Találatok a következő kifejezésre: Hogy keltsem az érdeklődését a (7 db)

Hogy keltsem fel az érdeklődését a páromnak?

Már 4 hónapja együt vagyok a barátommal, élünk-halunk egymásért. De néha mégis ugy érzem hogy megunt. Hogy tudnám ujra felkelteni az érdekl?dését hogy annyira oda legyen értem mint régebben??

Legjobb válasz: hát szerintem is fura ha négy honap alatt megunt téged, bár ez lehet, hogy nem is így van, csak beképzeled magadnak mert szeretnéd a maximumot nyujtani neki.és ha nem te vagy mindig a figyelme kozéppontjában akkor már azt hiszed nincs kedve hozzád, megunt.Szerintem ez nem így van.Legalábis ha szeret akkor NEM. Ne parázz ezen, csak továbbra is add magad...ha szeret, akkor olyannak szeret amilyen vagy.

hát szerintem is fura ha négy honap alatt megunt téged, bár ez lehet, hogy nem is így van, csak beképzeled magadnak mert szeretnéd a maximumot nyujtani neki.és ha nem te vagy mindig a figyelme kozéppontjában akkor már azt hiszed nincs kedve hozzád, megunt.Szerintem ez nem így van.Legalábis ha szeret akkor NEM. Ne parázz ezen, csak továbbra is add magad...ha szeret, akkor olyannak szeret amilyen vagy.
Hát, ha 4 hónap alatt megunt, akkor hagyd szerintem...
Már bocsi, de szerintem az elsõ válaszolónak van igaza.Én 6 éve vagyok együtt a párommal, és nekünk is voltak hullámvölgyeink, de nem 4 hónap után.
Én is az elsõnek adnék igazat, mi 4.5 éve vagyunk együtt, nálunk is most jelentkezik az, hogy kezd unalmassá válni a kapcsolat, de nem 4 hónap után.Lépj tovább.
Utálni fogsz de az elsõ írónak van igaza szerintem is!Én lassan 1 éve járok a barátommal, de 1SZER SEM untunk rá egymásra.Ahogy te fogalmaztál:élünk halunk egymásért.De van abban is valami, hogy beképzeled magadnak.Én is ilyen vagyok:és sajna a beképzelt dolgot el is hiszem mélyen magamban...sok szerencsét!

A barátommal már lassan 1 éve együtt vagyunk és már szeretnék vele lefeküdni, de ő azt mondja még nem akar. ő 18, én 16 vagyok ő már nem szűz, viszont én az vagyok. Hogy keltsem fel az érdeklődését hogy neki is legyen kedve hozzá?

Legjobb válasz: szerintem tisztel és azért .. vagy még nem akarja mert annyira szeret hogy nem akarja elvenni .. hogy netán szétmentek.. velem ez volt.. 2 év után történt meg az elsõ.. de lassan 5 éve vagyunk együtt..

szerintem tisztel és azért .. vagy még nem akarja mert annyira szeret hogy nem akarja elvenni .. hogy netán szétmentek.. velem ez volt.. 2 év után történt meg az elsõ.. de lassan 5 éve vagyunk együtt..
vagy az elõzõ alkalmak során rossz emlékekre tett szert. beszélj vele, hogy azért nem akarja - e ? és gyõzd meg , hogy nektek sokkal jobb együttlétetitek lesznek :)
Szerintem mássz rá, úgysem fog ellenállni.
Atya ég!! ez is ritka!! Pf..én megbolondulnék, ha a pasim elutasítana...!! :) Miért nem szeretne veled lefeküdni? Mert kizárt, h tartogatja magát az esküvõig..hisz már nem szûz... Kérdezted már, h mi az oka? Elsõsorban ezt tudd meg :) utána tudok igazán jó választ adni..:) üdv 25/L
A kérdező hozzászólása: hát.. azt mondta hogy szeret és nem akar fájdalmat okozni... de nemtudom, én ezt így nem értem, mert ha igazán szeret egyszer úgyis megtörténik
hát elég gyenge kifogás... a nõ is kívánja a szexet, még ha szûz is , és egy két együttlét után már maga a gyönyör lesz , szal ez hülyeség ebben a formában. tartom magam ahhoz hogy vmi rossz emléke van.
Nem akar fájdalmat okozni?? hm érdekes...Mond azt neki, hogy Te nagyon kívánod õt, és egyszer úgyis le fogtok feküdni egymással, akkor meg mire vár?? :) Mond neki azt hogy : "A fenébe is, gyere ide és tégy végre a magadévá!!" :) )) Vagy nem tudom, de ez tényleg nem jó kifogás, h nem akar fájdalmat okozni...!! Azt akarja h más vegye el a szüzességed v mi?? gondolom nem :) Szóval, rajta a sor!! :) üdv. 25/L
A kérdező hozzászólása: köszi a tippeket, majd kipróbálok valamit ma este ezek közül :)
Elegyedj vele néha szóba, és ne nézz át rajta.
ha meg van a száma hívd fel kérdezd meg nincs-e kedve talizni vagy buliba menni stb...
küldj neki füst- vagy morzejeleket.
. . . . . .. . . . . . . . . . . , .-‘”. . . . . . . . . .``~., . . . . . . . .. . . . . ., .-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-., . . . . .. . . . . . .., /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:, . . . . . . . .. ., ?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\, . . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , } . . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :`^`.} . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :”. . . ./ . . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./ . . . . . . . /__.(. . .“~-, _. . . . . . . . . . . . . . , :`. . . .. ./ . . . . . . /(_. . ”~, _. . . ..“~, _. . . . . . . . . ., :`. . . . _/ . . . .. .{.._$;_. . .”=, _. . . .“-, _. . . , .-~-, }, .~”; /. .. .} . . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;, , ./`. . /” . . . ./. .. ../ . . . .. . .\`~, . . ..“~., . . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../ . . . . . .(. ..`=-, , . . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_, , -” . . . . . ../.`~, . . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\ . . . . . . \`~.*-, . . . . . . . . . . . . . . . . . ..|, ./.....\, __ , , _. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-, . .. `=~-, _\_. . . `\, . . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . .`=~-, , .\, . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . . . . . . . . `:, , . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-, . . . . . . . . . ., %`>--==`` . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._, -%. . . ..`
egyébként keresd meg f*szbúkon és bökd meg.:'D aztán ha visszabök írj neki egy levelet hogy mit képzelsz hogy visszaböksz? ki adott rá engedélyt? vagy valami ilyesmi.:'D de ez csak akkorjó ha humorosan fogja fel a dolgokat de ha egyáltalán nemismered akkor csak böködjétek egymást aztán jelöld be aztán beszélgessetek.
A kérdező hozzászólása: Megnyugtatlak nem en voltam az a kerdezo, de speciel arra a kerdesre en is irtam valaszt :-P Nincs neki baratnoje, mert kb.2 hete mondta az egyik ismerosomnek aki elmondta nekem...
hát hogyha te voltál a másik kérdezõ akinek ezt írtam akkor csak gratulálni tudok. ott még egy barátoddal akarsz összejönni mostmeg már egy sulis sráccal. wáttáfákk?
bocs, nem csávója:D csaja*
akk a kövi lépés, h derítsd ki van-e csávója, meg egyáltalán bejössz-e neki :)
A kérdező hozzászólása: Kedves fust- es morzejeles. Nem vagy tul sokololdalu mivelhogy ezt a dolgot mar elsutotted egyszer... Ugy sajnalom az ilyen embereket akik csak hulyeseget tudnak irni...
A kérdező hozzászólása: Igen, tobbszor is beszeltem vele...azt mondta jo fejnek tart...
Beszéltél már vele valamikor?
Ismered? Akkor menj oda hozzá sokszor és beszélgessetek! Ha nem, elõszõr ismerd meg valaki útján.
amúgy jah, ez jó taktika :)

Készpénznek vesz a barátom! Hogy keltsem fel jobban az érdeklődését?

Jó a kapcsolatunk, szeretjük egymást, csak mintha mostanában kezdene kicsit "eltunyulni" olyan szempontból, hogy tudja hogy szeretem, ezért nem is nagyon töri már magát értem. Ezen valahogy változtatni kellene. Minden ötletet és tanácsot szívesen fogadok, akár privátban is! (És lányok, mindenféle női praktikára is kíváncsi vagyok.) Kösziköszi ;) 23/L

Legjobb válasz: És a nõ milyen meglepetéseket szervez? Hm? Mert ha lennének, akkor valószínûleg már viszonozta volna...

Hogyan legyél érdekesebb nõ? Legyél odaadóbb, készíts vacsorát, nyugtasd meg, tegyél meg mindent az ágyban. Ennyi. Hajrá!
És a nõ milyen meglepetéseket szervez? Hm? Mert ha lennének, akkor valószínûleg már viszonozta volna...
2. Látszik is h nincs barátnõd. Akkor tudnád h nem szabad természetesnek venni h van. És ez fordítva is igaz a nõre. Mi a párommal 3 év után is minden nap mondjuk egymásnak h szeretlek, ölelkezünk, közös programot csinálunk, néha csak úgy meglepjük a másikat egy kis valamivel..... stb
# 2: Örülhetsz is, hogy nincs barátnõd, mert a kapcsolatért bizony "dolgozni" kell (mindkét félnek). És attól nem a nõnek lesz jobb, hanem mindkét félnek! Kérdezõ: szerintem egyszerûen mondd el, hogy pontosan milyen igényeid vannak. Ne azt, hogy foglalkozzon veled többet, mert attól nem fogja tudni, mire vágysz! Kezdjetek el újra randizni. És persze neked is meg kell ám újulni, nem csak neki! :)
Undorító. Ilyenkor örülök, hogy nincs barátnõm. Manipulálni akarod, hogy neked jobb legyen? Pf... nem tudsz egyszerûen többet nyújtani, akkor talán jobban érdekelnéd?? :P
A legjobb tanácsom az, hogy ülj az arcomra Édesem :)
8 Pont ezért mert lehet h ez a biztos társ megunja h le sincsen szarva a feje, gondol egyet és elhagy a csába.
Miért használná ki? egy nõnek jól esik az a figyelmesség ha éppenséggel a fiú egy szál virággal vagy egy csokival vagy ha komolyabb akkor vacsorával vagy mozival vagy csak egy szimpla romantikus sétával kedveskedik ... ez nem kihasználás... :/
Tõlem garantáltam nem kapnál 100 évig se egy csokit, ha ezzel nyaggatnál. Egy biztos társnak minek udvarolni? Pont az a jó benne, hogy lehet rá számítani az ilyen segnyalás mellõzése nélkül is!!!!!!
Ez a kérdés engem is baromira foglalkoztat, mert a párom marhára élvezi, ha kényeztetem/meglepem valamivel, de egy nyamvadt masszírozásért már 3 hónapja könyörgök... 22L
Lehet, hogy csak más a szeretetnyelvetek... http://www.parkonyvtar.com/heti-bolcsessegek/52-az-5-szerete.. Olvassátok el az Egymásra hangolva c. könyvet, tanulságos!
Kérdezõ: márpedig praktikákkal, ultimátummal nem fogod ráébreszteni. Az egyetlen, de tényleg az egyetlen "taktika", amibõl értenek, ha tényleg otthagyod. Komolyan. Akkor észbe szoknak kapni. De ez megelõzhetõ, ha normálisan meg tudjátok beszélni, de egy pasinak tényleg nagyon konkrétan a szájába kell rágni, hogy mit vársz, és ami nagyon fontos, hogy ha csinálja, akkor kapjon megerõsítéseket (olyan dolgokat, ami meg neki fontos), mert különben hamar abbahagyja!
Mi sem kedveskedünk egymásnak semmivel sem, de odafigyelünk egymásra. Nem kell ahhoz semmit sem venni/adni. Viszont volt olyan idõszak nálunk is hogy õ azt hitte hogy nem érdekel, és elkezdett nyavalyogni hogy nem is figyelek rá, stb... Attól hogy nem nézek a szemébe mikor hozzá beszélek, minden egyes szavára figyeltem. Rá másnapra ugyanez az eset történt meg, csak fordítva, és akkor 5-ször kellett újra feltennem a kérdésem. Ez volt az egyik olyan pillanat mikor felhívtam a figyelmét (persze kedvesen, mosolyogva) arra hogy amit az én fejemhez vágott, az valójában rá igaz. Több különbözõ eset is volt, és végül belátta hogy én figyelek rá, és törõdök vele, csak épp nem mutatom ki. Nem is nagyon tudom. Viszont hosszas beszélgetések után rájött hogy mik azok amikkel próbálom ezt jelezni, és most már észre is veszi, és boldogan éldegélünk. ^^
# 17: Ebben igazad van, de hidd el, egy elkényelmesedett pasi nem veszi a lapot ennyibõl! Én a házasságomat próbáltam úgy menteni, hogy a seggét kinyaltam a férjemnek, hogy kapja már észbe magát - erre még jobban elkényelmesedett. Most válunk.
A kérdező hozzászólása: Tudom hogy nem arról szól, és nem is gondoltam ilyet. Inkább úgy érzem, mintha egy ideje én többet tennék ezért a kapcsolatért, mint õ. Ezért kívánnám ráébreszteni, hogy elveszíthetõ vagyok. Ha pedig ezek hatására sem lesz semmi változás, akkor ennek vége lesz.
Kifogott halat nem kell etetni! :D Viccet félretéve, én nem szeretem az olyan nõket akik mindent a férfitól várnak, gondolom már együtt vagytok egy ideje, az udvarláson már túl vagytok. A kapcsolatért neked is tenned kell, nem csak a férfinak. Te is meglepheted egy kis vacsival, esetleg valami programmal, aztán lehet észbe kap és õ is megújul. Egy komoly kapcsolat, házasság nem abból áll, hogy az egyik fél támasztja az elvárásait, a másik meg élete végéig töri magát érte. 26F
Tuskók mellé nem is való barátnõ, szóval mindenkinek szerencse, ha az ilyennek nincs. A kérdésre válaszolva, elõször is higgadtan közöld vele, mit szeretnél tõle, milyen dolgokat tegyen meg a kapcsolatért, és persze arra is kérdezz rá, szerinte Neked miben kéne változnod, vagy neki van-e gondja a kapcsolattal.Ha ezt megtudjátok értelmesen beszélni, utána mindkettõtöknek tennie kell valamit, hogy erõsödjön a kapcsolat.Fontos a megfelelõ kommunikáció, hogy ne támadd le, ne nyávogj, légy vele egyenes és õszinte, a hülye praktikákat meg játszmákat pedig felejtsd el.
A kérdező hozzászólása: Nem a csokin van a hangsúly, hanem a gesztusokon. És én is örülök hogy nincs barátnõd, sajnálnám szegényt :)
Bocs az elsõ mondat elé ? helyett !!!!!!
12 Nem egy kib.szott csokiról van szó???? Ilyen nehéz a felfogásod??? Tudod h mi az az odafigyelés???? Törõdés???? Attól még pont le szarhatja h vesz neki egy csokit.
Elhagy, mert nem kap csokit? Normális az ilyen? Kellene a fenének!
Jah és sztem ha szeretek valakit akkor nem seggnyalás mg erõfeszítés figyelni rá és törõdni vele.
A kérdező hozzászólása: Szerintem nem a nõ dolga udvarolni... De képzeld én is szoktam meglepetéseket szervezni néha.
Ne nõi praktikázz. Elõször javaslom, hogy beszéld meg vele. De úgy komolyan. Ha nem használ, akkor add a tudtára hogy elveszíthet, nálam ez mindig bejött. Néha kicsit emlékeztetni kell, hogy törõdést igényeltek. De ne mindenféle szappanoperás nõi fortéllyal, ami csak ront a helyzeten. Lehet hogy nála változott valami, talán azért jobb beszélni róla.

Hogyan keltsem fel az érdeklődését ennek a férfinak?

Tetszik egy pasi,én is tetszem neki,csak az a baj,hogy idősebb mint én...10 évvel.És még egy "kis bökkenő" is van a dologban,párkapcsolata van.Nem szexet szeretnék tőle(bár elég valószínű,hogy ő csak azt akarna,de azért teszek egy próbát). Az általános dolgokkal tisztában vagyok,mindig próbálok csinos és nőies lenni,flörtölök vele stb. Most tudom,hogy meg fogom kapni,hogy egy büdös r*banc vagyok,de nem érdekel mások véleménye,az én életem,azt csinálom amit jónak látok,de engem TÉNYLEG érdekel ez a férfi. 20/L

Legjobb válasz: Mi van a kapcsolatával?

Mi van a kapcsolatával?
ki fog használni. ha ez neked jó, akkor menj bele
A kérdező hozzászólása: Azt nem tudom.De érdeklõdik irántam is, bár mint írtam, szerintem csak a szex miatt, de azért tennék egy próbát.
Figyelj, a lényeg, hogy amíg a nõjével van, addig minden TILOS. Tényleg nagyon izgalmas meg minden, viszont mivel tiltott gyümölcs, hamar beletudsz szeretni és nagyon ráfázhatsz. Bár megint csak ellentétes amit mondok, hisz csak 20 éves vagy, akármi is történjék simán kihevered, mert fiatal vagy :)
ha lesz barátod akkor remélhetõleg elszedi tõled egy kis pi*csa akinek annyira viszket, hogy a sok millió férfi közül az kell neki akinek párja van...
Szedd fel dugasd meg vele magad oszt hagyd ott. Az olyan, aki valakiért ott hagyja a barátnõjét, nem jó semmire, mert téged is elhagy egy fiatalabb punciért majd...
gáncsold ki a folyosón, majd röhögd ki (ha télleg meg akarod fogni akk le is köpheted)
A kérdező hozzászólása: Öhm... Köszi így biztos feltûnnék neki csak nem éppen Ugy ahogy szeretnék
A kérdező hozzászólása: Légy szíves akinek van valami ötlete az válaszoljon! fontos!!
Hova jársz suliba?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!