Találatok a következő kifejezésre: Hogy kellet viselkednem amikor a (8 db)

Hogy kell viselkedni egy olyan emberrel szemben, aki azt hiszi, hogy a dolgait piszkaljak? (kicserelik, elveszik, hozzaadnak) Termeszetesen nem igaz amit allit. Ha felhozza ezt a temat, mit kell csinalni? (helyeselni/ellenkezni)

Ha ellenkezunk, meerosebben mondja.

Legjobb válasz: Nem szabad ellenkezni, nem szabad próbálni meggyõzni arról, hogy nincs igaza. Azonosulni kell vele, meg kell hallgatni. Tovább beszéltetni sem szerencsés, inkább óvatosan témát kell váltani.

Nem szabad ellenkezni, nem szabad próbálni meggyõzni arról, hogy nincs igaza. Azonosulni kell vele, meg kell hallgatni. Tovább beszéltetni sem szerencsés, inkább óvatosan témát kell váltani.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Volt olyan aki erõsködött vele, hogy ez lehetetlen, de így most még rosszabbul van szegény. De témát váltani is nehéz, mindig visszavált.

Bölcsődei beszoktatás alatt hogyan kell viselkednie az anyának? Amikor ott vagyok vele, akkor én jatszom majd vele, vagy inkább hagyni kell, hogy egyedül boldoguljon és csak a jelenlétemmel adom meg a biztonságérzetet neki?

Szept.1-én kezdünk, de már most megvisel engem lelkileg, f?leg, hogy szegénykém olyan "jó gyerek", aminek eddig örültem, de most, hogy gyerekek között lesz, ez nem biztos, hogy el?ny, ugyanis ?t mindig "félretolják" , ? meg hagyja magát, szomorúan arrébmegy , ha vki elveszi pl.t?le a játékát.Akinek hasonló természet? gyereke volt, hogy lépett ezen túl?Tudom, hagyni kell, hogy ? megoldja majd ezek a szitukat, csak olyan rossz ezt látni.

Legjobb válasz: Az én kisfiam is ilyen volt, egy év múlva már õ a fõkolompos a csoportban. :D

Az én kisfiam is ilyen volt, egy év múlva már õ a fõkolompos a csoportban. :D
Elõször úgyanúgy te csinálsz vele mindent mint otthon, csak a bölcsiben a gondozónõ jelenenlétében. Õ megfigyeli a kapcsolatootokat, hogyan beszéltek egymással, mit szeret a pici mit nem stb. A gyerkõc megszokja hogy ott vana gondozónéni, beszél majd hozzá, és fokozatosan átveszi a gondozási feladatokat, õ pelenkázza a picit és te nézed õket, ha elfogadja a gyerek és már ismerõsként fogadja a gondozónõt, nem fél tõle akkor majd téged távolabb küldenek, vagy egy másik helyisékben elõször tíz percre majd félórára majd több órára stb. de ez mind gyerek függõ lehet 3 nap alatt lezajlik lehet hogy több hét kell hogy befogadja a gondozóját és megszokja hogy anya helyett most a néni van velem. az a fontos hogy megbizz a gondozónõben õ ebben tapasztalt (elvileg) tudni fogja, hogy mikor mit kell csinálni, hogy a gyereknek jó legyen, ha a pici látja hogy te is bízol a gondozónõben akkor õ is fog. ne aggódj nem lesz semmi baj.
Off! Volt már negatív tapasztalata valakinek a bölcsis nénijével? Tyúkanyó típusúak általában? Lehet választani?
Mi úgy csináltuk, hogy én csak ott voltam, de félrehúzódtam már az elsõ perctõl. Ha a kislányom odajött hozzám, akkor foglalkoztam vele, ha nem, akkor mintha ott sem lettem volna. Három nap alatt beszokott. Õ sem az a "harcos" tipus, de nem hagyja magát. Semmi gond nem lett, teljesen be tudott illeszkedni.
Mi augusztus elsejével kezdjük a bölcsit, és nem én fogom szokatni hanem a nagymama. 26 hónapos a fiam, és nekem pont az ellentéte a te gyermekednek.Én ha megtehettem volna már májusba mentem volna dolgozni...nagyon sajnálom, hogy nem vették még akkor fel a gyereket a bölcsibe. Jövõhéten már megyek melózni, végre.A fiamnak is és nekem is sokkal jobb lesz. Az persze még nagy kérdés, hogy hogy fog viselkedni a bölcsibe, nem e fogja bántani a társait.Hogy fogják kezelni a hisztijeit a gondozónõk.stb... Ha érdekel akkor majd augusztus elsején este írhatok neked privit, hogy milyen volt az elsõ nap a fiamnak a bölcsibe a nagymamával.
Én nem szoktattam. Vagyis az volt a szoktatás, hogy mindig egy picit tovább hagytam ott. Elõször csak fél órára. Aztán 1 órára, stb. Nem is volt semmi gond. Már a kezdetektõl úgy voltam vele, hogy nem leszek ott, mert akkor tutira odajönne hozzám, és abban a környezetben teljesen máshogy viselkedik, mintha ott van szülõ is. És tényleg nem volt probléma, tök jól eljátszott már az elejétõl fogva. Amúgy az enyém is olyan mint a tiéd, kicsit félénkebb. De állítólag az oviban egy kis rosszcsont. :D (És azért, amiért mindig félrelökik az enyémet is, pláne nem akartam menni, mert akkor biztos beleszóltam volna a dolgokba, így meg legalább nincs meg az a késztetés, hogy én oldjam meg helyettük a problémát...)

Egy nőnek hogy kell viselkednie megkötözős szexnél, ami még jobban izgatja a férfit?

Legjobb válasz: Hát... Attól függ, hogy milyen szerepjátékot "játszotok". Ha olyat, h "megakarod erõszakolni" és megvan kötözve mindene (kéz, láb) és bevan kötve a szája akkor max csak nyögni tud vagy "nem hagyja magát". Ha meg csak a keze van megkötözve és mással tud mozogni/hangot kiadni (száj) akkor egyértelmû, hogy azt csinál amit akar és a kezeit nem használja. Lehet ott finoman mozogni a párod alatt (misszionárius) vagy finoman nyögdécselni.. Rengeteg módszer van..

Hát... Attól függ, hogy milyen szerepjátékot "játszotok". Ha olyat, h "megakarod erõszakolni" és megvan kötözve mindene (kéz, láb) és bevan kötve a szája akkor max csak nyögni tud vagy "nem hagyja magát". Ha meg csak a keze van megkötözve és mással tud mozogni/hangot kiadni (száj) akkor egyértelmû, hogy azt csinál amit akar és a kezeit nem használja. Lehet ott finoman mozogni a párod alatt (misszionárius) vagy finoman nyögdécselni.. Rengeteg módszer van..
A csúnya beszéd izgatja a pasikat ilyen helyzetben.
Ellenkezni majd megadni magad? :) Azt szeretni szokták...
Tény és való, hogy vannak olyan férfiak, akiket izgat, ha megkötözhetnek, megalázhatnak egy nõt szex közben. Hogy hogy kell viselkednie egy nõnek ilyen helyzetben? Ehhez a szituációhoz sok-sok bizalom szükséges, hogy a nõ tudja, és érezze, hogy a férfi nem bántani, megalázni akarja õt, hanem csak a szexuális életüket akarja ezzel felpezsdíteni. Valószínû, hogy ha a férfi egy olyan nõvel próbálkozik megkötozõs szex-szel, aki már "élesben" átélt hasonlót, az nem fog túl jól reagálni a szituációra, és nem is fogja hagyni magát megkötözni, hacsak nem bízik meg a férfiban.
Na bazdmeg, ha meg vagy kötözve mi a rákot tudsz hogyanviselkedni??? Mekkora fake... Szóval, csendben marad, nem feszeng, kultúráltan szórakozik!!
hmm hagyd az ágyhozkötve 2-3 órán keresztül XD

Hogy kellet volna viselkednem amikor a nögyogyász jó formán nevetve tudatta velem hogy meg halt bennem a hét hetes babám?

Nagyon nehezen türtöztettem magam!

Legjobb válasz: én szemenköptem volna. nekik mi csak bábuik vagyunk. aztnemtudják hogy mit érez ilyenkor a nõ. te mit csináltál egyépként? menj mindenképp másik dokihoz.

én szemenköptem volna. nekik mi csak bábuik vagyunk. aztnemtudják hogy mit érez ilyenkor a nõ. te mit csináltál egyépként? menj mindenképp másik dokihoz.
Sajnálom a kicsidet, most az a fontos, hogy lelkileg felépülj..kerüld el ezt a dokit egy életre..és olyan emberek társaságát keresd most akik megnyugvást adnak neked. Én nem is tudom mit csináltam volna, mindenesetre jól tetted, hogy reagáltál a dologra... Milyen módszer ez egy orvostól?-nem is értem.. Veled vagyok!!!!Gyógyítsd magad minél elõbb, és ne foglalkozz ezzel a dokival-
Jézusom! Ilyen hogy lehet vki? Pláne egy orvos??! Nekem nem volt fogadott dokim, mégis amikor közölte velem a rossz hírt és én elsírtam magam, vígasztalt. Sajnálom, hogy ezt tették veled!!! Az a baj, hogy hiába balhéznál már utólag, nem hinnének neked...
(21éves lány)elõzõ válaszadó/ kitartást nektek, és nagyon sajnálom.
az ilyet elõbb pofán vágtam volna utána meg szembe köptem volna.És megkérdeztem volna tõle, hogy ennek melyik része volt a nevettetõs?? Az ilyenek nem nézik azt hogy ilyenkor egy világ omlik össze egy "anyában".Az ilyen de fel tud húzni.21 éves lány.
jól megmondtad neki!! és a doki mit válaszolt?
ilyen bunkonak ne add a pénzed. !!!!!! inkább válcs másik dokit
teljesen megértelek. ti mennyit vártatok a babára? és a doki mit szolt erre?
A kérdező hozzászólása: csak annyit mondtam neki hogy:ne haragudjon doktor ur de szerintem ez kurvára nem vicces!hirtelen köpni nyelni nem tudtam!
Én tuti jól pofán vágtam volna és az arcába vágtam volna hogy egy állat és nem érdemli meg az orvosi "címet"!!!!!!
Egy levélke az orvosi kamarának, nagy baja nem lesz belõle de kellemetlen lesz neki !!

Mit kell ilyenkor csinálni, hogyan kellett volna viselkedni, amikor a kiskutyusnak becsípődött a lába?

Véletlen "rázártam" a lábára az ajtót, annak az eszementnek. Rájöttem, hogy fogalmam sincs hogyan kell lereagálni egy ilyen helyzetet! A kutya meg egyből elkezdett sírni, fülsüketítő hangon, a mancsét pedig nem tette le a földre... és mivel majdnem két percen keresztül bőgött (nem viccelek) és nem tette le a lábát, ezért megijedtem, azt hittem nagyobb baja esett... Egyszerűen nem akarta abbahagyni a sírást... Kb mint aki mindjárt szörnyethal. 5 perc múlva már vígan futkározott. -_- Én hívtam magamhoz, de nem nagyon akartam jönni, aztán mikor odamentem, akkor azon kaptam magam, hogy vigasztalni próbálom... De valahol hallottam, hogy nem szabad babusgatni, ezért gyorsan abba hagytam, és csak próbáltam kitapogatni, hogy tényleg lett-e valami a lábával.

Legjobb válasz: Hát én babusgatnám, de bruttó 10 másodpercig, közben megnézném a lábát, hogy tényleg van-e baja, aztán elég a nyifibõl, a továbbiakra nem reagálnék.

Hát én babusgatnám, de bruttó 10 másodpercig, közben megnézném a lábát, hogy tényleg van-e baja, aztán elég a nyifibõl, a továbbiakra nem reagálnék.
Ilyenkor "faarccal" leguggolsz a kutya mellé, óvatosan áttapogatod az adott végtagot, és ha semmi baja, megpróbálod elvonni a figyelmét valamilyen feltûnõ/hangos játékkal (csipogós játékok meg szoktak felelni a célnak), ha törést/elmozdulást/bármi más sérülést tapasztalsz, hívod a dokit (amíg odaértek, lehet bizonyos kereteken belül nyugtatni a kutyát, de legtöbbjüket jobban csitítja egy gyengéden hátra helyezett kéz és a gazdi nyugodt jelenléte (esetleg - szintén nyugodt!!!) hangja, mint a konkrét babusgatás). Ha már futkározik, az jó, valószínûleg nagyobb volt a füstje, mint a lángja :) Alapjáraton kölyköknél úgy van ez, mint a gyerekeknél: ha nem feltûnõen nagy a gond (vérzik, láthatóan törött, bármi) amíg õ maga nem kezd el sírni, inkább ne reagálj semmit, "várd ki a végét".

Szerintetek koleszban hogy kell viselkedni? Hogy szerettessem meg mindenkivel magam? Egyáltalán meglehet? Szerintetek mik azok a dolgok amik miatt kinézhetnek?

Szóval most életemben elöszörre koleszos leszek, ráadásul egy másik városban... Szegeden, amúgy én Pesti vagyok... szóval azvan, h azt szeretném, h jól érezzem magam ott és ,h ne gondolják rólam, h valami beképzelt nem tudom mivagyok... és azt sem, h egy r.banc... félek attól, h koleszban nincs magánéletem és attól is , h mondjuk bulik vannak és megismerkedek fiúkkal és egyb?l r.banc leszek, mondjuk elég valószin?, h megismerkedek pasikkal mert mérnöki karra megyek és mivel csaj vagyok így...:D szóval szerintetek meg a kibeszélés?

Legjobb válasz: Elõször kevesebb cuccot vigyél és akkor tuti nem lesz baj. Megnézed mennyi fér még el és a következõ alkalommal felviszed a többit.. Igen, vannak pletykás emberek, de õk is csak akkor, ha úgyis viselkedsz.. Ha nem csinálsz semmit nyilván nem fognak pletykálkodni.. A lényeg, hogy ha pasizni akarsz szerintem ne a koliból.. Én sajnos elég kicsi egyetemnek a kolijában laktam.. Nálunk is rengeteg pletykás, rossz indulatú ember volt.. Egy év után kikészültem annyira, hogy egyetemet váltottam és ott hagytam a kolit..Van, akinek nem való. ÉN nem voltam bulizós fajta, zavart, hogy nem tudtam aludni, zavart, hogy nincs magánéletem, nem tudtam tanulni.. De vannak akik pedig tök jól el vannak, már több éve is.. Tehát az egész ember függõ.. Tényleg az a lényeg, hogy add önmagad.. Ha nem játszol szerepet nem lesz gond..

Elõször kevesebb cuccot vigyél és akkor tuti nem lesz baj. Megnézed mennyi fér még el és a következõ alkalommal felviszed a többit.. Igen, vannak pletykás emberek, de õk is csak akkor, ha úgyis viselkedsz.. Ha nem csinálsz semmit nyilván nem fognak pletykálkodni.. A lényeg, hogy ha pasizni akarsz szerintem ne a koliból.. Én sajnos elég kicsi egyetemnek a kolijában laktam.. Nálunk is rengeteg pletykás, rossz indulatú ember volt.. Egy év után kikészültem annyira, hogy egyetemet váltottam és ott hagytam a kolit..Van, akinek nem való. ÉN nem voltam bulizós fajta, zavart, hogy nem tudtam aludni, zavart, hogy nincs magánéletem, nem tudtam tanulni.. De vannak akik pedig tök jól el vannak, már több éve is.. Tehát az egész ember függõ.. Tényleg az a lényeg, hogy add önmagad.. Ha nem játszol szerepet nem lesz gond..
"Hogy szerettessem meg mindenkivel magam?" Sehogy, az senkinek sem lehet a célja, hogy MINDENKIVEL megszerettesse magát. Azt kell elérned, hogy legyenek barátaid, legyen sok ismerõsöd, összeveszni meg nem kell senkivel. "Szerintetek mik azok a dolgok amik miatt kinézhetnek?" Ha nagyon gazdag vagy, akkor ne fitogtasd. Néhányan emiatt hozzád fognak csapódni, de nem éppen azok, akiket szívesen látnál a barátodként.

Hogyan kell viselkedni a postán, ami már inkább butik, könyvesbolt, játékbolt, édességbolt lett gyerekkel?

Mára a posták szinte profilt váltottak. Nemcsak biztosításokat meg mindenféle pénzügyi csomagokat akarnak tukmálni, de komplett butikot, édességboltot, könyvesboltot mindenféle trafikárut árulnak. Persze én még a mai napig csak a csekkjeimet befizetni járok oda, meg a nagy ritkán feladandó levelekért. Mint mindenhova ide is viszem magammal a gyerekeimet is. Egy sima könyvesboltban, játékboltban egyértelműen figyelek rájuk, követem őket és tudom őket instruálni, mit szabad levenni a polcról és mit nem. Nincs is semmi gond. A postán viszont ugyebár sorba kell állnom. Méghozzá nem kevés ideig. Ha kiállok a sorból, akkor ugye ugrott a helyem, tehát nem állok ki. Ha nem lennének kirakva a játékok, mesekönyvek, csokik, akkor a gyerekeim nyugodtan ott állnának mellettem, vagy leültetném őket valahol egy székre megintcsak semmi gond nem lenne. Csakhogy roskadoznak az állványok a csábító játékoktól, könyvektől. Õk pedig nem tudják, hogy ez posta és nem bolt. Tehát mennek és nézegetik, megfogják. Én nem tudok utánuk menni, hogy figyeljek rájuk mert sorban állok. A postás meg elkezd velem veszekedni, hogy ne nyúljanak a gyerekek semmihez, nekik azt el kell adni. Az én válaszom erre az, hogy én postára jöttem csekket feladni és nem játékboltba. Ne tegyék ki, ha nem engedik a gyerekeket hozzájuk érni.

Legjobb válasz: egyébként én sem értem miért nem maradhatott meg a posta CSAK postának. ennyi erõvel a gyógyszertárba,bankba,vagy az orvosi váróban is árulhatnának bazárt..! Nálunk a legkisebb postán is árulnak ilyeneket-pedig tényleg kevés hely van tényleg a szülõ dolga figyelni a gyerekére,DE igy sorban állva lehetetlennek tûnik!- a 4,5 évesemmel már semmi gond. de 2,5 évesemmel annál inkább!

egyébként én sem értem miért nem maradhatott meg a posta CSAK postának. ennyi erõvel a gyógyszertárba, bankba, vagy az orvosi váróban is árulhatnának bazárt..! Nálunk a legkisebb postán is árulnak ilyeneket-pedig tényleg kevés hely van tényleg a szülõ dolga figyelni a gyerekére, DE igy sorban állva lehetetlennek tûnik!- a 4, 5 évesemmel már semmi gond. de 2, 5 évesemmel annál inkább!
Én csak azt tudom javasolni, hogy a csekkeket fizesd átutalással netbankon keresztül, a leveleket pedig eldugott postákra vidd, ahol kevesen vannak és nem kell sokat sorban állni, vagy bízd rá a párodra. De gondolom levél jóval ritkább.
Nincs esetleg egy kisebb posta nálatok? Nálunk legalábbis csak a nagy postán van ilyen egyelõre. Röhej, hogy miket ki nem találnak már, ráadásul nálunk úgy tele van polcokkal, hogy szinte alig van hely várakozni. Én sem tudom mit lehetne csinálni, az én kisfiam még babakocsiban volt mikor ott voltam vele legutóbb. Persze, hogy a kisgyerek meg kíváncsi és mindent megfogdosna, megkóstolna. Erre játszanak :(. És most mindjárt jön egy két megmondó ember, és megkérdezi, hogy akkor a közértbe hogy viszed a gyereket, meg meg kell tanítani viselkedni, stb. De az is egy folyamat, mire egy kisgyerek megtanulja, hogy mit szabad és mit nem. Az élelmiszer boltban legalább be tudod ültetni a bevásárló kocsiba.
én sem szeretek járni gyerekkel, amióta ennyi mindent árulnak-én ált.-ban beadom addig anyukámhoz/anyoshoz-hogy megkönnyítsem a dolgom..! kedves lepontozott! nem olyan könnyû irányitani egy 2 évest a sorban állva
Az anyukákat miért is kéne elõre engedni?? Mert a kismamát megértem, de egy anyukát, csak azért engedjenek elõre, mert nem bír a gyerekkel?? Basszus, annak sincs tengernyi ideje, akinek nincs gyereke, és ha minden anyukát maguk elé engednének, ott állhatnának órákat. Ha a gyerek ennyire kezelhetetlen, akkor intézze az anyuka interneten a befizetést. Ingyen van, gyors, és ki sem kell lépni otthonról. Nehogy már még a postai dolgozó legyen a hibás, mert az anyuka beviszi a gyereket!
Ezt akkor is neked kell megoldani. Teljesen igaza van a postásnak abban, hogy ne nyúlkáljanak az áruhoz. Vagy nem viszed oda õket, vagy álljanak veled a sorban, vagy nézelõdjenek úgy hogy nem nyúlkálnak. Mi az, hogy ne tegyék ki az árut. Neveld meg a gyerekedet te.
Megértelek, hogy gyerekkel alig tudsz sorban állni!:( Látom én is milyen a nagy magyar gyerek- és családcentrikus társadalom. Kismamaként nem adják át a helyet, kisgyerekkel kismamaként esetleg, de pl. boltban elõre nem hívnának, közben a 2 éves éves alig bírja, levesz mindent a polcokról, amit elér...Valamelyik nap a gyógyszertárban senki nem engedett elõre. Ok, az elõttem állók nem látták, hogy ki áll mögöttük, de a gyógyszerész(NÕK) mind látták, de egyik sem mondta volna, hogy "kismama tessék elõre jönni". Õk most azzal vannak elfoglalva, hogy végre dr. címet kaptak és mindenki örüljön, hogy kiszolgálják.. De vissza a postára, én rászólok a kicsire, de valamilyen szinten meg nem érdekel és ha rámszólnának, akkor mondanám, hogy ne pakoljanak ide egy komplett büfé-trafikot és akkor nem bántja egy gyerek sem. Nálunk annyi könnyebbség van, hogy van sorszám. De alapvetõen akkor is röhej, hogy nem engednek elõre egy anyukát...
Nekem aztán teljesen mindegy, hogy hányszor pontoztok le, de nehogy már ne tehesse ki valaki az áruját. Ahhoz meg nincs joga senkinek, hogy fogdossa, vagy kárt okozzon benne, még akkor sem ha 2 éves. Ez a szülõ felelõssége, úgy oldja meg ahogy akarja. Ha nem tetszik ez a posta el lehet menni máshova. Ha meg ide jár, akkor itt kell betartani a szabályokat.
A legtöbb postán ma már azért nincs sorban állás, sorszám van. Fõleg, ha olyan nagy a posta, hogy shopot nyitnak benne, hogy hogy nem sorszámos??? Na mindegy. Amúgy meg, a boltban sem kéne megfogdosniuk mindent. A boltban is sorban kell állnod, ezek szerint eközben a te gyerekeid az árukat fogdossák? Vagy csak én nem értem???
És az gondolom eszedbe sem jut, hogy annak a szerencsétlen postásnak a legszarabb a helyzete? Elég neki, hogy áll a sora, morognak vele, hogy lassan megy a sor, és ne ajánlgasson semmit, nem azért van ott stb., és akkor még arra is figyelni-e kell, hogy ne nyúlkáljanak a cuccokhoz, ne keverjék össze stb., mert akkor nekik kell rendet rakniuk, mert az ellenõröket nem érdekli, hogy ki csinálta a kupit, õket cseszik le. Õk sem jó kedvükbõl csinálják az értékesítést, de ha az a drága fõnökség ezt találja ki, akkor ezt kell csinálniuk.Szerintem meg el lehet magyarázni egy gyereknek, hogy ne nyúljon semmihez. Lehet, hogy nem elsõre, de elõbb-utóbb szót fog fogadni.
Netbank. Havi egyszer leülök és elutalok mindent. Még ha meg is zavar ebben a tevékenységben a három gyerekem, akkor maximum fél órán belül végzek. De ha békén hagynak, negyed óra az egész. El vannak mentve a bankszámlaszámok, csak az összegeket kell beütögetnem, aztán szevasz, mehet az utalás. Nem is értem, emberek miért állnak sorban a postán 2013-ban???? utalni jóval egyszerûbb
Lehet, hogy szerencsém van, de velem már kétszer is elõfordult, hogy a biztonsági õr szólt, hogy jöjjek a csekkjeimmel a pulthoz, nem kellett kivárnom a sorszámot. Én azt utálom (szerintem a postai dolgozók is, de kötelezve vannak erre), mikor ajánlgatnak mindenféle biztosítást, szerencsesütit, sorsjegyet. Csillivilli kirakat nálunk is van sajnos, egyenlõre még nem zavar mert csak 9 hónapos a lányom. Valaki ajánlotta, hogy menjen a kérdezõ kisebb postára. Nos, nálunk pl. a legközelebbi posta 10 percre van, a következõ már 25 perc séta csak oda. Néha az ember ráér, de pl. hõségben, esõben, fáradtan stb. nem mindegy mennyit kell gyalogolni egy pár éves gyerekkel.
Még annyi, hogy én pl. azért járok postára, mert nincs bankszámlám, a GYES, családi is postán jön, ezért is el kell menni és értelemszerûen a rezsit is csekken fizetem. Nagyon drága fenntartani egy számlát, havi 5-600ft csak ezért nekem rettentõ sok.
Akkor fizesd neten a számlákat, erre miért nem ír senki semmit? :d Mintha fegyvert fognának rátok, hogy intézd helyben. Nem kötelezõ.
Attól még, hogy neked nem tetszik a posta-shop, nincs mindenki így vele. Ha nem tetszik, nem kell bemenni, ilyen rohadt egyszerû.
"Ha viszont mégis kirakják ezeket a vackokat, az én kívánságom ellenére, akkor tûrjék csak el, hogy a gyerek a kezébe veszi..." Teljesen el vagy tájolva. Szerinted érdekel ott bárkit, hogy mi a te kívánságod? Neki joga van ott kirakni az áruját, neked meg a gyerekeidnek viszont nincs jogotok fogdosni az õ tulajdonát. Az nagyon szép dolog, hogy itt egymásra találsz néhány anyukával, akikkel közösen azt valljátok, hogy nektek mindent lehet, a ti gyereketek szent és sérthetetlen, de ne csodálkozz, ha legközelebb ezért kirak a biztonsági õr. Amúgy nem értem miért ekkora probláma ez. Ha azt mondom, hogy egy évben kétszer megyünk postára sokat mondok. Nem is emlékszem mikor voltam utoljára, talán tavaly egyszer.
Így van, akinek nincs gyerek, az nem tudja mirõl beszél. Igen, egy anyukának egy totyogó vagy épp futkosó gyerekkel, kettõvel tengernyi ideje van megvárni az elõtte lévõ tömeges feladókat, de ö a 2 db csekkjével várjon, ha már annyi esze volt, hogy gyereket szült. Ez a büntetése. Mert Mo-n kb büntetést érdemes, aki szül. Tipikus magyar mentalitás. Nálunk normálisabb országokban teljesen természetes, hogy elõreengedik a kisgyerekes anyukát. Horvátországban, és az még nem is nyugat, sok boltban ki van írva, hogy kismamák, babakocsisok és idõsek elõnyt élveznek a sorban. Nyugat-Eu-ról nem is beszélve. Én sem szoktam elõre menni még kismamaként sem, de elfogadom és megköszönöm, ha valaki elõreenged. És miért ne lehetne elõre engedni egy kisgyerekest?! Ettõl mûködik egy jóléti, szociálisan érzékeny társadolom. Ezzel a felfogással minek engedünk be vezetéskor bárkit a sávunkba, minek engedünk át bárkit a zebrán (van ideje, várjon, én voltam ott elõbb), minek várja meg a buszvezetõ a buszhoz futó utast (várjon), minek engedjük leülni az idõs embert, és lehetne folytatni. És ezeket a gyerekellenes hozzászólásokat mind nõk írták. Ijesztõ, hogy ennyire szociálisan érzéketlenek az emberek, a nõk.
A kérdező hozzászólása: Az elsõ válaszolónak köszönöm a konstruktív javaslatát. Érik már ez a variáció...csak valamiért még ragaszkodok a csekkhez, ezt könnyebben nyomon tudom követni, biztonságérzetet ad, hogy ott a kezemben a befizetésemet igazoló szelvény...
Mi nagypostánkon sorszámos renszer van illetve székek ami adig lelehet ülni , illetve ezek a csábito dolgok vitrinbe vanak rakva , nézni meg szabad a gyereknek .
22-esnek, nem csak drága bankszámlák vannak, van ahol 200-300 Ft havonta, de az enyém pl. 50 Ft havonta a számlavezetés, csak a szuper tranzakciós adókat vonják...De a postán töltött idõ helyett bõven megéri inkább a pár száz forint. Keress online bankszámla-választó kalkulátorokat, van egy csomó.
nem
El tudnám viselni, de hogy végig röhögnék, az is biztos. :D Kezd unalmas lenni már ez a téma. :/
Nem, sajnos nem tudnám ezt tolerálni. Valószínûleg a "normál" szeretkezés is részemrõl röhögésbe fulladna.
Te beteg vagy.
Nem.
az ilyen és efféle problémákat lehet ám kezeltetni :)
Fejezzük már be ezt srácok...
no comment b meg....mondjuk ha én elfenekelnélek a medencéd szilánkosra törne te retardált állat
Volt valami gond anyukáddal?
Nem.
eddig ilyet csak a Satisfaction címû bordélyházas sorozatban láttam :D kb akkoris elkapott a röhögõgörcs olyan beteg :DD

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!