tiéd.Romantikus :) A legnagyobb titkát rád bízza, akkor te csak a barátja lehetsz. Furcsa, miközben 3 éves kapcsolata van, ekkora bizalommal viseltessen egy külsõ kapcsolat felé.
A kérdező hozzászólása: Lehet igazad van..
Én tudjam? De a leírásod alapján már több, mint barátság - részedrõl legalábbis. Ezért tanácsoltam, hogy felejtsd el és ne beszélj vele. Mert ugye kapcsolata van. Így csak magadat gyötröd.
A kérdező hozzászólása: jézusom pedig én nagyon nem akartam belé esni:(.. de lehet hogy ez csak fellángolás nem srácok?:)
Pedig ez ilyen egyszerû. Ha nem bonyolítod túl, nem bonyolultabb. :) Amúgy szerintem már beleestél, mint vak ló a szakadékba...!
Véged kérdezõ:D Elért a végzeted:D
A kérdező hozzászólása: 1*...bárcsak ilyen egyszerû lenne:/. 2*..csaknem..nem bírnám ki..mögötte ülök pár óránál és mikor megfordul és látom a mosolyát már akkor nem bírom ki szinte hogy ne öleljem át legalább:(
Már késõ, már bele vagy esve nyakig:D
Belegondoltál már, hogy (a többiek szerint) annyitól szerelmes lettél a csajba, hogy egyszer rád írt, aztán beszélgettél vele? Ha ennyire nincs benned tartás, és nem tudsz távolságot tartani, akkor mi lesz így veled a továbbiakban? Meglátod a következõ csajt, az is hozzádszól, és abba is szerelmes leszel, vagy mi? Esetleg papucs leszel emellett életed végéig, vagy csak plátói szerelmet fogsz táplálni iránta, mert elhívni randizni úgysem mered majd? Ezeken gondolkodj el, és talán megspórolsz néhány évtizednyi hibát párkapcsolat terén. Jelen esetben úgy állsz, hogy a csajnál pozitív a mérleged, ami azt jelenti, hogy szívesen haverkodna vagy barátkozna veled, de egyelõre ennél több nem került szóba. A titok dolgot ne vedd komolyan, mert elképzelhetõ, hogy egy sokadrangú dologról van csak szó. Ennyi. Ha õ írt rád, akkor lehet, hogy tetszel neki, és titkolja, de az is lehet, hogy csak szimplán unatkozott. Nem lehet tudni. Dolgozni kell rajta. Beszélgess vele többet, és talán ki tudod puhatolni, hogy mi a helyzet, vagy kérdezd meg a barátnõid, hogy szerintük mit gondol rólad, ha már kicsit jobban ismered a baráti társaságát. Semmiképp ne ronts ajtóstul a házba ebben a helyzetben, mert nagyon könnyen padlót foghatsz vagy a csalódás miatt, vagy a pasija üt le. Most csak az ismerkedésnek van itt az ideje, a szerelemnek még nem.

Hogyan kerüljek hozzá közelebb és hogy keltsem fel az érdeklõdését?

Van egy srác aki tetszik, de nem tudom, hogyan lépjek vele kapcsolatba. Mindig akkor beszélünk, ha be megyek hozzá a munkahelyére valamiért... Hogyan keltsem fel jobban az érdeklõdését. Tudom, hogy tetszek neki de eddig volt barátom.. most már egy ideje nincs.

Legjobb válasz: hát szolísd meg kérdezd meg hogy telik a napja csak úgy.mosolyogj rá. vagy hirtelen kezdj el beszélgetni arról a dologról amiért bemész vagy ilyesmi..:)

hát szolísd meg kérdezd meg hogy telik a napja csak úgy.mosolyogj rá. vagy hirtelen kezdj el beszélgetni arról a dologról amiért bemész vagy ilyesmi..:)
hát, mikor legközelebb bemész hozzá, kicsit beszélgessetek, mikor elmész köszönd meg a randit, és kérdezd meg tõle, mikor lesz a következõ.

Hogyan kerüljem el a vetélést, ill. az orvosi beavatkozást (küretet)?

Szeretném ha olyanok válaszolnának, akik hasonlóan rettegnek, vagy hasonló helyzetben vannak.

Legjobb válasz: a vetélés ellen egy mód van ha van progeszteron pótlás ha ez lenne az oka a vetélésnek. ettöl még vetélés bármi mástól is lehet. ha elhal egy magzat és nem ürül spontán muszáj a amütét különben te is belehalhatsz. nem teljesen értem amiket irsz. mi az hogy nem jársz orvoshoz? a terhesség alatt? nem korházban akarsz szülni? Mi köze ennek ahhoz hogy a párod fiatalabb?

a vetélés ellen egy mód van ha van progeszteron pótlás ha ez lenne az oka a vetélésnek. ettöl még vetélés bármi mástól is lehet. ha elhal egy magzat és nem ürül spontán muszáj a amütét különben te is belehalhatsz. nem teljesen értem amiket irsz. mi az hogy nem jársz orvoshoz? a terhesség alatt? nem korházban akarsz szülni? Mi köze ennek ahhoz hogy a párod fiatalabb?
????
Azzal pl. sokat teszel a vetélés ellen, hogy vágysz rá, nem csak azért akarod, hogy otthon legyél. Ha hiszed, ha nem, a magzat megérzi, hogy akarják-e vagy sem. Bocs, de ez így van.
ha baj van a magzattal, akkor a természet szelektál, lehet, hogy nem ürül ki teljesen, ekkor az életed megmentése miatt elkerülhetetlen a mûszeres befejezés de ami szerintem a legfontosabb, hogy pozitívan kell hozzáállni, igenis sikerülni fog, nem lesz semmi gond, komplikáció mi úgy álltunk hozzá, hogy minden rendben lesz, pedig van jócskán egészségügyi problémám, hormonális gondom, mégis mind a két gyermekünk elsõre összejött, nem volt gond a kihordásukkal és természetes úton, idõben, fájdalomcsillapítás nélkül szültem õket keress egy olyan nõgyógyászt, aki a természetes szülés híve, ha bízol benne, akkor ez már egy nagy lépés és sokkal könnyebb végigvinni az elhatározott dolgokat
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nektek. :) Elsõsorban a párom szeretné már nagyon, engem visszatart az, hogy nagyon sok rosszat olvasni errõl. Iszonyúan fel tudom magam húzni ezen, hogy miért a nõknek kell szenvedniük?? Én már annyira nem szeretném, a fenti okok miatt... Õ nagyon pozitiv, szerinte nem lesz semmi baj. Igen ám, de a korom!!
A korod??????
3. voltam. Hidd el sokat számít a hozzáállásod. Ne olvasgass rémhíreket. Nekem két méhen kívüli terhességem volt, és most volt egy vetélésem, valamiért úgy érzem hozzátett a sok aggódásom, félelmem. Nem rémisztgetni akarlak, de tényleg ha nincs semmilyen problémád, ne generálj fölöslegesen gondot. Nekem volt, és anyámtól is örököltem a nõgyógyászati problémákat, szóval volt min aggódnom, de neked nincs. Vetélés esetén az orvosi beavatkozás elkerülhetetlen, de nem ezen kell gondolkodnod!
Már bocsánat, de nehogymár azért ne akarj gyereket, mert elvetélhetsz...? Ezzel az erõvel ne akarj barátot sem, mert meghalhat. Ne akarj munkahelyet, mert kirúghatnak, házat, mert összedõlhet, ne szeress senkit, mert késõbb összeveszhettek. Nehogy azzal töltsd már az idõd, hogy rettegj a jövõtõl, ami még el sem jött...
33 év pedig nem kor. Ma baromi sok nõ szül ilyen idõsen. 53 éves szülõ nõk is léteznek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!