Találatok a következő kifejezésre: Hogy keltsem az (53 db)

Van egy fiú aki tetszik, hogy keltsem fel az érdeklõdését?

az a probléma , hogy idén ballag.nem beszéltem vele de amit hallok róla az csupa jó s szimpatikus is.már tudja hogy tetszik nekem mert az oszt. társam elmondta neki :/. egy párszor észrevettem hogy néz. Segítsetek légy szíves.

Legjobb válasz: Ha már tudja, hogy tetszel neki akkor nem kell felkelteni a figyelmét, mert már felkelte az osztálytársad. Ilyenkor az a probléma szokott fellépni, hogy egyik fél sem ad meg lehetõséget egy olyan helyzetez amikor is oda tud menni hozzá a másik. Próbálj meg néha olyan helyzetet létrehozni amikor odamehet, ha ilyen helyzetekbe sem megy oda akkor szimplán félénk. Ebben az esetben viszont neked kell keresni egy helyzetet mikor oda mész hozzá.

Ha már tudja, hogy tetszel neki akkor nem kell felkelteni a figyelmét, mert már felkelte az osztálytársad. Ilyenkor az a probléma szokott fellépni, hogy egyik fél sem ad meg lehetõséget egy olyan helyzetez amikor is oda tud menni hozzá a másik. Próbálj meg néha olyan helyzetet létrehozni amikor odamehet, ha ilyen helyzetekbe sem megy oda akkor szimplán félénk. Ebben az esetben viszont neked kell keresni egy helyzetet mikor oda mész hozzá.
Tetszel neki*
Tetszik neked :D **
A kérdező hozzászólása: hát nem hiszem hogy tetszem neki , de jó megpróbálom :) amúgy n egy évfolyammal fiatalabb vagyok
A kérdező hozzászólása: *én
Mogyorózd meg, akkor tuti felfigyel rád.
A kérdező hozzászólása: haha, nagyon vicces -, -

Hogyan keltsek jó benyomást az első találkozó alkalmával?

Sziasztok! 17 éves lány vagyok és van egy párom, aki jó pár évvel idősebb nálam, illetve elég messze lakunk egymástól. Már lassan egy éve együtt vagyunk, de a sulis készülés és a távolság miatt még nem igazán akadt alkalom arra, hogy bemutasson az otthoniaknak. Kicsit parázok, mert úgy gondolom az anyukája és a nagymamája nem igazán örül annak, hogy ilyen fiatal vagyok, de ennek ellenére szeretnék jó benyomást kelteni. Arra gondoltam viszek csokit, szerintetek ez jó ötlet? (egyébként holnap csak a nagymamájával találkozok) Hogyan köszönjek? Kinek kell először nyújtania a kezét? Pl ebédnél kinek kell szednie először ennivalót? Minden hasznos tanácsot szívesen fogadok! :)

Legjobb válasz: szia. gondolom: beléptek köszönés: csókolom. párod odaszól Édesanyjának, Anya!, Õ Nemes Barbara, Barbara! Õ az Édesanyám. Szerintem idõs nyujt elõször kezet (?) Kajánál általában a vendégé az elsõbbség. Én mondjuk vinnék egy kis saját sütésü süteményt, ha ebédre megyek. Ez BIZTOSAN!!! jó benyomást kelt egy fius anyukában!!!!! Ha párodnak az Édesapjának is bemutat (errõl nem szóltál, igy gondolnám, hogy csak Anyujával, Nagymamával él) nem tudom egy üveg bor milyen ötlet. Ebben nincs ötletem. Párod milyen idõs? (jó pár év! az lehet 5-10-20!!?????) MÁr csak azért kérdem hogy tartasz attól, hogy Te még csak 17 vagy. remélem tudtam segiteni :-) Üdv. Edit :-)

szia. gondolom: beléptek köszönés: csókolom. párod odaszól Édesanyjának, Anya!, Õ Nemes Barbara, Barbara! Õ az Édesanyám. Szerintem idõs nyujt elõször kezet (?) Kajánál általában a vendégé az elsõbbség. Én mondjuk vinnék egy kis saját sütésü süteményt, ha ebédre megyek. Ez BIZTOSAN!!! jó benyomást kelt egy fius anyukában!!!!! Ha párodnak az Édesapjának is bemutat (errõl nem szóltál, igy gondolnám, hogy csak Anyujával, Nagymamával él) nem tudom egy üveg bor milyen ötlet. Ebben nincs ötletem. Párod milyen idõs? (jó pár év! az lehet 5-10-20!!?????) MÁr csak azért kérdem hogy tartasz attól, hogy Te még csak 17 vagy. remélem tudtam segiteni :-) Üdv. Edit :-)
Azt tudnod kell hogy a konzervatív szülõ nagyszülõ sose a külsõ alapján fog elfogadni, és az ajándék is csak kis rá segítés Ha nem vagy nekik bejövõs, akkor bugyira vetkõzve se fogod elnyerni a bizalmat, mégpedig a korod miatt. 21/F
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Sajnos már nincs idõm sütögetni..
A kérdező hozzászólása: A másik dolog, szeretnék rövidnadrágban menni, mert bicajoznánk, a másikban valószínûleg megsülnék, így a rövidebbet kell, hogy felvegyem.
én is azt tanácsolom, hogy vigyél sütit amit te sütsz, ha erre mint írtad nincs idõd, akkor marad a csokoládé. Annyi a lényeg, hogy ne játszd meg magad, add magadat, az fontos. Legyél tisztelettudó, és mindig válaszolj kedvesen nekik. :) )
Na, hogy ment a találkozás?:)
A kérdező hozzászólása: Jól sikerült nagyon! Vittem váltóruhát a biciklizéshez és a csokinak is nagyon örült a nagymama. A süti már bõven túlzás lett volna. Köszi a segítséget :)

Szerintetek, hogyan keltsem fel az érdeklődését, hogy rám írjon?

Egy játék oldalon chaten beszéltem egy fiúval ,és azt kérte jelöljem be face-n ,mivel szimpatikus vagyok neki.Bejelöltem és lájkolta is a képeimet ,de nem írt/ír rám.

Legjobb válasz: Bökd meg.De komolyan.Akkor észreveszi,hogy fent vagy és rád ír.De ha nem,akkor legfeljebb bökdösitek egymást egy darabig,és akkor ráírhatsz,hogy "Nem unalmas ez a folyamatos bökdösés? ;D Inkább beszélgessünk." vagy valami hasonló. Tárámm,probléma megoldva ;D

Bökd meg.De komolyan.Akkor észreveszi, hogy fent vagy és rád ír.De ha nem, akkor legfeljebb bökdösitek egymást egy darabig, és akkor ráírhatsz, hogy "Nem unalmas ez a folyamatos bökdösés? ;D Inkább beszélgessünk." vagy valami hasonló. Tárámm, probléma megoldva ;D
írj rá te
A kérdező hozzászólása: De nem merek.. Ha õ rám írna ma , vagy holnap utána már én is írnák , csak azt akarom , hogy megadja a kezdõ lépést..
mivan, ha õ is erre vár?
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!^^ Majd jelentkezek a fejleményekkel!:)


Igen, ez az artémia, vagyis sórák. Itt találsz leírást: http://www.cichlids.hu/articles/arte_salin.htm
Az ártéri sóráknak kell levegõztetõ és 10 liter vízhez 1 evõkanállal.Ezek az állatkák nem a szépségükrõl híresek. A fiatal halak etetésére használják õket.
Ez a "Aritima Salina" nem a latin neve hanem a spanyol.
Ezt hol vetted? Nekem is kéne. Régebben tartottam sósvízi garnélát, de már elpusztult.
Ezek naupilus lárvák és igen létezik, oly annyira, hogy tengervízben akár nevelhetõk is.A készlethez kapott sókeveréket kel vízben feloldani, ha nem kaptál akkor akvarisztikai szaküzletben vásárolhatsz tengeri sókeveréket.Akár egy kis akváriumot is berendezhetsz számukra.Etetés élesztõ, alga, rizstej, garnélatabletta.Ha felszeretnéd nevelni õket, akkor viszont több ismeretre és felszerelésre is szükséged lesz.
*artemia sórák Csak be volt kapcsolva a telefonomon a T9 és nem ismert olyat hogy artemia..xd
Szerintem, ha mikroszkópkészlethez kaptad, akkor errõl van szó.http://www.youtube.com/watch?v=tNvceEuLzPw&feature=related
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszokat, mellesleg a 18:14-es válaszolónak írnám, hogy igen arról van szó. Mellesleg még egy kérdés:a készletben van egy "Gum media" feliratú üvegcse, benne valami folyadékkal. Az mire való?

Hogyan keltsem fel a figyelmét? Úgy hogy ne én kezdeményezzek? Az ilyen pasiknak milyen csaj jön be? Ötletek?

18éves végz?s lány vagyok és a sulimba jár egy srác akire kb 1hete figyeltem fel -mert az osztálytársaimmal (srácokkal) lóg szünetekben-és nagyon bejön.

Legjobb válasz: bocsi, nem családi kapcsolat, hanem *családi állapot:D Szóval nem vagyok r*banc meg semmi, de õ az a srác akitõl 1 csók is elég lenne:)) Értitek?:) De olyan menõ, és olyan rideg kicsit vagy nemtudom... szinte lehetetlennek érzem hogy felfigyeljen rám:( Eddig csak a lúzer pasik jutottak nekem:( Pedig sokak szerint szép vagyok, meg van stílusom... de az önbizalmam az 0.

A kérdező hozzászólása: bocsi, nem családi kapcsolat, hanem *családi állapot:D Szóval nem vagyok r*banc meg semmi, de õ az a srác akitõl 1 csók is elég lenne:) ) Értitek?:) De olyan menõ, és olyan rideg kicsit vagy nemtudom... szinte lehetetlennek érzem hogy felfigyeljen rám:( Eddig csak a lúzer pasik jutottak nekem:( Pedig sokak szerint szép vagyok, meg van stílusom... de az önbizalmam az 0.
ha mar oda ment hogy megnezze a képet, akkor az mar jo jel. ne add ki magad masnak, ha felfigyel rad ugyis ugy kellesz majd neki ahogy vagy! probalj meg a tarsaságba csatlakozni a többit meg bizd a véletlenre..ki tudja mit rejt a jövö!!
Szerintem egy kicsit azért kezdeményezhetnél, küldj neki valami üzenetet pl. az iwiwen. Abba még nincs semmi kivetni való. 23/L

Hogyan keltsem fel az érdeklődését?

Most 11-ikes vagyok és nagyon tetszik egyik fiú osztálytársam. Még kilencedikben nagyon odavoltam érte, utána volt egy kb egyéves szünet amikor annyiranem epekedtem érte, csak max. helyes fiúnak tartottam. Neki most van barátn?je, de látszik hogy ?t nem szereti. Inkább egyik másik lány osztálytársamba van belezúgva. Õt ölelgeti, most volt osztálykirándulás, akkor is vele aludt, együtt voltak egész végig. Nekem nagyon tetszik, jó a kapcsolatom vele, szerintem kedvel is, meg egy picit tetszek is neki. Csak hát van más aki sokkal jobban...hagyjam az egészet, vagy próbálkozzak még?

Legjobb válasz: 11-ben, nem tudom mennyire van értelme már egy ilyen kapcsolatnak, közeleg az érettségi, a kisérettségik, attól függ hogy milyen iskolába jársz.De ha mindenképp össze akarsz jönni vele, akkor talán ki kéne mutatnod szépen fokozatosan hogy miét érzel iránta, aztán majd úgyis kiderül, hogy vevõ e rá vagy nem!

11-ben, nem tudom mennyire van értelme már egy ilyen kapcsolatnak, közeleg az érettségi, a kisérettségik, attól függ hogy milyen iskolába jársz.De ha mindenképp össze akarsz jönni vele, akkor talán ki kéne mutatnod szépen fokozatosan hogy miét érzel iránta, aztán majd úgyis kiderül, hogy vevõ e rá vagy nem!

A barátommal már lassan 1 éve együtt vagyunk és már szeretnék vele lefeküdni, de ő azt mondja még nem akar. ő 18, én 16 vagyok ő már nem szűz, viszont én az vagyok. Hogy keltsem fel az érdeklődését hogy neki is legyen kedve hozzá?

Legjobb válasz: szerintem tisztel és azért .. vagy még nem akarja mert annyira szeret hogy nem akarja elvenni .. hogy netán szétmentek.. velem ez volt.. 2 év után történt meg az elsõ.. de lassan 5 éve vagyunk együtt..

szerintem tisztel és azért .. vagy még nem akarja mert annyira szeret hogy nem akarja elvenni .. hogy netán szétmentek.. velem ez volt.. 2 év után történt meg az elsõ.. de lassan 5 éve vagyunk együtt..
vagy az elõzõ alkalmak során rossz emlékekre tett szert. beszélj vele, hogy azért nem akarja - e ? és gyõzd meg , hogy nektek sokkal jobb együttlétetitek lesznek :)
Szerintem mássz rá, úgysem fog ellenállni.
Atya ég!! ez is ritka!! Pf..én megbolondulnék, ha a pasim elutasítana...!! :) Miért nem szeretne veled lefeküdni? Mert kizárt, h tartogatja magát az esküvõig..hisz már nem szûz... Kérdezted már, h mi az oka? Elsõsorban ezt tudd meg :) utána tudok igazán jó választ adni..:) üdv 25/L
A kérdező hozzászólása: hát.. azt mondta hogy szeret és nem akar fájdalmat okozni... de nemtudom, én ezt így nem értem, mert ha igazán szeret egyszer úgyis megtörténik
hát elég gyenge kifogás... a nõ is kívánja a szexet, még ha szûz is , és egy két együttlét után már maga a gyönyör lesz , szal ez hülyeség ebben a formában. tartom magam ahhoz hogy vmi rossz emléke van.
Nem akar fájdalmat okozni?? hm érdekes...Mond azt neki, hogy Te nagyon kívánod õt, és egyszer úgyis le fogtok feküdni egymással, akkor meg mire vár?? :) Mond neki azt hogy : "A fenébe is, gyere ide és tégy végre a magadévá!!" :) )) Vagy nem tudom, de ez tényleg nem jó kifogás, h nem akar fájdalmat okozni...!! Azt akarja h más vegye el a szüzességed v mi?? gondolom nem :) Szóval, rajta a sor!! :) üdv. 25/L
A kérdező hozzászólása: köszi a tippeket, majd kipróbálok valamit ma este ezek közül :)

Hogyan keltsem fel az érdeklődését irántam?

Van egy srác a középiskolában, ahova járok... satöbbi satöbbi, a kommon szövegek. Szóval ugyanaz a stílusunk, ugyanazt a zenét szeretjük, néha elbeszélgetünk, de semmi több. Én meg beleestem mint vak szamár a gödörbe. Egy évvel fölöttem jár, és pont ez a baj; nemigen közös a baráti társaságunk, ezért nem tudom, hogy hogy férk?zzek a közelébe. Adjatok tippeket :(

Legjobb válasz: azt javaslom, hogy ha látod, amikor nincsenek ott a haverjai, és mond meg, hogy nagyon bejön neked és szeretnéd megismerni, és csinálhatnátok együtt vmi péntek esti programot; 16F

azt javaslom, hogy ha látod, amikor nincsenek ott a haverjai, és mond meg, hogy nagyon bejön neked és szeretnéd megismerni, és csinálhatnátok együtt vmi péntek esti programot; 16F
A kérdező hozzászólása: :) legyen szombat esti, mert nekünk szombaton is suli van:) köszi a tanácsot:)
jelöld be iwiw-en, ha fenn van az msn címe akkor vedd fel, ha nincs akkor kérd el tõle. légy te a kezdeményezõ. ha õ is kedvel téged akkor msn-en is tudtok majd jókat beszélgetni:) talán akkor többet tudtok majd a suliban is dumálni és akár még el is hívhat valamerre:)
Ha sok a hasonlóság, azt valószínûleg õ is észreveszi. Beszélj meg vele egy találkozót, vagy legalábbis utalgass rá hogy hétvégén pl. nincs semmi dolgod. Az, hogy nincs közös barát ill. hasonló, keress valami ürügyet, ha bejössz neki jó esetben már õ fogja késöbb kezdeményezni a beszégetést :) 18/F
Tök egyszerü, te nõ vagy neked nem udvarolni kell hanem babrálni a hajaddal, kinyomni a melled, mosolyogni és ilyesmik.. És ha úgy veszed észre hogy mozdulna rád akkor zöld utat adni neki.. Ha ebbõl nem jön át neki hogy bejön neked akkor kár is foglalkozni vele mert valszeg nem akar veled kavarni.. - joe
Még egy tipp amikor beszélgettek akkor elkezdheted becézni a nevét ha lehetséges.. Ha zavarja és szól érte akkor nem jössz be neki.. Ellenkezõ esetben ha még minidg nem esik le neki a húszfillér akkor nehéz felfogású egy kicsit a srác... -joe
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat:D próbálom a mellkinyomós, kedveskedõs dolgot, ma például magától megszólított:) csak szép lassan... am joe szakadtam a válaszaidon, nagyon jókXDDD
Sehogy. hagyd õket békén.
Üvöltözz hangosan mint egy hülye, arra biztosan odakapják a fejüket.
fesd be a fejed pirosra
ha helyesnek talál, rögtön fel fogsz neki tûnni és semmit nem kell tenned hozzá
A kérdező hozzászólása: A hülye válaszoktól kíméljetek, kösz ;)
Az utcán és a tömegközlekedési eszközön az emberek nagy része céllal tartózkodik: valahonnan valahova el akar jutni. Ezek nem elsõsorban ismerkedésre való helyek. Nem azt mondom, hogy lehetetlen, de mivel nem ez a rendeltetése, kár erõltetni. Engem pl. kifejezetten zavar, ha valaki ilyenkor teszi-veszi magát, feltûnõsködik, az utamba áll... Mert dolgom van, sietek, el vagyok gondolkodva...
fradi szurkoló "jelmezben" ülj fel egy újpesti buszra biztos elég feltûnõ leszel... :D
bövebben?:D
fiú vagy vagy lány?
A kérdező hozzászólása: Fiú vagyok és az a helyzet, hogy mindent tud az érzéseimrõl, de Õ barátságnál nem szeretne többet. Én meg próbálom meglepni azért, hogy jobb irányba változzon nála a mutatóm.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!