Találatok a következő kifejezésre: Hogy kell valaki nyakát (16 db)

Hogyan kell valakinek érzékien, szexin kiszívni a nyakát?

Még sose csináltam, de nagyon érdekel

Legjobb válasz: Ez a két (három) dolog nem fér össze. Nincs ilyen tevékenység. Valakinek a nyakát kiszívni kizárólag bunkón primitíven lehet. Sehogy máshogy.

Ez a két (három) dolog nem fér össze. Nincs ilyen tevékenység. Valakinek a nyakát kiszívni kizárólag bunkón primitíven lehet. Sehogy máshogy.
Aha, a bunkók és a primitívek kezdik a lepontozást! :D Hajrá, hajrá, Csita! Ángábá! XD
nem kell kiszívnod mert az fáj. elég ha puszilgatod a nyakát.. meg ha a szádat végig húzod a nyakán attól kirázza ahideg mindegy hogy lány vagy fiú :)
elkezded csokolni a nyakat, egyre foljebb mesz a csokokkal es amikor elertel a jo ponthoz akkor ott csokolod egy parszol, aztan cuppanj ra es kezd el szivni es amikor vegeztel par masodperc ut, kezd el ujra csokolgatni a nyakat es menj egyre feljebb a testen es smarolj vele.. 15L - legyszi irjatok hogy ez segit e :)

Hogyan kell valakinek ki szívni a nyakát?

komolyan nem tudom hogy kell, leirhatnátok a technikát hogyan csinájam!

Legjobb válasz: ne csináld sehogy... ez borzasztóan gyerekes. és kellemetlen helyzetbe kerülhet miatta az ember.

ne csináld sehogy... ez borzasztóan gyerekes. és kellemetlen helyzetbe kerülhet miatta az ember.
Szerintem menj vissza a nyelvtanórára.
Odatapasztod, csücsörítve a szádat, és szívod. És ha a partnered hagyja, hogy a nyakát ékesítse egy lila folt, akkor õ is megszívja: jól kinevetik.
Mellesleg nem értem, mi a jó benne. Még különösebb élvezetet sem okoz. Vagy van, akinek igen? Az apró csókok sokkal jobbak.

Hogy kell kiszívni valaki nyakát?

Legjobb válasz: Nem hinném, hogy mindenki azért csinálná, mert ez "menõ" lenne. Én spec, imádom, mindig bevadulok, amikor barátom csinálja. Nekem ugyan ebben nem valami nagy a tapasztalatom, nem nagyon szeretem épp ezért csinálni, bár barátom szerint, meg nem kicsit vagyok jó benne, hát ki tudja. Viszont azt leírhatom, hogy én mit szeretek: Amikor apró csókokat nyom a fülemre, egyre lejjebb haladva, majd a nyelvével birizgálja a fülcimpámat. Aztán puha csókokat ad a nyakam felé, általában az állkapcsom vonalát követi a nyelvével. Lejjebb a nyakamon van egy érzékenyebb pontom a kulcscsontomnál kicsit oldalt, de ez szerintem mindenkinél más, hogy épp hol szereti. Ott finoman a két ajka közé szokta csípni a bõrt csók közben, néha meghúzza egy kicsit, majd a nyelvével körözni kezd, elõször finoman, kicsit csikizve, ezzel eléri, hogy tiszta lúdbõr legyek. Aztán egyre erõsebben köröz és, amikor már vonaglok az élvezettõl ráharap picit erõsebben, de úgy, hogy ne fájjon és megszívja a bõrt. Arra érdemes odafigyelni, hogy ezt ne tedd túl erõsen, mert akkor belilulhat a bõr, ami másnap kellemetlenségeket okozhat az illetõ számára, illetve az este folyamán valószínûleg többször nem fogja engedni a nyakszívást, mert annyira érzékeny lesz a bõr, hogy az erõsebb mozdulatoktól fájni kezd. Remélem segítettem. 17/L

Nem hinném, hogy mindenki azért csinálná, mert ez "menõ" lenne. Én spec, imádom, mindig bevadulok, amikor barátom csinálja. Nekem ugyan ebben nem valami nagy a tapasztalatom, nem nagyon szeretem épp ezért csinálni, bár barátom szerint, meg nem kicsit vagyok jó benne, hát ki tudja. Viszont azt leírhatom, hogy én mit szeretek: Amikor apró csókokat nyom a fülemre, egyre lejjebb haladva, majd a nyelvével birizgálja a fülcimpámat. Aztán puha csókokat ad a nyakam felé, általában az állkapcsom vonalát követi a nyelvével. Lejjebb a nyakamon van egy érzékenyebb pontom a kulcscsontomnál kicsit oldalt, de ez szerintem mindenkinél más, hogy épp hol szereti. Ott finoman a két ajka közé szokta csípni a bõrt csók közben, néha meghúzza egy kicsit, majd a nyelvével körözni kezd, elõször finoman, kicsit csikizve, ezzel eléri, hogy tiszta lúdbõr legyek. Aztán egyre erõsebben köröz és, amikor már vonaglok az élvezettõl ráharap picit erõsebben, de úgy, hogy ne fájjon és megszívja a bõrt. Arra érdemes odafigyelni, hogy ezt ne tedd túl erõsen, mert akkor belilulhat a bõr, ami másnap kellemetlenségeket okozhat az illetõ számára, illetve az este folyamán valószínûleg többször nem fogja engedni a nyakszívást, mert annyira érzékeny lesz a bõr, hogy az erõsebb mozdulatoktól fájni kezd. Remélem segítettem. 17/L
Na figyi, ebben az a lényeg, hogy apró jeleket, "elismerést" hagysz a másik testén. Ez nem kell, hogy feltétlenül a nyaka legyen. Csak vigyázz, finoman harapj, és csak kicsit szívd, és fokozatosan. Kicsit úgy, mintha lassan harapnál bele a habos sütibe, hogy nehogy leessen róla a hab;)A lényeg, hogy lassan, érzékien csináld, és akkor a másiknak is lesz ideje, hogy beleményedjen az élménybe, és hogy szóljon, ha esetleg fájna neki... Gyakorold csak, úgy lehet megtanulni;) Soxerencsét!
Már nem "menõ" ha valakinek ki van szívva a nyaka! Undorító! Tudod kin lehet látni? 10-12 éves kis cigány csajokon.
Igen, milyen j-vel.
Rátapasztod a szád és szívod. Amúgy tök undorító szokás. Én nem tudom, mire jó ez. Akinek kiszívják, annak semmi jó nincs benne, utána meg takargathatja, mert tök ronda lesz. Annak aki szívja, annak se tudom, miért jó a bõrt szívni. És tényleg egészségtelen is.
tudod ez honnan ered amúgy?régen a parasztok igy jelölték meg az asszonyaikat :S
probald ki a kezeden, megharapsz egy kis reszt es elkezded szivni a bort. Amugy tudod, hogy ez nem egeszseges?
És nagyon ronda látvány is!
Szerintem meg jódolog. És nem vagyok eg agresszív csaj. sõtt. a Barátomat izgatja, hogyha csóklom a nyákát, mint ahogy engem is. csak egy kicsit szívok is.:D Amugy én inkább szex közben szoktam. hiszen akkor azt se tuom, hogy mitcsinálok. De jólesik. Ezek szeint aki nempróbálta az nem istudja, hogy mijen :D
Én is naon bírom!Ha undorító akkor ne nézz rá!magánügyed mit tartasz jónak s mit nem!!!Valaki szereti az anális szexet avlaki enm, és én is ezutóbbi vok!!! Tényleg scak finoman szabad csinálni, érzékien, a habos sütis válaszból sokat tanulhatsz!!!!Sok szerencsét, de nem úgy csináld, hogy egy hatalmas véraláfutás legyen a másik nyakán!!!
Én azt hittem , hogy ez a kiszívás a vér kiszívását jelenti a nyakból...:O
akkor hülye vagy.
:) )az tuti

Hogy kell kiszívni valakinek a nyakát?

Legjobb válasz: Tedd a kicsit nyitott szádat az alkarod belsö oldalára és szivd erösen egy ideig. Ha bevérzéseket találsz a helyén, akkor jol csináltad. A nyakat ugyanigy kell, csak pofán ne verjen, akivel megteszed.

Tedd a kicsit nyitott szádat az alkarod belsö oldalára és szivd erösen egy ideig. Ha bevérzéseket találsz a helyén, akkor jol csináltad. A nyakat ugyanigy kell, csak pofán ne verjen, akivel megteszed.
Sehogy... Mert nem élvezet, és csúnyán néz ki, aztán csak takargatni kell. :D
A kérdező hozzászólása: Egyetértek az #1-essel.. sok kedvem nincs hozzá de a pasim kérte mert azt mondta nagyon felizgatná, vagy mi. :D Köszi #2-es mindjárt kipróbálom:D:D

Hogy kell kiszívni valaki nyakát? És ezt mikor szokták?

Legjobb válasz: Rácuppantod az ajkad és szívod mint állat. ^^ De amúgy ez elég közönséges dolog. Persze van, hogy szex közben kicsit vadabbra sikerül az a nyakpuszi, de az ha 5 centinként véraláfutásos valakinek a nyaka az gáz.

Rácuppantod az ajkad és szívod mint állat. ^^ De amúgy ez elég közönséges dolog. Persze van, hogy szex közben kicsit vadabbra sikerül az a nyakpuszi, de az ha 5 centinként véraláfutásos valakinek a nyaka az gáz.
szerintem gáz a nyakkiszívás, legalább ott szívd ki ahol nem látszik... vagy ha lány vagy más tippem is van.:D
szerintem gyerekes dolog. 14 évesen csináltunk ilyesmit. és akkor is gáz volt :D szóval inkább ne tedd.
Ha jót akarsz magadnak, sehogy és semmikor. Nem ismerek olyan embert, aki ezt szereti.
Ezt akkor szokták csinálni az emberek, amikor még éretlen kis suhancok és azt hiszik, hogy menõ.
Fölcsatolsz vámpírfogakat, és vacsora után szokás a vérszívás kis öblítõnek :)
Nyakkiszívás az úgy sikerül, hogy egy-két csókból a nyakon több tucatnyi odaharapdálás lesz. Egy kis halvány folt nem a világ vége, velünk is megesik, hogy vadulunk és marad pici nyoma. De a nagy foltok... na az kellemetlen és fölösleges.
vérszegénység esetén.

Valaki el tudja nekem magyarázni hogy a nyák (nyomtatott áramkör) tetején lévő vonalakat hogyan kell összevezetni?

Pl.: egy távirányítós autónak a nyák-ját

Legjobb válasz: Mi az, hogy a tetején és mit jelent az, hogy összevezetni? 2 oldalas NyÁK-ról van szó és az alkatrész oldalt nézed? Fejtsd ki egy kicsit pontosabban, ha lehet ... :)

Mi az, hogy a tetején és mit jelent az, hogy összevezetni? 2 oldalas NyÁK-ról van szó és az alkatrész oldalt nézed? Fejtsd ki egy kicsit pontosabban, ha lehet ... :)
A kérdező hozzászólása: Na. Van a nyák és ez a része: https://www.google.hu/search?hl=hu&authuser=0&site=imghp&tbm.. és a rajta lévõ Réz vonal hogy épûl fel. Már mint mit kell vele csinálni hogy mûködjön is.
Az a kérdésed, hogy mi a gyártástechnológiája a nyomtatott áramköröknek? A kiindulás egy rézfóliával borított bakelit vagy üvegszálas lemez. A legegyszerûbbek egyoldalasak. Ami azt jelenti, h csak az egyik oldalukon van réz fólia. Valamilyen technikával felviszik a rajzolatot. Lehet foto eljárással, de házilag legegyszerûbb kézzel megrajzolni vmilyen maratószer álló festékkel. Ahová nem kerül festék, ott a maratószer leoldja a rezet. Kész az áramkör. Be kell forrasztani az alkatrészeket és kipróbálni. Ha jó volt a tervezés, akkor még mûködni is fog. :)

Hogy kell kiszívni valakinek a nyakát?

CSak szívjátok tüd?b?l v harapjátok is?

Legjobb válasz: Elvileg egy kéjérzetet fokozó erotikus harapás, és igen, szívod közben. De csak azért, hogy legyen egy csóknyom...egyrészt nem hinném, hogy jól fog neki esni, hacsak úgy nekiesel a nyakának. Szex közben persze lehet izgalmas.

Elvileg egy kéjérzetet fokozó erotikus harapás, és igen, szívod közben. De csak azért, hogy legyen egy csóknyom...egyrészt nem hinném, hogy jól fog neki esni, hacsak úgy nekiesel a nyakának. Szex közben persze lehet izgalmas.
Nem kell ilyen ridegnek lenni. Ha van olyan alkalom, amikor romantikáztok akkor megszívod.. de szerintem ne a nyakát, nembiztos hogy akarja, hogy mindenki lásaa, inkább a mellkasa kedzeténél, ami már nemlátszik ki a pólóból.
Általában (jó esetben) a nyakkiszívás egy véletlen, amikor valaki csóolgatja párját, és mivel a nyak egy elég érzékeny terület, ahol ez kifejezetten jól esik, jó ott kicsit elidõzni. Ha ez az idõ túl sok, akkor van kiszívás, és akkor kell rejtegetni 1-2 hétig (vagy hülyegyerek módjára mutogatni mindenkinek, hogy "de ügyesek vagyunk")
Sehogy sem KELL, az erotikában nem az a cél, hogy nyolc napon túl múló sérüléseket szerezzünk egymásnak. Az örömszerzés egész másról szól.

Hogy kell kiszívni valakinek a nyakát?

Legjobb válasz: Otromba dolog.

Otromba dolog.
Vákuumot képzel és aztán szürcs szürcs szürcs.
Az alkarod belsö oldalára tapadsz a szájaddal és szivod. Ha azt sikerült kiszivnod akkor valakinek a nyakát is ki tudod.
A kérdező hozzászólása: Szerintem is hülyeség, csak kiváncsi voltam hogy hogy kell.

Hogy kell kiszívni valaki nyakát?

Legjobb válasz: Az én nõm mindíg rágatja magát... Az még komolyabb, utána sárga lila aaaajjjjjj de randa, én ellenállok egy darabig, de csak csak kiköveteli... Amúgy az elv a porszívóval azonos, képzeld el mit csinál amikor befogod a végét. De szerintem se jó ötlet

próbáld ki a csúklódon: rácuppansz, és szívod ahogy tudod. de amúgy ez olyan gusztustalan, és rohadt égõ.
Az én nõm mindíg rágatja magát... Az még komolyabb, utána sárga lila aaaajjjjjj de randa, én ellenállok egy darabig, de csak csak kiköveteli... Amúgy az elv a porszívóval azonos, képzeld el mit csinál amikor befogod a végét. De szerintem se jó ötlet
Szájjal...
Nézd meg Drakulát.
Nézzél Alkonyatot.
Ejj, de undorító az olyan. Meg ne próbáld!!
Ráharapsz és szívod.:D
Mintha lufit fújnál, csak ugye, nem fújsz, hanem szívsz.. Am nem értem, sztem 1általán nem undorító, amíg csak halvány :)
Rátszed a szád a nyakára és elkezded szívni a bõrét.Gusztustalan szokás....
Tapadj rá valakinek a nyakára szájjal, és szívd nagyon erõsen. lehetõleg ne nagy alapteürleten. De legtöbben nem szeretik, én pl nagyon utáltam, amikor rejtegetnem kellett hetekig.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!