Találatok a következő kifejezésre: Hogy kell varrni Hány szálas fonalból (1 db)

Hogy kell gobelint varrni? Hány szálas fonalból? Szimplán vagy duplán kell fogni? A nagy lyukakba kell beölteni?

Már megvettem a mintát, meg mindent, de valahogy nem akar összejönni...

Legjobb válasz: Nem vagyok nagy szakértõ. Eddig 2,5-et varrtam ki. Én a boltban ahol vettem kérdeztem meg hogy kell,mert egy ismerõsöm sem tudta. A nagy lyukba kell ölteni majd átlósan a másikba Ha jól emlékszem 6szállal kell csinálni(nekem ezt ajánlották) és úgy mondták,hogy 3szálat fogjak meg,hajtsam félbe és úgy legyen hat. Aztán befûzöm a "szálas"végét (tehát nem ahol meg van hajtva) a tûbe és úgy kezdem el,hogy mikor a kép elsõ nagy lyukán húzom át a tût akkor a másik nagyon visszadugva átbújtatni a kis hurkon (ahol hajtva van a szál). Így nem kell csomózni,mert állítólag az az igazi,ha nincs csomó rajta. Remélem érthetõ volt, ennyi a "tudományom"

Nem vagyok nagy szakértõ. Eddig 2, 5-et varrtam ki. Én a boltban ahol vettem kérdeztem meg hogy kell, mert egy ismerõsöm sem tudta. A nagy lyukba kell ölteni majd átlósan a másikba Ha jól emlékszem 6szállal kell csinálni(nekem ezt ajánlották) és úgy mondták, hogy 3szálat fogjak meg, hajtsam félbe és úgy legyen hat. Aztán befûzöm a "szálas"végét (tehát nem ahol meg van hajtva) a tûbe és úgy kezdem el, hogy mikor a kép elsõ nagy lyukán húzom át a tût akkor a másik nagyon visszadugva átbújtatni a kis hurkon (ahol hajtva van a szál). Így nem kell csomózni, mert állítólag az az igazi, ha nincs csomó rajta. Remélem érthetõ volt, ennyi a "tudományom"
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Én azért nem kérdeztem a boltban, mert azt hittem, hogy pofon egyszerû az egész (a keresztszemes pl. rögtön ment). Én eddig 6*2 szállal csináltam, és tele van csomóval a hátulja. A minta meg nem akar összejönni, mindig máshol lehet ölteni, mint ahogy a rajz mutatná. Szóval marha ronda. Legközelebb kipróbálom, amit Te írtál, de most már késõ (ha lesz legközelebb)...


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Együtes énekli a cupp cupp?

van egy régi szám, és ez a refrén énekli, de sajnos se az elöadot sem a szám cimét nem tudom, ha valaki meg írná hogy nely zenekar és szám cime lenne ez meg köszöném "csupp csupp" ez a refrén benne.

2

Mi a véleményetek elről a rajzól (falra készített felirat)?

Egy ismerősöm csinálta falra, grafittal:

Szeretne róla véleményt kérni, és bármilyen hasznos tanácsnak örülne.
Köszönjük a segítséget:)

4

Szerintetek milyen ez a vers?

http://blog.poet.hu/floodoftears/2

10

Mikor nyitják meg az alkotók boltját? (bővebben lent)

Ha jól emlékszem, azt olvastam tavasz vége felé egy újságban, hogy a Deák Ferenc tér környékén nyitják meg az alkotói boltot (vagy alkotók boltja), ahol bárki eladhatja a művészeti alkotását (pl. festményt).

Hiába írom be a keresőbe, nem találok erről semmit. egyébként ennek semmi köze a Meskához.

2

Segítségre lenne szükségem! Keresek egy számot Pitbulltól ami egy kicsit latinos beütésű de marhajó gyors szám. Nő is énekel benne. Címeket tudnátok küldeni?

2

Milyen piccolot érdemes választani? Milyen márka, milyen felépítás?

Régebb óta piccolozom, de sajnos csak két régi hangszerrel volt dolgom eddig, és egyik rosszabb állapotban van , mint a másik. Egy ideje fontolgatom, hogy veszek egy saját hangszert, de tapasztalat híján gondban vagyok. Fuvolában Jupiter márkát használok, őszintén meg vagyok vele elégedve, és jókat is hallottam róla, de a többire is kíváncsi lennék. Mivel hobbi szinten űzöm, ezért nem szeretnék túl sokat költeni rá, mondjuk olyan 150-200e a maximum. Főként koncertekre, de időnként esetleg menetre is használnám. Nagyon tetszik a Jupiter 305S, de nem tudom mennyire megfelelő ilyen célra. Zenészek, fuvolisták és hozzáértők válaszát várom, és előre is köszönöm! :)

0

Szerintetek milyen lett?

A Heroic új száma:

4

Emlitenetek nehany hires pszichedelikus, vagy "trippy" animatort/animaciot?

2

Tudnátok ilyen háttereket mondani?

Olyan kéne mint amilyen sok animében pl. pokemondban a háttér harc előtt az az elmosódott cucc. Meg tudnátok mondani mivel/hogyan tudnék egyszerűen és gyorsan csinálni olyat?

2

Kóló táncot oktatnak bárhol az országban?

Leginkább Budapest érdekelne, de én magam nem találtam semmi hasznosat, hátha valaki tud mégis valamit ajánlani.

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!