Találatok a következő kifejezésre: Hogy kell varrni Hány szálas fonalból (1 db)

Hogy kell gobelint varrni? Hány szálas fonalból? Szimplán vagy duplán kell fogni? A nagy lyukakba kell beölteni?

Már megvettem a mintát, meg mindent, de valahogy nem akar összejönni...

Legjobb válasz: Nem vagyok nagy szakértõ. Eddig 2,5-et varrtam ki. Én a boltban ahol vettem kérdeztem meg hogy kell,mert egy ismerõsöm sem tudta. A nagy lyukba kell ölteni majd átlósan a másikba Ha jól emlékszem 6szállal kell csinálni(nekem ezt ajánlották) és úgy mondták,hogy 3szálat fogjak meg,hajtsam félbe és úgy legyen hat. Aztán befûzöm a "szálas"végét (tehát nem ahol meg van hajtva) a tûbe és úgy kezdem el,hogy mikor a kép elsõ nagy lyukán húzom át a tût akkor a másik nagyon visszadugva átbújtatni a kis hurkon (ahol hajtva van a szál). Így nem kell csomózni,mert állítólag az az igazi,ha nincs csomó rajta. Remélem érthetõ volt, ennyi a "tudományom"

Nem vagyok nagy szakértõ. Eddig 2, 5-et varrtam ki. Én a boltban ahol vettem kérdeztem meg hogy kell, mert egy ismerõsöm sem tudta. A nagy lyukba kell ölteni majd átlósan a másikba Ha jól emlékszem 6szállal kell csinálni(nekem ezt ajánlották) és úgy mondták, hogy 3szálat fogjak meg, hajtsam félbe és úgy legyen hat. Aztán befûzöm a "szálas"végét (tehát nem ahol meg van hajtva) a tûbe és úgy kezdem el, hogy mikor a kép elsõ nagy lyukán húzom át a tût akkor a másik nagyon visszadugva átbújtatni a kis hurkon (ahol hajtva van a szál). Így nem kell csomózni, mert állítólag az az igazi, ha nincs csomó rajta. Remélem érthetõ volt, ennyi a "tudományom"
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Én azért nem kérdeztem a boltban, mert azt hittem, hogy pofon egyszerû az egész (a keresztszemes pl. rögtön ment). Én eddig 6*2 szállal csináltam, és tele van csomóval a hátulja. A minta meg nem akar összejönni, mindig máshol lehet ölteni, mint ahogy a rajz mutatná. Szóval marha ronda. Legközelebb kipróbálom, amit Te írtál, de most már késõ (ha lesz legközelebb)...


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Van aki szereti az időmértékes verseket?

Mert én igen, csak azt látom, hogy más nem. Teljesen kiment a divatból még a verskedvelők között is - és gondoltam rákérdezek... Van, aki nemcsak olvassa, hanem időmértékes verseket ír manapság?(nemcsak profik, hanem amatőr költők)

5

Paint tool sai, hogy kéne megtanulnom használni?

mangát rajzolok, imádom, és most karácsonyra kapok egy Wacom Bamboo Manga digitális rajztáblát, elég jól rajzolok szerintem ahhoz hogy használjam, ha számít valamit a vásárlásban bal kezes vagyok... és a fent írt programot szeretném használni, hogy tanulhatnék meg vele, (főként árnyékolás, színezés)

5

A színművészeti egyetemen színházrendezői szakra milyen a felvételi? Miből áll?

1

Aria AG-20X gitárkombó-ból hogyan hozzam ki a legjobbat?

Kaptam, s van rajta torzítás, viszont próbáltam beállítani, nem szép a hangja. Olyan a hangja mint amikor a szél fúj a telefonba. Nincs valakinek ilyenje, hogy segítsen kicsit?

10

Mért mondják hogy a magyar színház világ megosztott?

Igaz hogy a nézők és a rendezők egy része a konzervativabb darabokatt preferàlja! a másik tábor meg az avangàrdabatt! Vajon mért van így?

4

Hangszerkészítő van itt?

4

Ha a rajzolás terén elképesztően gyenge vagyok (még gyerekkoromban is hírhedten pocsék rajzokat készítettem), meg tudna-e tanítani valaki valamilyen szinten rajzolni és lenne-e erre jelentkező? 24F

Főként portrékat szeretnék rajzolni.

5

Így lehetek színész? Többi lent

A kérdésem az, hogy lehetek színész, ha nincsen jó hangom?Akkor érnék ezzel a szakmával valamit ha bekerülnék a színművészetire és azt hallottam, hogy oda iszonyú nehéz bejutni.Erre mg jön az, hogy nincsen hangom.Hogyan tovább?Mit csináljak, mert amúgy megvan bennem a tehetség igazából, de a hangom az kb 0.

4

Tudtok ajanlani valamilyen irodalmi palyazatot felnotteknek, esetleg kulfoldon elo magyaroknak?

2

Hogy hívták Zichy Mihály gyerekeit?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!