Találatok a következő kifejezésre: Hogy kell varrni Hány szálas fonalból (1 db)

Hogy kell gobelint varrni? Hány szálas fonalból? Szimplán vagy duplán kell fogni? A nagy lyukakba kell beölteni?

Már megvettem a mintát, meg mindent, de valahogy nem akar összejönni...

Legjobb válasz: Nem vagyok nagy szakértõ. Eddig 2,5-et varrtam ki. Én a boltban ahol vettem kérdeztem meg hogy kell,mert egy ismerõsöm sem tudta. A nagy lyukba kell ölteni majd átlósan a másikba Ha jól emlékszem 6szállal kell csinálni(nekem ezt ajánlották) és úgy mondták,hogy 3szálat fogjak meg,hajtsam félbe és úgy legyen hat. Aztán befûzöm a "szálas"végét (tehát nem ahol meg van hajtva) a tûbe és úgy kezdem el,hogy mikor a kép elsõ nagy lyukán húzom át a tût akkor a másik nagyon visszadugva átbújtatni a kis hurkon (ahol hajtva van a szál). Így nem kell csomózni,mert állítólag az az igazi,ha nincs csomó rajta. Remélem érthetõ volt, ennyi a "tudományom"

Nem vagyok nagy szakértõ. Eddig 2, 5-et varrtam ki. Én a boltban ahol vettem kérdeztem meg hogy kell, mert egy ismerõsöm sem tudta. A nagy lyukba kell ölteni majd átlósan a másikba Ha jól emlékszem 6szállal kell csinálni(nekem ezt ajánlották) és úgy mondták, hogy 3szálat fogjak meg, hajtsam félbe és úgy legyen hat. Aztán befûzöm a "szálas"végét (tehát nem ahol meg van hajtva) a tûbe és úgy kezdem el, hogy mikor a kép elsõ nagy lyukán húzom át a tût akkor a másik nagyon visszadugva átbújtatni a kis hurkon (ahol hajtva van a szál). Így nem kell csomózni, mert állítólag az az igazi, ha nincs csomó rajta. Remélem érthetõ volt, ennyi a "tudományom"
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Én azért nem kérdeztem a boltban, mert azt hittem, hogy pofon egyszerû az egész (a keresztszemes pl. rögtön ment). Én eddig 6*2 szállal csináltam, és tele van csomóval a hátulja. A minta meg nem akar összejönni, mindig máshol lehet ölteni, mint ahogy a rajz mutatná. Szóval marha ronda. Legközelebb kipróbálom, amit Te írtál, de most már késõ (ha lesz legközelebb)...


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ti hogy értelmezitek ezeket a képeket?

1.
2.
3.
4.

6

Sajan az élet nem virágszál, mi gyönyörnek tünhet kéklő szemeiben, lehet sziveben könyörtelen. Könyörögve, átkok átkán, ne mond mit ajkad diktál, hallgas szemeid tündöüklésésre, mint én szavaid zengésére. VÉlemény?

Vélemény? ezt igy gyorsan kb.fél perc alatt irtam

3

Van itt valaki aki megtudna tanítani rajzolni? Pl hogy ő hogy kezdte miket gyakorolt stb (: L/18

légyszi ne oldalakat linkeljetek(bár az is jöhet:D)

van még esély hogy megtanuljak rajzolni? nagyon szeretnék.. főleg úgy hogy csak úgy magamtól de nem tudom hogy/mivel kezdjem

6

Te, ha rajzolsz, mennyire könnyen tudod kifejezni önmagad?

Fura kérdés, de arról szól, hogy gyakorta rajzolok, mert nagyon szeretem, és igyekszem mindig valami érdekeset kitalálni. eleve szeretek rágódni és ezt felhasználom hozzá, sokszor nagyon körbeirok egy ötletet, mielött neki fognék a megvalósitásához. az a fura, hogy sokszor egy ötletet úgy élek meg, hogy "jaj de remekjó" vagyis érzek benne valami bölcset, mert különleges is. de ha most sok eddigi probálkozásomat elnézem, talán ha mások szemével is nézem.. nem a bölcsességet látom benne, hanem csak magamat, vagyis engem fejez ki, talán mélyebben, de olyan érzés mindha egy olyan uton járnék, ami kör alakú, és végül csak úgyanoda tértem vissza, többször is.

2

Melyik budapesti múzeumokba mentek a Múzeumok Éjszakáján?

1

Szerinted egy jó kép vagy bármilyenfajta műalkotás, tehetségenkívűl, mennyire függ attól, hogy mivel csinálják?

mármint jó minőségű eszközökkel

5

Hogy "működik" a Múzeumok Éjszakája?

Neten csak annyit írnak, hogy 1500 Ft, de ez azt jelenti, hogy megveszem ennyiért a jegyet, és ezzel bármennyi múzeumba elmehetek? Vagy minden múzeumnál külön-külön 1500-1500?

3

Budapesten flamenco, jazz stilusu zeneben jartas, vagy azt muvelo kozossegeket esembereket keresek! Hol?

Gitarozni szeretnek tanulni.
De ha valahol szukseg van enekesre,egy amator csapatba szivesen tarsulnek!

2

Ti miket szoktatok rajzolni?

6

Tudtok a világirodalomban olyan művekről, amik pozitív kicsengésűek, derűsek, nem csak halálról és lelki bajokról szólnak? Szóval amikben happy end van, de mégis a szépirodalomhoz tartoznak?

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!