Találatok a következő kifejezésre: Hogy kell varrni Hány (1 db)

Hogy kell gobelint varrni? Hány szálas fonalból? Szimplán vagy duplán kell fogni? A nagy lyukakba kell beölteni?

Már megvettem a mintát, meg mindent, de valahogy nem akar összejönni...

Legjobb válasz: Nem vagyok nagy szakértõ. Eddig 2,5-et varrtam ki. Én a boltban ahol vettem kérdeztem meg hogy kell,mert egy ismerõsöm sem tudta. A nagy lyukba kell ölteni majd átlósan a másikba Ha jól emlékszem 6szállal kell csinálni(nekem ezt ajánlották) és úgy mondták,hogy 3szálat fogjak meg,hajtsam félbe és úgy legyen hat. Aztán befûzöm a "szálas"végét (tehát nem ahol meg van hajtva) a tûbe és úgy kezdem el,hogy mikor a kép elsõ nagy lyukán húzom át a tût akkor a másik nagyon visszadugva átbújtatni a kis hurkon (ahol hajtva van a szál). Így nem kell csomózni,mert állítólag az az igazi,ha nincs csomó rajta. Remélem érthetõ volt, ennyi a "tudományom"

Nem vagyok nagy szakértõ. Eddig 2, 5-et varrtam ki. Én a boltban ahol vettem kérdeztem meg hogy kell, mert egy ismerõsöm sem tudta. A nagy lyukba kell ölteni majd átlósan a másikba Ha jól emlékszem 6szállal kell csinálni(nekem ezt ajánlották) és úgy mondták, hogy 3szálat fogjak meg, hajtsam félbe és úgy legyen hat. Aztán befûzöm a "szálas"végét (tehát nem ahol meg van hajtva) a tûbe és úgy kezdem el, hogy mikor a kép elsõ nagy lyukán húzom át a tût akkor a másik nagyon visszadugva átbújtatni a kis hurkon (ahol hajtva van a szál). Így nem kell csomózni, mert állítólag az az igazi, ha nincs csomó rajta. Remélem érthetõ volt, ennyi a "tudományom"
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Én azért nem kérdeztem a boltban, mert azt hittem, hogy pofon egyszerû az egész (a keresztszemes pl. rögtön ment). Én eddig 6*2 szállal csináltam, és tele van csomóval a hátulja. A minta meg nem akar összejönni, mindig máshol lehet ölteni, mint ahogy a rajz mutatná. Szóval marha ronda. Legközelebb kipróbálom, amit Te írtál, de most már késõ (ha lesz legközelebb)...


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Lerajzoltam khybert. Jó lett?

http://kepfeltoltes.hu/130719/khyber_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

3

Ha egy személyről írok egy verset, és benne van a teljes neve, akkor sértem a személyiségi jogait, ugye?

Tehát nem jelenhet meg sehol, nem pályázhatok vele, stb...

5

Ki szeretném adni a verseimet. Nagyon macerás? Nagyon drága? Lehetséges egyáltalán?

Nincs sok versem, most kb 15. Nem is szeretnék sokkal többet, csak egy nagyon kicsi, nagyon vékony könyvecskét szeretnék belőlük, én illusztrálnám. Ahhoz, hogy kiadják, meg kell felelniük valaminek? Segítsetek, mi ennek a menete?

0

Volna egy olyan kérdésem hogy meg lehetne azt oldani hogy minden hangszinben tudjak énekelni?

Állitolag bariton és tenor között van a hangom, de nekem untig elég ilyen David Bowie hoz hasonló hang. Nem muszàly kaméleon hang.

3

Festeni szeretnék, sokan azt mondták szerintük lenne hozzá tehetségem. Szerintetek hogyan kezdjek hozzá? Melyik az ideális festék egy ehhez hassonló kép megfestéséhez.

A kép, melyhez hasonló stílusút akarok készíteni:

<http://www.google.hu/search?q=antonia+ruskovic&tbm=isch&tbs=..

3

Schubert klasszikus vagy romantikus zeneszerző volt?

Szeptemberben megyek zeneakadémiára felvételizni és nem tudom, hogy klasszikusnak vihetnék-e Schubert dalt.

5

"SZÍVÜNK A SZTRÁDÁN A TOMPA FÉNY, A REMÉNYTELENSÉGBE HAJSZOLT REMÉNY, AHOL A BÁNAT ÚTJA SZERTEFUT. " KI ISMERI A SZERZÕT?

Latinovits Zoltán mondta el az egyik rádióadón, én feltettem a youtube-ra.

1

Táncosok! Ti milyen melltartót vesztek annak érdekében, hogy ne "ugráljanak" a melleitek?

Néptáncos vagyok és nincs is olyan nagy mellem, de még is ha ugrálunk mindig fel le járkálnak és ez engem idegesít. Milyen melltartót érdemes venni?

6

Melyik a legjobb 10 alternatív hazai zenekar 2012-ben?

6

Kedvenc videó tőle? Ismeritek?

http://www.youtube.com/user/ZephyrHR?feature=watch

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!