Találatok a következő kifejezésre: Hogy kell varrni Hány szálas (1 db)

Hogy kell gobelint varrni? Hány szálas fonalból? Szimplán vagy duplán kell fogni? A nagy lyukakba kell beölteni?

Már megvettem a mintát, meg mindent, de valahogy nem akar összejönni...

Legjobb válasz: Nem vagyok nagy szakértõ. Eddig 2,5-et varrtam ki. Én a boltban ahol vettem kérdeztem meg hogy kell,mert egy ismerõsöm sem tudta. A nagy lyukba kell ölteni majd átlósan a másikba Ha jól emlékszem 6szállal kell csinálni(nekem ezt ajánlották) és úgy mondták,hogy 3szálat fogjak meg,hajtsam félbe és úgy legyen hat. Aztán befûzöm a "szálas"végét (tehát nem ahol meg van hajtva) a tûbe és úgy kezdem el,hogy mikor a kép elsõ nagy lyukán húzom át a tût akkor a másik nagyon visszadugva átbújtatni a kis hurkon (ahol hajtva van a szál). Így nem kell csomózni,mert állítólag az az igazi,ha nincs csomó rajta. Remélem érthetõ volt, ennyi a "tudományom"

Nem vagyok nagy szakértõ. Eddig 2, 5-et varrtam ki. Én a boltban ahol vettem kérdeztem meg hogy kell, mert egy ismerõsöm sem tudta. A nagy lyukba kell ölteni majd átlósan a másikba Ha jól emlékszem 6szállal kell csinálni(nekem ezt ajánlották) és úgy mondták, hogy 3szálat fogjak meg, hajtsam félbe és úgy legyen hat. Aztán befûzöm a "szálas"végét (tehát nem ahol meg van hajtva) a tûbe és úgy kezdem el, hogy mikor a kép elsõ nagy lyukán húzom át a tût akkor a másik nagyon visszadugva átbújtatni a kis hurkon (ahol hajtva van a szál). Így nem kell csomózni, mert állítólag az az igazi, ha nincs csomó rajta. Remélem érthetõ volt, ennyi a "tudományom"
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Én azért nem kérdeztem a boltban, mert azt hittem, hogy pofon egyszerû az egész (a keresztszemes pl. rögtön ment). Én eddig 6*2 szállal csináltam, és tele van csomóval a hátulja. A minta meg nem akar összejönni, mindig máshol lehet ölteni, mint ahogy a rajz mutatná. Szóval marha ronda. Legközelebb kipróbálom, amit Te írtál, de most már késõ (ha lesz legközelebb)...


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Egy 15-16+ körüli korhatárral rendelkező műbe kb. mi férne bele?

Úgy értem mennyi erőszak, szexualitás, stb.

3

Vajda jános az üstökös műfaja, hangulata, üzenet?

légyszives segitsen valaki elemezni a verset mert a googléban nem találom ezeket.

2

Tud valamit Gettoné 1936 os festményeiről?

Tulajdonomba került egy dedikált számomra ismeretlen kemény farost szerü anyagra festet festmény mej dedikálva gettoné 1936 os dedikálásal,tud valaki valamit rola ?

0

Mennyit érnek Konecsni György képei?

Konkrétan 2 műve érdekelne.
Az egyik : Alkonyat
A másik: .... (valamilyen) Tó

2

Mi a nevük az olyan képeknek, mint amilyeneket Emma Leonard készít? (Linkelek képet)

http://cargocollective.com/emmaleonard/Saffron

1

Melyik a legszebb éjszaka-festmény szerintetek?

Nekem talán Van Gogh Csillagos éjszakája a legjobb, de kíváncsi vagyok a véleményetekre.

3

Rosszul faragnám meg a nádtollat?

Most elkezdtem kalligráfiát tanulni itthon, és náddal is szeretnék gyakorolni, de egy-két vonás után kifogy belőle a tinta. Rakok bele hajlított drótot, és be is vágom a közepét, de nem adagolja egyenletesen.

0

Ti hogyan jellemeznétek Bach-tól a Badinerie-t minden szempontból? (zenetöri, zeneszerző, keletkezés, jellemzés, forma)

1

A Tajtékos napokat meg lehet már kapni DVD-n?

1

Milyen volt egy középkori trubadúr kotta?

Érdekelne a jellemzése és egy kép is kéne róla. Hálás lennék, ha segítenétek!

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!