Találatok a következő kifejezésre: Hogy kell zenét (705 db)

Sonny Ericsson Xperia telefonomra hogyan kell zenét letölteni?

+ mondanátok jó zenéket?

Legjobb válasz: Bármelyik okostelóra vagy netrõl közvetlenül tudsz zenéket letölteni, és alkalmazásfüggõ, milyen formátumot játszik le, de úgy is az mp3 a legnépszerûbb, és abból találsz a legtöbbet. Ha összedugod micro usb kábellel a számítógépet és okostelót, akkor meg a két eszköz között tudsz -akár zenei- file-okat ide-oda másolni, törölni, átnevezni stb. Jó zene ajánlása? Ez erõsen szubjektív... Javaslom a zenei topikot a fórumon.

Bármelyik okostelóra vagy netrõl közvetlenül tudsz zenéket letölteni, és alkalmazásfüggõ, milyen formátumot játszik le, de úgy is az mp3 a legnépszerûbb, és abból találsz a legtöbbet. Ha összedugod micro usb kábellel a számítógépet és okostelót, akkor meg a két eszköz között tudsz -akár zenei- file-okat ide-oda másolni, törölni, átnevezni stb. Jó zene ajánlása? Ez erõsen szubjektív... Javaslom a zenei topikot a fórumon.

Hogy kell zenét kiirni cd re?

Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan tudok zenét írni cd re?

Legjobb válasz: ha zenei cd-t szeretnél akkor audio cd írást, ha mp3 zenét akkor adatlemez írást kell választanod

ha zenei cd-t szeretnél akkor audio cd írást, ha mp3 zenét akkor adatlemez írást kell választanod
A kérdező hozzászólása: És azt hogy kell csinálni vagy hol? Nero ban?
NERO: Kikeresed az opciók között az audioCD vagy az adatCD feliratút. Ennél többet mit mondjunk. Innentõl már csak olvasni kell a betûket...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm megvan!

Hogyan kell zenéket mixelni remixelni? Milyen programmal?

Pl.Bárány mivel csinálja?

Legjobb válasz: Mixelni mondjuk Traktorral vagy valami hasonló virtual DJ-programmal, de minõsített esetben mondjuk Sound Forge-ban Time Stretch segítségével ugyanarra a BPM-re hozva bármilyen multitrack programban egymásra lehet húzni a számokat és effektezni. A remixelés már egy egészen más téma, ahhoz kellenek az eredeti sávok, vagy legalábbis nem ártanak, és gyakorlatilag új zenét kell írni, tehát kell hozzá egy Cubase vagy annak megfelelõ multitrack editor/vst host, megfelelõ vst-k és vsti-k, egy Reason is jó, ha kéznél van, meg egy csomó sample, egy vadállati számítógép egy jó hangkártyával és egy tisztességes lehallgató-rendszer, röviden kell hozzá legalább egy házi stúdió.

Mixelni mondjuk Traktorral vagy valami hasonló virtual DJ-programmal, de minõsített esetben mondjuk Sound Forge-ban Time Stretch segítségével ugyanarra a BPM-re hozva bármilyen multitrack programban egymásra lehet húzni a számokat és effektezni. A remixelés már egy egészen más téma, ahhoz kellenek az eredeti sávok, vagy legalábbis nem ártanak, és gyakorlatilag új zenét kell írni, tehát kell hozzá egy Cubase vagy annak megfelelõ multitrack editor/vst host, megfelelõ vst-k és vsti-k, egy Reason is jó, ha kéznél van, meg egy csomó sample, egy vadállati számítógép egy jó hangkártyával és egy tisztességes lehallgató-rendszer, röviden kell hozzá legalább egy házi stúdió.


Hogyan kell zenét és filmet átmásolni a számítógépről az mp3-as lejátszóra?

Legjobb válasz: Filmet nem tudsz, csak mp-4esre Zenét: 1. Letöltesz egy zenét 2. átkonvertálod mp-3as formátumra (ha alapból nem az) 3. Totál Comander-rel vagy csak simán ráhúzással ráteszed az mp-3asra (bedugod az USB-be, megkeresed a saját gépnél az ikonját)

Filmet nem tudsz, csak mp-4esre Zenét: 1. Letöltesz egy zenét 2. átkonvertálod mp-3as formátumra (ha alapból nem az) 3. Totál Comander-rel vagy csak simán ráhúzással ráteszed az mp-3asra (bedugod az USB-be, megkeresed a saját gépnél az ikonját)
Hagyjad már a konvertálást, meg a Commandert, még azt hiszi, hogy káromkodsz! XD Ha a másolás fájlmûveletet nem képes elvégezni, akkor gondolod, hogy konvertálni tud? Vagy egy kétpaneles fájlkezelõt kezelni? És ha nincs neki Commanere? A kérdésre: Ha a másolás fájlmûvelet nem megy, meg kell kérni valakit a környezetben, hogy mutassa meg hogy mûködik a számítógép!
Elsõ vagyok, igazad van...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat zsenikéim.
Nem kell így lehordani a kérdezõt, hogy ha egyszerûen nem vagytok képesek normális választ adni a kérdezõ kérdésére, akkor ne írogassatok ide inkább semmit. Én is inkább azt javaslom, hogy a környezetedben lévõt kell megkérned, bár el tudnám magyarázni, de hogy ha a legegyszerûbb módon mondom el, szerintem akkor sem értenéd meg.

Hogy kell zenet kuldeni Bluethooton?

Van egy Samsung Omnia 2-om de nem tudom hogy kuldjem at a zeneket...

Legjobb válasz: rá mész az adott zenére, opciók( vagy vlmi hasonló, nem tudom milyen a menü) aztán küldés és bluethoot! a másik telefonon is kapcsoljátok be a blueothootot és keresés! és menj rá a nevére! minél közelebb van a telefon a másikhoz annál gyorsabban megy át a zene(:

rá mész az adott zenére, opciók( vagy vlmi hasonló, nem tudom milyen a menü) aztán küldés és bluethoot! a másik telefonon is kapcsoljátok be a blueothootot és keresés! és menj rá a nevére! minél közelebb van a telefon a másikhoz annál gyorsabban megy át a zene(:

Hogyan kell zenét betenni egy video alá?

Legjobb válasz: Pl. Movie Maker-be rakd be a videót, és a zenét, húzd az idõsávra a videót, alá a zenét, helyezd el, majd fájl/filmfájl mentése.

Pl. Movie Maker-be rakd be a videót, és a zenét, húzd az idõsávra a videót, alá a zenét, helyezd el, majd fájl/filmfájl mentése.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ, de én video alá akarok betenni zenét, nem kép alá
... Ugyanaz, csak a kép helyett videót raksz be -> elsõ válasz.
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek!!! sikerült már csak azt nem tudom hogy hogyan kell levenni azt h pl amikor beszélek azt nem akarom h bent legyen csak a zene meg a video így hang nélkül

S. O. S! Hogy kell zenét letölteni a mobilra?

Samsung galaxy minim van és édesanyámnak leszeretnék tölteni egy számot Youtuberól.Van USB káblem.Amúgy ezt a zenét akarom:

Legjobb válasz: Én nem a géprõl szokok zenét letölteni,hanem konvertálok a youtube-ról. Írd be a keresõbe,hogy mp3 music converter online,és ki ad konvertálos oldalakat. Amit ide bemásoltál,azt kell oda is. Sok sikert!

Én nem a géprõl szokok zenét letölteni, hanem konvertálok a youtube-ról. Írd be a keresõbe, hogy mp3 music converter online, és ki ad konvertálos oldalakat. Amit ide bemásoltál, azt kell oda is. Sok sikert!
***** Innen letöltöd a gépre, a géprõl meg adatkábellel át a mobilra.* Automatikusan eltávolított tartalom.
Tessék itt van. ****** Automatikusan eltávolított tartalom.
A kérdező hozzászólása: Tényleg nagyon köszi, csak az baj, hogy anyu telójára nem tudom elküldeni, mert blootuth nincs rajta.Nem tudjátok nokián hogy kell bekapcsolni a blootuth?
A kérdező hozzászólása: Amúgy anyuéhoz nincs USB
A kérdező hozzászólása: megvan!!

Hogy kell zenét feltölteni youtubera (telóról, hangrögzítővel van felvéve a zene)?

hangrögzítővel vettem fel egy zenét hogy itt megtudjam mi a címe de nem tudom feltölteni youtubera,valamiért nem engedi,hogyan kell?

Legjobb válasz: Át kell konvertálni MP4-re vagy avi-ra mert amr-t nem lehet fel tölteni a youtube-ra.

Át kell konvertálni MP4-re vagy avi-ra mert amr-t nem lehet fel tölteni a youtube-ra.

Hogy kell zenét tenni honlapra?

Legjobb válasz: a <head> paraméterbe írd be a következõt: <bgsound src="hang.wav"> a zene CSAK wav kiterjesztésû lehet ez a kód csak IE alatt mûködik, netscape-hez a következõt kell beírni: <embed src="hang.wav" autostart=true hidden=true> a többi böngészõvel nem tudom, mûködik-e, IE - vel az elõbbi kód mûködik

a <head> paraméterbe írd be a következõt: <bgsound src="hang.wav"> a zene CSAK wav kiterjesztésû lehet ez a kód csak IE alatt mûködik, netscape-hez a következõt kell beírni: <embed src="hang.wav" autostart=true hidden=true> a többi böngészõvel nem tudom, mûködik-e, IE - vel az elõbbi kód mûködik
A fentiek közül egyik mód sem jó. Visszatetszõ az, hogyha egy honlapon zene van, amelyik MINDENFÉLE KÉRDEZÉS NÉLKÜL, AUTOMATIKUSAN ordít fel a hangszóróból. És emellett lehetõséget sem adnak arra, hogy kikapcsold... Helyezz be egy lejátszót, amely akár automatikusan is elindulhat - de inkább ne. Add meg a lehetõséget a felhasználónak, hogy eldöntse, szóljon-e vagy sem. Google: jwplayer


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!