Találatok a következő kifejezésre: Hogy kell varrni Hány szálas fonalból (1 db)

Hogy kell gobelint varrni? Hány szálas fonalból? Szimplán vagy duplán kell fogni? A nagy lyukakba kell beölteni?

Már megvettem a mintát, meg mindent, de valahogy nem akar összejönni...

Legjobb válasz: Nem vagyok nagy szakértõ. Eddig 2,5-et varrtam ki. Én a boltban ahol vettem kérdeztem meg hogy kell,mert egy ismerõsöm sem tudta. A nagy lyukba kell ölteni majd átlósan a másikba Ha jól emlékszem 6szállal kell csinálni(nekem ezt ajánlották) és úgy mondták,hogy 3szálat fogjak meg,hajtsam félbe és úgy legyen hat. Aztán befûzöm a "szálas"végét (tehát nem ahol meg van hajtva) a tûbe és úgy kezdem el,hogy mikor a kép elsõ nagy lyukán húzom át a tût akkor a másik nagyon visszadugva átbújtatni a kis hurkon (ahol hajtva van a szál). Így nem kell csomózni,mert állítólag az az igazi,ha nincs csomó rajta. Remélem érthetõ volt, ennyi a "tudományom"

Nem vagyok nagy szakértõ. Eddig 2, 5-et varrtam ki. Én a boltban ahol vettem kérdeztem meg hogy kell, mert egy ismerõsöm sem tudta. A nagy lyukba kell ölteni majd átlósan a másikba Ha jól emlékszem 6szállal kell csinálni(nekem ezt ajánlották) és úgy mondták, hogy 3szálat fogjak meg, hajtsam félbe és úgy legyen hat. Aztán befûzöm a "szálas"végét (tehát nem ahol meg van hajtva) a tûbe és úgy kezdem el, hogy mikor a kép elsõ nagy lyukán húzom át a tût akkor a másik nagyon visszadugva átbújtatni a kis hurkon (ahol hajtva van a szál). Így nem kell csomózni, mert állítólag az az igazi, ha nincs csomó rajta. Remélem érthetõ volt, ennyi a "tudományom"
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Én azért nem kérdeztem a boltban, mert azt hittem, hogy pofon egyszerû az egész (a keresztszemes pl. rögtön ment). Én eddig 6*2 szállal csináltam, és tele van csomóval a hátulja. A minta meg nem akar összejönni, mindig máshol lehet ölteni, mint ahogy a rajz mutatná. Szóval marha ronda. Legközelebb kipróbálom, amit Te írtál, de most már késõ (ha lesz legközelebb)...


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ha a foltvarráshoz a régi, használt ruháimat használom fel, és úgy adom el a megvarrt textildolgokat az interneten, piacon, akkor kell adóznom a bevételből?

Ha kiszámolom, nyereségem nincs, mert a ruhák eredeti ára több volt, mint amennyiért kínálom a kézműves portékámat. Akkor így hogyan csináljam helyesen?

2

Alföldi Róbertnek van hivatalos oldala? Vagy valamilyen ("rajongói") fórum?

7

Hogy kezdődik franciául a Lolita című regény?

Vladimir nabokov regényére gondolok, és pontosan ezekre a mondatokra: Lolita, light of my life, fire of my loins. My sin, my soul.

köszönöm :)

2

Mit jelentenek a következő jelölések a zenében/komolyzenében? Allegro, Largo B flat major E minor OP 4. stb.

3

Valaki megmondaná, hogy jó-e ez a történet? Illetve segítene valaki írói praktikákkal/ötletekkel?

Nagyon örülnék,ha valaki véleményezné amit eddig írtam:)Előre is köszönöm a válaszokat^^

12

Hogyan használjam a MEK-et?

Hogyan lehet a MEK-en elolvasni egy könyvet??

1

Lehet akril festékkel textilre festeni?

Szeretnék venni egy balaklavát(sí maszkot), és arra festenék rá mintát fehér színű akril festékkel(ha lehet rá festeni akrillal). A kérdés az hogy ahhoz hogy a balaklavára fessek mintát, milyen akril festéket vegyek? És hogyan fessem rá(milyen ecsettel)? És az akrilnak mi a tulajdonsága? Ha víz éri akkor azonnal elfolyik/lekopik?
Airsoftra lenne.

Válaszokat előre köszönöm!

2

Mohácsi Mária operaénekes valóban?

0

Krasznahorka várba van belépő?

1

Hogy kell vászont a falra rögzíteni?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!