Találatok a következő kifejezésre: Hogy kellet viselkednem (137 db)

Hogyan kell viselkedni?

22 éves vagyok, már voltak párkapcsolataim, de egy sem volt ami 2-3 honapnál tovább tartott. Sok esetben érzem úgy,hogy olyan pasik, akiknek kezdetben felkeltem az érdekl?dését nagyon hamar kiábrándulnak bel?lem. (Akinek pedig tetszem, az nekem nem jön be.) Nem tudom mi lehet ennek az oka. Egyáltalán, hogyan kell viselkedni ahhoz, hogy "megtarts" egy pasit?

Legjobb válasz: Szerintem ennek egyetlen oka lehet. Vagyishogy sok, de a legfontosabb szerintem az, hogy rengeteg esetben a felek nem elég nyíltak egymással. Nem kell túltechnikázni a dolgokat, inkább legyen egy minimális bénázás, de ne vegyetek fel álarcokat. Te add magad, vagy aki vagy. Ha valaki szeret, az úgy szeret, ahogyan vagy. De tényleg. Nem kell máshogyan viselkedni, csak add magad minden esetben, és meg fogod találni az igazit! :) Légy türelmes. Még valahol császkál, de rád fog lelni. Én a saját példámat tudnám felhozni. Sokáig egyetlen kapcsim sem volt. Volt, hogy elindult valami, de nagyon gyorsan (napok alatt) kiderült, ez nem jó. Aztán egy véletlen folytán szó szerint betoppant a házamba egy meseszép tünemény, és rögtön egymásba szerettünk. Na kérem szépen, ha két fél meglátja egymást és rögtön nincs meg a tûz , vagy minimum a szikra, akkor aztán fújhatjátok. Abból igazi szerelem nem lesz. Csak nem kell megijedni. Próbálkozni kell, aztán majd egyszer csak betoppan az életedbe az igaz szerelem. :) Minden jót mindenkinek!

Szerintem ennek egyetlen oka lehet. Vagyishogy sok, de a legfontosabb szerintem az, hogy rengeteg esetben a felek nem elég nyíltak egymással. Nem kell túltechnikázni a dolgokat, inkább legyen egy minimális bénázás, de ne vegyetek fel álarcokat. Te add magad, vagy aki vagy. Ha valaki szeret, az úgy szeret, ahogyan vagy. De tényleg. Nem kell máshogyan viselkedni, csak add magad minden esetben, és meg fogod találni az igazit! :) Légy türelmes. Még valahol császkál, de rád fog lelni. Én a saját példámat tudnám felhozni. Sokáig egyetlen kapcsim sem volt. Volt, hogy elindult valami, de nagyon gyorsan (napok alatt) kiderült, ez nem jó. Aztán egy véletlen folytán szó szerint betoppant a házamba egy meseszép tünemény, és rögtön egymásba szerettünk. Na kérem szépen, ha két fél meglátja egymást és rögtön nincs meg a tûz , vagy minimum a szikra, akkor aztán fújhatjátok. Abból igazi szerelem nem lesz. Csak nem kell megijedni. Próbálkozni kell, aztán majd egyszer csak betoppan az életedbe az igaz szerelem. :) Minden jót mindenkinek!
Én ugyan ebben a cipõben járok, a különbség annyi, hogy pasi vagyok és barátnõt nem találok. :)

Milyenek az erdélyi magyarok és hogyan kell viselkedni velük?

Nem igazán tudom, hova tehetném fel ezt a kérdést. Két hét múlva jön kirándulni egy erdélyi osztály kirándulni és mi kell fogadjuk őket. (15 F)

Legjobb válasz: Ugyanúgy kell viselkedni velük, mint bármelyik más vendéggel. Lehetõleg ne politizáljatok velük.

Ugyanúgy kell viselkedni velük, mint bármelyik más vendéggel. Lehetõleg ne politizáljatok velük.
En erdelyi magyar lany vagyok , es mar sokzor vettem eszre , hogyha atmegyek Gyulara , akkor az ottaniak romannak neznek es ezt nem is titkoljak.Legyel veluk kedves es rendes mint mindenki massal.
Pont olyanok mint te vagy. De lehet okosabbak.
Legyetek barátságosak, figyelmesek, kedvesek a vendégekkel. Ez érvényes mindig, itt is.

Hogyan kell viselkedni egy koncerten?

Fura kérdés, de még sosem voltam olyan igazi koncerten és szerdán fogok menni egyre. Kicsit rock jellegű lesz. Hogyan kell viselkedni egy ilyenen? :D Mindent mondjatok el légyszi! :) Köszi

Legjobb válasz: Azt hittem, komolyzenei koncertet kérdezel, ott vannak illemszabályok. Egy rockkoncerten nem hiszem, hogy könnyû úgy viselkedni, hogy problémát okozzon bárkinek. :D

Azt hittem, komolyzenei koncertet kérdezel, ott vannak illemszabályok. Egy rockkoncerten nem hiszem, hogy könnyû úgy viselkedni, hogy problémát okozzon bárkinek. :D
Ez jó kérdés amúgy. :D Hát, azért attól is függ, hogy milyen zene megy majd. Én általában attól a pillanattóg kezdve, amíg megy a zene, a legvégéig tombolok és a zenéhez mérten táncolok. :D Énekelhetsz is mellé, és azt se bánd, hogyha szar a hangod, mert nem fog hallatszódni. :D Nem ajánlom, hogy egyedül menj, társasággal sokkal jobb, még akkor is, ha a zene állatijó. Ja, és ha rock koncert lesz, akkor vigyázz a bõrödre, mert szinte hót ziher, hogy pogózni is fognak. Én azt gyûlölöm. Amúgy csomóan úgy szoktak "táncolni", hogy fel-le ugrálnak. Hát elég idiótán néz ki, de egy jó koncerten mennyei. :D


Hogyan kell "viselkedni", egy új közösségben? Vagyis, mit kell tenni egy gyereknek, azért, hogy elfogadják, egy új iskolában?

Tavaly kezdtünk egy új iskolát,a lányommal,és a fiammal.

Legjobb válasz: Szia! Én egy 20 éves lány vagyok, aki még nagyon élesen emlékszik arra a problémára, amivel a lányod szembesül. Engem is állandóan kiközösítettek és bántottak, többek között azért mert molett voltam,az anyukám tanítónõ volt az iskolában, és még jól is tanultam. Mikor elballagtam, azt hittem, majd új életet kezdhetek az új közösségben, de rá kellett jönnöm, hogy csak rosszabb lett a helyzet és még inkább elfajultak a dolgok. A gimiben már néha testi sértésig fokozódott a gúnyolódás és a kiközösítés. Gimiben az elvont személyiségem volt az, ami szúrta a többiek szemét ( érdekelt a természetfeletti,az agykontroll,verseket írtam,rajzoltam,sokat olvastam,és jól tanultam...ami ott kirívónak számított) Két évet kellett szenvednem, mire rájöttem,hogy az én hozzáállásommal is baj van. Általában a bántásokra a reakciók sírás,kiáltozás,idegösszeroppanás voltak. És már eleve úgy mentem iskolába minden nap, hogy rettegtem és próbáltam meghúzni magam, észrevétlennek maradni. De épp ez a viselkedés volt az, ami még inkább rám irányította az osztály szószólóinak a figyelmét. Hát változtattam rajta, és elkezdtem mondogatni magamnak, hogy igenis erõs vagyok, és büszkének kell lennem azokra a dolgokra, amik miatt cikiztek, mert ezek értékek! Onnantól kezdve nem hagytam magam...visszaszóltam, megvédtem magam, felemeltem a fejemet, nem hunyászkodtam meg. Ez nehéz dolog, de ha van akaratereje az embernek, akkor sikerül. Csupán el kell hitetned a lányoddal, hogy igenis van mire büszkének lennie és elég erõs ahhoz, hogy megvédje magát. Az én történetem úgy végzõdött, hogy befogadtak. Onnantól kezdve érdekes módon a testalkatom már nem érdekelte õket(persze én is elkedztem másképp öltözködni,addig csak "zsákokban" jártam), az,hogy jól tanulok, nekik is jól jött, mert hozzám jöttek segítségért, a verseim,rajzaim pedig igazi sztárrá tettek, mindig mindenki elsõként akarta látni, olvasni õket, sõt, külön "megrendeléseket" is kaptam a társaimtól. Látod, ilyen sokat számít az, hogy valaki hogyan viszonyul saját magához. A lányodat azért bántják,mert õ sem fogadja el önmagát, nincs elég önbizalma. Ezt próbáld benne megerõsíteni. Ha kell, vidd el valamilyen szakemberhez (nem pszichológushoz,inkább kineziológushoz,vagy egy agykontroll tanfolyamra...nekem ezek is sokat segítettek). De az is jó, ha ilyen témájú könyveket veszel neki. Rengeteg van, ami az embert önelfogadásra és önbizalomra programozza. Figyelj oda rá,hogy otthon se érezze magát elnyomva,hanyagolva sosem...éreznie kell,hogy õ egy érték,egy személyiség. A fiaddal ugyanez a helyzet. Remélem, sikerült segítenem!

Szia! Én egy 20 éves lány vagyok, aki még nagyon élesen emlékszik arra a problémára, amivel a lányod szembesül. Engem is állandóan kiközösítettek és bántottak, többek között azért mert molett voltam, az anyukám tanítónõ volt az iskolában, és még jól is tanultam. Mikor elballagtam, azt hittem, majd új életet kezdhetek az új közösségben, de rá kellett jönnöm, hogy csak rosszabb lett a helyzet és még inkább elfajultak a dolgok. A gimiben már néha testi sértésig fokozódott a gúnyolódás és a kiközösítés. Gimiben az elvont személyiségem volt az, ami szúrta a többiek szemét ( érdekelt a természetfeletti, az agykontroll, verseket írtam, rajzoltam, sokat olvastam, és jól tanultam...ami ott kirívónak számított) Két évet kellett szenvednem, mire rájöttem, hogy az én hozzáállásommal is baj van. Általában a bántásokra a reakciók sírás, kiáltozás, idegösszeroppanás voltak. És már eleve úgy mentem iskolába minden nap, hogy rettegtem és próbáltam meghúzni magam, észrevétlennek maradni. De épp ez a viselkedés volt az, ami még inkább rám irányította az osztály szószólóinak a figyelmét. Hát változtattam rajta, és elkezdtem mondogatni magamnak, hogy igenis erõs vagyok, és büszkének kell lennem azokra a dolgokra, amik miatt cikiztek, mert ezek értékek! Onnantól kezdve nem hagytam magam...visszaszóltam, megvédtem magam, felemeltem a fejemet, nem hunyászkodtam meg. Ez nehéz dolog, de ha van akaratereje az embernek, akkor sikerül. Csupán el kell hitetned a lányoddal, hogy igenis van mire büszkének lennie és elég erõs ahhoz, hogy megvédje magát. Az én történetem úgy végzõdött, hogy befogadtak. Onnantól kezdve érdekes módon a testalkatom már nem érdekelte õket(persze én is elkedztem másképp öltözködni, addig csak "zsákokban" jártam), az, hogy jól tanulok, nekik is jól jött, mert hozzám jöttek segítségért, a verseim, rajzaim pedig igazi sztárrá tettek, mindig mindenki elsõként akarta látni, olvasni õket, sõt, külön "megrendeléseket" is kaptam a társaimtól. Látod, ilyen sokat számít az, hogy valaki hogyan viszonyul saját magához. A lányodat azért bántják, mert õ sem fogadja el önmagát, nincs elég önbizalma. Ezt próbáld benne megerõsíteni. Ha kell, vidd el valamilyen szakemberhez (nem pszichológushoz, inkább kineziológushoz, vagy egy agykontroll tanfolyamra...nekem ezek is sokat segítettek). De az is jó, ha ilyen témájú könyveket veszel neki. Rengeteg van, ami az embert önelfogadásra és önbizalomra programozza. Figyelj oda rá, hogy otthon se érezze magát elnyomva, hanyagolva sosem...éreznie kell, hogy õ egy érték, egy személyiség. A fiaddal ugyanez a helyzet. Remélem, sikerült segítenem!
Én már jópár iskolaváltáson túl vagyok, és az általános szöveg hogy "húzza meg magát az ember" teljesen használhatatlan. Attól függetlenül piszkáltak hogy hozzá se szóltam az illetõkhöz. Szerintem beszélj az osztályfõnökükkel, hogy mi a helyzet, és próbáljatok közösen megoldást találni. Sok szerencsét!

Hogy kell viselkedni egy olyan emberrel szemben, aki azt hiszi, hogy a dolgait piszkaljak? (kicserelik, elveszik, hozzaadnak) Termeszetesen nem igaz amit allit. Ha felhozza ezt a temat, mit kell csinalni? (helyeselni/ellenkezni)

Ha ellenkezunk, meerosebben mondja.

Legjobb válasz: Nem szabad ellenkezni, nem szabad próbálni meggyõzni arról, hogy nincs igaza. Azonosulni kell vele, meg kell hallgatni. Tovább beszéltetni sem szerencsés, inkább óvatosan témát kell váltani.

Nem szabad ellenkezni, nem szabad próbálni meggyõzni arról, hogy nincs igaza. Azonosulni kell vele, meg kell hallgatni. Tovább beszéltetni sem szerencsés, inkább óvatosan témát kell váltani.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Volt olyan aki erõsködött vele, hogy ez lehetetlen, de így most még rosszabbul van szegény. De témát váltani is nehéz, mindig visszavált.

Vannak olyan pasik akiket kimondottam a lánynak kell felszednie. Velük hogyan kell viselkedni vagy mit kell csinálni?

Legjobb válasz: vannak és én 2 félérõl tudok akinek csak egyértelmû jelek kellenek(nagyon egy értelmû nõi nyelven:P)van akinél csak az elsõ randit kell a lánynak megkérdezni hoyg áére szombaton pl a harmadik esetben meg nemtudom xd

vannak és én 2 félérõl tudok akinek csak egyértelmû jelek kellenek(nagyon egy értelmû nõi nyelven:P)van akinél csak az elsõ randit kell a lánynak megkérdezni hoyg áére szombaton pl a harmadik esetben meg nemtudom xd
Bizony ám! Csatlakozok az elõttem szólóhoz! Jelek!!!! Fontos!!!! :)
Mostani barátom ilyen :) elhívtam sétálni, meg együtt tanultunk, aztán felbátorodott
Abszolút. Nálam eddig mindig a csajaim kezdeményeztek. Pedig nem vagyok visszahúzó, csak egyszerûen elsõ látásra EDDIG nem érdekelt egy nõ se annyira hogy energiát feccöljek bele... inkább lusta disznónak hívnám magam. Aztán odajöttek és kiderült hogy jófejek :)
Én is ilyen srác vagyok. Szeretem ha mindenben a nõ irányít, így azt is ha õ szed fel. Imádom ha határozott, követelõzõ, és picit gonosz:)

Hogyan kell viselkedni vendégségben? Nem régóta külföldön élő magyarokat látogatok meg, adnátok tanácsot?

Valószínűleg én lehetek a reinkarnációja Sylvia Plath-nak, aki zavarában (vagy tájékozatlanságában) a kézmosóvizet levesnek nézve bekanalazta azt. :) Amúgy hazai pályán nem vagyok olyan béna, de idegen terepen más a helyzet, úgyhogy csak erős idegzetűeknek ajánlom az alábbiak elolvasását. :))) Szóval, a következő kérdéseim lennének: - Vendégül látnak, tehát fizetni nem kell (ők mondják), de talán mégis illene valamennyit adnom a rezsibe, kajába, ha már ott lakom. Vagy ez csak az időtartamtól függ? Hány naptól illik már pénzt adni? - Illene vinni valami ajándékot. Mi legyen az? Mivel ők is magyarok, szerintem hülyén nézne ki, ha valami magyaros italt, csecsebecsét vinnék. Vagy lehet? - Mikor szokás odaadni az ajándékot? Rögtön a megérkezéskor / üdvözléskor? Vagy később, ha leültünk, beszélgetés alatt? Esetleg búcsúzáskor? Mindenkinek külön ajándék kell, vagy egy közös? - Milyen házimunkáknál illik felajánlani a segítséget? Mert hallottam olyat, hogy van, ami egyenesen sértő a háziasszonynak (leglábbis valaki annak találja). Pl főzés, megterítés, asztal leszedés, bevásárlás, teregetés? - Ha felajánlom a segítséget és azt mondják, nem kell, az az egész ott tartózkodásra vonatkozik, vagy minden nap ajánljam fel? - Ha megkínálnak egy itallal, üdítővel, és megiszom, nem bunkóság csak az asztalra tenni az üres poharat? (Úgy értem, el kell öblítenem, vagy berakni a mosogatóba vagy a mosogatógépbe?) - Ha vezetékes telefon csörög, és éppen nem tudják felvenni, nincs szabad kezük, akkor felvegyem, vagy az ugyanúgy tabu, mint a mobiltelefon? - A szennyes ruhát összegyűjtsem egy zacskóban, vagy a közösbe kell bele tenni? És kimosni külön kell? - Utolsó nap az ágyamat úgy hagyjam, vagy összehajtogassam az ágyneműt, vagy le is húzzam? - Törölközőt vinni szokás, vagy azt adni szoktak ilyenkor? - Fogkefét, poharat, meg ilyeneket kirakhatom a mosdó szélére vagy polcra az övéik közé, vagy azért annyira ne vegyem szó szerint az "érezd otthon magad" mondást? :D

Legjobb válasz: Elöször pár információt meg kellene még adnod: 1. HOL vagy külföldön? Mert nagyon nem mindegy, majdnem mindn országban valamennyire mások a szokások. 2. MENNYI ideig vagy vendég? Mert nem mindegy, hogy egy-két napiog, vagy esetleg hónapokig. Ha azt mondták, hogy nem kell belefizetned, akkor PÉNZT adni nagyon nem illik, legfeljebb más módon adni valamilyen ellenszolgáltatást. Ajándékot illik vinni, de csak valami jelképeset. Ha ismered öket jobban, akkor az érdeklödéüknek megfelelöen valamit, ha nem ismered, akkor esetleg egy üveg jóminöségü!!! (nem olcsó) bort, saját sütésü süteményt, esetleg igazi házi paprikát vagy hasonlót. Ha viszel valamit, akkor azt mindjárt oda szokás adni. Segitséget illik felajánlani, ha azt modnják, hogy nem kell, akkor nyugodtan veheted komolyan. Arra viszont figyelj, hogy ne csinálj plussz munkát a háziaknak. Célszerü - hosszabb tartózkodásra vonatkoztatva - megkérdezi, hogy náluk mi a házirend: mi legyen a használt edényekkel, poharakkal - mert van, aki nem szereti, ha a lakótárs öblöget, más meg elvárja, fürdésnél ne folyasd a vizet és igyekezz minél rövidebb idö alatt végezni, mert általában spórolni szokás a vizzel (meg az árammal is). A szennyest mindenképpen külön tartsd, és külön is mosd. A legtöbb embernek ugyanis elég gusztustalan gondolat, hogy idegenek fehérnemüje össze lesz mosva a sajátjával. A telefonról jobb megkérdezni öket, magadtól ne vedd fel, ha nem kérnek meg rá. Törölközöt vigyél néhányat, ha adnak, akkor használd azt, ha nem, akkor meg nem vagy kellemetlen helyzetben. Fogkefét/fogkrémet általában kirakhatod, de elötte - mint minden mást - ezt is kérdezd meg. Egyéb kozmetikumokat viszont csak akkor, ha felszólitanak erre, egyébként tartsd a neszeszerben. Az ágyat ilik lehúzni és összehajtogatni, kivéve, ha megkérnek, hogy ne tedd. De ha azt akarod, hogy jó kapcsolatotok legyen ez az idö alatt, akkor inkább kérdezd meg, ha valamiben nem vagy biztos, mert az mindenképpen jobb, mint ha kölcsönös félreértések miatt mindenki csak feszeng és alig várja a végét ennek az idöszaknak.

Elöször pár információt meg kellene még adnod: 1. HOL vagy külföldön? Mert nagyon nem mindegy, majdnem mindn országban valamennyire mások a szokások. 2. MENNYI ideig vagy vendég? Mert nem mindegy, hogy egy-két napiog, vagy esetleg hónapokig. Ha azt mondták, hogy nem kell belefizetned, akkor PÉNZT adni nagyon nem illik, legfeljebb más módon adni valamilyen ellenszolgáltatást. Ajándékot illik vinni, de csak valami jelképeset. Ha ismered öket jobban, akkor az érdeklödéüknek megfelelöen valamit, ha nem ismered, akkor esetleg egy üveg jóminöségü!!! (nem olcsó) bort, saját sütésü süteményt, esetleg igazi házi paprikát vagy hasonlót. Ha viszel valamit, akkor azt mindjárt oda szokás adni. Segitséget illik felajánlani, ha azt modnják, hogy nem kell, akkor nyugodtan veheted komolyan. Arra viszont figyelj, hogy ne csinálj plussz munkát a háziaknak. Célszerü - hosszabb tartózkodásra vonatkoztatva - megkérdezi, hogy náluk mi a házirend: mi legyen a használt edényekkel, poharakkal - mert van, aki nem szereti, ha a lakótárs öblöget, más meg elvárja, fürdésnél ne folyasd a vizet és igyekezz minél rövidebb idö alatt végezni, mert általában spórolni szokás a vizzel (meg az árammal is). A szennyest mindenképpen külön tartsd, és külön is mosd. A legtöbb embernek ugyanis elég gusztustalan gondolat, hogy idegenek fehérnemüje össze lesz mosva a sajátjával. A telefonról jobb megkérdezni öket, magadtól ne vedd fel, ha nem kérnek meg rá. Törölközöt vigyél néhányat, ha adnak, akkor használd azt, ha nem, akkor meg nem vagy kellemetlen helyzetben. Fogkefét/fogkrémet általában kirakhatod, de elötte - mint minden mást - ezt is kérdezd meg. Egyéb kozmetikumokat viszont csak akkor, ha felszólitanak erre, egyébként tartsd a neszeszerben. Az ágyat ilik lehúzni és összehajtogatni, kivéve, ha megkérnek, hogy ne tedd. De ha azt akarod, hogy jó kapcsolatotok legyen ez az idö alatt, akkor inkább kérdezd meg, ha valamiben nem vagy biztos, mert az mindenképpen jobb, mint ha kölcsönös félreértések miatt mindenki csak feszeng és alig várja a végét ennek az idöszaknak.
A kérdező hozzászólása: 2, 5-3 hétig leszek kint, Franciaországban. Igazából még idehaza is néha elõfordul, hogy nem tudom, mit várnak el, pl vendégségben adtak barackot, kés volt mellette, én meg azon filóztam magamban, hogy most meg kell hámozni, vagy fel kell aprítani, vagy csak úgy faljam be, mint otthon. :D Azon is elmélkedtem már, :D hogy a vizes törölközõt a fürdõszobában egy szabad akasztóra tegyem, vagy bevigyem a szobába és kiterítsem egy szék támlájára. :D A másik halálom, amikor megkérnek mondjuk arra, hogy terítsek meg, de nekem meg fogalmam sincs, hogy milyen edény meg szalvéta kell, honnan vegyem elõ, szoktak-e tányér- vagy poháralátétet használni. Persze, tudom, ezek ilyen bagatell hülyeségek, de mégse akarok egy neandervölgyinek tûnni, meg az ellenkezõjének se, egy túl finomkodó, merev akárkinek. :) )
A kérdező hozzászólása: Meg állandóan kérdezgetni sem akarok, persze van, amit tényleg csak õk tudnak megmondani, hogy hogy szokták, hogy szeretnék, de úgy vettem észre, hogy ilyen szempontból két féle ember van, az egyik, akinek mindegy, mit hogyan csinálok, csak mûködjenek a dolgok, õ nem szereti, ha valaki tutyimutyi, talpraesetlen és mindent a szájába kell rágni. A másikkal viszont mindig egyeztetni kell, mert neki fontos a rutin, hogy minden a megszokott kerékvágásban menjen, ahogy õ mindig is csinálja.
Amikor odaérsz, akkor kérdezd meg, hogy mit hogy szoktak csinálni, minek hol a helye, a vizes törölközöt hová tegyed, stb. Ha az elején végigkérdezel mindent, akkor kevésbé zavaró, mint ha egész idö alatt állandóan kérdezösködsz. Meg figyeld, hogy ök mit hogy csinálnak, és ahhoz alkalmazkodj.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!

Hogyan kell viselkedni a barátom szüleinél? Tovább lennt!

hétf?n megyek el?sször, és nagyon izgulok hogy majd mit szólnak, nemtudom illik-e kézfogással köszönni h jonapot " kovács kitti vagyok" vagy nem ill? a kézfogás?:( tudna valaki segíteni?:/ és ugye lekéne ülöm picit velük meg ilyenek?:) és h esetleg kínos csönd lenne mit tegyek? ha nem kérdeznek t?llem semmit?:/ nagyon köszönöm el?re a válaszokat!:)

Legjobb válasz: Kézfogásra annyit, mivel Kitti vagy merem feltételezni, hogy lány vagy... és gyakorlatilag a barátodnak kell bemutatni az az õ oda áll az apja anya elé és közli, hogy õ a barátnõm Kitti, és általában nem szokott csajok felé kézfogás lenni, ha mégis akkor a szülök nyújtsák majd és közlik, hogy hogy szólítsd õket. Meg persze elsõ bemutatáskor nem a szobába kell menni malackodni hanem a szülökkel beszélni egy két szót. Ha meg kínos csend lenne fingjá be, és oldódni fog a hangulat.

Kézfogásra annyit, mivel Kitti vagy merem feltételezni, hogy lány vagy... és gyakorlatilag a barátodnak kell bemutatni az az õ oda áll az apja anya elé és közli, hogy õ a barátnõm Kitti, és általában nem szokott csajok felé kézfogás lenni, ha mégis akkor a szülök nyújtsák majd és közlik, hogy hogy szólítsd õket. Meg persze elsõ bemutatáskor nem a szobába kell menni malackodni hanem a szülökkel beszélni egy két szót. Ha meg kínos csend lenne fingjá be, és oldódni fog a hangulat.
ja most nézem hogy lány vagy, akkor az apukának a ciciket.
annyának csapd ki az asztalra a brét.
tuti fognak tõled kérdezni dolgokat =) sztem ja mutatkozz be esetleg puszi de majd ahogy jön :)
Csak simán legyél illedelmes, udvarias. Kézfogás az jó, legyél határozott, ne félõs. Ha szeretnének beszélgetni akkor mondják, hogy ülj le stb. Nem hiszem, hogy lesz kínos csönd, ha mégis akkor majd a barátod megmenti a helyzetet :D
Valószínû õk is paráznak hiába idõsebbek. Biztos kíváncsiak rád. Ne foss , leültetnek megkínálnak kérdezgetnek ha csönd lenne te is kérdezhetsz.Ha meg jó fejek az még könnyebb.
Az a véleményem, hogy semmiféleképpen se te nyújtsd a szülõknek a kezed! Illetlen dolognak tartom! Mindig az idõsebb nyújt a fiatalabbnak. Munkahelyen a magasabb rangú az alacsonyabbnak. Így kell értelmezni az efféle illemszabályt. Illetve, ha a barátod bemutat, akkor elõször a szülõknek mutasson be Téged, utána Téged a szülõknek. Tehát, mit tudom én, szituáció: - Apa, anya, õ itt Kovács Kitti. - Kitti, õ Kiss Géza, õ Nagy Ildikó. Az apa nyújtani fogja a kezét feléd, te fogadod, adhatsz puszit, ha kezdeményeznek, és nem távolságtartók. Aztán nyújtani fogja az anya is a kezét. Puszi, ha nem távolságtartó. A többi jön magától. Puszi!
Majd így köszönnek, hogy: Hello Kitty XD

Hogyan kell viselkednem egy kapcsolatban, ha hosszú távon meg akarom tartani a férfit, és biztosítani szeretném, hogy hűséges maradjon?

Legjobb válasz: Elõször is õszinte kell lenned önmagadhoz, és átgondolni, hogy csak magadhoz láncolni akarod, vagy szereted és szerelmes is vagy belé. Ha nem szereted, akkor megette a fene. Ha valamiféle érdekbõl "szereted", akkor is megette a fene, ugyanis egy életen át nem fogsz tudni színjátékot játszani, és majd ebben-abban megakarod majd változtatni, és onnantól kezdve jönnek csak a bajok. Ha szereted õszintén, akkor meg kell bizonyosodnod róla, hogy õ is téged, és onnantól bízni egymásban, tisztelni egymást, nem megváltoztatni, hanem elfogadni, viszont nem nyelni, hanem kompromisszumot kötni, és stb. Olyannak maradni, mint a kapcsolat elején, és pont úgy szeretni egymást, az élet által hozott némi változtatásokkal, új feladatok mellett.

Elõször is õszinte kell lenned önmagadhoz, és átgondolni, hogy csak magadhoz láncolni akarod, vagy szereted és szerelmes is vagy belé. Ha nem szereted, akkor megette a fene. Ha valamiféle érdekbõl "szereted", akkor is megette a fene, ugyanis egy életen át nem fogsz tudni színjátékot játszani, és majd ebben-abban megakarod majd változtatni, és onnantól kezdve jönnek csak a bajok. Ha szereted õszintén, akkor meg kell bizonyosodnod róla, hogy õ is téged, és onnantól bízni egymásban, tisztelni egymást, nem megváltoztatni, hanem elfogadni, viszont nem nyelni, hanem kompromisszumot kötni, és stb. Olyannak maradni, mint a kapcsolat elején, és pont úgy szeretni egymást, az élet által hozott némi változtatásokkal, új feladatok mellett.
Ha nem jön magától és elriasztja a természetes viselkedésed, akkor úgyis mindegy. Amúgy meg ahány pasi, annyi "recept", hisz mind különbözik és másra van szüksége.
De nyomik vagytok! Nem azt kérdezi, hogy hogyan játssza meg magát, hanem, hogy hogyan TEGYEN azért, hogy jó legyen a kapcsolata! Ez a baj a mai emberekkel, senki nem képes tenni SEMMIT a kapcsolatáért, nem képesek kompromisszumot kötni, hanem "szeressen úgy, ahogy vagyok, ha nem akkor meg váljunk el kész." Nem arról van szó gondolom, hogy meg akar játszani valakit, hanem hogy mik azok a feltételek, ami a hosszú távú, hûséges kapcsolat alapjait biztosítják. Kedves kérdezõ, javíts ki kérlek, ha tévedek
Csak egyszerûen add magad, és akinek majd bejön az egész lényed azzal nem kell ilyen taktikákat alkalmazni...ez csunya dolos és nem is vezet sehová. Egy ffit sem lehet így megtartani.
TEJÓÉG! Ilyen suta egy nõt.....
Egy szerepet akarsz játszani életed végéig? Egyébként nem tudod biztosítani, hogy hûséges maradjon, max. ha bezárod valahova.
9. vagyok. Hány éves vagy?
Ne játszd meg magad, soha ne viselkedj úgy, amirõl azt gondolod, hogy neki úgy tetszene, hanem úgy, ahogy te akarsz. Egyébként ha az önképed rendben van (tehát teljesen ki vagy békülve saját magaddal), akkor õ is simán elfogad, mert akkor már nincsenek idióta hisztik, hogy "miért néztél rá arra a lányra?" stb. Ismered a mondást: "A külsõ fog meg elsõre, de a belsõ tart meg örökre..." Még hozzá szokták fûzni, hogy a jó szex pedig magához láncol :D Van ebben is igazság :) De persze ez nem azt jelenti, hogy tégy meg neki olyat is, amihez nincs gusztusod, mert akkor egy idõ után lábtörlõ leszel.
Ez nem így mûködik. Add önmagad, aztán vagy bejön, vagy nem.
add magad, legyél türelmes és figyelj oda rá. a hûség meg típusfüggõ...
Szerintem a hûséget ki-ki magának biztosítja, nem neked kell az õ hûségét... Egyszerûen csak azt kell tenni, ami egy kapcsolatban amúgy is az alap: figyelni egymásra, törõdni egymással, adni és kapni és tudni és ezt a kettõt egyensúlyban tartani. Figyelni a problémákra és nem tagadni õket, ha megbántjátok egymást, nem kicsinyes bosszúkban reagálni. Ha ezeket az alapdolgokat betartja egy ember és tényleg szereti a párját, akkor amaz csak akkor csalja meg, ha egy görény. Szerintem.

Hogyan kell viselkedni egy lánnyal, hogy ne kerülj bele a "barát zónába"?

Gondolom azért minimálisan muszáj kedvesnek lenni vele, meg bókolni, de viszont nem szabad teljesen úgy viselkedni vele , mint egy barát. arra lennék kíváncsi, hogy mégis hogyan kelle zt biztosra kialakítani, tehát miylen magatartásom legyen ha a kiszemelttel beszélek? Mik azok a dolgok amikre nagyon oda kell figyelni?

Legjobb válasz: Nem kell titkolni, hogy mik a céljaid. Ha nem a barátja akarsz lenni, hanem a pasija, viselkedj úgy. Akard megszerezni, és ezt add is a tudtára. Persze ez nem jelenti, hogy bunkónak, kevésbé figyelmesnek kell lenned.

Nem kell titkolni, hogy mik a céljaid. Ha nem a barátja akarsz lenni, hanem a pasija, viselkedj úgy. Akard megszerezni, és ezt add is a tudtára. Persze ez nem jelenti, hogy bunkónak, kevésbé figyelmesnek kell lenned.
Nem értek egyet az elõttem szólókkal! Igaz, hogy a külsõ is számít, de nem a legtöbbet. Nagyon is értem, hogy érdekel, hogy mennyire legyél kedves vele. Igen ha tetszeni akarsz neki, akkor jó ha tudsz vele egy kicsit pimaszkodni, szemtelenkedni. Persze ezt úgy csináld, hogy közben érezze, hogy igazából csak viccelsz. Mindig találd meg a határt, hogy meddig mehetsz el a szúrkálódásban és azt ne lépd át. Ez persze lánytól függ, hogy mi ez a határ. Ne vidd túlzásba! Mondj neki valami vicces megjegyzést, ha bele megy a játékba és visszaolt, akkor folytathatod, ha csak nevet rajta, akkor ne folytasdd, max kicsit késõbb, ha nem veszi a lapot, akkor túl durva volt a beszólás. Ilyenkor legközelebb valami lightossal próbálkozz.
Ha tetszel neki már az elsõ pillanattól egy lehetséges jelöltnek fog téged elkönyvelni, de ha nem tetszel neki, ugyanilyen viselkedés mellett is csak barátként fog gondolni rád. Meg mi az már hogy "minimálisan muszáj kedvesnek lenni vele"?? Ha nem vagy kedves egy lánnyal lehetséges hogy még akkor sem foglalkozik veled, ha külsõleg bejönnél neki. Nem is értem ezt, de tényleg. Ha valakivel össze akarsz jönni, mert tetszik akkor alap hogy kedves és figyelmes vagy, nem? Ne taktikázz mert az hogy barátként gondol rád, vagy pasiként az nem rajtad múlik elsõsorban.
Az elsõnek igaza van. Az, h barátként v pasiként gondol rád, nem a viselkedéseden múlik, hanem a külsõdön.
A kérdező hozzászólása: Én figyelmes vagyok vele, és kezdünke gymáshoz közel kerülni, csak gondolkodtam, hogy nehogy belecsússzak a barát zónába:S nekem úgy jön le, hogy bejövök neki, de sosem lehet tudni.
Csókold meg.
Inkább azon igyekezz, hogy minnél több csaj barát zónájába kerülj bele. Onnét aztán már nagyon könnyen lehet nyitni.
Mutassd ki, hogy a szex a komfortzónádon belül van, szexuális viccek, megjegyzések, érezze, hogy természetes dolog számodra, volt már benne részed.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!